dtadkrina Δημ. December 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2006 γεια σας και χρονια πολλα. ειμαι καινουργιος στα pda (μολις 2 ημερων) και εχω ενα προβλημα. απο το μενου "εναρξη" του htc μου εξαφανιστηκε το υπομενου "ρυθμισεις" εκανα εγω καποια βλακεια? πως μπορω να το επαναφερω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastelos Δημ. December 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2006 γεια σας και χρονια πολλα. ειμαι καινουργιος στα pda (μολις 2 ημερων) και εχω ενα προβλημα. απο το μενου "εναρξη" του htc μου εξαφανιστηκε το υπομενου "ρυθμισεις" εκανα εγω καποια βλακεια? πως μπορω να το επαναφερω? αν το πηρες απο την ace hellas μπες στην σελιδα τους γραψου στο φορθμ και κατεβασε ενα νεο αρχειο ελληνικων που υπαρχει και σου φταχνει το προβλημα απλα εκαναν λαθος με καποια version που εβγαλαν και θελει αναβαθμιση οι πρωτες συσκευες με την πρωτη εκδοση ελληνικων δεν το ειχαν αυτο;) καλοριζικο.... Παράθεση Samsung Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xronis80 Δημ. December 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2006 paidia,kalispera.molis shmera agorasa to 3300!apisteyto.exete tipota kala programmatakia gia na ksekinhsv? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QTEC9090 Δημ. December 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2006 καλησπερα σε ολους και χρονια πολλα με υγεια!!! ειμαι κατοχος ενος P3300, λιγοτερο απο μηνα το εχω και μου φαινεται πολυ καλο μηχανημα. Διαβαζω εδω για χαμηλο επεξεργαστη, οντως κυκλοφορουν και 400αρηδες αλλα προς το παρον δεν βλεπω να αργει στην λειτουργεια του, χωρις βεβαια να το εχω φορτωσει και με προγραμματα, οχι ακομα τουλαχιστον...Επισης διαβαζω για το navimate ασχημα λογια και εχετε μαλλον δικιο γιατι οντως καπου χανει δρομους...αλλοτε μου λεει να στριψω και αλλοτε οχι...anyway, εχω παρει αντιγραμμενο(αν και υπαρχει καπου και στο Internet να το κατεβασει ο οποιοσδηποτε) destinator pn με χαρτες ευρωπης (εννοειται και Ελλαδας ενημερωμενους πριν 1 εβδομαδα) και πηρα και μια μνημη 512mb αλλα την 80x και να βγαλω αυτη που εχει μεσα... Πιστευω πως θα δουλεψει πολυ καλα... ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dtadkrina Δημ. December 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2006 ευχαριστω maselos. το πηρα απο την vodafone και ειχε sticker της ace. οποτε θα το κοιταξω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimbrav Δημ. December 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2006 new version xwris na kolaei sto dial pad http://www.orbitfiles.com/download/id1112751727 nai alla einai ena arxeio mono... i egkatastasi pos ginete?:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. December 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2006 nai alla einai ena arxeio mono... i egkatastasi pos ginete?:)το κανεις αποσυμπιεση και το τρεχεις απο την συσκευη σου;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimbrav Δημ. December 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2006 το κανεις αποσυμπιεση και το τρεχεις απο την συσκευη σου;) ok ola ok....lathos diko moy.se eyxaristo pantos gia tin apantisi:) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. December 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2006 θα σε μαλωσω ε;:p :p :D :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimbrav Δημ. December 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2006 θα σε μαλωσω ε;:p :p :D :D :cry: :cry: :D :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xronis80 Δημ. December 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2006 paidia,exw provlhma ston sinxronismo toy 3300 me to pc.ekana egkatastsh to activesync,psaxnei to ppc alla den to vriskei.poy borei na ofeiletai? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
