Jump to content

[Επίσημο] HTC P3300 (Artemis)

SIRHC
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια HELP. :cry:

Eχω βαλει το Destinator 7 final με Artemis_Touch_3.0_vanilla και δε μπορω με κανεναν τροπο να το κανω να μεινει αναμενο οταν λειτουργει με μπαταρια.

Δοκιμασα το tip που ειπε ο Minotavrs με το αρχειακι config.txt του StartDestinator, δοκιμασα την παλιοτερη εκδοση του StartDestinator χωρις το config.txt και το αποτελεσμα ειναι το ιδιο.

Σβηνει μετα απο λιγα δευτερολεπτα.:(

• Απαντήσεις 11,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδια HELP. :cry:

Eχω βαλει το Destinator 7 final με Artemis_Touch_3.0_vanilla και δε μπορω με κανεναν τροπο να το κανω να μεινει αναμενο οταν λειτουργει με μπαταρια.

Δοκιμασα το tip που ειπε ο Minotavrs με το αρχειακι config.txt του StartDestinator, δοκιμασα την παλιοτερη εκδοση του StartDestinator χωρις το config.txt και το αποτελεσμα ειναι το ιδιο.

Σβηνει μετα απο λιγα δευτερολεπτα.:(

εχω την Artemis_Touch_3.0

δουλευει αψογα το d7

το StartDestinator τι ακριβως κανει?

[sIGPIC][/sIGPIC]

εχω την Artemis_Touch_3.0

δουλευει αψογα το d7

το StartDestinator τι ακριβως κανει?

Με το StartDestinator ανοιγει κανονικα το προγραμμα αλλα μαυριζει η οθονη μετα απο λιγη ωρα.

Το παρηγορο ειναι πως σε εσενα με την ιδια ROM παιζει καλα, οποτε ελπιζω να βρεθει ακρη.

Αν και δοκιμασα ολους τους πιθανους συνδιασμους εγκατασταση στη μνημη και στην SD πες μου και εσυ πως τα εχεις βαλει.

Επισης αν δε σου κανει κοπο στειλε κανενα link με την εκδοση του startdestinator που χρησιμοποιεις μπας και ειναι απο εκει το προβλημα μου.

Ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον. :)

Με το StartDestinator ανοιγει κανονικα το προγραμμα αλλα μαυριζει η οθονη μετα απο λιγη ωρα.

Το παρηγορο ειναι πως σε εσενα με την ιδια ROM παιζει καλα, οποτε ελπιζω να βρεθει ακρη.

Αν και δοκιμασα ολους τους πιθανους συνδιασμους εγκατασταση στη μνημη και στην SD πες μου και εσυ πως τα εχεις βαλει.

Επισης αν δε σου κανει κοπο στειλε κανενα link με την εκδοση του startdestinator που χρησιμοποιεις μπας και ειναι απο εκει το προβλημα μου.

Ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον. :)

πιο d7 εχεις ?

εγω εχω v7.0.0.588.11 και παιζει χωρις

startdestinator.δε μου μαυριζει καμια οθονη!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

πιο d7 εχεις ?

εγω εχω v7.0.0.588.11 και παιζει χωρις

startdestinator.δε μου μαυριζει καμια οθονη!!!

Το ιδιο Destinator χρησιμοποιω και εγω φιλε.

Περιεργα πραγματα. :(

Για όσους ψάχνονται με τους ήχους στο D7:

Στη διεύθυνση http://www.illiminable.com/ogg/oggcodecs_0.71.0946.exe μπορείτε να κατεβάσετε αρχείο. Μετά την εγκατάσταση μπορείτε να "παίξετε" τα SPX αρχεία στον WMP (με drag 'n drop).

Επίσης στη διεύθυνση http://www.speex.org/ πολλές πληροφορίες σχετικά με το speex codec.

Καλή συνέχεια !

Υπαρχει αλλη rom εκτος απο την 3.4.07.14.PV που να μην εχει το προβλημα της μνημης?

s100-Artemis-Cruise-Diamond

HTC-Touch-Diamond.jpg.bc5fa35baa0b6f97517a6b8f6b247b68.jpg

Nea rom 3.01 apo ton meschle

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=342298

me ta Ellinika mas ti ginete?

