Jump to content

[Επίσημο] HTC P3300 (Artemis)

SIRHC
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ξερει κανεις τιποτα για WiFi ppc sniffers? Προγραμματα που υπαρχουν. τι κανουν κλπ?

Animula vagula blandula hospes comesque corporis quae nunc abibis in loca pallidula rigida nudula...

Tάκης

Ping!, Messi.im> tak1s

• Απαντήσεις 11,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ερωτηση,

στα δικά σας P3300 παρουσιάζεται πρόβλημα memory leak??

Εννοώ το εξής:

Κάνετε ένα reset στο PDA και εμφανίζεται αυτό με 30ΜΒ (λέμε τώρα) ελεύθερη μνήμη.

Μετά απο 2-3 ημέρες (για να μην πώ 1) συνεχίζεται να έχετε 30ΜΒ ελεύθερα

χρησιμοποιώντας φυσικά και task manager για το κλείσιμο των εφαρμογών;

Γιατί εγώ οχι....!!

Από τα 24ΜΒ μπορεί και στο τέλος της ημέρας να βρίσκομαι (ως εκ του θαύματος) με 11ΜΒ!!!

Για πείτε....

Ευχαριστώ

Υ.Γ.

Στο pda εχω ολα τα προγράμματα της Pocket Breeze και iLauncher τις τελευταίες version.. (Απ' ότι νομίζω)!!

-----------------------------------------------

Current Multimedia BOX.: HTC ARTEMIS - P3300 :tease:

-----------------------------------------------

(mou kopsane ta polla polla.... ;-(( )

Καλησπερα

Μια ερωτηση θελω να κάνω...

Υπάρχει ανταλακτικό για το κλιψακι των handfree? Γιατί το τράβηξα κατα λάθος δυνατα κ το πλαστικό εκείνο μέσα απο το οποίο περνάει το καλώδιο έσπασε...

σορρυ για τις πολλες ερωτησεις αλλα ειμαι καινουργιος :(

1)παιδια υπαρχει μεσα στο τηλεφωνο μετρητης διαρκειας κλησεων και δε το βρισκω ? Η πρεπει να βαλω εγω?????

2)και να ρωτησω κατι: πηρα το σκετο π3300 απο το play247 και θελω να ρωτησω: επρεπε να εχει καρτα μνημης μεσα?

Γιατι εμενα δεν ειχε

3)και βλεπω την εξης εικονα στη μνημη μνημη :

αποθηκευση : συνολο 37,6

χρηση 7,8

ελευθερη 29,8

προγραμματα: συνολο 48,6

χρηση 22,9

ελευθερη 25,1

Η ερωτηση ειναι : ποσο ελευθερη μνημη εχω??

Ας μου τα εξηγησει καποιοσ παρακαλω

Εξω απο το κοθτι λεει ρομ 128 , ραμ 64

καρτα μνημης μου λεει δεν υπαρχει

Σορρυ για το πρηξιμο

σορρυ για τις πολλες ερωτησεις αλλα ειμαι καινουργιος :(

1)παιδια υπαρχει μεσα στο τηλεφωνο μετρητης διαρκειας κλησεων και δε το βρισκω ? Η πρεπει να βαλω εγω?????

2)και να ρωτησω κατι: πηρα το σκετο π3300 απο το play247 και θελω να ρωτησω: επρεπε να εχει καρτα μνημης μεσα?

Γιατι εμενα δεν ειχε

3)και βλεπω την εξης εικονα στη μνημη μνημη :

αποθηκευση : συνολο 37,6

χρηση 7,8

ελευθερη 29,8

προγραμματα: συνολο 48,6

χρηση 22,9

ελευθερη 25,1

Η ερωτηση ειναι : ποσο ελευθερη μνημη εχω??

Ας μου τα εξηγησει καποιοσ παρακαλω

Εξω απο το κοθτι λεει ρομ 128 , ραμ 64

καρτα μνημης μου λεει δεν υπαρχει

Σορρυ για το πρηξιμο

K γω απο το 247 το πηρα. Οχι δεν επρεπε να εχει μνημη αν πηρες αυτο που εκανε 592 ευρω. ουτε εμενα ειχε. Για μετρητη πρέπει να βάλεις ξεχωριστο πρόγραμμα(battery status λεγεται.) Για τις μνημες που λες ολα σωστά είναι ετσι πρεπει να ναι

Ερωτηση,

στα δικά σας P3300 παρουσιάζεται πρόβλημα memory leak??

