Jump to content

[Επίσημο] Nokia N73 - Μέρος Ι

john74
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Kalispera sas :)

Ithela na rotisw mia mikri leptomeria gia to n73:

Xerete ean to n73 i to n73 music version, otan akous musiki apo ton media player, ean vgaleis ta akoustika apo to kinito, ean vgainei minima legontas : Synexisi anaparagogis apo Ixeia i paysi?

(to idio minima synexisis i oxi tis anaparagwgis apo ta ixeia vgainei sta kinita tis sony ericsson).

eyxaristw

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

εμενα παντως δεν μου βγαζει τετοιο μηνυμα αλλα mp3 τα παιζει και χωρις ακουστικα μονο για το ραδιο τα χρειαζεται
Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές.

αν πάρουμε αυτά τα sticks που κυκλοφορούν και υπόσχονται μείωση ακτινοβολίας θα πετύχουμε την μείωση του υψηλού SAR του?

Γνωριζει να απαντησει κανεις ενδιαφερομαι και εγω για αυτα τα sticks :)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Γνωριζει να απαντησει κανεις ενδιαφερομαι και εγω για αυτα τα sticks :)

Οχι φίλε δεν νομίζω να έχει διαφορά.

Καλύτερα αγόρασε ενα μικρο Bt hansdfree,πάντως και πολλά κινητά της s.e εχουν υψηλό sar(z800,w300)

Κάποιοι λένε για τις φωτογραφίες το βράδυ,πραγματικά είναι παρα πολύ καλές για το βραδυ,αν σκεφτει κανεις οτι δεν έχει κανονικό flash.

Η καλύτερη λύση για τις βραδυνές Photo,είναι να επιλέξτε νυχτερινο πορτρετο,και το flash να μπει στην ρυθμιση για κοκκινα μάτια(οταν ειναι στα κοκκινα μάτια είναι πολύ πιο δυνατό)

Πάντως και το flash του είναι πολύ καλό(πιο δυνατό απο του 903)η βλακεία είναι όμως οτι σαν φακός δεν χρησιμοποιειται,με προγραμμα που εβαλα αναβει μεν αλλα δεν εχει την ιδια ενταση οπως οταν αναβει για να κανει εστιαση στην photo.

To μόνο παράπονο μου είναι το βιντεο,δεν έμεινα ευχαριστημένος,περίμενα συμφωνα με οσα ελεγαν για εκπληκτικο βιντεο,πολύ καλυτερο απο του 903 ελεγαν...το είδα...ελπίζω να βελτιωθει,αν και δεν έχω παράπονο οταν το βλέπω στο pc,στο pc παιζει πολύ καλα το βιντεο,αλλα στο κινητο φαινεται αθλια...ουτε καν σε πληρη οθόνη,γιατι ρε παδια?

εγώ τα είδα σε health shop πάντως οπου είχαν βραβεία, πιστοποιήσεις κλπ κλπ και λέω μήπως κάποιος τα δοκίμασε και τα μέτρησε... :rolleyes:
όλα καλά;

Ας απαντήσει κάποιος: δοκίμασα να κάνω εγκατάσταση μέσω bluetooth(trust 2210tp, 1 class) απευθείας στο κινητό με το pc suite και μου λέει η λειτουργία απέτυχε.Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι μεταφορά των αρχειων στο τηλ και όχι απευθείας εγκατάσταση. Μήπως πρέπει να κάνω κάτι; ή δεν γίνεται τελικά απεθείας εγκατάσταση μέσω bluetooth;

Ευχαριστώ

frastgr

Ας απαντήσει κάποιος: δοκίμασα να κάνω εγκατάσταση μέσω bluetooth(trust 2210tp, 1 class) απευθείας στο κινητό με το pc suite και μου λέει η λειτουργία απέτυχε.Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι μεταφορά των αρχειων στο τηλ και όχι απευθείας εγκατάσταση. Μήπως πρέπει να κάνω κάτι; ή δεν γίνεται τελικά απεθείας εγκατάσταση μέσω bluetooth;

Ευχαριστώ

ΠΡΩΤΑ στο pc suite εκανες συνδεση μεσω bt με το κινητο?Αν οχι πρεπει να κανεις ,αν δεν μπορει να συνδεθει τωρα ξεκινα με τον υπολογιστη να αναγνωρισει το κινητο σαν νεα αξιοπιστη συσκευη ..δοκιμασε αυτα και εδω ειμαστε
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία

