Jump to content

dtadkrina

Members
  • Δημοσιεύσεις

    14
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by dtadkrina

  1. dtadkrina

    LG L90 (D405N)

    μανθο καλησπερα.σου εχει κολλησει ποτε?γενικα το βρισκεις τιμια αγορα?το προτεινα σε μια φιλη μου και φοβαμαι μη μου το φερει στο κεφαλι. γραφεις οτι το πηρες απο το πλαισιο.πηρες μαζι και την θηκη με το παραθυρακι που δινει δωρο?
  2. δυστυχως αν παω καπου αλλου θα χασω την επιδοτηση!
  3. παιδια στο ενα καταστημα εφαγα ακυρο οταν εφτασα στο ταμειο γιατι ηταν ελλατωματικο και σε δευτερο μου ειπαν οτι και να το ειχαν δεν θα μου το εδιναν γιατι εχει απαγορευτει η πωληση του μεχρι νεωτερας. εχει κανενας παρομοια εμπειρια απο vodafone? ξερουμε ποτε θα ειναι διαθεσιμο?
  4. πηγα να το παρω σημερα απο την vοdafone μου το δειξανε και μολισ πηγα στο ταμειο μου ειπαν οτι εχουν εντολη να μην το πουλανε γιατι ειναι ελλατωματικο!
  5. ευχαριστω maselos. το πηρα απο την vodafone και ειχε sticker της ace. οποτε θα το κοιταξω..
  6. γεια σας και χρονια πολλα. ειμαι καινουργιος στα pda (μολις 2 ημερων) και εχω ενα προβλημα. απο το μενου "εναρξη" του htc μου εξαφανιστηκε το υπομενου "ρυθμισεις" εκανα εγω καποια βλακεια? πως μπορω να το επαναφερω?
  7. επισης για τους 5 πρωτους μηνες θα χρειαστει να πληρωσω κατι αλλο περα απο τα 99€ ειναι στον οτε ειτε στην vivodi?
  8. διαβασα πολλα παραπανω και εχω την εξης απορια. γενικα θα το προτεινατε σε καποιον αυτο το πακετο? υπαρχει κατι καλυτερο στα 100€? μενω αθηνα/περιστερι αν αυτο βοηθαει καπου. ευχαριστω
×
×
  • Create New...