Jump to content

[Επίσημο] HTC P3300 (Artemis)

SIRHC
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τελικα νομιζω οτι βρηκα πιο ειναι το προβλημα με το activesync:If the DHCP Client Service on the Computer is Not Running

The Windows Dynamic Host Configuration Protocol (DHCP) Client service is used to assign an IP address for device-to-computer communication. If this service is not running correctly on your computer, ActiveSync cannot start device-to-computer communications.

Kαι η λυση φαινεται να ειναι αυτη΄#

Open the Computer Management tool:

1.

Click Start.

2.

Click Control Panel.

3.

Double-click Administrative Tools.

4.

Double-click Computer Management.

το προβλημα ειναι οτι ο φακελος administrative Tools ειναι αδειος και εχει μονο ενα αρχειο desktop.ini

Μπορει κανεις να βοηθησει?

• Απαντήσεις 11,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

geia sas kai pali simvoulatores.

exo mia erotisi.

uparxoun xartes tis elladas gia tomtom navigator? to htc mou irthe me to tomtom egkatestimeno kai tha thela na tou valo xartes tis elladas. dustixws gia free xarti katevasa tou londinou kai den mporo na vro pouthena an uparxoun kan gia ellada. mporei na min einai kalitero apo navimate alla tha thela na tous exo an einai dunaton.

Any hints?

υπαρχει χαρτης αθηνας ο οποιος ειναι αρκετα ενημερωμενος....δεν χανεις τιποτα να τον εχεις στο ppc σου:D ...αν τον θελεις δωσε mail μεσω πμ και θα στον στειλω...

εκει που το τομ τομ κανει την διαφορα βεβαια ειναι στο εξωτερικο...:happy:

Υπαρχουν μονο για Αττικη και ειναι παλιοι.

θα ενοεις αυτον που δεν ειχε καν αττικη οδο προφανως...

υπαρχουν νεοτεροι που εχουν επιπεδο καλυψης αντιστοιχο αυτων του igo

Παντος σε εγω το εβαλα στα 286mhz και παει σφαιρα το εργαλειο :p ...(ετσι μου ερχετε να το 300αρισο :p )

και μια διευκρυνηση για το navimate VS destinator 6 για Ελλαδα...το πρωτο εχει ολη την Ελλαδα (χμ..εε οχι και ολη αλλα αρκετες πολης εστω και με λαθη) ενω το destinator εχει μονο τον χαρτη της αττικης...αλλα σιγουρα υπαρχει μεγαλη διαφορα στο software...εγω εχω αλλαξει την 512mb καρτα με μια 1giga και δουλευω με το TOM TOM 6 DESTINATOR...τελειο αρκει να μην περνας απο Τουνελ...χαθηκες:lol:

Και παλι ευχαριστω οσους με βοηθησαν με της αποριες μου:)

Τελικα νομιζω οτι βρηκα πιο ειναι το προβλημα με το activesync:If the DHCP Client Service on the Computer is Not Running

The Windows Dynamic Host Configuration Protocol (DHCP) Client service is used to assign an IP address for device-to-computer communication. If this service is not running correctly on your computer, ActiveSync cannot start device-to-computer communications.

Kαι η λυση φαινεται να ειναι αυτη΄#

Open the Computer Management tool:

1.

Click Start.

2.

Click Control Panel.

3.

Double-click Administrative Tools.

4.

Double-click Computer Management.

το προβλημα ειναι οτι ο φακελος administrative Tools ειναι αδειος και εχει μονο ενα αρχειο desktop.ini

Μπορει κανεις να βοηθησει?

Φιλε μου ειχα και εγω το ιδιο προβλημα,αλλα λυση δεν βρηκα.Τελικα εκανα hard reset και τα περασα ολα απο την αρχη.Δεν θελω να σε απογοητευσω αλλα μονο με αυτο βρηκα λυση.Ασε που ηταν καλη ευκαιρια να καθαρισω και λιγο το 3300 μου,γιατι ειχα βαλει τα παντα και σερνοταν ασχημα!:)

θα ενοεις αυτον που δεν ειχε καν αττικη οδο προφανως...