είχα παρόμοιο πρόβλημα με το Ν80. Απεγκατέστησα το pc suite ,κατέβασα το νέο απο την Νοκια και όλα ΟΚ :cool:
όλα καλά;

Το πρόβλημα του κολλήματος το είχα κι εγώ. Λύθηκε οριστικά μόλις απενεργοποίησα τη λειτουργία "νάρκης" του κινητού. Στις ρυθμίσεις -τηλέφωνο-προβολή και μετά όλα ο.κ. με το ξυπνητήρι.
Iphone 3GS 16G, Nokia 5800ΧΜ και...ενίοτε...ταχυδρομικό περιστέρι:pig:[/b]

Πριν λιγο καιρο το αγορασα, και οπως ειναι φυσικο εψαξα λιγο το θεμα με τις εφαρμογες κλπ. Σημερα ειπα να κανω την ενημερωση του λογισμικου. Λοιπον, την εκανα, αλλα δυστυχως χαθηκαν εντελως τα ελληνικα απο το κινητο μου. Εχετε καμια ιδεα?

---

Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the first one!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδια θελω λιγη HELPPPPPPP

εκανα κανονικα αναβαθμιση το Ν73 μου σε MUSIC EDITION αλλα τιποτα... ουτε ο MEDIA PLAYER ΑΛΛΑΞΕ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ...

συνδεω το κινητο στον υπολογιστη παταω READ στο NEMESIS και διαβαζει κανονικα τον κωδικο του N73 MUSIC EDITION....

δοκιμασα να το κλεισω και να το ξανανοιξω αλλα τιποτα... αυτο επιμενει να ειναι το απλο Ν73...

Η ΕΚΔΟΣΗ ΛΟΓΗΣΜΙΚΟΥ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΩΡΑ ΣΤΟ Ν73 ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η --> 3.0649.0.0.1 30/11/2006 RM-133 NOKIAN73[07]

μπορειται να βοηθησετε??

HTC HD2 --> HTC ONE --> LG G2 --> SONY XPERIA L --> LG G2 --> Note 4 Snapdragon 805 --> SONY XPERIA M --> SAMSUNG NOTE 5 N920CD DUAL SIM BLACK 32GB --> NOKIA 220 --> SAMSUNG NOTE 5 N920CD DUAL SIM GOLD 32GB --> LG G5 32GB GOLD --> NOKIA 220 --> HUAWEI MATE 9 4/64GB MHA-L09 GRAY --> HUAWEI MATE 10 PRO 6/128GB BLA-L29 GRAY --> MATE 40 PRO 8/256GB NOH-NX9 BLACK

Παιδια θελω λιγη HELPPPPPPP

εκανα κανονικα αναβαθμιση το Ν73 μου σε MUSIC EDITION αλλα τιποτα... ουτε ο MEDIA PLAYER ΑΛΛΑΞΕ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ...

συνδεω το κινητο στον υπολογιστη παταω READ στο NEMESIS και διαβαζει κανονικα τον κωδικο του N73 MUSIC EDITION....

δοκιμασα να το κλεισω και να το ξανανοιξω αλλα τιποτα... αυτο επιμενει να ειναι το απλο Ν73...

Η ΕΚΔΟΣΗ ΛΟΓΗΣΜΙΚΟΥ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΩΡΑ ΣΤΟ Ν73 ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η --> 3.0649.0.0.1 30/11/2006 RM-133 NOKIAN73[07]

μπορειται να βοηθησετε??

Όταν δεν υπάρχει νεώτερη έκδοση λογισμικού για ένα απο τα δυο editions, δεν μπορεί να γίνει η μετατροπή !!!

Π.χ η νεώτερη για το απλό είναι η 3.0649.0.0.1

ενώ για το ΜΕ είναι η 3.0638

Που σημαίνει πως πρέπει να περιμένεις για κάποια μεγαλύτερη (ΜΕ) απο 3.0649.0.0.1 για να προβείς σε μετατροπή

Το μόνο που καταφέρνεις αυτήν την στιγμή είναι να εγκαθιστάς την ίδια έκδοση

Υπομονή !!!!:)

Ρε παιδιά διάβασα στις προηγούμενες σελίδες κάποια πράγματα για το N73 music edition...