Molis dwsei thn premier (thn pio panw dhladh) eipe oti tha xekinisei thn dikia mas ...

mino mia erotisi i kai opoios allos kserei.sto destinator 7 final pos ginete na valoume stis apofiges kai ton daktylio;;;;;;;;;;;thanks.....

An den exeis daktylio shmainei oti den exeis kanei copy apo to palio destinator ton fakelo forlinks mesa sta favorites kantron copy kai tha deis daktulio :cool:

An den exeis daktylio shmainei oti den exeis kanei copy apo to palio destinator ton fakelo forlinks mesa sta favorites kantron copy kai tha deis daktulio :cool:

υπαρχει περιπτωση καποιος να ανεβασει αυτον τον φακελο με τα forlinks για οθτε σε μενα παιζει παρα τα copy paste-επισης ειτε γαιτι δεν θυμαμαι ειτε γιατι δεν το κανω καλα να μου θυμισει που ακριβως βαζουμε αυτα το forlinks.

με την ευκαιρια να πω οτι με την rom toy fracoon apo xda-developers παιζει ΑΨΟΓΑ ΕΩΣ ΤΕΛΕΙΑ ΤΟ DESTINATOR

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Καλημέρα. Λοιπον αυτό που βλέπω στο δικό μου 3300 είναι οτι απο την στιγμή που κατέβασα τα Original wm6 και την τελευταία εκδοση του D7 ολα παιζουν ΑΨΟΓΑ ! Το μόνο που πρόσθεσα ηταν το StartDest και δεν εχω κανένα πρόβλημα. Οι χάρτες δουλεύουν μια χαρούλα, δεν κολάει πανω απο τα 120 χλμ. Το μόνο ασχημο είναι οτι ο επεξεργαστής θέλει Ο/c πράγμα που δεν το εχω κάνει γιατί ζορίζεται στην νορμάλ του συχνότητα λειτουργίας. Γενικά επειτα απο 8 ημέρες συνεχόμενης λειτουργίας δεν είδα κατι περίεργο να συμβαίνει στην συσκευή. Επίσης οσον αφορά με την κατεύθυνση του χάρτη που ακουσα οτι εχουν ορισμένοι πρόβλημα, υπάρχει ρυθμιση μέσα στο D7.

υπαρχει περιπτωση καποιος να ανεβασει αυτον τον φακελο με τα forlinks για οθτε σε μενα παιζει παρα τα copy paste-επισης ειτε γαιτι δεν θυμαμαι ειτε γιατι δεν το κανω καλα να μου θυμισει που ακριβως βαζουμε αυτα το forlinks.

με την ευκαιρια να πω οτι με την rom toy fracoon apo xda-developers παιζει ΑΨΟΓΑ ΕΩΣ ΤΕΛΕΙΑ ΤΟ DESTINATOR

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

ΠΑΙΔΙΑ ΑΚΥΡΟ ΤΟ ΒΡΗΚΑ,

συγγνωμη για την ενοχληση

ξερει κανεις πως μπορω να αλαξω της φωνιτικες οδηγιες στο d7?
Mpes sto antistoixo thema sto magazaki anevasa exthes ola ta voices mesa exei kai odhgies

Γεια χαρα . Αφου εχω εγκαταστηση με επιτυχια τα wm6, μετα απο 2 μερες το κουμπι του on/off σταματαει να ανοιγη ή να κλεινει την οθονη . Ανακαλυψα πως το μονο κουμπι που την ανοιγη ειναι αυτο της φωτογραφιας. Εκανα hard reset και μετα 2 μερες το ιδιο σκηνικο.

Εχω περασμενο το DestinatorPN (γνησιο) και το STARTDEST(PN).

Ποιο τσακαλι εχει τη λυση ?

afto akrivos.to mono pou me xalase einai oti exei stin othoni kati san monimi zelatina ,apo to ergostasio opos mou eipan,pou ok tin profilasei apo xarakies klp alla miazei otan einai svisti san na einai thampi...kai xanei ligo stin efkrinia...opos kai oti tha vgei mono me to igo sta 800 kai kati psila peripou..san polla den einai;;;kai poios xreiazete to igo;;ego to ksilosa teleios.axristos o xartis....afta ta kaka.ta kala omos einai polla...kai einai kai poupoulo se varos!!!!!!