freco Δημ. December 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2006 Έχει και σε μερικούς δεν δουλεύει :mad: Που φαίνεται ρε παιδιά το RDS??? Είμαι από τους τυχερούς που δεν παίζει? :O Sorry... το είδα. Παίζει. Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasarc Δημ. December 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2006 Έχει και σε μερικούς δεν δουλεύει :mad: Τι είναι αυτό τώρα; Πως γίνεται σε μερικούς να δουλεύει και σε άλλους όχι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dilbert Δημ. December 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2006 Τα αρχεία φωνής του Tom Tom ειναι τα ακόλουθα: data 30.chk και data 30.vif Πως τα εγκαθιστώ? Παράθεση Τα μυαλά είναι σαν τα αλεξίπτωτα. Δουλεύουν καλύτερα όταν είναι ανοιχτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eye Δημ. December 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2006 Καλησπέρα! Έχω τρία θεματάκια με το Άρτεμις -Έχω την εντύπωση ότι η ένταση του backlight στο αριστερό μέρος της οθόνης είναι ανεπαίσθητα πιο έντονη από ότι στην δεξία μεριά. -Τα πλήκτρα End και Internet Explorer είναι ολίγον βυθισμένα, σε σχέση με τα αντίστοιχα Send και Navigation. -Πόση ώρα κάνει να σας εμφανίσει τα περιεχόμενα του φακέλλου Windows? Τα σχόλιά σας? Παράθεση Don't think you are, know you are... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. December 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2006 Τα αρχεία φωνής του Tom Tom ειναι τα ακόλουθα: data 30.chk και data 30.vif Πως τα εγκαθιστώ? δες αν υπάρχει κάποιος φάκελος "voices" στο φάκελο του προγράμματος ή στο root της κάρτας. αν το βρεις βάλτα εκεί μέσα και μετά μπες μέσα στο πρόγραμμα να τα επιλέξεις. δεν μπορώ να βοηθήσω περισσότερο γιατί εσύ το tomtom το έχεις στη rom και νόμιμα, ενώ εγώ το ακριβώς αντίθετο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dilbert Δημ. December 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2006 δες αν υπάρχει κάποιος φάκελος "voices" στο φάκελο του προγράμματος ή στο root της κάρτας. αν το βρεις βάλτα εκεί μέσα και μετά μπες μέσα στο πρόγραμμα να τα επιλέξεις. δεν μπορώ να βοηθήσω περισσότερο γιατί εσύ το tomtom το έχεις στη rom και νόμιμα, ενώ εγώ το ακριβώς αντίθετο.... Psybill με βοήθησες ακριβώς όσο χρειαζόμουν! Έβαλα τα αρχεία στο φάκελο που μου είπες και δούλεψε το πρόγραμμα μια χαρα. Thanks!!! Παράθεση Τα μυαλά είναι σαν τα αλεξίπτωτα. Δουλεύουν καλύτερα όταν είναι ανοιχτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kawaz750 Δημ. December 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2006 kati off topic enas filos mou exei to qtek s110 kai thelei na parei kerea gps. exete na mou proteinete kati ? thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkmet Δημ. December 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2006 Δυστυχώς η δεξιά πλάκα από χρώμιο άρχισε να ξεβάφει, με χρήση ούτε ενός μήνα και συνεχώς μέσα στη θήκη του. Τι κάνω ; Επίσης ξέρει κανείς εάν πωλούνται θήκες σιλικόνης και που ; Κάτι αναφέρθηκε σε προηγούμενο post αλλά δεν ήταν διαθέσιμες !!! Παράθεση Konstantinos Metaxas - 6972727220 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. December 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2006 kati off topic enas filos mou exei to qtek s110 kai thelei na parei kerea gps. exete na mou proteinete kati ? thanks An psaxeis 10 selides pio pisw exw anevasei link... ekei mesa exei oti keraies theleis... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ogc1973 Δημ. December 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2006 Το σετ της Expansys με φορτιστη και βάση καλό. Η βάση generic και bulky αλλά κάνει τη δουλειά της. Ο φορτιστής αυτοκινήτου ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ. Αλλο προβλημα. Σε προγράμματα που εγκατέστησα μια φορά στην κάρτα δεν τα ξαναεγκαθιστά. Δεν βρίσκω τι ζόρι τραβάει. Βρήκα κάποια directories Που είχαν μείνει στην κάρτα μετά το αρχικό uninstall και τα σβησα, αλλα τα ίδια. Υπάρχει άραγε τρόπος να πάρω το cabαπό το install exe? Εψαξα και στο install directory αλλα δεν εχει κάτι μέσα. Για ψάξε μέσα στο C:\Program Files\Microsoft ActiveSync, εκεί μέσα πάνε τα .cab όταν κάνεις εγκατάσταση από το αρχείο .exe. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pill72 Δημ. December 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2006 πηγαίνοντας στο ebay για να παραγγείλω είδα ότι υπάρχει μόνο για το TyTN. Είναι το ίδιο με το p3300 το μέγεθος? έχει και για το p3300.PDA now λέγεται το μαγαζί ψάξε το λίγο θα βρώ το link να το στείλω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pill72 Δημ. December 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2006 Δυστυχώς η δεξιά πλάκα από χρώμιο άρχισε να ξεβάφει, με χρήση ούτε ενός μήνα και συνεχώς μέσα στη θήκη του. Τι κάνω ; Επίσης ξέρει κανείς εάν πωλούνται θήκες σιλικόνης και που ; Κάτι αναφέρθηκε σε προηγούμενο post αλλά δεν ήταν διαθέσιμες !!! ...Περιμένω ήδη 2 από ebay...Αν είναι καλές σας λέω όπως επίσης μπορεί μία να πουληθεί ή....να δοριστεί!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domal Δημ. December 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2006 Ε καλά αν είναι για τόσο λίγο δε νομίζω οτι είναι πρόβλημα. Αλλα, χαρακτηριστικά; πχ στο Μιο υπάρχει καθυστέρηση απάντησης στις κλείσεις. Στο 3300 συμβαίνει αυτό; Πολλοί κατηγορούν το 3300 οτι είναι αργό λόγω ομαπ 200. Συμβαίνει όντως στην πράξη; συγκριτικα εγω δεν θα αλλαζα με τιποτα το Αρτεμις μου για το ΜΙΟ ........ μου φαινεται πλεον τοσο ξεπερασμενο !!! το Αρτεμις μια χαρα ειναι σε θεμα τηλεφωνου για να μη πω τελειο !!!!!! αλλα και σαν ppc με ευχαριστει πληρως χωρις προβληματα , ειδικα τωρα που το εχω βαλει να τρεχει σε 286 !!!!! Παράθεση http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg MacUse.net For Apple Fun's we Just think Different Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
N1GHTM4R3 Δημ. December 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2006 συγκριτικα εγω δεν θα αλλαζα με τιποτα το Αρτεμις μου για το ΜΙΟ ........ μου φαινεται πλεον τοσο ξεπερασμενο !!! το Αρτεμις μια χαρα ειναι σε θεμα τηλεφωνου για να μη πω τελειο !!!!!! αλλα και σαν ppc με ευχαριστει πληρως χωρις προβληματα , ειδικα τωρα που το εχω βαλει να τρεχει σε 286 !!!!! tora pou to evales sta 286 eides kamia diafora stin katanalosi tis mpatarias?? to perimeno aurio pos kai pos.. me pio prog to anevases sta 286 apo ta 200 ?? tnx Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. December 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2006 με αυτο http://www.chi-tai.info/cs_BatteryStatus_XDA_Neo_WM5_iM_cs.htm#Download παρα πολυ χρησιμο προγραμματακι,σου εχει και μετρητη κλησεων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
undertow Δημ. December 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2006 tora pou to evales sta 286 eides kamia diafora stin katanalosi tis mpatarias?? πολυ ενδιαφερον ερωτημα , ξερει κανεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. December 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2006 ελαχιστα πραγματα,αντε ενα 15% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