Εννοώ το εξής:

Κάνετε ένα reset στο PDA και εμφανίζεται αυτό με 30ΜΒ (λέμε τώρα) ελεύθερη μνήμη.

Μετά απο 2-3 ημέρες (για να μην πώ 1) συνεχίζεται να έχετε 30ΜΒ ελεύθερα

χρησιμοποιώντας φυσικά και task manager για το κλείσιμο των εφαρμογών;

Γιατί εγώ οχι....!!

Από τα 24ΜΒ μπορεί και στο τέλος της ημέρας να βρίσκομαι (ως εκ του θαύματος) με 11ΜΒ!!!

Για πείτε....

Ευχαριστώ

Υ.Γ.

Στο pda εχω ολα τα προγράμματα της Pocket Breeze και iLauncher τις τελευταίες version.. (Απ' ότι νομίζω)!!

Σε όλες τις συσκευές με windows 2005 παρουσιάζεται το φαινόμενο λίγο ως πολύ. Το λίγο η πολύ εξαρτάται από τη ROM. Εσύ είσαι προς το πολύ, κάνε κανένα soft reset. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να εντοπίσεις τα προγράματα που σου προκαλούν έντονα το φαινόμενο και να χρησιμοποιήσεις άλλα εναλακτικά. :O

ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΕΝΙΚΗ !! ΕΝΩ ΓΡΑΦΩ ΣΕ ΠΑΡΑΘΕΣΗ ΚΤΛ ΕΙΤΕ ΣΕ ΓΡΗΓ. ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΧΑΝΩ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ Ο ΚΕΡΣΟΡΑΣ ΦΕΥΓΕΙ ΠΑΕΙ ΟΠOΥ ΘΕΛΕΙ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΚΤΛ ΜΟΝΟ ΣΕ ΜΕΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ??? ΕΧΩ BUG???

Σε όλες τις συσκευές με windows 2005 παρουσιάζεται το φαινόμενο λίγο ως πολύ. Το λίγο η πολύ εξαρτάται από τη ROM. Εσύ είσαι προς το πολύ, κάνε κανένα soft reset. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να εντοπίσεις τα προγράματα που σου προκαλούν έντονα το φαινόμενο και να χρησιμοποιήσεις άλλα εναλακτικά. :O

Το SK Tools έχει ένα προγραμματάκι που λέγεται free up ram και κάνει καλή δουλίτσα αποδεσμεύοντας πόρους προγραμμάτων...εμένα μου δίνει 4-5 MB από 14 στα 18 στα προγράμματα

Παιδια Βοηθειααααααααααααααααα... Εκανα ενα τυπικό soft reset και όταν επανήλθε εμφάνισε πρώτα την οθόνη της ΗΤC με τις πληροφόριες της ROM κτλ και μετα αντι να εμφανίσει το logo των windows εμφανίζει μία λευκή οθόνη και μένει εκεί. Προσπάθησα να κάνω και hard reset αλλα τπτ... Τα ίδια πάλι... Μπορει να βοηθήσει κανένας????????

Το SK Tools έχει ένα προγραμματάκι που λέγεται free up ram και κάνει καλή δουλίτσα αποδεσμεύοντας πόρους προγραμμάτων...εμένα μου δίνει 4-5 MB από 14 στα 18 στα προγράμματα

Σωστά αυτό δουλεύει. :D

Κάποιος είχε πεί οτι το pocket mechanic δεν δουλεύει στο Artemis αλλά δουλεύει....αφορά όμως στην συντήρηση της storage περισσότερο,δεν βλέπω πολλά.....

Ειχα πει πριν καποιες μερες

"

Έχω ένα πρόβλημα με το destinator 6

Πηγαίνω στην επιλογη διεύθυνση για να βρώ μια οδό. Πχ στην Θεσσαλονίκη.

