Jump to content

[Επίσημο] HTC P3300 (Artemis)

SIRHC
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Emena kai h prohgoumenh ekdosh me clockarisma sta 247mhz epaize JET ;)

Εμενα μεχρι τα 260 ολα καλα.Μετα κολλαει.Επισης για το gps tuner που ρωτησε καποιο αλλο παιδι,υπαρχει προβλημα.Ψαχνει να βρει δορυφορους αλλα κολλαει.:mad: Περιμενουμε την επομενη εκδοση.

• Απαντήσεις 11,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

MA kai fusika to ypostirizei phgene sthn epafh pou thes na valeis photo kai kane katw dexia epexergasia -> kai ekei pou leei eikona bale thn photo me browse :cool:

Diaforetika mporeis na to kaneis kai mesa apo to MS Outlook 2003

το ειδα ,

sorry

ειμαι :baby: στα pda

χεχε

βεβαια η εικονα που βαζει ειναι πααααρα πολυ μικρη , με αποτελεσμα να μην φαινεται αλλα ....δεν πειραζει

Photo Contacts Pro αλλά τρώει μνήμη. :cool:

μνημη ε ;;;

χμμ.

μαλλον θα το αφησω τοτε γιατι εχω σκοπο να φορτωσω "πραμα" και θα τη χρειαστω.

λοιπον κατι ακομα:

εχω τις εξης ενδειξεις αυτη τη στιγμη (αδειο ειναι πρακτικα) για τη μνημη.

ΜΝΗΜΗ

ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ----------- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

συνολ: 37.63ΜΒ ----------- συνολ: 48.02ΜΒ

Χρηση: 18.68ΜΒ ----------- Χρηση: 29.95ΜΒ

ελευθ: 18.95ΜΒ ----------- ελευθ: 18.07ΜΒ

ειναι καλα;

η μνημη για προγραμματα ειναι η RAM, σωστα;

μου φαινεται οτι για να φορτωσω προγράμματα τα 18ΜΒ μαλλον λιγα ειναι.τα 29ΜΒ ειναι τα windows; και ολα τα αλλα απαραιτητα για να λειτουργει η συσκευη ; αυατ δεν ειναι στη RΟΜ ;

κανω συχνα τερματισμο των προγραμματων (γιατι διαβασα εδω μεσα οτι οταν κλεινει μια εφαρμογη την κραταει στη μνημη), αραγε υπαρχει προγραμμα ή κολπο οταν κλεινεις κατι να μη μενει στη μνημη;

μνημη ε ;;;

χμμ.

μαλλον θα το αφησω τοτε γιατι εχω σκοπο να φορτωσω "πραμα" και θα τη χρειαστω.

λοιπον κατι ακομα:

εχω τις εξης ενδειξεις αυτη τη στιγμη (αδειο ειναι πρακτικα) για τη μνημη.

ΜΝΗΜΗ

ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ----------- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

συνολ: 37.63ΜΒ ----------- συνολ: 48.02ΜΒ

Χρηση: 18.68ΜΒ ----------- Χρηση: 29.95ΜΒ

ελευθ: 18.95ΜΒ ----------- ελευθ: 18.07ΜΒ

ειναι καλα;

η μνημη για προγραμματα ειναι η RAM, σωστα;

μου φαινεται οτι για να φορτωσω προγράμματα τα 18ΜΒ μαλλον λιγα ειναι.τα 29ΜΒ ειναι τα windows; και ολα τα αλλα απαραιτητα για να λειτουργει η συσκευη ; αυατ δεν ειναι στη RΟΜ ;

κανω συχνα τερματισμο των προγραμματων (γιατι διαβασα εδω μεσα οτι οταν κλεινει μια εφαρμογη την κραταει στη μνημη), αραγε υπαρχει προγραμμα ή κολπο οταν κλεινεις κατι να μη μενει στη μνημη;

κατι λαθος κανειςεγω με 50 προγραμματα εγκατεστημενα και 3 διαφορετικα

navigation progs εχω 24.6mb και 25.5mb ελευθερα

η δεν εχεις καρτα μνημης ή τα φορτωνης ολα στην κύρια

Samsung Note II

Υπάρχει τρόπος αν κάποιο πρόγραμμα το έχουμε εγκαταστήσει στην μνήμη του κινητού να το μεταφέρουμε στην κάρτα μνήμης?