platoni Δημ. December 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2006 Παιδιά είναι αλήθεια ότι παρουσιάζει πρόβλημα το destinator 6 στο p3300? (αναφέρθηκε σε forum). ή έχει bug και παρουσιάζει πρόβλημα και σε άλλα ppcs? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kawaz750 Δημ. December 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2006 Παιδιά είναι αλήθεια ότι παρουσιάζει πρόβλημα το destinator 6 στο p3300? (αναφέρθηκε σε forum). ή έχει bug και παρουσιάζει πρόβλημα και σε άλλα ppcs? ναι πρέπει να ισχύει.από οτι έχω δει στο forum το destinator PN είναι οτι καλύτερο για την Άρτεμις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. December 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2006 Εχουν βάλει αρχεία από άλλα προγράματα πλοήγησης μέσα στη ROM που δεν μπορείς να επέμβεις και από εκεί είναι το πρόβλημα μάλον, γι αυτό αλλού παρουσιάζεται και αλλού όχι, ανάλογα με το πακέτο και το πρόγραμα πλοήγησης που φοράει η όχι. Κάποιος φίλος πρότεινε άυτό: Αντικαταστήστε το αρχείο \DestinatorApps\Destinator\GpsLib.dll στο νεο DEST 6.1 με το ίδιο αρχείο απο το PN ή το παλαιό 6 ή 6.1. Το πρόβλημα θα λυθεί αμέσως. Γιά δοκιμάστε. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. December 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2006 Εχουν βάλει αρχεία από άλλα προγράματα πλοήγησης μέσα στη ROM που δεν μπορείς να επέμβεις και από εκεί είναι το πρόβλημα μάλον, γι αυτό αλλού παρουσιάζεται και αλλού όχι, ανάλογα με το πακέτο και το πρόγραμα πλοήγησης που φοράει η όχι. Κάποιος φίλος πρότεινε άυτό: Αντικαταστήστε το αρχείο \DestinatorApps\Destinator\GpsLib.dll στο νεο DEST 6.1 με το ίδιο αρχείο απο το PN ή το παλαιό 6 ή 6.1. Το πρόβλημα θα λυθεί αμέσως. Γιά δοκιμάστε. :( Δεν το κανει με την ιδια συχνοτητα αλλα και παλι το χανει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. December 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2006 ναι πρέπει να ισχύει.από οτι έχω δει στο forum το destinator PN είναι οτι καλύτερο για την Άρτεμις Εχει προβλημα αλλα θεωρω οτι η λυση θα δοθει αμεσα απο την εταιρία.. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. December 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2006 paidia,exw provlhma ston sinxronismo toy 3300 me to pc.ekana egkatastsh to activesync,psaxnei to ppc alla den to vriskei.poy borei na ofeiletai? Phgaine mesa stis rythmiseis--> syndeseis--> Usb se PC kai xetsekare thn xrhsh propxwrhmenhs leitourgias :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastelos Δημ. December 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2006 to gpslib.dll σε εμενα τελος το προβλημα δοκιμαστε το Παράθεση Samsung Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. December 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2006 to gpslib.dll σε εμενα τελος το προβλημα δοκιμαστε το ποιο ακριβως προβλημα λυθηκε? αυτο με το λανθασμενο στιγμα πανω στον χαρτη?(30 μετρα πιο πισω?) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran64 Δημ. December 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2006 ποιο ακριβως προβλημα λυθηκε? αυτο με το λανθασμενο στιγμα πανω στον χαρτη?(30 μετρα πιο πισω?) nai ali8ia pio einai to problhma pou lu8ike kai den mporo na to entopisw? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastelos Δημ. December 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2006 ποιο ακριβως προβλημα λυθηκε? αυτο με το λανθασμενο στιγμα πανω στον χαρτη?(30 μετρα πιο πισω?) στην original εκδοση του destinator 6 που βγηκε χθες υπηρξε ενα προβλημα στον εντοπισμο του gps φαινεται οτι με την αλλαγη του παραπανω αρχειου λυθηκε αφορα οσους εχουν την νομιμη εκδοση του dest6 ...... Παράθεση Samsung Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loydcoyl Δημ. December 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2006 gia sas paidia molis pira kai egw to artemis prwti fora pou exw ppc thelw na rwtiso pws mporw na balw kainioyrgia themata? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimbrav Δημ. December 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2006 to gpslib.dll σε εμενα τελος το προβλημα δοκιμαστε το να επιβεβαιωσω και εγω οτι το προβλημα λυθηκε με την αντικατασταση που εγινε απο το παραπανω αρχειο :) μπραβο παιδια :) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kawaz750 Δημ. December 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2006 στην original εκδοση του destinator 6 που βγηκε χθες υπηρξε ενα προβλημα στον εντοπισμο του gps φαινεται οτι με την αλλαγη του παραπανω αρχειου λυθηκε αφορα οσους εχουν την νομιμη εκδοση του dest6 ...... για τους αλλους δεν υπάρχει λύση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovaf Δημ. December 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2006 na rotiso kati pos tha sindetho apo to artemis se wifi kapou pou iparxei eleythero wifi spot? apla anoigo to wifi kai to vriskei aytomata? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts