Jump to content

[Επίσημο] Nokia N73 - Μέρος Ι

john74
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

exw kanei egw alla den eixa kanei kapoia sigkekrimeni ry8misi prin kanw video klisi apla me piran tilefwno kai anoikse.

Ευχαριστώ για την απάντηση, xds.

Τότε ίσως να φταίει το 3G της περιοχής μου. Μάλλον δε μπορεί να αντεπεξέλθει σε τέτοιες απαιτήσεις γιατί δοκίμασε κι ένας φίλος μου με 6280 και πάλι δεν τα κατάφερε.

Για να διαπιστώσω ότι δεν είμαι ο μόνος ρωτάω πιο συγκεκριμένα: Έχει καταφέρει κανένας να κάνει βιντεοκλήση στα Γιάννενα; Αν διαβάζει κάποιος συντοπίτης, ας δοκιμάσει να μου πει.

Για το άτμισμα: http://vaping.gr

Samsung S5 (no root)

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Γεια σας παιδιά... πήρε ο άντρας μου σε ανταλλαγή το Ν73 και του ζητάει κωδ.κλειδώματος. Βάζει 12345 που είναι ο κωδικός και του λέει "λάθος κωδικός". Βάζει την κάρτα SIM όλα οκ και του ζητάει τον άλλο κωδικό μετά.Προφανώς τον είχε αλλάξει ο προηγούμενος κάτοχος ε?

Πείτε μου σας παρακαλώ υπάρχει κάποιος τρόπος να ξεμπλοκάρει?Υπάρχει κάποιο κρυφό μενού για να μπει?

να ρωτησει αυτον που εκανε την ανταλλαγη ποιος ειναι ο κωδικος

Εαν δε βρεις ακρη με τον προηγουμενο κατοχο του κινητου , τοτε κανε μια αναβαθμιση (οχι format)

και πιστευω πως ολα θα γινουν σα καινουργιο.

ακομα και αν σου βγαλει μηνυμα οτι εχει την τελευταια ξανα εγκατεστησετη απο την αρχη !!!

Τότε ίσως να φταίει το 3G της περιοχής μου. Μάλλον δε μπορεί να αντεπεξέλθει σε τέτοιες απαιτήσεις γιατί δοκίμασε κι ένας φίλος μου με 6280 και πάλι δεν τα κατάφερε.

Για να διαπιστώσω ότι δεν είμαι ο μόνος ρωτάω πιο συγκεκριμένα: Έχει καταφέρει κανένας να κάνει βιντεοκλήση στα Γιάννενα; Αν διαβάζει κάποιος συντοπίτης, ας δοκιμάσει να μου πει.

Το εικονιδιο 3G πανω αριστερα το βλεπεις οταν προσπαθεις να κανεις βιντεοκληση.?

εχεις ρυθμηση για διπλη λειτουργια του τηλεφωνου ?

Δεν θέλει κάποιες ρυθμίσεις, απλά ξαναδοκίμασε κάπου που θα έχει FULL σήμα και εσύ και ο άλλος που παίρνεις.:)

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Η 2η κάμερα του ν73 μου τα δείχνει όλα με πολλά πολλά κόκκινα και μπλε σημαδάκια. Είναι λογικό αυτό(θα ανεβάσω μια αργότερα).?

ΥΓ.: GIANPITHIO σε είδα σε μορφή εφαρμογής στο όνειρο μου, ήθελες να υποτάξεις το κινήτό μου. (σοβαρά δεν κάνω πλάκα)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Οταν εγκαθιστω μια εφαρμογη ή ενα παιχνιδι στο Ν73 μου,αποθηκευετε στο φακελο εφαρμογες που εχει το κινητο, πως γινετε να απποθηκευω καθε φορα σε δικο μου φακελο???

honda astrea supra 109 (piston narita 53 cm,kentroforos f200 1o stadio fuego,karmpilater 22ari shark,racing,lastixa veerubber.eksatmisi sebring.xrwma prasino laxani.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Οταν εγκαθιστω μια εφαρμογη ή ενα παιχνιδι στο Ν73 μου,αποθηκευετε στο φακελο εφαρμογες που εχει το κινητο, πως γινετε να απποθηκευω καθε φορα σε δικο μου φακελο???

Οι διαθέσιμες επιλογές σου είναι αποθήκευση στην κάρτα μνήμης ή στην μνήμη του κινητού. Σε κάθε περίπτωση, ο φάκελος όπου εγκαθίσταται το πρόγραμμα επιλέγεται αυτόματα από το κινητό. Δεν μπορείς να τον επιλέξεις εσύ.

Το Ν73 ΜΕ εχει το ιδιο hardware με το απλο Ν73? Αν δλδ περασουμε σ’ένα ΜΕ την εκδοση λογισμικου για το Ν73 τοτε θα είναι ακριβως το ιδιο τηλεφωνο ?

Ναι, ακριβώς το ίδιο!

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Το εικονιδιο 3G πανω αριστερα το βλεπεις οταν προσπαθεις να κανεις βιντεοκληση.?

εχεις ρυθμηση για διπλη λειτουργια του τηλεφωνου ?

Δεν θέλει κάποιες ρυθμίσεις, απλά ξαναδοκίμασε κάπου που θα έχει FULL σήμα και εσύ και ο άλλος που παίρνεις.:)

Ναι γράφει 3G και έχει φουλ σήμα. Κάπου διάβασα όμως ότι άλλο φουλ σήμα και άλλο ποιότητα σήματος.

Πάντως από ό,τι φαίνεται μέχρι στιγμής δε βρέθηκε κανένας που να έκανε βιντεοκλήση στα Γιάννενα.

Για το άτμισμα: http://vaping.gr

Samsung S5 (no root)

Μηπως ξερετε πως θα ξερω αν εχω 3G στην περιοχη μου?

honda astrea supra 109 (piston narita 53 cm,kentroforos f200 1o stadio fuego,karmpilater 22ari shark,racing,lastixa veerubber.eksatmisi sebring.xrwma prasino laxani.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μηπως ξερετε πως θα ξερω αν εχω 3G στην περιοχη μου?

Ακριβώς κάτω απο εκεί που δείχνει το σήμα, Θα γράψει 3g. Nα φαίνεται στην εικόνα:

http://www.babinokia.com/UPLOADS/mythemes/Daisy_by_babi/Daisy_by_babi.jpg

[sIGPIC][/sIGPIC]

Χθες παρατήρησα κάτι και το αναφέρω. Αν έχει ξανααναφερθεί ζητώ συγνώμη.

Προχθές εγκαθιστούσα κάτι θέματα στο κινητό χρησιμοποιώντας το γνωστό κόλπο με το "πισωγύρισμα" κατά ένα χρόνο της ημερομηνίας του κινητού.

Κατά λάθος ξέχασα την ημερομηνία χθες στις 14/06/06.

Τράβηξα μερικές φωτογραφίες και ένα βίντεο τα οποία έδειχνε να τα αποθηκεύει κανονικά. Όμως στην έκθεση δεν εμφανίζονταν πουθενά!!!

Έσπασα το κεφάλι μου να βρω τι φταίει και μετά κατάλαβα. Επαναφέροντας το κινητό στην σωστή χρονιά, και τραβώντας καινούργιες φωτό, όλα καλά.

Αλλά ότι τράβηξα με περσυνή ημερομηνία χθες, δεν εμφανίζεται πουθενά!

Προσοχή λοιπόν μην ξεχνάτε όταν χρησιμοποιείτε το γνωστό αυτό κολπάκι, να επαναφέρετε μετά την ημερομηνία...φέτος!:p

Χθες παρατήρησα κάτι και το αναφέρω. Αν έχει ξανααναφερθεί ζητώ συγνώμη.

Προχθές εγκαθιστούσα κάτι θέματα στο κινητό χρησιμοποιώντας το γνωστό κόλπο με το "πισωγύρισμα" κατά ένα χρόνο της ημερομηνίας του κινητού.

Κατά λάθος ξέχασα την ημερομηνία χθες στις 14/06/06.

Τράβηξα μερικές φωτογραφίες και ένα βίντεο τα οποία έδειχνε να τα αποθηκεύει κανονικά. Όμως στην έκθεση δεν εμφανίζονταν πουθενά!!!

Έσπασα το κεφάλι μου να βρω τι φταίει και μετά κατάλαβα. Επαναφέροντας το κινητό στην σωστή χρονιά, και τραβώντας καινούργιες φωτό, όλα καλά.

Αλλά ότι τράβηξα με περσυνή ημερομηνία χθες, δεν εμφανίζεται πουθενά!