υπαρχουν νεοτεροι που εχουν επιπεδο καλυψης αντιστοιχο αυτων του igo

Μιλαω για τον τελευταιο που κατεβαζω, νομιμο. Αττικη οδο εχει, αλλα απο αλλες ελειψεις, (δρομος για ολυμπιακο χωριο, κομβος νεας κηφισιας κλπ.) καταλαβαινω οτι πρεπει να ειναι χαρτες απο τις αρχες του 2004.

Animula vagula blandula hospes comesque corporis quae nunc abibis in loca pallidula rigida nudula...

Tάκης

Ping!, Messi.im> tak1s

Οι τελευταιοι της igo (+-6,5 Mb), ειναι αρκετα πιο προσφατοι

Animula vagula blandula hospes comesque corporis quae nunc abibis in loca pallidula rigida nudula...

Tάκης

Ping!, Messi.im> tak1s

Παντος σε εγω το εβαλα στα 286mhz και παει σφαιρα το εργαλειο :p ...(ετσι μου ερχετε να το 300αρισο :p )

και μια διευκρυνηση για το navimate VS destinator 6 για Ελλαδα...το πρωτο εχει ολη την Ελλαδα (χμ..εε οχι και ολη αλλα αρκετες πολης εστω και με λαθη) ενω το destinator εχει μονο τον χαρτη της αττικης...αλλα σιγουρα υπαρχει μεγαλη διαφορα στο software...εγω εχω αλλαξει την 512mb καρτα με μια 1giga και δουλευω με το TOM TOM 6 DESTINATOR...τελειο αρκει να μην περνας απο Τουνελ...χαθηκες:lol:

Το navimate δεν το εχω δει, αλλα απο την εμπειρια μου με το destinator 6 και απο οτι λενε οι 'ειδικοι' αυτο εχει την πληρεστερη καλυψη για Ελλαδα.

Tάκης

Ping!, Messi.im> tak1s

Efharisto gia apantisis peri ksipnitiriou...tha dokimaso ola osa protinate.

Akousa tis simvoules gia klokarisma sta 286 kai efage ena kolima ehtes.....allo prama!!! Kai opote anige meta to soft reset den prolavena na pao na to allakso kai ekline apo mono tou....vlepis iha kani click na kratai tin idia tahitita meta apo soft resets....:mad: :mad: :mad:

Etsi epestrepsa sta 273.

Anyway, ehi kanis antimetopisi provlima me tin fotinotita tis othonis?

Opote kano soft reset pai se hamili fotinotita para to oti to eho ftiaksi na ine panta 100% me to phonealarm...:mad:

Episi apo tin arhi pou evala to Activ sync (kai me tin nea ekdosi pou egkatestisa htes) de mporo na sighroniso to Outlook mou. Mou leei pos den ehi dimiourgithi kenourio profile kai an thelo na dimiourgiso prepi na kano click sto ikonidio mail pou ine sto options menu....prota apo ola den vrisko options menu kai defteron to mono ikonidio me fakelo pou iparhi stin othoni ine afto pano deksia kai ine gia otan thes na dimiourgisis neo email....ti sto kalo?!?!?!?:blink:

Παιδια για πειτε μου για ξεχασα:O στις ρυθμισεις gps βαζουμε προγραμματα com 4,υλικο com1 με ταχυτητα 4800;

εγω υλικο εχω none

εχω και το gps gate ομως για D6

αλλα και το navimate ετσι δουλευει

Samsung Note II

Kάποια επεισόδια έχεις χάσει με το Destinator, μάλλον έχεις τον χάρτη της Navteq 2006.Q1.4168 που δεν λέει τίποτα. Ο σωστός χάρτης είναι της NGI 2006.Q3.4503 με πολύ καλή κάλυψη όλης της Ελλάδας. :rolleyes:

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους. Έχω μία αποροία όσον αφορά το gprs. Ακολούθησα τις οδηγίες με τις τελείες προκειμένου να μην συνδέεται με το gprs, και εκ των υστέρων είδα το προγραμματάκι που προτείνει ο panosha. Γνωρίζει κάποιος ποιες είναι οι απαραίτητες ρυθμίσεις(οι default δηλ) για να επαναφέρω τις συνδέσεις μέσω gprs στη αρχική τους κατάσταση, και να χρησιμοποιώ το προγραμματάκι για να κόβω ότι δεν μου χρειάζεται; Έχω σύνδεση Vodafone.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων,

