Jump to content

[Επίσημο] Nokia N73 - Μέρος Ι

john74
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πρώτον, είχα μία κάρτα 1GB και αγόρασα μία 2GB. Πως μεταφέρω ότι έχω από τη μία στην άλλη? Υπάρχει κάποια ιδιαιτερότητα???

Δεύτερον, που μπορώ να βρώ το Route 66 μαζί με οδηγίες εγκατάστασης? το έχει κάνει κανείς?? Βοηθάτε γιατί αγόρασα το Nokia Bluetooth GPS LD-4W και θέλω να δω τις δυνατότητες του και με την ευκαιρία να σας πω και τη γνώμη μου.

Ευχαριστώ προκαταβολικά

Περνάς όλα τα περιεχόμενα της παλιάς κάρτας μέσω card reader στο pc και μετά τα περνάς στην νέα κάρτα.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να περάσεις όλα τα περιεχόμενα της κάρτας θα πρέπει να ενεργοποιήσεις την εμφάνιση των κρυφών αρχείων και φακέλων.

Το Route66 το βρίσκεις εδώ, αλλά θα πρέπει πρώτα να το κάνεις sign!

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Οπως επιβεβαίωσα απο την ενοτητα "My Devices" αλλα και απο τα λεγομενα σας, το κινητο αυτο συνεχιζει να διατίθεται στα μαγαζια (φιουουου !!! Νομιζα πως εχει αποσυρθει :confused: )

Αυριο κιολας θα κανω ερευνα αγορας ωστε να δω απο ποιο καταστημα θα το αγορασω :D

Μια τελευταια ερωτηση:

Επειδη πρόκειται να το κρατήσω για "οσο παει" (τουλαχιστον 3 χρονια ακομα...) μηπως υπαρχει καποια, καινουρια, παρομοια συσκευη της Nokia την οποια δεν "εχω παρει ειδηση" και εχει ιδιες δυνατοτητες ; (Και ισως αξιζει να περιμενω γι'αυτην;

Σας ευχαριστω ολους ;););)

οταν κλείνεις το κινητο και το ανοίγεις μετά, ανοίγει αυτόματα το πρόγραμμά εγκατάστασής, ψάχνει για προγράμματα και μετά λέει ότι υπάρχουν προγράμματα με αδύνατη εγκατάσταση. αυτή ή διαδικασία μπορεί να σταματήσει κάπως ???

Παιδιά, έχω την έκδοση λογισμικού 4.36. Να βάλω τη 4.37 ή δεν κάνει και τίποτα σπουδαίο;

Επίσης, γιατί μετά τη τελευταία αναβάθμιση, κάθε φορά που κάνω reset στο κινητό, προσπαθεί να εγκαταστήσει διάφορες εφαρμογές (μάλλον από την κάρτα μνήμης), χωρίς τελικά αποτέλεσμα (κάποια στιγμή σταματά την προσπάθεια, ή τη σταματώ εγώ πατώντας το κόκκινο πλήκτρο); Μετά το τηλέφωνο λειτουργεί κανονικά, με όλα τα προγράμματα που του είχα βάλει (!).

[sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"!

οταν κλείνεις το κινητο και το ανοίγεις μετά, ανοίγει αυτόματα το πρόγραμμά εγκατάστασής, ψάχνει για προγράμματα και μετά λέει ότι υπάρχουν προγράμματα με αδύνατη εγκατάσταση. αυτή ή διαδικασία μπορεί να σταματήσει κάπως ???

Επίσης, γιατί μετά τη τελευταία αναβάθμιση, κάθε φορά που κάνω reset στο κινητό, προσπαθεί να εγκαταστήσει διάφορες εφαρμογές (μάλλον από την κάρτα μνήμης), χωρίς τελικά αποτέλεσμα (κάποια στιγμή σταματά την προσπάθεια, ή τη σταματώ εγώ πατώντας το κόκκινο πλήκτρο); Μετά το τηλέφωνο λειτουργεί κανονικά, με όλα τα προγράμματα που του είχα βάλει (!).

