integra Δημ. March 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2007 Καλησπέρα σε όλους Μήπως έχει κανένας το route66 για Ν73 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuperTrunksZ Δημ. March 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2007 Φίλτατε,το route66 θέλει και το περιφερειακό για να τρέξει,οπότε και να το βρείς,θα έχεις πρόβλημα με την επικοινωνία του δορυφόρου... Παίδες,έχω 2 ερωτησούλες...μου είπανε ότι για να μπορώ να ακούω πιο δυνατά μουσική στο Ν73 υπάρχει επιλογή boost...που στο καλό είναι όμως και δεν την βλέπω?...Το μονο που κατάφερα ήταν να ανεβάσω όλα τα κανάλια στον ισοσταθμιστή,αλλα χαλάει η ποιότητα... Επίσης ξέρει κανείς γιατί ενώ είναι Ελληνικό το λειτουργικό του τα περισσότερα κομμάτια με ελληνικούς τίτλους μου τα βγάζει αλαμπουρνέζικα?(δλδ encoding problem)...Επίσης το ίδιο πρόβλημα εμφανίζεται και όταν πάω να ανοίξω txt γραμμένο με ελληνικούς χαρακτήρες... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lantonios Δημ. March 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2007 φίλε μου το route 66 μου τρέχει κανονικά και μέχρι στιγμης δίχως gps καθώς του φόρτωσα 3 χάρτες (Αθήνα - Θεσσαλονίκη - Πάτρα).... (κάποια στιγμή ίσως το συνδέσω και με destinator) πάντως μετά την τελευταία αναβάθμιση οι ήχοι μου δεν ακούγονται το ίδιο καλά... όλα καλά; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moysitsa Δημ. March 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2007 εκανα αναβαθμιση το ν73 με την τελευταια εκδοση του ν73me(σε νοκια shop,επεμενε να μου βαλει αυτη ως πιο καλη) Τεσπα... Αυτο που παρατηρησα ειναι οτι τελειωνει πιο γρηγορα η μπαταρια.... Επισης η διαχειριση εφαρμογων κανει 15δευτερ. να ανοιξει(4 εφαρμογες εγκατεστημενες μονο)!!! Αυτο που μου κανει εντυωση ειναι οτι εμφανιζεται 9 φορες!!η εφαρμογη search-localplug , 1 η search-globaplug και 2 η search.... Ειναι λογικο αυτο???(sorry αν εχει ξαναναφερθει...) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. March 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2007 εκανα αναβαθμιση το ν73 με την τελευταια εκδοση του ν73me(σε νοκια shop,επεμενε να μου βαλει αυτη ως πιο καλη) Τεσπα... Απίστευτο μου φαίνεται...Που το έκανες μην τύχει και πάω ποτέ??? :blink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kentoner2000 Δημ. March 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2007 Μια απορεια... Η καμερα δεν εχει ρυθμιση για την ποιοτητα των φωτο ? Οι περισσοτερες βγαινουν απελπιστικα χαλια :cry: Το παλιο μου (k750i) εβγαζε πολυ καλυτερες φωτο... Ή κατι δεν παει καλα με τις ρυθμισεις ή η καμερα ειναι χαλια...:worry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. March 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2007 Επισης η διαχειριση εφαρμογων κανει 15δευτερ. να ανοιξει(4 εφαρμογες εγκατεστημενες μονο)!!! Αυτο που μου κανει εντυωση ειναι οτι εμφανιζεται 9 φορες!!η εφαρμογη search-localplug , 1 η search-globaplug και 2 η search.... Ειναι λογικο αυτο???