undertow Δημ. December 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2006 ελαχιστα πραγματα,αντε ενα 15% τοτε, πιστευω δεν αξιζει τον κοπο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. December 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2006 απλα διαλεγεις τι σε βολευει,αργο μηχανακι και 2 ωρες παραπανω αναμονη η το αντιθετο,το θεμα ειναι τι απαιτησεις εχει ο καθενας,και τι προγραμματα τρεχεις,αν καποιος το θελει μονο για κλησεις και για κανενα μηνυμα τοτε το αφηνεις οπως εχει,μια χαρα ειναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
undertow Δημ. December 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2006 απλα διαλεγεις τι σε βολευει,αργο μηχανακι και 2 ωρες παραπανω αναμονη η το αντιθετο,το θεμα ειναι τι ζηταει ο καθενας Συμφωνω. Εξάλλου τόσο αργο ειναι;Τις βασικες λειτουργιες τις επιτελει ικανοποιητικα ή δεν ειστε ικανοποιημενοι; Ρωταω γιατι ο μονος ενδοιασμος που εχω για να το αγορασω ειναι η ταχυτητα.Τα mio δεν μου αρεσουν καθολου παρολο που ειναι 400αρια. Δεν προκειται ποτε να το υπερφορτωσω και γενικα να το ξεσκιζω σε χρηση.Απλα να στεκεται αξιοπρεπως σε καθημερινες λειτουργιες (κανενα εγγραφο,pdf,wifi,browsing κτλ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. December 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2006 μια χαρα ειναι για τα βασικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. December 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2006 Συμφωνω. Εξάλλου τόσο αργο ειναι;Τις βασικες λειτουργιες τις επιτελει ικανοποιητικα ή δεν ειστε ικανοποιημενοι; Ρωταω γιατι ο μονος ενδοιασμος που εχω για να το αγορασω ειναι η ταχυτητα.Τα mio δεν μου αρεσουν καθολου παρολο που ειναι 400αρια. Δεν προκειται ποτε να το υπερφορτωσω και γενικα να το ξεσκιζω σε χρηση.Απλα να στεκεται αξιοπρεπως σε καθημερινες λειτουργιες (κανενα εγγραφο,pdf,wifi,browsing κτλ). Γιά κοίτα και προς ΕΤΕΝ μεριά. :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pill72 Δημ. December 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2006 Συμφωνω. Εξάλλου τόσο αργο ειναι;Τις βασικες λειτουργιες τις επιτελει ικανοποιητικα ή δεν ειστε ικανοποιημενοι; Ρωταω γιατι ο μονος ενδοιασμος που εχω για να το αγορασω ειναι η ταχυτητα.Τα mio δεν μου αρεσουν καθολου παρολο που ειναι 400αρια. Δεν προκειται ποτε να το υπερφορτωσω και γενικα να το ξεσκιζω σε χρηση.Απλα να στεκεται αξιοπρεπως σε καθημερινες λειτουργιες (κανενα εγγραφο,pdf,wifi,browsing κτλ). υπέρ του δέοντος.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kirileman Δημ. December 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2006 Και γω νομίζω ότι γενικά δεν θα έχεις πρόβλημα. Απλά θα διαπιστώσεις ότι δεν θα σου ανοίγει τα προγράμματα τόσο γρήγορα. Δεν ξέρω τι ακριβώς παίζει σε οριακές καταστάσεις, ένα πολύ "δύσκολο" βίντεο μέσω wifi ή από την κάρτα, κλήσεις την ώρα που το destinator επανασχεδιάζει μια διαδρομή, δεν πιστεύω, βέβαια, ότι θα κολλήσει κιόλας. Απλά να είσαι προετοιμασμένος για λίγο (ή αρκετά, εσύ θα το κρίνεις) χειρότερες επιδόσεις από μια πολύ καλύτερη συσκευή, φυσικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diktio Δημ. December 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2006 Αυτό το pm παίζει ακόμα φίλε Μινόταυρε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts