Jump to content

[Επίσημο] Nokia N73 - Μέρος Ι

john74
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Aν κανω αναβαθμιση απο το site θα σβηστουν επαφες κτλ?

Ναι πρέπει να κάνεις αντίγραφο αν και εγω που έκανα δεν κατάφερα να το περάσω μετα στο κινητο οπότε καλύτερα να έχεις τις επαφές και στη sim και να τις βάλεις με αντιγραφή!

Απόλαυσε τις χαρές τις μέρας..άντεξε τα κακά με υπομονή!Μόνο αυτή η μέρα είναι δική μας!Είμαστε νεκροί για το χθές&αγέννητοι για το αύριο!Ζήσε τη κάθε μέρα όπως έρχεται,μη δανείζεσαι προβλήματα τρέμοντας το αύριο!Η ζωή είναι εδώ&τώρα..όχι εκεί&μετά!

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Έχω βάλει για ήχο κλήσης ένα mp3 αλλά το κινητό αρνείται να το παίξει και παίζει το default ringtone.Το πέρασα στην κάρτα μνήμης,τα ίδια. Δοκίμασα άλλο mp3, πάλι δεν έγινε τίποτα.Τι μπορεί να φταίει? Έχει τύχει σε κάποιον άλλον;

αγορασα το N73 ΜΕ εδω και 2 βδομαδες περιπου.. ομως τα προβληματα αρχισαν απο την 1η κιολας ωρα χρησης του..Στην καμερα και στην εκθεση αρκετες φορες κολλαει μετα απο πολυωρη χρηση και μετα απο γρηγορες εναλλαγες αναμεσα στις 2 αυτες εφαρμογες. Διαβασα σε αλλα post οτι η αναβαθμιση ειναι η λυση. Θα μου λυσει ομως ολα τα προβληματα? μηπως ειναι προβληματικη η δικια μ συσκευη?

Φιλε μου αν δεν δοκιμασεις δεν θα το μαθεις ποτε εγω λεω καλητερα να του κανεις την αναβαθμιση :)
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

αγορασα το N73 ΜΕ εδω και 2 βδομαδες περιπου.. ομως τα προβληματα αρχισαν απο την 1η κιολας ωρα χρησης του..Στην καμερα και στην εκθεση αρκετες φορες κολλαει μετα απο πολυωρη χρηση και μετα απο γρηγορες εναλλαγες αναμεσα στις 2 αυτες εφαρμογες. Διαβασα σε αλλα post οτι η αναβαθμιση ειναι η λυση. Θα μου λυσει ομως ολα τα προβληματα? μηπως ειναι προβληματικη η δικια μ συσκευη?

μην ανυσηχεις...αυτα ειναι σημαδια αναβαθμισης και μολις την κανεις θα δεις τεραστιες διαφορες...σαφως πιο γρηγορο στα μενου,καλυτερες φωτο το βραδυ(σημαντικοτατο),και βεβαια θα ξεχασεις αυτα τα μικροπροβληματακια που σε ταλαιπωρουν τωρα...:D ουτε κολληματα,ουτε restart,ουτε memory full...

μην ανυσηχεις...αυτα ειναι σημαδια αναβαθμισης και μολις την κανεις θα δεις τεραστιες διαφορες...σαφως πιο γρηγορο στα μενου,καλυτερες φωτο το βραδυ(σημαντικοτατο),και βεβαια θα ξεχασεις αυτα τα μικροπροβληματακια που σε ταλαιπωρουν τωρα...:D ουτε κολληματα,ουτε restart,ουτε memory full...

Eγω εκανα εχθες αλλα για να πω την αληθεια δεν ειδα καλυτερες φωτο το βραδυ...εσεις ειδατε διαφορα? :confused:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Οτι αξίζει, πονάει και είναι δύσκολο !!!

Πηγα να κανω μια κληση σημερα και ανακαλυψα κατι παραξενο...

Κανω κληση πληκτρολογωντας τον αριθμο που θελω. Ο αριθμος αυτος που καλεσα ειναι αποθηκευμενος στις επαφες. Κατα λαθος ομως εκανα λαθος το τριτο ψηφιο του αριθμου και αντι για 7 που ειναι κανονικα εβαλα 9. Ολα τα αλλα ηταν ιδια. Και μου εβγαλε το ονομα κανονικα που αντιστοιχει στον αριθμο που ειναι στις επαφες! Πως γινεται αυτο? :blink:

Παντως καλεσε τον αριθμο που πληκτρολογησα κανονικα και βεβαια αφου εκανα λαθος δεν υπηρχε τετοιος αριθμος, αλλα δε καταλαβα γιατι εμφανισε και το ονομα που δεν επρεπε να εμφανισει... Να υποθεσω bug του κινητου?

[sIGPIC][/sIGPIC]

το real player σου το παίζει; σε τι bit rate είναι;

Παίζει το real player mp3; Ο player της nokia παντως το παίζει κανονικά. Στα 160 kbps είναι.

