Jump to content

[Επίσημο] HTC P3300 (Artemis)

SIRHC
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 11,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Με το Μιο έχω την εντυπωση οτι το destinator πηγαινε πιο καλα (ακριβεια θεσης) στο αρτεμις βλεπω μια καθυστερηση 3-7 μετρα στην κινηση του οχηματος με

to idio provlima eixa kai ego ospou evgala to dest 6 kai evala to to dest pn kai thimithika tin mio epoxi (proin katoxos mio701). diladi me to poy evala to pn ola kala kai i ploigisi petaei...:) :)

Φιλε μου ειχα το ΜΙΟ

Διαφορες

Το Αρτεμις εχει καταπληκτικη οθονη σε σχεση με το ΜΙΟ

Εχει απειρως καλυτερο ηχο απο το ΜΙΟ

Απειρως καλυτερη καμερα απο το ΜΙΟ

Σαφως πιο ευχρηστο απο το ΜΙΟ

Ραδιο που δεν εχει το ΜΙΟ

Το Μιο ειναι ποιο γρηγορο (ποιο γρηγορο και απο το Χ500 (θα με φαει ο kirileman:lol: ) (μην φανταστεις τεραστια διαφορα με το batery status mia xara einai to artemis 286)

Με το Μιο έχω την εντυπωση οτι το destinator πηγαινε πιο καλα (ακριβεια θεσης) στο αρτεμις βλεπω μια καθυστερηση 3-7 μετρα στην κινηση του οχηματος με το Navimate δεν υπάρχει αυτο η θεση ειναι απολυτα ακριβης περιεργο.......

Απο μπαταρια και τα δυο μια χαρα ειναι

Αλλα απο σχεδιασμο το Αρτεμις σκιζει !!!!

Κανονικά δεν θα πρεπε να είναι πιο γρήγορο; Το μοντέλο που έβλεπα στα benchmarks (δεύτερο μετά το m600 το οποίο στα δικά μου τεστ είναι ελάχιστα πιο αργό από το x500 αλλά δεν υπάρχουν ακόμα άλλα benchmarks για να με επιβεβαιώσουν) είχα εσφαλμένα την εντύπωση ότι είχε κ αυτό 400άρη επεξεργαστή αλλά προσφάτως ανακάλυψα ότι είναι χρονισμένο στα 520. Για κάποιο λόγο δεν αποδίδει το ίδιο καλά, δεν ξέρω γιατί, δεν έχω ασχοληθεί.

Το πιο σημαντικό είναι αυτό για το destinator. Θες να πεις ότι το μ@lαkismeno το 6 δεν έχει τη γνωστή καθυστέρηση στο mio ενώ έχει σε όλα τα άλλα ppc???????????????????????

Allo koufo.. enw exw epileksei sto active synchronization na kanei kai tis epafes sync... ayto moy bgazei ena sfalma ..kai den tis sync telika..k den mporw na epileksw kai tis rithmisi (deji klik)

τι να σου πω ρε φιλε , θυμαμαι οτι με το ΜΙΟ δεν ειχα προβλημα καθυστερησης η αν ειχα ηταν ΑΜΕΛΗΤΕΟ , ισως ο πομπος του να ειναι πιο καλος τι να πω !!! και να φανταστεις οτι στο αρτεμις πιανω δορυφορους πιο γρηγορα απο το ΜΙΟ !!!!

http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg

MacUse.net  For Apple Fun's  we Just think Different

τι να σου πω ρε φιλε , θυμαμαι οτι με το ΜΙΟ δεν ειχα προβλημα καθυστερησης η αν ειχα ηταν ΑΜΕΛΗΤΕΟ , ισως ο πομπος του να ειναι πιο καλος τι να πω !!! και να φανταστεις οτι στο αρτεμις πιανω δορυφορους πιο γρηγορα απο το ΜΙΟ !!!!