(sorry αν εχει ξαναναφερθει...) Μια απορεια... Η καμερα δεν εχει ρυθμιση για την ποιοτητα των φωτο ? Οι περισσοτερες βγαινουν απελπιστικα χαλια :cry: Το παλιο μου (k750i) εβγαζε πολυ καλυτερες φωτο... Ή κατι δεν παει καλα με τις ρυθμισεις ή η καμερα ειναι χαλια...:worry: moysitsa , αυτά που λες είναι όντως σε όλα τα N73 ME - τουλάχιστον στο δικό μου και σε άλλα 5 που έχουν γνωστοί μου.... δεν νομίζω να έτυχε σε όλους μας! Και μένα με εκνευρίζει που θέλει τόσο χρόνο να ανοίξει την διαχείριση εφαρμογών (εμένα θέλει 20 δευτ. , αλλά έχω και καμιά 30αριά εφαρμ-παιχν.) Δεν γνωρίζω αν το απλό Ν73 είναι γρηγορότερο- ας μας πει κάποιος που έχει... kentoner2000 , έχει ρύθμιση για την ποιότητα των photos (ρυθμίσεις - ποιότητα εικόνας - έχει 4 επιλογές να διαλέξεις) ... αλλά όντως το k750i (το προηγούμενό μου κινητό) έβγαζε φοβερές φωτογραφίες και σε καταστάσεις χαμηλού φωτισμού... το Ν73 σε χαμηλό φωτισμό και σε μακρινές λήψεις (μισό περίπου μέτρο πέρα από την εμβέλεια του φλας), οι φωτογραφίες του είναι τραγικές! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftezi Δημ. March 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2007 Έχω το απλό με καμιά 30 εφαρμογές και η διαχείριση εφαρμογών κάνει 27΄΄ για να ανοίξει. Εσάς που κάνει 15 και 20 μην το πείτε ούτε του παπά. :lol: :lol: Για το άτμισμα: http://vaping.gr Samsung S5 (no root) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loydcoyl Δημ. March 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2007 Φίλτατε,το route66 θέλει και το περιφερειακό για να τρέξει,οπότε και να το βρείς,θα έχεις πρόβλημα με την επικοινωνία του δορυφόρου... Παίδες,έχω 2 ερωτησούλες...μου είπανε ότι για να μπορώ να ακούω πιο δυνατά μουσική στο Ν73 υπάρχει επιλογή boost...που στο καλό είναι όμως και δεν την βλέπω?...Το μονο που κατάφερα ήταν να ανεβάσω όλα τα κανάλια στον ισοσταθμιστή,αλλα χαλάει η ποιότητα... Επίσης ξέρει κανείς γιατί ενώ είναι Ελληνικό το λειτουργικό του τα περισσότερα κομμάτια με ελληνικούς τίτλους μου τα βγάζει αλαμπουρνέζικα?(δλδ encoding problem)...Επίσης το ίδιο πρόβλημα εμφανίζεται και όταν πάω να ανοίξω txt γραμμένο με ελληνικούς χαρακτήρες... Το music player αναγνωριζει μονο mp3 που τα tag ειναι γραμμενα με ελληνικα μικρα.Αλαμπουρνέζικα βγαζει αν τα tag περιεχουν κεφαλαια ελληνικα.Η κωδικοποιηση για αρχεια .txt πρεπει να ειναι unicode για να αναγνωριζονται τα ελληνικα απο το κινητο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shorin Δημ. March 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2007 Παιδιά χίλια συγνώμη καθώς σίγουρα οι απορίες μου έχουν απαντηθεί αλλά διαβάζοντας από χθες τόσες σελίδες το κεφάλι μου έχει ζαλιστεί. Ακόμα και με το search χάθηκα. Μόλις πήρα το Ν73ΜΕ και ψάχνομαι. 3 Βασικές ερωτησούλες. 1. Στο ξυπνητήρι υπάρχει τρόπος εκτός από τους default ήχους να ορίσεις κάποιον άλλον? Π.χ. κάποιο mp3 ή κάτι άλλο που έχεις στο κινητο? 2. Τελικά το αυτόματο κλείδωμα του πληκτρολογίου υπάρχει τρόπος να γίνει χωρίς να βάλεις κάποιο extra πρόγραμμα? Υπάρχει κλείδωμα με κωδικό αλλά δεν είναι ότι πιο εύχρηστο. 3. Το κινητό μπορείς να το φορτίζεις μέσω USB όταν το έχεις συνδεδεμένο με το PC? Αυτά για αρχή και sorry. Thanks. A.T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Porfyras Δημ. March 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2007 1. Στο ξυπνητήρι υπάρχει τρόπος εκτός από τους default ήχους να ορίσεις κάποιον άλλον? Π.