Γιάννης

ps ¨οσον αφορά το Overclock που ρωτάνε αρκετοί φίλοι, το χω εδώ και 1,5 μήνα στα 247 και δεν έχει κολλήσει ούτε μία φορά(ούτε το destinator pn που χρησιμοποιώ) και γενικά είναι πολύ σταθερό και αξιόπιστο(Φίλου μου του κοπάνησε στα 273 με όλα τα παρελκόμενα:wink: :shock: ). Επίσης δεν έχω προβλήματα όυτε με το πλαϊνό κουμπί, ούτε με κάρτες κλπ. Ευτυχώς ακόμα δεν μου χει βγάλει το παραμικρό, γιατί αν μου βγάλει δεν ξέρω ποιος με σώνει:X

Kάποια επεισόδια έχεις χάσει με το Destinator, μάλλον έχεις τον χάρτη της Navteq 2006.Q1.4168 που δεν λέει τίποτα. Ο σωστός χάρτης είναι της NGI 2006.Q3.4503 με πολύ καλή κάλυψη όλης της Ελλάδας. :rolleyes:

Εχω τον χαρτη της ΕΛΛΑΔΑΣ απο το επισημο site του ΤΟΜ ΤΟΜ.Τον κατεβασα προχθες και εκανα και update...οποτε????

Παντως εμενα ο συγκεκριμενος με καλυπτει απολυτα...για πεζοπορια:lol: . Γιατι στο αυτοκινητο μου εχω gps απο τον δεκεμβριο του 2003 απο την μαμα εταιρεια του αυτοκινητου (να μην κανουμε και διαφημηση) και ειναι τελειο..ασε που δεν χανει το σημα του στα τουνελ....

Εχω τον χαρτη της ΕΛΛΑΔΑΣ απο το επισημο site του ΤΟΜ ΤΟΜ.Τον κατεβασα προχθες και εκανα και update...οποτε????

Παντως εμενα ο συγκεκριμενος με καλυπτει απολυτα...για πεζοπορια:lol: . Γιατι στο αυτοκινητο μου εχω gps απο τον δεκεμβριο του 2003 απο την μαμα εταιρεια του αυτοκινητου (να μην κανουμε και διαφημηση) και ειναι τελειο..ασε που δεν χανει το σημα του στα τουνελ....

Ωραίος δε λέω. Να σε ρωτήσω κάτι αν ξέρεις, μπορώ από το επίσημο site της Destinator να κάνω update γιά το TOM TOM μου που έχω στη βέσπα μου από το 1963 (λίγη διαφήμιση δεν βλάπτει) ? :D

Υ.Γ. Πλάκα κάνουμε μην έχουμε και παρεξηγήσεις. Αν καταλαβαίνω καλά αναφέρεσαι στο ΤΟΜ ΤΟΜ και όχι στο Destinator όπως έγραψες σε προηγούμενο μύνημα σου.

Ξέρετε πως θα μπορούσα να αλλάξω τα skins για την today screen? Θέλω να φτιάξω δικό μου. Yπάρχει πρόγραμμα ή μπορώ να το κάνω και μέσω pc κάπως? Eυχαριστώ.

Νεος στο θαυμαστο κοσμο του htc 3300 (που ηρθε να αντικαταστησει το Ν70) με ατελειωτες ωρες "παιχνιδιου" με το navimate. & στο Super Market για να παω το navimate χρησιμοποιω...:rolleyes:

Μα με βαλατε στην "πριζα" με το tom tom. Ετσι ως πρωταρης (ασχετος ειναι η αληθεια...!!!) θα κανω την φοβερη ερωτηση & δεν θελω γελωτες.........:O

"Απο που θα μπορεσω να κατεβασω & εγω (ο αμοιρος) τον χαρτη της NGI 2006.Q3.4503 που ανεφερε ο φιλος μας tato....? &.....πως τον βαζω (τον χαρτη παντα) στο προγαμμα....?