1) Κολλάει

2) Βγάζει απέσιιες foto το βράδυ

3) Σβήνει μόνο του

4) Πολύ αργό

5) Δεν μπαίνει στην έκθεση &

6) Δεν στέλνει μηνύματα:rtfm: κάποιες φορές.

Please ας απαντήσει κάποιος που το έχει και γνωρίζει για αυτό το θέμα

Είμαι πολύ κολημένος με αυτό το κινητό:mobile: .Δεν θέλω να το αγοράσω και να μου δημιουργεί τέτοιου είδους προβλήματα.Άλλωστε κάνει και ένα κάρο λεφτά...

Help Me Please...

Ρε παιδιά διάβασα στις προηγούμενες σελίδες κάποια πράγματα για το N73 music edition...

1) Κολλάει

2) Βγάζει απέσιιες foto το βράδυ

3) Σβήνει μόνο του

4) Πολύ αργό

5) Δεν μπαίνει στην έκθεση &

6) Δεν στέλνει μηνύματα:rtfm: κάποιες φορές.

Please ας απαντήσει κάποιος που το έχει και γνωρίζει για αυτό το θέμα

Είμαι πολύ κολημένος με αυτό το κινητό:mobile: .Δεν θέλω να το αγοράσω και να μου δημιουργεί τέτοιου είδους προβλήματα.Άλλωστε κάνει και ένα κάρο λεφτά...

Help Me Please...

1)Μύθος

2)Ναι δεν είναι καλές

3)Μύθος

4)Μύθος (πετάει)

5)Μύθος

6)Υπάρχει εφαρμογή για πιο γρήγορη αποστολή sms

http://www.nokia.com.gr/nokia/A4162158.html

P.S.=Αν παίρνεις στα σοβαρά την κάθε σαχλαμάρα που λέγεται εδω μέσα, καλύτερα μην το παίρνεις !!!!:p

1)Μύθος

2)Ναι δεν είναι καλές

3)Μύθος

4)Μύθος (πετάει)

5)Μύθος

6)Υπάρχει εφαρμογή για πιο γρήγορη αποστολή sms

http://www.nokia.com.gr/nokia/A4162158.html

P.S.=Αν παίρνεις στα σοβαρά την κάθε σαχλαμάρα που λέγεται εδω μέσα, καλύτερα μην το παίρνεις !!!!:p

Ευχαριστώ πολύ φίλε...Να σου πώ την αλήθεια?!?...ούτε εγώ τα πίστεψα.;)

Τώρα σιγουρεύτηκα:heat:

Eγώ το έχω το Music Edition περίπου 5 μέρες.Καλό είναι αλλά έχω κάποιες μικρές ενστάσεις όσον αφορά την ποιότητα κατασκευής.Γενικότερα μου δίνει την εντύπωση ότι τρίζει πολύ,κ ειδικά στην περιοχή γύρω από το joystick.Eιδικά αν το χειρίζεσαι σε ήσυχο μέρος είναι λίγο σπαστικό το κριτσ-κριτσ.Έτσι είναι όλα;;Οι φωτό το βράδυ όντως είναι μέτριες,σαν να έχεις ένα μπλέ φίλτρο βγαίνουν.Μέχρι στιγμής κανένα κόλλημα ή restart.Δεν έχω βρει ακόμα που πρέπει να αποθηκεύω ήχους mp3 που λαμβάνω από άλλα κινητά(όχι από το pc),ώστε να τα βλέπει εκεί που έχει κ τα δικά του ώστε να μπορώ να τα βάλω στο ξυπνητήρι.Στα μηνύματα δεν κρατάει τη ρύθμιση για τις αναφορές κ πρέπει να το αλλάζω συνέχεια.Καμιά άποψη για τα παραπάνω;Παρακαλώ βοηθείστε...

Κ κάτι ακόμα:κάποια στιγμή έβγαζε το μήνυμα:"Εγγραφή κάρτας sim απέτυχε",συνέχεια για λιγα λεπτά κ μετά δεν το ξαναέβγαλε άλλο.Τι είναι πάλι αυτό ;;Ευχαριστώ.

παιδια μηπως καποιος ξερει πως μπορω να ενεργοποιησω το χρονομετρο κλησης στο Ν73?

σου απαντησα

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1733981#post1733981

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...