Πηγαίνετε στη "Διαχείρηση εφαρμογών" και σβήστε τις εφαρμογές που έχουν την ένδειξη μη εγκατεστημένες ή κάντε format στη κάρτα μνήμης, και μετά ξανακάντε εγκατάσταση όλων των εφαρμογών που είχατε.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Κάντε format στη κάρτα μνήμης, και μετά ξανακάντε εγκατάσταση όλων των εφαρμογών που είχατε.

Μπα, προτιμώ να πατάω το κόκκινο πλήκτρο, από το να ξαναπεράσω όλα τα προγράμματα από την αρχή!

Σχετικά με τη τελευταία αναβάθμιση, ξέρουμε τελικά τι διορθώνει;

Το πορτάκι που προστατεύει την κάμερα όταν είναι κλειστό κουνιέται λίγο αν το πειράξω με το χέρι. Ήταν έτσι από την μέρα που το πήρα ή χτυπήθηκε μέσα στο τσαντάκι που το βάζω;

Συμβαίνει σε κανέναν

Είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα όταν πέρασα το νέο λειτουργικό πρόσφατα και μετά έκανα μεταφορά των αντιγράφων ασφαλείας από το PC στο κινητό.

Εμένα μου χτυπούσε το smartmovie player και το divx player τα οποία προσπαθούσαν να εγκατασταθούν μιας και η μεταφορά των αντιγράφων ασφαλείας δεν δούλεψε σωστά σε αυτά τα δυο.

Εγώ πήγα στη διαχείρηση εφαρμογών και έσβησα αυτές τις δυο εφαρμογές που υπήρχαν εκεί και είχαν την ένδειξη μη εγκατεστημένη.

Έκτοτε όλα καλά

Το πορτάκι που προστατεύει την κάμερα όταν είναι κλειστό κουνιέται λίγο αν το πειράξω με το χέρι. Ήταν έτσι από την μέρα που το πήρα ή χτυπήθηκε μέσα στο τσαντάκι που το βάζω;

Συμβαίνει σε κανέναν

Σε μενα προσωπικα ειναι ετσι απο τοτε που το πηρα.Δηλαδητο προηγουμενο Σεπτεμβρη.

Συμβαίνει σε κανέναν

etsi einai file mou,einai xalaro.loose camera cover,to grafoun ola ta review...;)

nokia n73-nokia 6120c(sold)-nokia n82 black

Παιδιά, έχω την έκδοση λογισμικού 4.36. Να βάλω τη 4.37 ή δεν κάνει και τίποτα σπουδαίο;

Είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα όταν πέρασα το νέο λειτουργικό πρόσφατα και μετά έκανα μεταφορά των αντιγράφων ασφαλείας από το PC στο κινητό.

Εμένα μου χτυπούσε το smartmovie player και το divx player τα οποία προσπαθούσαν να εγκατασταθούν μιας και η μεταφορά των αντιγράφων ασφαλείας δεν δούλεψε σωστά σε αυτά τα δυο.

Εγώ πήγα στη διαχείρηση εφαρμογών και έσβησα αυτές τις δυο εφαρμογές που υπήρχαν εκεί και είχαν την ένδειξη μη εγκατεστημένη.

Έκτοτε όλα καλά

Έκτοτε όλα καλά

Πώς τις έσβησες; Δε μου δίνει επιλογή delete (έχω Αγγλικό μενού)!

paidia to vodafone live exei diafora?exei pano to kinito simata tis vodafone?aksizei?giati sti vodafone exoun mono ayto se music edition

Οχι δεν εχει διαφορα . Μονο ετοιμα settings & shortcuts εχει.

Το πολυ πολυ ,του αλλαζεις το product code και το κανεις οτι θες.