Επίσης έκανα επεγκατάσταση το Tom Tom αλλά υπάρχει ακόμα το εικονίδιο του στα προγράμματα μου. Αν το τρέξω λέει ότι δεν βρήσκει τίποτα αλλά γιατί δεν το αφαιρεί και από εκεί? Είχα περάσει τον χάρτη της Αθήνας (γιατί αν δεν κάνω λάθος δεν έχει άλλο Ελληνικό χάρτη) και βλέπω από τον explorer ότι υπάρχει ακόμα ο φάκελος και κάποια αρχεία? Να τα σβήσω χειροκίνητα αυτά? Γιατί υπάρχουν ακόμα, μετά το unistall δλδ?

Υπάρχει τρόπος αν κάποιο πρόγραμμα το έχουμε εγκαταστήσει στην μνήμη του κινητού να το μεταφέρουμε στην κάρτα μνήμης?

Επίσης έκανα επεγκατάσταση το Tom Tom αλλά υπάρχει ακόμα το εικονίδιο του στα προγράμματα μου. Αν το τρέξω λέει ότι δεν βρήσκει τίποτα αλλά γιατί δεν το αφαιρεί και από εκεί? Είχα περάσει τον χάρτη της Αθήνας (γιατί αν δεν κάνω λάθος δεν έχει άλλο Ελληνικό χάρτη) και βλέπω από τον explorer ότι υπάρχει ακόμα ο φάκελος και κάποια αρχεία? Να τα σβήσω χειροκίνητα αυτά? Γιατί υπάρχουν ακόμα, μετά το unistall δλδ?

Υπαρχει τροπος αρκει να ξερεις απο registry κανεις ενα copy στην SD και μετα αλλαζεις το path sthn registry

Oσο για το ΤΟΜ ΤΟΜ αν το εχεις κανει unisnstall και υπαρχουν εκει το εικονιδιο και οι φακελοι που λες θα πρεπει να τους σβησεις με το χερι

Υπαρχει τροπος αρκει να ξερεις απο registry κανεις ενα copy στην SD και μετα αλλαζεις το path sthn registry

Oσο για το ΤΟΜ ΤΟΜ αν το εχεις κανει unisnstall και υπαρχουν εκει το εικονιδιο και οι φακελοι που λες θα πρεπει να τους σβησεις με το χερι

Destinator 3 μου θυμίζει αυτό!:D

ρε παιδιά να κάνω μια ίσως χαζή ερώτηση

(για τριτη φορά μπας και απαντησει κανενας) ??

Παιχνίδια παίζεται εύκολα?? Και αν ναι με ποια πληκτρα??

με την ροδελλα η χρησιμοποιείτε το joystick??

εγω δεν εχω βολευτεί μέχρι τώρα να παίξω ena rally ας πούμε....

και κάτι άλλο..

υπάρχει τρόπος να κάνουμε το joystick να μην κάνει τόσο μεγάλα steps??

οταν το χρησιμοποιώ σε tetris ας πούμε, με ενα τικ προς τα κάτω αυτό μετακινείται 3 γραμμές....

tin taxitita tin exo stin mikroteri...

ευχαριστω

-----------------------------------------------

Current Multimedia BOX.: HTC ARTEMIS - P3300 :tease:

-----------------------------------------------

(mou kopsane ta polla polla.... ;-(( )

και να πεις πως δεν εχω ψαξει τις σελίδες!!!!

κοιτα να δεις πως εγιναν τα πράγματα :zzz: μετά :hypno: μετά :food: και πάλι :hypno: και :zzz:

και τωρα :fool: :cry: :lol:

Δοκιμασε και το pdagold.com

Eχει πααααρα πολλα :O

Minotavrs θενξ ακόμα μια φορά.