χ. κάποιο mp3 ή κάτι άλλο που έχεις στο κινητο? 2. Τελικά το αυτόματο κλείδωμα του πληκτρολογίου υπάρχει τρόπος να γίνει χωρίς να βάλεις κάποιο extra πρόγραμμα? Υπάρχει κλείδωμα με κωδικό αλλά δεν είναι ότι πιο εύχρηστο. 3. Το κινητό μπορείς να το φορτίζεις μέσω USB όταν το έχεις συνδεδεμένο με το PC?Thanks. 1)=εργαλεία - ρυθμίσεις - ημερ.και ώρα - ήχος αφύπνισης 2)δυστυχώς όχι 3)Ναι υπάρχει αξεσουάρ, http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1726425#post1726425 http://porfyras.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shorin Δημ. March 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2007 1)=εργαλεία - ρυθμίσεις - ημερ.και ώρα - ήχος αφύπνισης 2)δυστυχώς όχι 3)Ναι υπάρχει αξεσουάρ, http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1726425#post1726425 Thanks αλλά εκεί που έχει τους ήχους για την αφύπνιση έχει μόνο κάποιους default που δε βρίσκω που βρίσκονται αποθηκευμένοι στο κινητό. Πως μπορώ να προσθέσω σε εκείνη τη λίστα και κάποιον δικό μου? A.T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Porfyras Δημ. March 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2007 Thanks αλλά εκεί που έχει τους ήχους για την αφύπνιση έχει μόνο κάποιους default που δε βρίσκω που βρίσκονται αποθηκευμένοι στο κινητό. Πως μπορώ να προσθέσω σε εκείνη τη λίστα και κάποιον δικό μου? Αυτοί οι ήχοι βρίσκονται στην rom του κινητού. Δεν μπορείς να προσθέσεις εκεί κάποιον ήχο. Η λίστα με τους διαθέσιμους ήχους δημιουργείται αυτόματα και παίζει ρόλο που έχεις εγκατεστημένο τον ήχο που σε ενδιαφέρει. Καμιά φορά όμως κολάει γιαυτό και για σιγουριά εγώ τους έχω σε C:\data\sounds\digital http://porfyras.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanassis33 Δημ. March 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2007 Έχω το Ν73. Υπάρχει κάποιος καλός file explorer? Στείλτε το link, παρακαλώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. March 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2007 Έχω το Ν73. Υπάρχει κάποιος καλός file explorer? Στείλτε το link, παρακαλώ Ελπίζω ο παρακάτω File Explorer να σε ευχαριστήσει: xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honduck Δημ. March 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2007 efaga to topo gia ena programme pou tha kanei to kinito na leitourgei ws tilecontrol....mipws kseretai tipota sxetiko [sIGPIC][/sIGPIC] POLICE.....XAXAXAXA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. March 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2007 efaga to topo gia ena programme pou tha kanei to kinito na leitourgei ws tilecontrol....mipws kseretai tipota sxetiko δεν υπαρχει κατι ακομα :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stsalkit Δημ. March 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2007 Καλημέρα σε όλους. Μήπως μπορεί να βοηθήσει κάποιος φίλος στο παρακάτω πρόβλημα? Οταν είχα προτοπάρει το κινητό, κάθε φορά που έκανα σύνδεση καλωδίου με το PC, μου έβγαζε κάποιες επιλογές (PC suite, mass storage κλπ). Από κάποια στιγμή και μετά όμως αυτόματα περνάει σε PC suite σύνδεση. Εψαξα αλλά δεν μπόρεσα να βρώ τον τρόπο για να μπορέσω να το οδηφήσω να κάνει mass