Παρακληση: Χρησιμοποιησε Ελληνικους μικρους χαρακτηρες

για να καταλαβαινουμε τι γραφεις ..

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

evala kai egw tin kainouria ekdosi tou firmware xthes (ase pou mou evgalan tin pisth ta vista mexri na perasw to PC suite kai to nokia updater).Den mporw na egkatasthsw to nokia maps!!! Mou dinei to minima "sfalma enimerwsis" kai mou stamataei thn egatastasi. Kata ta alla to tilefwno doulevei mia xara mono to pc suite kanei kati trela (gia na perasw ta contacts mou ekana kamia wra)!!!! Opoios eixe paromoio provlima kai to elise as dwsei kai se mena ta fwta tou.Thanks

PS Sorry gia ta greeklish

everything you do... do it your way!:shifty:

Προηγούμενες συσκεύες:

N6150,N6210,N6310,N6600,N6230i

N7260,N5100,N8310,N6680

evala kai egw tin kainouria ekdosi tou firmware xthes (ase pou mou evgalan tin pisth ta vista mexri na perasw to PC suite kai to nokia updater).Den mporw na egkatasthsw to nokia maps!!! Mou dinei to minima "sfalma enimerwsis" kai mou stamataei thn egatastasi. Opoios eixe paromoio provlima kai to elise as dwsei kai se mena ta fwta tou.Thanks

To nokia maps ερχεται προεγκατεστημενο

με την τελευταια εκδοση λογισμικου ..

Αν υπαρχει καινουργια εκδοση του nokia maps ,θα πρεπει

να εγκατασταθει στην μνημη της συσκευης..

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

.............

............

............

.............

Τα γκρικλις θυμίζουν τις κλήσεις με απόκρυψη...Δεν απαντάμε, δεν τα διαβάζουμε....:confused:

Σόρυ για την επισήμανση, συνεχίστε να γράφετε έτσι !!!:blink:

http://banners.wunderground.com/banner/gizmotemp/global/stations/16716.gif

Για να απεγκατασταθεί εντελώς τόσο το PC Suite, όσο και σοι συνοδευτικές εφαρμογές και οι drivers του καλωδίου, πρέπει να χρησιμοποιήσεις μετά τις σχετικές απεγκαταστάσεις, την πρόσθετη εφαρμογή "Nokia PC Suite Cleaner". Μετά πρέπει υποχρεωτικά να κάνεις reboot στον Η/Υ σου. Για να εξαλείψεις κάθε πιθανότητα "ίχνους" της Nokia στο PC σου, πήγαινε να διαγράψεις τον φάκελο όπου είχε εγκατασταθεί προηγουμένως το PC Suite γιατί μέσα έχει κρατημένους τους drivers του καλωδίου. Παράλληλα, τρέξε κάποια εφαρμογή καθαρισμού του Registry (εγώ χρησιμοποιώ το Registry Clean Expert) και μετά τρέξε κάποια εφαρμογή manual απεγκατάστασης προγραμμάτων (όπως το Total Uninstall"). Με αυτόν τον τρόπο, πραγματικά δεν θα μείνει τίποτα σχετικό με Nokia

Ευχαριστώ πολύ.... Αν τα ήξερα αυτά νωρίτερα θα είχα γλυτώσει μεγάλη ταλαιπωρία!!!

Από χθες το μεσημέρι στην οθόνη του κινητού μου έχει μείνει μόνιμα η ένδειξη αποστολής μηνύματος (ένα σηματάκι με το βέλος). Δεν φεύγει με τίποτα. Καμία ιδέα πως μπορώ να το ξεφορτωθώ;
[sIGPIC][/sIGPIC]

προφανως εχει κολλησει στην αποστολη,μπορεις να κανεις μετακινηση απο τα εξερχομενα στα προχειρα και ξανα προωθηση,η απλα ακυρωση αποστολης

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

Μήπως υπάρχει κανένα update για τους χάρτες της Ελλάδας για το Route66?Έχω αυτόν της Αθήνας που είναι 8.88 MB.

Έβαλα την έκδοση του Route66 την οποία αναφερατε στα πρώτα posts αυτού του threat. Μετά την εγκατάσταση δεν υπηρχε τίποτα στην κάρτα μνήμης στον φάκελο system/apps και απογοητεύτηκα. Έβαλα όμως (σε μια απελπισμένη προσπάθεια μου να το κάνω να δουλέψει) τα αρχεία που είχε δημιουργήσει η εγκατάσταση με την προηγούμενη έκδοση λογισμικού που ειχα (3.06...) στο ίδιο σημείο και δουλέυει!!!Ίσως να έτυχε...ίσως και όχι..

everything you do... do it your way!:shifty:

Προηγούμενες συσκεύες:

N6150,N6210,N6310,N6600,N6230i

N7260,N5100,N8310,N6680

Για να απεγκατασταθεί εντελώς τόσο το PC Suite, όσο και σοι συνοδευτικές εφαρμογές και οι drivers του καλωδίου, πρέπει να χρησιμοποιήσεις μετά τις σχετικές απεγκαταστάσεις, την πρόσθετη εφαρμογή "Nokia PC Suite Cleaner". Μετά πρέπει υποχρεωτικά να κάνεις reboot στον Η/Υ σου. Για να εξαλείψεις κάθε πιθανότητα "ίχνους" της Nokia στο PC σου, πήγαινε να διαγράψεις τον φάκελο όπου είχε εγκατασταθεί προηγουμένως το PC Suite γιατί μέσα έχει κρατημένους τους drivers του καλωδίου. Παράλληλα, τρέξε κάποια εφαρμογή καθαρισμού του Registry (εγώ χρησιμοποιώ το Registry Clean Expert) και μετά τρέξε κάποια εφαρμογή manual απεγκατάστασης προγραμμάτων (όπως το Total Uninstall"). Με αυτόν τον τρόπο, πραγματικά δεν θα μείνει τίποτα σχετικό με Nokia :ninja:

Μπορεις να μου εξηγησεις αυτο που υπογραμμισα γιατι δεν το καταλαβενω, απο την στιγμη που εχεις κανει απεγκατασταση τα παντα το Total Uninstall γιατι σε χρειαζεται? :)

Μήπως υπάρχει κανένα update για τους χάρτες της Ελλάδας για το Route66?Έχω αυτόν της Αθήνας που είναι 8.88 MB.

Έβαλα την έκδοση του Route66 την οποία αναφερατε στα πρώτα posts αυτού του threat. Μετά την εγκατάσταση δεν υπηρχε τίποτα στην κάρτα μνήμης στον φάκελο system/apps και απογοητεύτηκα. Έβαλα όμως (σε μια απελπισμένη προσπάθεια μου να το κάνω να δουλέψει) τα αρχεία που είχε δημιουργήσει η εγκατάσταση με την προηγούμενη έκδοση λογισμικού που ειχα (3.06...) στο ίδιο σημείο και δουλέυει!!!Ίσως να έτυχε...ίσως και όχι..

Kανε απεγκατασταση οτι εχει σχεση με το Route66 στο κινητο σου και κατεβασε αυτη την εκδοση. Θα πρεπει πρην την κανεις εγκατασταση στο κινητο σου να την κανεις sign.

Υπαρχει ενας οδηγος στο 1 ποστ στης εφαρμογες που μασ λεει πως μπορουμε να κανουμε sign μια εφαρμογη. Eπειδη οι εγγραφες εκλεισαν στο symbiansigned.com υπαρχει ενας κωδικος εδω οπου μπορεις να μπεις και να κανεις την δουλεια σου.

Εαν εχεις καποια απορεια ρωτα στο αναλογο θεμα.. :)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Αυτη την καρτα μνημης την βλεπει το music edition?

4GB miniSD High Capacity (Class 4)

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=15&category=56583775&product=989029

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...