Μια ερωτησούλα ακόμα. Όταν πατάω πάνω πάνω στην έναρξη, μου βγάζει σαν πρώτο εικονίδιο στα προγράμματα το "Σήμερα". Αυτό μπορώ να το βγάλω από εκεί? Από τις Ρυθμίσεις στο menu με αφήνει να αλλάξω τα προγράμματα (μέχρι 7) αλλά το Σήμερα δεν αναφέρεται πουθενά. Το πρόβλημα με το "Σήμερα" είναι ότι αν το πατήσω από το μενου έναρξη δεν κάνει τίποτα! Αν πάω ρυθμίσεις δουλεύει κανονικά (δλδ ανοίγει το πρόγραμμα για να αλλάξω background κτλ). Το "Λήξη σε... 4 ώρες", πχ, τι πάει να πει? Ότι λήγει το theme σε 4 ώρες? Και μετά τι? Θα κάνει αλλαγή μόνο του? Δεν μπόρεσα να καταλάβω τι κάνει..

Κάτι ακόμα που μου ήρθε τώρα. Έβαλα το Papadi, το πρόγραμμα για της Ελληνικές γιορτές. Πως μπορώ να βλέπω πάντα στην επιφάνεια εργασίας μου τι γιορτή είναι σήμερα?

βγηκε νεωτερη απο την 3.0.3?

με πιανεις αδιαβαστο

Πως βλέπω ποια είναι η έκδοση μου και πως ξέρω ποια από τις δύο ROM έχω εγώ?

Στις Πληροφορίες Συστήματος το δικό μου λέει:

Έκδοση ROM : 1.12.405.1 ELL

Ημ/νια ROM : 9/12/06

Έκδοση Radio : 02.67.90

Έκδοση Protocol : 4.1.13.28

H 3.0.3 είναι κάποια νεότερη έκδοση που μπορούμε να την βάλουμε όλοι? Και αν ναι, πως?

Μια ερωτησούλα ακόμα. Όταν πατάω πάνω πάνω στην έναρξη, μου βγάζει σαν πρώτο εικονίδιο στα προγράμματα το "Σήμερα". Αυτό μπορώ να το βγάλω από εκεί?

Από τις Ρυθμίσεις στο menu με αφήνει να αλλάξω τα προγράμματα (μέχρι 7) αλλά το Σήμερα δεν αναφέρεται πουθενά. Το πρόβλημα με το "Σήμερα" είναι ότι αν το πατήσω από το μενου έναρξη δεν κάνει τίποτα! Αν πάω ρυθμίσεις δουλεύει κανονικά (δλδ ανοίγει το πρόγραμμα για να αλλάξω background κτλ).

Το "Λήξη σε... 4 ώρες", πχ, τι πάει να πει? Ότι λήγει το theme σε 4 ώρες? Και μετά τι? Θα κάνει αλλαγή μόνο του? Δεν μπόρεσα να καταλάβω τι κάνει..

Κάτι ακόμα που μου ήρθε τώρα. Έβαλα το Papadi, το πρόγραμμα για της Ελληνικές γιορτές. Πως μπορώ να βλέπω πάντα στην επιφάνεια εργασίας μου τι γιορτή είναι σήμερα?

Sthneis ton resco file explorer(must have ergaleio tha to vreis sto ipmart.com) kai pas mesa sto windows\start_menu kai epilegeis to Shmera me paratetameno pathma ekei sou vgazei ena menou pas katw katw properties kai tou xetsekareis to readonly kai oti allo exei tsekarismeo .

Meta apo afto mporeis na to metafereis mesa sto programs h an to exei hdh ekei na to diagrapseis.

Afto me thn lhxh kai ton xrono xrisimopoieite sinithws sta animated themes gia na tou oriseis mexri pote tha kanei loop to animation gia na mhn sou trwei bataria alla den to exw dokimasei pote na dw an paizei ara as milisiei kai kapoios allos pio eidikos

Gia to papadi twra (kathws kai gia opoiodipote programma thes sto desktop sou) Pas kai pali me to idio programma (resco file explorer) panw sto papadi me paratetameno pathma panw touo kai apo to menou epilegeis send to --> today screen plugin)

enjoy :cool:

Από τις Ρυθμίσεις στο menu με αφήνει να αλλάξω τα προγράμματα (μέχρι 7) αλλά το Σήμερα δεν αναφέρεται πουθενά. Το πρόβλημα με το "Σήμερα" είναι ότι αν το πατήσω από το μενου έναρξη δεν κάνει τίποτα! Αν πάω ρυθμίσεις δουλεύει κανονικά (δλδ ανοίγει το πρόγραμμα για να αλλάξω background κτλ).