storage τύπου σύνδεση. Σημείωση ότι δεν έχω κάρτα στο κινητό, μόνο την κυρίως μνήμη. Ευχαριστώ Σωτήρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. March 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2007 Καλημέρα σε όλους. Μήπως μπορεί να βοηθήσει κάποιος φίλος στο παρακάτω πρόβλημα? Οταν είχα προτοπάρει το κινητό, κάθε φορά που έκανα σύνδεση καλωδίου με το PC, μου έβγαζε κάποιες επιλογές (PC suite, mass storage κλπ). Από κάποια στιγμή και μετά όμως αυτόματα περνάει σε PC suite σύνδεση. Εψαξα αλλά δεν μπόρεσα να βρώ τον τρόπο για να μπορέσω να το οδηφήσω να κάνει mass storage τύπου σύνδεση. Σημείωση ότι δεν έχω κάρτα στο κινητό, μόνο την κυρίως μνήμη. Ευχαριστώ Καλημερα :) Συνδεσεις -->Καλωδιο δεδομενων Εργαλεια -->Καλ.δεδ . Επιλεγεις Ερωτηση κατα την συνδεση manual σελ.106 http://img299.imageshack.us/img299/2144/dataho7.th.gif [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stsalkit Δημ. March 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2007 Nervous... ευχαριστώ. Τελικά ήταν τόσο απλό!! Σωτήρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny1 Δημ. March 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2007 φίλε μου το route 66 μου τρέχει κανονικά και μέχρι στιγμης δίχως gps καθώς του φόρτωσα 3 χάρτες (Αθήνα - Θεσσαλονίκη - Πάτρα).... (κάποια στιγμή ίσως το συνδέσω και με destinator) πάντως μετά την τελευταία αναβάθμιση οι ήχοι μου δεν ακούγονται το ίδιο καλά... Τους χαρετς για Θεσσαλονίκη - Πάτρα που τους βρηκες ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos2004dj Δημ. March 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2007 ειχα καποιες εφαρμογες στο κινητο αλλα εκανα την αναβαθμιση και τωρα δεν δουλευουν!δεν σβηνουν κιολας ..τι μπορω να κανω? My Devices:Motorola timeport,one touch 701,se t29,N 6510,Siemens s55,5100,6610,3650,se p800,6600,7610,6630,nokia n70,nokia 6101,se k310,nokia n73,nokia 5500d,se k800i,Htc p3300,Htc p3600i,SE k850i vf,samsung d880,samsung d980,Htc touch diamond white,Samsung omnia2,nokia e52,blackberry 9700,Htc hero,Htc Desire,Iphone 4 16gb,Iphone 4s 64gb,samsung x-cover,samsung galaxy s3 mini,iphone 5s,iphone 6,samsung s6,note 5,mi max , mi5s plus ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. March 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2007 Προσπαθισες να της σβησεις μεσα απο την διαχ. εφαρμογων? :) edit Aν δεν σβηνουν μεσα απο την διαχ. εφαρμογων καντες ξανα απο επανο εγκατασταση και ξαναδοκιμασε http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mss2000 Δημ. March 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2007 ,gamoto exo ena problhmataki efdo kai kairo me to pc suite...den mporo na sundeso to kinhto me to pc..ka8e fora den blepei to pc suite to kinhto ...entometaxu to exo balei kai bgaaei to pc suite 10 fores ...pali ta idia ...uparxei kapoio problhma geniko;to exei kanei kai se allous ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftezi Δημ. March 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2007 Σ' εμένα που είχε συμβεί, έφταιγε το καλώδιο. Για ταρακούνα το λίγο. Για το άτμισμα: http://vaping.gr Samsung S5 (no root) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts