Jump to content

[Επίσημο] HTC P3300 (Artemis)

SIRHC
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Administrators
  fanish1 said:
Εβαλα και εγώ πρίν απο μέρες το 7 αλλά μετά απο κολήματα που είδα ότι έτρωγε ξαναγύρισα στο 6. Ετυχε να έρθω ταξίδι στήν βόρεια Ελλάδα (τώρα είμαι Φλώρινα) και το 6 μου έβγαλε πολλές στραβές. Του έβαλα απο λιμάνι Πειραιά να με πάει Κατερίνη και με πήγαινε απο την παλιά εθνική οδό. Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποια ρύθμιση που δεν έχω κάνει σωστά. Μπορεί κάποιος να μου πεί?? Γενικώς προτιμάει τους παλιούς δρόμους και με έχει μπερδέψει αρκετά. Μέσα στήν πόλη είναι πολύ καλό αλλά εκτός πόλης πάρα πολλές φορές με κρέμασε!!

Όταν εγκαταστήσεις το Destinator 6 από default έχει ενεργοποθήσει κάποιες αποφυγές και ανάμεσά τους και οι Εθνικές Οδοί κτλ.

Άνοιξε λοιπόν στο Destinator, μπες στη "Διαχείρηση Διαδρομής" και μετά "Αποφυγή δρόμων" και επέλεξε εάν θέλεις και ποιους δρόμους να αποφεύγεις ή όχι.

Modpic.gif

• Απαντήσεις 11,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ρε παιδιά.. έχετε παρατηρήσει ότι οι διαδρομές που βγάζει το Destinator (στην συγκεκριμένη περίπτωση το 7) είναι λίγο ότι νά ναι?

Νομίζω ότι κάπου είχα δει τον τρόπο που του έλεγες πως να διαλέγει δρόμους όταν υπάρχουν πολλαπλές επιλογές. Δε θυμάμαι καθόλου, δλδ κάτι του στυλ "Τον ποιο σύντομο δρόμο" ή "τον ποιο εύκολο".. κάτι τέτοιο. Υπάρχει ή το είδα στον ύπνο μου? Το λέω αυτό γιατί το Destinator εφιάλτης μας έχει γίνει.

Παράδειγμα από Σέρρες για να πάω στο δεύτερο πόδι Χαλκιδικής, Αρμενιστή, αν και ξέρω τον δρόμο είπα να ακολουθήσω αυτό. Έκανα δυο φορές πίσω πόσα χιλιόμετρα.. ότι να ναι έβγαζε! Κάτι δρόμου να αδηγούν σε χωματόδρμους που κάποτε τέλιωναν και αυτό έλεγε ότι πρέπει να συνεχίσω... μάλλον με ταπόδια από εκεί και πέρα. (Εννοείται ότι έχω την επιλογή για αμάξι και όχι για πεζό).

Είμαι Θεσσαλονίκη παραλιακή λίγο πριν την κάθετη Μπότσαρη και του λέω ότι θέλω να πάω Σέρρες. Αντί να μου βγάλει να ανεβώ την Μπότσαρη, να πάω την Εγνατία μέχρι ένα σημείο, μετά τον Στόλα, και να ενεβώ από εκεί Περιφεριακό και να φύγω, με πάει από χίλια στενά και με βγάζει από Σταυρούπολη να φύγω... από το μπάχαλο!!

:/

Οι χάρτες του NaviMate από την άλλη είναι πολλοί παλιοί!! Δε ξέρω πότε έχουν σκοπό να τους κάνουν ανανέωση αλλά χρειάζεται. Αλήθεια άλλα προγράμματα GPS για Ελλάδα υπάρχουν?

Αυτό που ρώτησα ποιο πάνω ισχυεί ή είναι ιδέα μου. Υπάρχει πουθενά επιλογή για το πως να υπολογίζει ποιο δρόμο να σου δείξει όταν υπάρχουν πολλαπλές επιλογές?

και σε μενα το destinator κανει κατι κουλα , αλλα γιατι κολλησαμε ολοι με το destinator το i-go 2006 ειναι απιστευτο !!!!!!! και παρα πολυ γρηγορο και 3d και αρκετά καλους χάρτες εχει (τωρα αν δεν εχει ενα δρομακι .....)

http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg

MacUse.net  For Apple Fun's  we Just think Different

Ποιο είναι αυτό? Κάποιο link, πληροφορίες και τα σχετικά? Δουλεύει χάρτες της NGI ή δικούς του? Από επικύνδυνα σημεία, μπλόκα κτλ?

Καλησπερα σε ολους,

Αγορασα το 3300 μονο και μονο επειδη μου αρεσε σαν συσκευη.

Το εχω εδω και 3 μηνες περιπου και ειμαι ευχαριστημενος.

Εχω διαβασει και πολλες σελιδες σχετικα και με βοηθησαν πολυ. Σας ευχαριστω για την προσφορα σας ολους.

Θελω να ρωτησω αν ξερει κανεις πως μπορω να βελτιωσω τη ληψη σηματος WIFI. Υπαρχει τροπος μεσω software η εξωτερικης συσκευης (κεραιας)?

Εχω δοκιμασει μεσω ρυθμισεων - best performance vs best battery - αλλα η συγκεκριμενη ρυθμιση μου φαινεται σκετο εφε (δεν παρατηρησα καμμια διαφορα). Αν κανεις ξερει κατι παραπανω παρακαλω να το μοιραστει.