Το today βρίσκεται στον menu της έναρξης για να εμφανίζει την today screen αν π.χ. έχεις ανοιχτό κάποιο άλλο πρόγραμμα εκείνη τη στιγμή και να σου τη φέρνει στο προσκήνιο. Δεν σε πηγαίνει στις ρυθμίσεις... Τα υπόλοιπα θα ήθελα να τα μάθω και εγώ...

Sthneis ton resco file explorer(must have ergaleio tha to vreis sto ipmart.com) kai pas mesa sto windows\start_menu kai epilegeis to Shmera me paratetameno pathma ekei sou vgazei ena menou pas katw katw properties kai tou xetsekareis to readonly kai oti allo exei tsekarismeo .

Meta apo afto mporeis na to metafereis mesa sto programs h an to exei hdh ekei na to diagrapseis.

Σε εμένα δεν το εμφανίζει εκεί που λες... Το έχει ομως στο start menu σαν συντόμευση... Μήπως κάνω κάτι λάθος?

υπαρχει το HandySwitcher το οποιο φορτωνεται στο startup και μπορεις να το βαλεις ειτε στην μπαρα διπλα στο start ειτε κατω στη μπαρα που εχει πανω απο τα contacts. ενω αν κρατησεις παρατεταμενα το x καποιου προγραμματος στο κλεινει και δεν σου κανει minimize οπως τα wm5. και τον taskbar απο τα settings μπορεις να φορτωσεις στη μπαρα διπλα στο start αλλα δεν σε αφηνει να διαλεξεις ποιο προγραμμα θες να κλεισεις και ποιο θες να αφησεις ανοιχτο.'Η τα κλεινει ολα η μονο το τρεχων ( δλδ αυτο που βρισκεται πανω πανω στη λιστα του).

ΜΗ ΔΙΝΕΙΣ ΣΗΜΑΣΙΑ!

ρε παιδιά να κάνω μια ίσως χαζή ερώτηση

(για τριτη φορά μπας και απαντησει κανενας) ??

Παιχνίδια παίζεται εύκολα?? Και αν ναι με ποια πληκτρα??

με την ροδελλα η χρησιμοποιείτε το joystick??

εγω δεν εχω βολευτεί μέχρι τώρα να παίξω ena rally ας πούμε....

και κάτι άλλο..

υπάρχει τρόπος να κάνουμε το joystick να μην κάνει τόσο μεγάλα steps??

οταν το χρησιμοποιώ σε tetris ας πούμε, με ενα τικ προς τα κάτω αυτό μετακινείται 3 γραμμές....

tin taxitita tin exo stin mikroteri...

ευχαριστω

Φιλε παμαν,ουτε και εγω εχω βολευτει με το joystick!Βασικα προσπαθησα να παιξω pacman,sky force,seal ball,και καποια αλλα,ματαια ομως.Οσο για αυτο που ρωτας,χωρις να ειμαι σιγουρος,μαλλον δεν γινεται να αλλαξουμε τα βηματα του joystick.

υπαρχει το HandySwitcher το οποιο φορτωνεται στο startup και μπορεις να το βαλεις ειτε στην μπαρα διπλα στο start ειτε κατω στη μπαρα που εχει πανω απο τα contacts. ενω αν κρατησεις παρατεταμενα το x καποιου προγραμματος στο κλεινει και δεν σου κανει minimize οπως τα wm5. και τον taskbar απο τα settings μπορεις να φορτωσεις στη μπαρα διπλα στο start αλλα δεν σε αφηνει να διαλεξεις ποιο προγραμμα θες να κλεισεις και ποιο θες να αφησεις ανοιχτο.'Η τα κλεινει ολα η μονο το τρεχων ( δλδ αυτο που βρισκεται πανω πανω στη λιστα του).

Εγω εχω το Handy switcher,αλλα εβαλα και το Task Manager το οποιο θεωρω πιο καλο.Το λεω αυτο γιατι ενω κλεινω ολα τα προγραμματα(με H.S) που τρεχουν,ανοιγω τον Task Manager και βρισκει παλι τα ιδια προγραμματα ανοιχτα,οποτε και τα κλεινω.Ομως αν ειναι ανοιχτη η εφαρμογη"προγραμμτα" και παω να την κλεισω κανει soft reset.Μπορει να ειναι και bug.:(

κατι λαθος κανειςεγω με 50 προγραμματα εγκατεστημενα και 3 διαφορετικα

navigation progs εχω 24.6mb και 25.5mb ελευθερα

η δεν εχεις καρτα μνημης ή τα φορτωνης ολα στην κύρια

καρτουλα εχω μια 1GB (αδεια ακομα) αλλα πως θα τα φορτώσω εκει?

