Jump to content

[Επίσημο] Nokia N73 - Μέρος Ι

john74
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Περιέχει έναν Messenger και συντομεύσεις σε μερικά δημοφιλή site, ο φάκελος αυτός είναι η διαφορά που έχει η έκδοση ΙΕ από τη ΜΕ οπότε πλέον έβαλαν όλα τα χαρακτηριστικά των τριών εκδόσεων (Ν73, Ν73ΜΕ Ν73ΙΕ) σε μια όπως ανάφερε ο nervous λιγάκι πιο πάνω

Στο δικό μου απλό Ν73 μετά την τελευταία αναβάθμιση εμφανίζεται

το folder Internet , αλλά μέσα σ'αυτό ΔΕΝ υπάρχει κανένας Messenger

παρά μόνο τα Ιστός , Λήψη και Υπηρεσίες.Που βρίσκεται ο Messenger ;

Μήπως θα μπορούσες να κάνεις ένα screenshot των περιεχομένων

του folder Internet ;

Ευχαριστώ πολύ.

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλημέρα σας!

Το Ν73 μου κάνει κάτι νερά εδώ και 2 μέρες..

Ό,τι και να κάνω μου βγάζει μήνυμα: Μνήμη πλήρης! Διαγράψτε δεδομένα!

Το έκλεισα, το άνοιξα πάλι, έβγαλα κάρτες μνήμες κτλ... Τίποτα. Έσβησα διάφορα άχρηστα στο τηλ που είχα και τίποτα. Γιατί όλα τα αποθηκεύω στην κάρτα...

Ξέρετε τι συμβαίνει και τι μπορώ να κάνω???

Θα μπορούσε επίσης κάποιος να μου δώσει τον κωδικό που βάζουμε στο site για αναβάθμιση του Ν73 του απλού? Την τελευταία φορά δεν έπαιρνε το δικό μου και έβαλα κάποιο άλλο που είχε αναφερθεί εδώ...

Ευχαριστώ!!!

"Ever tried. Ever failed. No matter. Try Again. Fail again. Fail better." Samuel Beckett

Θα μπορούσε επίσης κάποιος να μου δώσει τον κωδικό που βάζουμε στο site για αναβάθμιση του Ν73 του απλού? Την τελευταία φορά δεν έπαιρνε το δικό μου και έβαλα κάποιο άλλο που είχε αναφερθεί εδώ...

Θα βάλεις 0529782

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Ωραία ευχαριστώ!

Λέτε να φτιάξει το πρόβλημα της μνήμης με αυτό????

Δεν μου το έχει ξαναβγάλει το μην αυτό...τι να φταίει????

"Ever tried. Ever failed. No matter. Try Again. Fail again. Fail better." Samuel Beckett

Πως παει το κινητο σε ασυρματο δικτυο, διαβαζει κανονικα ολες τις σελδιες παιδες?

Καλημέρα σας!

Το Ν73 μου κάνει κάτι νερά εδώ και 2 μέρες..

Ό,τι και να κάνω μου βγάζει μήνυμα: Μνήμη πλήρης! Διαγράψτε δεδομένα!

Το έκλεισα, το άνοιξα πάλι, έβγαλα κάρτες μνήμες κτλ... Τίποτα. Έσβησα διάφορα άχρηστα στο τηλ που είχα και τίποτα. Γιατί όλα τα αποθηκεύω στην κάρτα...

Ξέρετε τι συμβαίνει και τι μπορώ να κάνω???

Ευχαριστώ!!!

Εμένα μου το έκανε αυτό όταν μετά την αναβάθμιση προσπάθησα να επαναφέρω το backup που είχα κάνει. Τελικά έκανα hard reset και φορμάρισα την κάρτα μνήμης. Τώρα όλα ΟΚ.

Για το άτμισμα: http://vaping.gr

Samsung S5 (no root)

Πως παει το κινητο σε ασυρματο δικτυο, διαβαζει κανονικα ολες τις σελδιες παιδες?

Το Ν73 δεν έχει WiFi

Για το άτμισμα: http://vaping.gr

Samsung S5 (no root)

Μερικές αλλαγές της καινούριας έκδοσης:

-Το interface του music player άλλαξε με αυτό του της έκδοσης ΜΕ (screenshot) :D

-Στο μενού πλέον υπάρχει και Internet folder όπως στο Ν73ΙΕ

-Το παιχνίδι Snack δεν υπάρχει πια :(

περιμένουμε κι επίσημο changelog

Εγώ γιατί δε βλέπω το Internet Folder??? Ο 'Ιστός' υπάρχει μέσα στις Εφαρμογές όπως ακριβώς πριν την αναβάθμιση. Το παιχνίδι όντως δεν υπάρχει (δεν τρέχει και τίποτα!) και ο music player είναι πολύ καλύτερος. Το μόνο που δε μου αρέσει είναι ότι έχει γίνει λίγο πιο αργό. Τουλάχιστον εγώ αυτή την εντύπωση έχω.

Nokia 8210 -> Nokia 7210 -> Nokia 7610 -> Nokia N73 -> HTC Touch Diamond -> Apple iPhone 3GS + Nokia 5310 Xpress Music -> Apple iPhone 4 + Nokia E71 -> Apple iPhone 4 + Samsung Galaxy S2 -> Apple iPhone 4 + Samsung Galaxy S3 -> Apple iPhone 4 + LG Nexus 5 -> Samsung Galaxy S5 -> Samsung Galaxy S8 --> Samsung Note 10+

Εχει δοκιμασει κανεις να περασει την εκδοση V3.0713.1.0.2 για το απλο Ν73 σε Ν73 ΜΕ?

Υπαρχει περιπτωση αν το δοκιμασω να μη τη δεχθει? (να καταλαβει δηλαδη ότι εχω το ΜΕ)?

Εχει δοκιμασει κανεις να περασει την εκδοση V3.0713.1.0.2 για το απλο Ν73 σε Ν73 ΜΕ?

Υπαρχει περιπτωση αν το δοκιμασω να μη τη δεχθει? (να καταλαβει δηλαδη ότι εχω το ΜΕ)?

Yπαρχει ενας οδηγος στο προτο ποστ που λεγετε

ΟΔΗΓΟΣ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗΣ ΑΠΟ Ν73 ΣΕ Ν73ΜΕ

Διαβασε τον και θα καταλαβεις τη πρεπει να κανεις :)

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=146413&page=1

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Να σας ρωτήσω ρε παιδιά...

Έκανα αναβαθμιση όλα μια χαρά και όταν πάει να εγκαταστήσει το backup απο τη μνήμα μου λέει ότι δεν είναι αξιόπιστα και να πάω στη διαχείριση εφαρμογών...Πάω εκεί και μου λέει ότι είναι κατεστραμμένα κάποια αρχεία...

Τι γίνεται???

Μπορώ να κάνω κάτι ή bye bye????:(

Πάω εκεί και μου λέει ότι είναι κατεστραμμένα κάποια αρχεία...

Τι γίνεται???

Μπορώ να κάνω κάτι ή bye bye????:(

Οι συγκεκριμενες εφαρμογες θελουν παλι εγκατασταση

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Δε με νοιάζει για τις εφαρμογές γιατί τις ξαναπερνάω αλλά με νιάζει για τα μηνύματα και τα τηλέφωνα που έχουν χαθεί....

Δε με νοιάζει για τις εφαρμογές γιατί τις ξαναπερνάω αλλά με νιάζει για τα μηνύματα και τα τηλέφωνα που έχουν χαθεί....

Αν ειχες παρει φουλ back-up στην μνημη της συσκευης κανονικα

δεν θα επρεπε να εχανες μηνυματα & επαφες .

Σε ολα τα restore που εχω κανει,ειναι τα μονα που επανερχονται

με σιγουρια . Ηταν προσφατο το back-up?

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Αν ειχες παρει φουλ back-up στην μνημη της συσκευης κανονικα

δεν θα επρεπε να εχανες μηνυματα & επαφες .

Σε ολα τα restore που εχω κανει,ειναι τα μονα που επανερχονται

με σιγουρια . Ηταν προσφατο το back-up?

Ήταν πριν κάνω αναβάθμιση αλλά δεν ξέρω τι έγινε...ευτυχώς τα είχα στον υπολογιστή...

Καινούριο firmware για το Ν73

4.0723.2.0.1

06-06-07

Eίναι διαθέσιμο από τo Nokia Software Updater

Φήμες λένε οτι το απλό Ν73 αποκτάει τα χαρακτηριστικά του ΜΕ με αυτήν την αναβάθμιση :confused:

Μερικές αλλαγές της καινούριας έκδοσης:

-Το interface του music player άλλαξε με αυτό του της έκδοσης ΜΕ (screenshot) :D

-Στο μενού πλέον υπάρχει και Internet folder όπως στο Ν73ΙΕ

-Το παιχνίδι Snack δεν υπάρχει πια :(

περιμένουμε κι επίσημο changelog

Να προσθεσω σε αυτα οτι πλεον υποστηριζεται και το FOTA (Firmware over the air)

iPhone 5S Space Grey

τελικά με τα cover από ebay τι έγινε? μου ήρθε και μένα, και δεν ξέρω πως να το βάλω :(

kalispera.

exw ena nokia n73 to music edition. otan prospa8w mesa apo to nokia pc suite na egatasthsw kapoia SIS arxeia mou emfanizei sto kinhto to mhnyma oti to SIS arxeio den yposthrizete. ta arxeia SIS pou prospa8w na perasw einai gia NOKIA N73. epishs exw kanei epanegatastash to logismiko tou kinhtou alla pali to idio provlhma antimetwpizw. mporei kapoios na voh8hsei?

sas eyxaristw.

Ήρθες Λιόλιο μου????????? :lol:

http://rapidshare.com/files/22935417/N73_Disassembling_Instructions.doc.html

:)

είσαι θεός ήλιος καλοκαιρινός! :p

kalispera.

exw ena nokia n73 to music edition. otan prospa8w mesa apo to nokia pc suite na egatasthsw kapoia SIS arxeia mou emfanizei sto kinhto to mhnyma oti to SIS arxeio den yposthrizete. ta arxeia SIS pou prospa8w na perasw einai gia NOKIA N73. epishs exw kanei epanegatastash to logismiko tou kinhtou alla pali to idio provlhma antimetwpizw. mporei kapoios na voh8hsei?

sas eyxaristw.

Σε συγκεκριμένα sis το κάνει ή σε όλα?

Μηπως τα sis αρχεία δεν είναι για symbian 9.1?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σε συγκεκριμένα sis το κάνει ή σε όλα?

Μηπως τα sis αρχεία δεν είναι για symbian 9.1?

se ola ta sis... katevasa diafora apo diafora sites, akoma kai palaioteres ekdoseis alla to idio mhmyma mou emfanizei. epilegw omws kai gia nokia n73 ta SIS arxeia.

Ήρθες Λιόλιο μου????????? :lol:

Διαβασε το προτο ποστ Εδω και κατεβασε εφαρμογες για το κινητο σου απο εκει που σου γραφη :)
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

ΜΕ Την καινουρια αναβαθμιση εχει μειωθει η μνημη του τηλεφωνου τωρα εχει ελευθερα 33ΜΒ αν το παρατηρησε και αλλος ας το πει:(
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...