Jump to content

[Επίσημο] Nokia N73 - Μέρος Ι

john74
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχει επιλογή για update μέσα στο pc suite!!!

Ειλικρινά δεν το ειχα προσέξει :O:p

Σ'ευχαριστω για την διευκρίνηση djuan1988 ;)

Πάντως εγω με την εξωτερική εφαρμογή N.S.U εκανα τη δουλειά μου άψογα :)

Μηπως η εφαρμογη Software Updater μεσα απο το PC Suite να ειναι Outdated;

Μηπως υπαρχει η περιπτωση το PC Suite του απλου Ν73 να μην ειναι απολυτα συμβατο με το N73 Music Edition;

Κουφο, το ξερω αλλα ολα παίζονται οταν εχεις να κάνεις με το PC Suite :lol:

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καμία σχέση, το «κουμπί» του PCsuite δεν κάνει τίποτα παραπάνω από το να εκτελεί το ΝSU, (αυτό που τρέχεις εσύ χειροκίνητα).

Καμία διαφορά.

Μια συντόμευση είναι δλδ απλά αντί για το desktop είναι μέσα στον κατάλογο προγραμμάτων του pcsuite.

Έχει δίκιο ο Bayern7. Στο PC Suite είναι μόνο μια συντόμευση και στη περίπτωση που δεν το έχει κανείς εγκαταστήσει, τον πηγαίνει στο site για να το κατεβάσει.

------------------------------------------------------------------

Εως τωρα εχω κανει 3 φορες update στο δικο μου Ν73

Απο το ΝΟΚΙΑ PC SUITE παω στο software update.

Κατεβαζει τη νεα ver του προγραμματος

Συνδεω το κινητο

Βρισκει νεο firmware

...ΑΛΛΑ το κουμπί "update" δεν ειναι ενεργό για να το πατησω και να αρχισει η διαδικασία.

Το ιδιο συμβαινει και σε αλλο PC και με το 2ο Ν73 ΜΕ της γυναικας μου

Τι product code έχεις;

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Έχει δίκιο ο Bayern7. Στο PC Suite είναι μόνο μια συντόμευση και στη περίπτωση που δεν το έχει κανείς εγκαταστήσει, τον πηγαίνει στο site για να το κατεβάσει.

Καμία σχέση, το «κουμπί» του PCsuite δεν κάνει τίποτα παραπάνω από το να εκτελεί το ΝSU, (αυτό που τρέχεις εσύ χειροκίνητα).

Καμία διαφορά.

Μια συντόμευση είναι δλδ απλά αντί για το desktop είναι μέσα στον κατάλογο προγραμμάτων του pcsuite.

Ενταξει βρε παιδια :p Μαθαινω κι εγω σιγα σιγα :p :happy:

Hi, εχω ενα προβλημα στο κινητο μου, οταν με παιρνουν τηλεφωνο αργει να ακουστει ο ηχος και η δονηση. Αυτο το προβλημα το ειχα και στο προηγουμενο μου κινητο nokia 7610. Μηπως ξερει κανεις αν υπαρχει καποια λυση γιατι οταν μου κανουν αναπαντητη δεν το ακουω.
ΝΟΚΙΑ :respect:

Hi, εχω ενα προβλημα στο κινητο μου, οταν με παιρνουν τηλεφωνο αργει να ακουστει ο ηχος και η δονηση. Αυτο το προβλημα το ειχα και στο προηγουμενο μου κινητο nokia 7610. Μηπως ξερει κανεις αν υπαρχει καποια λυση γιατι οταν μου κανουν αναπαντητη δεν το ακουω.

Έτσι είναι όλα τα S60 φίλε μου, δεν μπορείς να το αλλάξεις αυτό.

Αφού είχες και πριν το 7610 θα έπρεπε να το έχεις συνηθίσει.:p

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

Πες τους να κρατανε για περισσοτερο χρονο την κληση :p

Οντως, οπως τα λεει ο Itchrist86 ειναι...

Καλημέρα παιδιά.

Μετά την τελευταία αναβάθμιση στο Ν73(απλό) όταν πάω να παίξω έναν ήχο με τον X-plore με πετάει στο media player της nokia και δεν τον ανοίγει.Το ίδιο και με τον Y-browser.

Μπορώ να κάνω κάτι?

Πριν την αναβάθμιση όλα ήταν εντάξει.

Έτσι είναι όλα τα S60 φίλε μου, δεν μπορείς να το αλλάξεις αυτό.

Αφού είχες και πριν το 7610 θα έπρεπε να το έχεις συνηθίσει.:p

Οχι ρε παιδια τι λετε!

εχω το N73 και ειναι μια χαρα στον ηχο!

Εκτος αν κανετε πλακα:confused:

παιδια εχω ενα vodafone live N73 ME με product code 0545133 και software version 3.0638.0.030 και το NSU λεει οτι εχω το τελευταιο software και δεν χρειαζεται αναβαθμιση. τι μπορει να γινει?

Οχι ρε παιδια τι λετε!

Δεν κάνουμε πλάκα. Όταν σου κάνουν αναπάντητη προλαβαίνει να χτυπήσει;

Προσωπικά σε εμένα όλα τα S60 κινητά που είχα (7650, 6600, 7610, E60) δεν προλαβαίνουν να χτυπήσουν όταν μου κάνουν αναπάντητες.

παιδια εχω ενα vodafone live N73 ME με product code 0545133 και software version 3.0638.0.030 και το NSU λεει οτι εχω το τελευταιο software και δεν χρειαζεται αναβαθμιση. τι μπορει να γινει?