Εκεί αν μια οδός αρχίζει από Α ή Β κ μερικα ακόμα γράμματα τότε έχω πρόβλημα. Πατάω πχ το πρώτο γράμμα της οδού που είναι Α πχ κάνει πως ψάχνει λίγη ώρα κ μου λέει οτι η οδός δεν βρέθηκε ενώ υπάρχουν διευθύνσεις που αρχίζουν από Α.Έτσι θα πρέπει χειροκίνητα να ψάχνω τις οδούς που αρχίζουν απο Α... "

κ καποιο παλικάρι μου είχε πει οτι πρέπει να αντικαταστήσω το αρχειο keyboard.ini

Αυτό το αρχείο που το διορθώνει που μπορώ να το βρω?

Παιδια Βοηθειααααααααααααααααα... Εκανα ενα τυπικό soft reset και όταν επανήλθε εμφάνισε πρώτα την οθόνη της ΗΤC με τις πληροφόριες της ROM κτλ και μετα αντι να εμφανίσει το logo των windows εμφανίζει μία λευκή οθόνη και μένει εκεί. Προσπάθησα να κάνω και hard reset αλλα τπτ... Τα ίδια πάλι... Μπορει να βοηθήσει κανένας????????

Bγάλε την κάρτα και κάνε soft reset.

Aν ανοίξει κάνε τα κουμάντα σου, αλλιώς hard reset.

Ειχα πει πριν καποιες μερες

"

Έχω ένα πρόβλημα με το destinator 6

Πηγαίνω στην επιλογη διεύθυνση για να βρώ μια οδό. Πχ στην Θεσσαλονίκη.

Εκεί αν μια οδός αρχίζει από Α ή Β κ μερικα ακόμα γράμματα τότε έχω πρόβλημα. Πατάω πχ το πρώτο γράμμα της οδού που είναι Α πχ κάνει πως ψάχνει λίγη ώρα κ μου λέει οτι η οδός δεν βρέθηκε ενώ υπάρχουν διευθύνσεις που αρχίζουν από Α.Έτσι θα πρέπει χειροκίνητα να ψάχνω τις οδούς που αρχίζουν απο Α... "

κ καποιο παλικάρι μου είχε πει οτι πρέπει να αντικαταστήσω το αρχειο keyboard.ini

Αυτό το αρχείο που το διορθώνει που μπορώ να το βρω?

Kάνε ένα search στο topic του destinator.;)

Παιδια πως γινεται στο μηνυμα να γραφω 160 χαρακτηρες?

Γιατι μετα τους 70 παει διπλο

και παρατηρησα οτι οταν ερχεται ενα μηνυνα , ερχεται ανοιγμενο. Φαινεται τι λεει και απο ποιον ειναι και μετα απο 5 δευτερολεπτα φευγει και γραφει στην επιφανεια 1 μη αναγνωσμενο.

Γινεται να μην ερχεται ανοιγμενο?. Απλα να λεει οτι ηρθε και μετα να το βλεπω?

Παιδια πως γινεται στο μηνυμα να γραφω 160 χαρακτηρες?

Γιατι μετα τους 70 παει διπλο

και παρατηρησα οτι οταν ερχεται ενα μηνυνα , ερχεται ανοιγμενο. Φαινεται τι λεει και απο ποιον ειναι και μετα απο 5 δευτερολεπτα φευγει και γραφει στην επιφανεια 1 μη αναγνωσμενο.

Γινεται να μην ερχεται ανοιγμενο?. Απλα να λεει οτι ηρθε και μετα να το βλεπω?

Έναρξη (Start) -> Ρυθμίσεις (Settings) -> System -> Γλώσσα (Language). Τσέκαρε εκεί που λέει αποστολή SMS 160 χαρακτήρων

Samsung Note II

Kάνε ένα search στο topic του destinator.;)

ok. Μου το στήλε mastelos.

Κ κάτι ακόμα

Ακουστηκα bluetooth που να χρησιμοποιούν το φορτιστή του p3300 υπάρχουν?

Bγάλε την κάρτα και κάνε soft reset.

Aν ανοίξει κάνε τα κουμάντα σου, αλλιώς hard reset.

Δεν νιώθει τπτ... Ουτε soft oυτε hard... Πρώτα βγάζει το Logo της ΗΤC και μετα μια άσπρη οθόνη που δεν μπορώ να κάνω τπτ... Ουτε κωδικό για SIM δεν ζητάει όταν την έχω μέσα...Δοκίμασα και χωρίς sim και sd... Υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος τρόπος για να κάνω hard reset? Αυτο που κάνω είναι πατάω πρώτα τα 2 κουμπιά με τις παύλες και μετά το κουμπί του soft reset... To έχω φέρει απο εξωτερικό ρε γαμώτο και αν το πάω στην ACE δεν ξέρω

1. Αν θα το επισκευάσουν χωρις να πληρώσω

2 Αν θα μου περάσουν ελληνικά... Γιατι εγώ θέλω αγγλικά...

Υπαρχει κάτι άλλο που μπορώ να κάνω? Κανένα tutorial που μπορώ να δώ? Και αυτό το έπαθα γιατι εγκατέστησα το Easy Tweak... Το περίεργο είναι οτι δεν πείραξα τπτ επιπλέον στις ρυθμίσεις του... Τι να πώ ... Ξενέρωσα τη ζωή μου...

δουλεια για το βραδυ:p

καταπληκτικη σελιδα για την ΑΡΤΕΜΙΣ ...http://p3300.blogspot.com/

ριξτε και μια ματια σε αυτο οσοι ψαχνονται με τους χαρτες

http://www.teleatlas.com/stellent/groups/public/documents/content/ta_ct012379.pdf

Samsung Note II

Δεν νιώθει τπτ... Ουτε soft oυτε hard... Πρώτα βγάζει το Logo της ΗΤC και μετα μια άσπρη οθόνη που δεν μπορώ να κάνω τπτ... Ουτε κωδικό για SIM δεν ζητάει όταν την έχω μέσα...Δοκίμασα και χωρίς sim και sd... Υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος τρόπος για να κάνω hard reset? Αυτο που κάνω είναι πατάω πρώτα τα 2 κουμπιά με τις παύλες και μετά το κουμπί του soft reset... To έχω φέρει απο εξωτερικό ρε γαμώτο και αν το πάω στην ACE δεν ξέρω

1. Αν θα το επισκευάσουν χωρις να πληρώσω

2 Αν θα μου περάσουν ελληνικά... Γιατι εγώ θέλω αγγλικά...

Υπαρχει κάτι άλλο που μπορώ να κάνω? Κανένα tutorial που μπορώ να δώ? Και αυτό το έπαθα γιατι εγκατέστησα το Easy Tweak... Το περίεργο είναι οτι δεν πείραξα τπτ επιπλέον στις ρυθμίσεις του... Τι να πώ ... Ξενέρωσα τη ζωή μου...

ριξε μια ματια εδω μεσα h**p://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=318

Samsung Note II

Παιδιά όλα οκ!!! Τελικά απεδείχθει οτι δεν έκανα σωστό hard reset... Τώρα είναι όλα οκ! βέβαια έχασα αυτά που έιχα εγκαταστήσει... Τώρα περνάω και την τελευταία WWE εκδοση RΟΜ (ειναι ωραίο το κινητό σου να είναι Unlocked)!!!!

Ευχαριστώ πολυ όλους όσους με βοήθησαν...

Κατ' αρχην ευχαριστω οσους μου απαντησαν στισ προηγουμενες ερωτησεις μου!!

Εχθες που πηρα το τηλεφωνο , προσπαθησα να σβησω το τομ-τομ που ηταν μεσα απο την προσθαφαιρεση αλλα εμεινε το εικονιδιο στα προγραμματα. Μετα εσβησα και εναν φακελο στο program files και μετα οχι μονο δεν εφυγε, το εικονιδιο εγινε σαν μια αγνωστη εφαρμογη (και οταν το πατας λεει δε το βρισκει και τα γνωστα)

Γινεται να φυγει με καποιο τροπο?

Και κατι ακομα οταν ερχεται μηνυμα γινεται να μην ερχεται ανοιγμενο και να μη φαινεται απο ποιον ειναι.? Μετα απο λιγο βεβαια φευγει απο την επιφανεια και παει στα αδιαβαστα μηνυματα