Σας ευχαριστω που δεν γελασατε.......:shifty: :shifty: :shifty:

Ωραίος δε λέω. Να σε ρωτήσω κάτι αν ξέρεις, μπορώ από το επίσημο site της Destinator να κάνω update γιά το TOM TOM μου που έχω στη βέσπα μου από το 1963 (λίγη διαφήμιση δεν βλάπτει) ? :D

Υ.Γ. Πλάκα κάνουμε μην έχουμε και παρεξηγήσεις. Αν καταλαβαίνω καλά αναφέρεσαι στο ΤΟΜ ΤΟΜ και όχι στο Destinator όπως έγραψες σε προηγούμενο μύνημα σου.

Ναι αναφερομαι στο ΤΟΜ ΤΟΜ 6...Οσο για την Βεσπα....ξερεις απο Βεσπααααααα :p

Νεος στο θαυμαστο κοσμο του htc 3300 (που ηρθε να αντικαταστησει το Ν70) με ατελειωτες ωρες "παιχνιδιου" με το navimate. & στο Super Market για να παω το navimate χρησιμοποιω...:rolleyes:

Μα με βαλατε στην "πριζα" με το tom tom. Ετσι ως πρωταρης (ασχετος ειναι η αληθεια...!!!) θα κανω την φοβερη ερωτηση & δεν θελω γελωτες.........:O

"Απο που θα μπορεσω να κατεβασω & εγω (ο αμοιρος) τον χαρτη της NGI 2006.Q3.4503 που ανεφερε ο φιλος μας tato....? &.....πως τον βαζω (τον χαρτη παντα) στο προγαμμα....?

Παρεξήγηση έγινε από κακή διατύπωση ο χάρτης που λές είναι γιά το Destinator 6 και όχι γιά το ΤΟΜ ΤΟΜ. ;)

χχμμμμ εκτος απο νεος ειμαι & απροσεκτος. Και προς αποφυγη παρεξηγησεων η αναφορα για τον χαρτη ηταν του panosha & οχι ο tato που προ αναφερα....:X :cool: :X

εχεις λιγο μπερδευτει αλλο ειναι το tom-tom και αλλο το NGI2006.Q3.4503 το οποιο ειναι χαρτης του destinator

to tom-tom ειναι δωρεαν μαζι με ενα χαρτη της πολης που σε ενδιαφερει υπαρχει και Αθηνα με οχι και τοσο νεους χαρτες

ριξε μια ματια εδω που ειναι για οσους εχουν htc γινε μελος με το ΙΜΕΙ της συσκευης σου

και κοιτα και εδω για το destinator

:D

Samsung Note II

Φιλε μου ειχα και εγω το ιδιο προβλημα,αλλα λυση δεν βρηκα.Τελικα εκανα hard reset και τα περασα ολα απο την αρχη.Δεν θελω να σε απογοητευσω αλλα μονο με αυτο βρηκα λυση.Ασε που ηταν καλη ευκαιρια να καθαρισω και λιγο το 3300 μου,γιατι ειχα βαλει τα παντα και σερνοταν ασχημα!:)

Kαι 'γω hard reset σκεφτομαι να κανω αλλα το μονο που φοβαμαι ειναι αν συνεχισει να μην συνδεεται με το active sync ,τοτε θα χασω και τα προγραμματα

που εχω περασμενα.Μετα θα χασω οση υπομονη μου εχει μεινει και...:rocket:

Ακομα δεν υπαρχει gps που να εχει τετοια ευαισθησια ωστε να μην χανει το σημα του δορυφορου μεσα σε τουνελ. Στα καλα ομως προγραμματα πλοηγησης το λογισμικο υπολογιζει την ταχυτητα που ειχες πριν μπεις στο τουνελ και σε δειχνει να κινησε με αυτην, ακομη και μεσα στο τουνελ,οταν δεν υπαρχει σημα δορυφορου.

Συγνωμη για το off topic. Απλα μια διευκρινιση εκανα.

Tάκης

Ping!, Messi.im> tak1s