κανεις μια βοηθειουλα? :)

Μάλλον θέλεις το barcode reader - επειδή δεν μπορώ να το βάλω ως συνημμένο λόγω του οτι είναι >110 ΚΒ, στείλε pm με email να στο στείλω :)

Sony logo.gif

Eγω εκανα εχθες αλλα για να πω την αληθεια δεν ειδα καλυτερες φωτο το βραδυ...εσεις ειδατε διαφορα? :confused:

σαφως...καλυτερες φωτο το βραδυ,για εμενα με την v 3.0704.1.0.1 19/1/07 rm-133...

Μάλλον θέλεις το barcode reader - επειδή δεν μπορώ να το βάλω ως συνημμένο λόγω του οτι είναι >110 ΚΒ, στείλε pm με email να στο στείλω :)

Ναι αλλά αυτο δεν έχει να κάνει σχέση με τις υπερύθρες αλλα με την κάμερα σωστά?

γιατι το sharp που ειχα,ειχε και γινόταν απο την κάμερα.

υ.γ δεν το εχω δοκιμασει το προγραμμα γι αυτο ρωτάω.

Πηγα να κανω μια κληση σημερα και ανακαλυψα κατι παραξενο...

Κανω κληση πληκτρολογωντας τον αριθμο που θελω. Ο αριθμος αυτος που καλεσα ειναι αποθηκευμενος στις επαφες. Κατα λαθος ομως εκανα λαθος το τριτο ψηφιο του αριθμου και αντι για 7 που ειναι κανονικα εβαλα 9. Ολα τα αλλα ηταν ιδια. Και μου εβγαλε το ονομα κανονικα που αντιστοιχει στον αριθμο που ειναι στις επαφες! Πως γινεται αυτο? :blink:

Παντως καλεσε τον αριθμο που πληκτρολογησα κανονικα και βεβαια αφου εκανα λαθος δεν υπηρχε τετοιος αριθμος, αλλα δε καταλαβα γιατι εμφανισε και το ονομα που δεν επρεπε να εμφανισει... Να υποθεσω bug του κινητου?

ειτε καλεσεις 694Χ123456 ειτε 697123456 ή 693Χ123456 λόγω φορητοτητας καλει το νουμερο που εχεις αποθηκευσει

signomi an akoustei vlakeia i erwtisi ,

alla pws borw na bw sto internet apo to kinito mou? :worry:

Χρειάζονται κάποιες ρυθμίσεις. Ψάξε στο site της εταιρίας τηλεφωνίας που ανήκει η sim του κινητού σου ή πέρνα από ένα υποκατάστημά της εταιρίας κινητής να σου το ρυθμίσουν. Νομίζω πρέπει να το κάνουν τσάμπα.

Για το άτμισμα: http://vaping.gr

Samsung S5 (no root)

re paidia iparxei kapoio programma pou na dimiourgeis me auto themata gia to n73 opws me to theme creator???

δοκιμασε το Theme.DIY :)

καλημερα στα παιδια εχτες το βραδυ εβαλα να φορτισω το ν 73 που αγορασα

στις οδηγιες δεν λειει ποσο κραταει η ππρωτη φορτιση μπορειτε να με διαφωτισετε..ευχαριστω!!!

καλημερα στα παιδια εχτες το βραδυ εβαλα να φορτισω το ν 73 που αγορασα

στις οδηγιες δεν λειει ποσο κραταει η ππρωτη φορτιση μπορειτε να με διαφωτισετε..ευχαριστω!!!

Καλημέρα!Φόρτισε το μέχρι να γεμίσει η μπαταρία και είσαι οκ!Δούλεψε το μέχρι να αδειάσει εντελώς και μετά πάλι το ίδιο για 3 φορές...:)

:mobile:

Γεια σας. Ξέρει κανείς αν το Ν73 είναι εφικτό να πάρει καμία εφαρμογή GPS? Αν ναι γράψτε εντυπώσεις (όνομα εφαρμογής, κατάστημα αγοράς...)

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Μολης τωρα παρατειρησα πως αν πατησουμε το επανο κουμπι που κλεινη το κινητο και παμε τερμα κατο (η κανουμε 1 φαρα επανο) μας εχει την επιλογη Αφαιρ. καρτας μνημης και ετσι δεν χρειαζετε να πηγενουμε μεσα απο το μενου για βγαλουμε την καρτα :)

Kalhspera paides,

Prospatho na kano upgrade to firmware tou N73 se N73ME, katevasa to Nokia Software updater kai to Nemesis. Ekana kai ta duo install kai meta reboot to PC. dustixos omos opote anoigo to Nemesis kai kano search to Nemesis "kollaei" kai grafei "not responding" eno to kinito to vlepo kanonika sto PC suite. Plz help re paidaki giati psaxno psaxno sto thread tosh ora kai den mporo na vgalo akrh!

"Trexo" Win Vista Ultimate..

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...