Προσοχή λοιπόν μην ξεχνάτε όταν χρησιμοποιείτε το γνωστό αυτό κολπάκι, να επαναφέρετε μετά την ημερομηνία...φέτος!:p

Τις εμφανίζει αλλά επειδή τις τοποθετεί με χρονολογική σειρά, πρέπει να τις εμφανίζει τελευταίες στην έκθεση. Το ίδιο και με τα μηνυμάτα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τις εμφανίζει αλλά επειδή τις τοποθετεί με χρονολογική σειρά, πρέπει να τις εμφανίζει τελευταίες στην έκθεση. Το ίδιο και με τα μηνυμάτα

Δίκιο έχεις!:O

Επειδή είχα αρκετές φωτό και εικόνες από άλλα κινητά με άλλες ονομασίες, τις εμφάνιζεε μεν, αλλά αρκετά πριν το τέλος τις έκθεσης και αυτό με μπέρδεψε και νόμιζα ότι "εξαφανίστηκαν":p.

Thanks!:)

Χρησιμοποιώντας Bluetooth , μπορώ και ακούω μέσω αυτού μουσική αποθηκευμένη στο Ν73,όμως για να ακούσω και ραδιόφωνο μέσω Bluetooth

(οπότε υποχρεωτικά συνδέω σαν κεραία τα ακουστικά στο τηλέφωνο),

μου αποσυνδέει το Bluetooth.

Μήπως ,λοιπόν,ξέρει κανείς αν είναι δυνατόν και με ποιο τρόπο να ακούω

ραδιόφωνο μέσω Bluetooth ;

Ευχαριστώ πολύ.

Και φυσικά θα σου το αποσυνδέσει γιατί συνδέοντας τα ακουστικά δεν είναι μόνο ότι λειτουργεί και σαν κεραία αλλα και σαν διακόπτης και μόνον τα ενσύρματα σαν διακόπτης,το bluetooth όχι. Είναι λογικό να συμβαίνει..

εκανα πριν κανα δυο μερες αναβαθμιση στην τελευταια εκδοση...πριν εκανα αντιγραφο ασφαλειας..και μετα το επανεφερα, ομως δν εμφανιστηκαν ολα τ προγραμμα παλι..ειχα κ καποια χακαρισμενα οποτε ψιλοβαριεμαι ν τ ξαναφτιαχνω..εχει κανεις καμια λυση?ααα ξεχασα ν πω οτι στην διαχειριση εφαρμογων εμφανιζονται κανονικα!

Γεια σας...έχω το εξής πρόβλημα. Είχε ο άντρας μου το Κ800 το οποίο το έδωσε σε ανταλαγή με το ν73. Πέρασε τις επαφές στο myphone explorer...προσπαθεί λοιπόν να περάσει τώρα τις επαφές στο ν73 αλλά δεν γίνεται. Προσπαθεί με καλώδιο το pc suite αλλά βγάζει λάθος obex, λάθος com κλπ.

Τι κάνουμε λάθος?:worry: :worry: :worry:

Γεια σας...έχω το εξής πρόβλημα. Είχε ο άντρας μου το Κ800 το οποίο το έδωσε σε ανταλαγή με το ν73. Πέρασε τις επαφές στο myphone explorer...προσπαθεί λοιπόν να περάσει τώρα τις επαφές στο ν73 αλλά δεν γίνεται. Προσπαθεί με καλώδιο το pc suite αλλά βγάζει λάθος obex, λάθος com κλπ.

Τι κάνουμε λάθος?:worry: :worry: :worry:

Βασικα οτι κανετε, ειναι λαθος .:O

Το μεν myphone explorer δεν ειναι συμβατο με αλλου τυπου συσκευες

εκτος απο ericcson ,το δε pcsuite μονο με νοκια .

Αυτο που μπορουσατε να κανετε ειναι το εξης :

Συγχρονισμο του κ800 με microsoft outlook και στην συνεχεια συγχρονισμο του Ν73 μεσω pc-suite με outlook .

Αλλιως,αποστολη των επαφων του κ800 μεσω bt στο Ν73.

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

το κ800 δεν το έχουμε το έδωσε κ πηρε το ν73. έχω και γω όμως αλλα ειναι για σερβις τώρα. τι προτείνεις? μεσω word γίνεται τιποτα?

Οταν το παρεις το κ800 ,περνας τις επαφες του αντρα μεσω του myphone explorer. Στην συνεχεια κανετε συγχρονισμο με outlook &

του προγραμματος της sonyericcson .

Τελος, θα συγχρονισετε το Ν73 ,μεσω pc-suite με outlook .

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...