Θα ακολουθήσεις αυτό τον οδηγό και θα αλλάξεις product code και στη συνέχεια θα κάνεις αναβάθμιση. Ο οδηγός αυτός περιέχει και του απλού και του Music edition το product code. Οπότε επιλέγεις εσύ ποιο θέλεις.

Αλλαξεις το product code με αυτο του Ν73 ΜΕ και κανεις την αναβαθμιση(θα βγει το vodafone live).

Υπαρχει αναλυτικος οδηγος στο 1 ποστ του παροντως εκει που λεει:

Oδηγος μετατροπης απο Ν73 σε Ν73 ΜΕ :)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Σημερα ηρθε το κινητο υστερα απο ενα μηνα (ακριβως) στην Αθηνα για service...

Το ειχα παει για αναβαθμιση σε nokia club και κατι δεν πηγε καλα οπως μου ειπε ο υπαλληλος και τα'παιξε με λιγα λογια..

Τελοσπαντων.

Αυτο που με παραξενευσε οταν το πηρα ηταν οταν μου ειπε να κανω format την καρτα mini sd του κινητου (το εγραφε και στο χαρτι απο το service) γιατι λεει το κινητο κολλησε ιο(!) γι'αυτο και η ολη ιστορια.

Καλα βγηκε ιος για s60 3rd ή με δουλευε?

Format την καρτα ειναι καλυτερα να την κανω με FAT ή FAT32?

Και κατι αλλο. Η εκδοση που εχω τωρα ειναι η τελευταια?

v 4.0736.3.2.1

04-09-2007

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν έχει ακουστεί τίποτα για ιο...:worry:

Ναι η τελευταία έκδοση του music edition είναι.

Format την καρτα ειναι καλυτερα να την κανω με FAT ή FAT32?

Το καλυτερο ειναι να κανεις format την καρτα σου μεσα στο κινητο σου

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Το καλυτερο ειναι να κανεις format την καρτα σου μεσα στο κινητο σου

Eιπα να μη τη βαλω στο κινητο χωρις να ειναι "καθαρη". Τελικα την εκανα με card reader σε FAT.

----

Τα ακουστικα που ειναι στη συσκευασια του Music edition που ειχα αγορασει δεν ειναι τα HS-23 οπως θα επρεπε συμφωνα και με το επισημο site της nokia. Ο ανταπτορας ειναι ο AD-41 οκ. Τα ακουστικα ποια ειναι? Εχουν αλλη ονομασια ή παει μαζι με τον ανταπτορα πακετο? :confused:

Θελω να παρω μονο τα ακουστικα, οχι το ολο πακετο με τον ανταπτορα. ξερετε αν υπαρχουν ξεχωριστα?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ρε παίδες θυμάστε μήπως πιο είναι εκέινο το προγραμματάκι που όταν σε παίρνουν κάποιοι αριθμοί που έχεις ορίσει δείχνει απασχολημένο?:O
"Ever tried. Ever failed. No matter. Try Again. Fail again. Fail better." Samuel Beckett

Οχι ρε παιδια τι λετε!

Σε σχεση με αλλα "απλα" κινητα καθυστερεί, εστω και λιγο !

Κι ενα αλλο που συμβαινει, και μερικοι νομιζουν οτι φταει το κινητο, ειναι και το κενο που εχουν (συνήθως) τα .mp3 που χρησιμοποιούμε σαν ηχους κλησεων.

:)

Ρε παίδες θυμάστε μήπως πιο είναι εκέινο το προγραμματάκι που όταν σε παίρνουν κάποιοι αριθμοί που έχεις ορίσει δείχνει απασχολημένο?:O

Προφανώς αναφέρεσαι στο Best Black List. Ξέρεις που θα το βρεις ;)

Geia sas paidia,

exw ena problima me to TomTom.

mou leei molis paw na to kanw instal. "Abgelaufenes Zertifikat" (einai apo germania)

dld " Elikse to Certificate" kapos etsi.

ti mporo na kanw?

My Phones

In Use: iPhone 5, Samsung Galaxy S3

Geia sas paidia,

exw ena problima me to TomTom.

mou leei molis paw na to kanw instal. "Abgelaufenes Zertifikat" (einai apo germania)

dld " Elikse to Certificate" kapos etsi.

ti mporo na kanw?

Και τι σχεση εχει αυτο με το θεμα του Ν73 ? :confused:

Δεν ειπαμε οτι ρωταμε στα αναλογα θεματα (τομτομ ,εφαρμογες )?

Γυρισε την ημερομηνια της συσκευης 6 μηνες πισω

και δοκιμασε παλι :)

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Και τι σχεση εχει αυτο με το θεμα του Ν73 ? :confused:

Δεν ειπαμε οτι ρωταμε στα αναλογα θεματα (τομτομ ,εφαρμογες )?

Γυρισε την ημερομηνια της συσκευης 6 μηνες πισω

και δοκιμασε παλι :)

sry alla den brika to thema gia to tomtom.

k epidi exw to n73 eipa na to kanw edw..

den tha prepei omos na tin exw 6 mines piso tin imerominia sosta?

My Phones

den tha prepei omos na tin exw 6 mines piso tin imerominia sosta?

Οχι ,μετα την εγκατασταση ,γυρνας την ημερομηνια στην

τωρινη.:)

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Οχι ,μετα την εγκατασταση ,γυρνας την ημερομηνια στην

τωρινη.:)

to ekane install alla den mou to anoigei....bgenei i aspri othoni pou grafei tomtom alla tpt...

My Phones

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...