Ευχαριστω εκ των προτερων.

gesamfunai said:
Πως αλλαζουμε να αποθηκευει αλλου τα temporary internet files?

:(

υπαρχει επιλογη μεσα στα settings (memory tweaks) IE CACHE FOLDER εκει δωσε την storage

apo default εχει την main.

Samsung Note II

mastelos said:
Ανοιξε τον ΙΕ πας μενου-εργαλεια-επιλογες-μνημη-διαγραφη.

ευχαριστω αδελφε. ανεβηκε με την καμμια στα 17.:D

δεν ξεχνώ...

Να κάνω μια ερώτηση, άσχετος γαρ...

Δημιουργώ ένα κείμενο word στον υπολογιστή μου. Το περνάω στην Άρτεμη. Δε θέλει με τίποτα να το ανοίξει, βρε καλή μου, βρε χρυσή μου, του αλλάζω και την κατάληξη σε .doc από .docx εκεί αυτή, μουλαρώνει!:mad: Εκτός από τη γνωστή μέθοδο -ανοίγω-το-παράθυρο-και-παίρνω-ένα-παλιό-κινητό-ξανά- υπάρχει κάποια άλλη πιο αναίμακτη;:wacko:

Κ σε μένα το 6.1 το dest με τους καινουργιους χάρτες μου βγάζει κάτι διαδρομές ότι να ναι στα ταξίδια. Με το 6 κ τους παλιούς χάρτες ήταν πιο υποφερτά τα πράμματα

PAIDEIA KALIMERA SE OLOUS EXTHES TO P3300 KAI PARATHRISA OTI I ROM POU EXEI EINAI H 1.14.0.0 ENO SE ENA FILO MOY EXEI THN 1.12.0.0 GIATI AYTO POS BORO NA BALO TIN IDIA STON FILO MOY EYXARISTO.......:)
:lol: παντα προθυμος

dimitrisalfa said:
PAIDEIA KALIMERA SE OLOUS EXTHES TO P3300 KAI PARATHRISA OTI I ROM POU EXEI EINAI H 1.14.0.0 ENO SE ENA FILO MOY EXEI THN 1.12.0.0 GIATI AYTO POS BORO NA BALO TIN IDIA STON FILO MOY EYXARISTO.......:)

Δε μπορείς!

Και μη γράφεις κεφαλαία!

http://i18.tinypic.com/5zbc3mu.jpg...Κωστής

iPhone 6 64GB-Mac Mini 2011-iPad Air 2 64GB

"Απο τη Χώρα το Σφακιό να πάει στο Τυμπάκι, με έβαλε να τσι κουβαλώ νερό με ένα σταμνάκι"

Guest lagoudakis
  charlatan154 said:
paidia pou mporw na vrw themes kai se poio fakelo ta egathistw? euxaristw...
γραψε στο google,themes ppc και θα σου βγαλει 1000 site;) τα πετας χυμα στην καρτα και εισαι οκ

παιδια αναρωτιεμαι το interface του Touch πως θα μπορουσε να δουλεψει στην Αρτεμιτσα μας ??? (φυσικα οταν ερθουν τα win 06) μαλλον με καποιο τροπο θα γινεται , ....

Παντως εμενα μια χαρα με πηγε η Αρτεμιτσα με το destinator 6,1 και με κυκλοφορησε στην Αθηνα (που ειμαι ασχετος) και δεν μιλαω για το i-go 6 με το οποίο λειτούργησε ΤΑΧΥΤΑΤΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΑ !!!

http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg

MacUse.net  For Apple Fun's  we Just think Different

Παιδιά καλησπέρα σας έχω διαβάσει πάνω απο 200 σελίδες και δεν βρήκα λύση στο πρόβλημα με την αποστολή αρχείων μέσω bluetooth όταν μου στέλνουν δεν φαίνεται ποιος μου τα στέλνει το ίδιο ισχύει και όταν στέλνουν διάφορες φωτογραφίες οι φίλοι μου μου λέει απλώς οτι γίνεται λήψη αρχείου και εαν δέχομαι αλλά δεν λέει απο ποιον (ονομασία συσκευής ).Οποιος μπορεί και ξέρει ας βοηθήσει τον ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Μπορείτε να προσθέσετε μόνο μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb

charlatan154 said:
paidia kalispera kserei kaneis me poio programma mporwn a balw megala eikonidia gia sintomeuseis sti today screen? kai pou mporw na vrw kati tetoio?

το iLouncher μεταξυ αλλων κανει την δουλεια που θες.

θα το βρεις στο ipmart foroum.

Paidia pws kanw otan stelnw mhnyma megalo keimeno na einai ena kai oxi polla?
Παιρνεις παντα αυτο που δινεις για να υπαρξει ισοροπια..

charlatan154 said:
paidia kalispera kserei kaneis me poio programma mporwn a balw megala eikonidia gia sintomeuseis sti today screen? kai pou mporw na vrw kati tetoio?

allo ena kalo programataki einai kai to spb pocket plus:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

winer said:
Paidia pws kanw otan stelnw mhnyma megalo keimeno na einai ena kai oxi polla?

Einai epeigon an gnwrizei kapoios? :rolleyes: :(

Παιρνεις παντα αυτο που δινεις για να υπαρξει ισοροπια..