οταν τρεχει ενα προγραμμα παει στα RAM , σωστα; ασχετα που το εχεις αποθηκευσει:blink:

καρτουλα εχω μια 1GB (αδεια ακομα) αλλα πως θα τα φορτώσω εκει?

οταν τρεχει ενα προγραμμα παει στα RAM , σωστα; ασχετα που το εχεις αποθηκευσει:blink:

Κατα την εγκατασταση σε ρωταει που θελεις να κανεις εγκατασταση. Φυσικα ενα αρχειο εκινησης της εφαρμογης πηγαινει στην βασικη μνημη, νομιζω στον φακελο των windows.

Animula vagula blandula hospes comesque corporis quae nunc abibis in loca pallidula rigida nudula...

Tάκης

Ping!, Messi.im> tak1s

Εγω εχω το Handy switcher,αλλα εβαλα και το Task Manager το οποιο θεωρω πιο καλο.Το λεω αυτο γιατι ενω κλεινω ολα τα προγραμματα(με H.S) που τρεχουν,ανοιγω τον Task Manager και βρισκει παλι τα ιδια προγραμματα ανοιχτα,οποτε και τα κλεινω.Ομως αν ειναι ανοιχτη η εφαρμογη"προγραμμτα" και παω να την κλεισω κανει soft reset.Μπορει να ειναι και bug.:(

Ποια εκδοση εχεις του HS? εγω εχω την 2.7 και λειτουργει κανονικα. Αυτο που λες οτι ενω τα κλεινεις τα βρισκεις παλι ανοιχτα με το task manager δεν μου εχει τυχει εδω και 1 χρονο που το χρησιμοποιω. Ο task manager των wm5 δεν φορτωνεται στο startup αλλα πρεπει καθε φορα να το ανοιγεις εσυ. Επισης δεν εχει την επιλογη οταν πατας παρατεταμενα το x να κλεινει το προγραμμα τελειως. Η επιλογη προγραμματα οταν πατας το x κλεινει τελειως δεν κανει minimize. Δεν ξερω αν εχεις και τα 2 φορτωμενα και μπερδευει.

ΜΗ ΔΙΝΕΙΣ ΣΗΜΑΣΙΑ!

παιδες θα σας φανει γελοιο αλλα, αποσυμπιεσα ενα rar με το destinator στο pc και εβγαλε καμποσους φακελους με διαφορα.

για να βαλω το destinator (to 6 einai) στο pda τι κανω ;

αντιγραφω τα files+directories οπως εχουν στο φακελο για το synchronise και μετα τα περνω στην καρτα μνημης ; και μετα κανω καποιο installation στο pda ;

Ποια εκδοση εχεις του HS? εγω εχω την 2.7 και λειτουργει κανονικα. Αυτο που λες οτι ενω τα κλεινεις τα βρισκεις παλι ανοιχτα με το task manager δεν μου εχει τυχει εδω και 1 χρονο που το χρησιμοποιω. Ο task manager των wm5 δεν φορτωνεται στο startup αλλα πρεπει καθε φορα να το ανοιγεις εσυ. Επισης δεν εχει την επιλογη οταν πατας παρατεταμενα το x να κλεινει το προγραμμα τελειως. Η επιλογη προγραμματα οταν πατας το x κλεινει τελειως δεν κανει minimize. Δεν ξερω αν εχεις και τα 2 φορτωμενα και μπερδευει.

Δεν το εγραψα σωστα.Οχι τον task manager του κινητου.Αλλα με τον συγκεκριμενο. ITaskMgr 1.4.5 by Silvio Iaccarino.Δοκιμασε τον και θα δεις οτι ενω πατας to HS και δεν υπαρχει ανοικτο κανενα προγραμμα,αν ανοιξεις αυτο που σου λεω θα τρεχει καποιο.