Ε καλά αν είναι για τόσο λίγο δε νομίζω οτι είναι πρόβλημα. Αλλα, χαρακτηριστικά; πχ στο Μιο υπάρχει καθυστέρηση απάντησης στις κλείσεις.

Στο 3300 συμβαίνει αυτό;

Πολλοί κατηγορούν το 3300 οτι είναι αργό λόγω ομαπ 200. Συμβαίνει όντως στην πράξη;

mesa edw exei dothei to omap battery (psaxe kapou sthn 45 selida) balto kai testareto mhn to anevaseis panw apo ta 286 giati meta mploakari .

Dokimase loipon o idios to ti paizei..

Δεν το έχω αγοράσει ακόμα!Οταν το πάρω θα το δοκιμάσω.

Πήγα στο πλαίσιο σήμερα και το επεξεργάστηκα.Μου έκανε τρομερά θετική εντύπωση το "mouse" του...φοβερο.

Δε νομίζω όμως να ειναι ευαισθητο έτσι;

Με το πρόβλημα με το RDS που δεν εμφανίζεται στο ραδιόφωνο (έχει αναφερθεί σε προγενέστερα posts) μήπως υπάρχει τελικά κάποια λύση;

Το ραδιόφωνό του έχεi rds......;;;:confused: :confused:

Να κάνω μια αφελή ερώτηση ίσως? To screen protector είναι πολύ απαραίτητο? Επίσης εαν χρησιμοποιώ αντί για το ειδικό στυλό κάτι άλλο όπως το δάχτυλο ή άλλο αντικείμενο στην περίπτωση που δεν το έχω μαζί μου πειράζει?

Να κάνω μια αφελή ερώτηση ίσως? To screen protector είναι πολύ απαραίτητο? Επίσης εαν χρησιμοποιώ αντί για το ειδικό στυλό κάτι άλλο όπως το δάχτυλο ή άλλο αντικείμενο στην περίπτωση που δεν το έχω μαζί μου πειράζει?

Edw tha akouseis diaforetika pragmata apo ton kathena mas egw tha sou elega na exetaseis to poso pseiras eisai kai to psoso kairo tha krathseis thn syskevh..

Gia thn istoria sta tosa ppc pou exw allaxei mono sto prwto mu eixa kai thn evgala giati den epiane kala to stick sthn othoni..

Μμμμμ.... δηλαδή, από το Mio που είχες, σου λείπει τώρα κάτι;:)[/QUOT

Ναι το πρόβλημα με το Bluetooth που δεν δουλευε ποτε σωστά ή καθόλου:lol: :lol:

Κλείδωσέ το σε κάνα συρτάρι αν δεν του βάλεις screen protector... Αυτή είναι η γνώμη μου!

Καμιά ιδέα για το που μπορούμε να βρούμε κάποιο καλό screen protector; Του "Πλαίσιο" τα connect δε μου φανήκαν τίποτα ιδιαίτερο...

Καμιά ιδέα για το που μπορούμε να βρούμε κάποιο καλό screen protector; Του "Πλαίσιο" τα connect δε μου φανήκαν τίποτα ιδιαίτερο...

Πάρε τηλέφωνο να σου πουν ποιό brando ταιριάζει http://www.play247.gr/index.php?main_page=advanced_search_result&categories_id=&keyword=screen+protector&inc_subcat=1

Καλύτερα να χαράζεις την ζελατίνα παρά την οθόνη. :wacko:

Guest lagoudakis
εμενα μου εβαλαν στο http://www.moderntalking.gr απο s100 και ταιριαζει γαντι,γνωμη μου ειναι να του βαλεις αν δεν θελεις να σε τρωει το αγχος μην χαραξεις την οθονη

ψάξε αν θες στο Ebay EXIM SPUC από κάποιους κινέζους πρέπει να είναι.Έχει 2 ειδών τα SPOC και SPUC που είναι ακριβότερα αλλά καλύτερα και γιαπωνέζικα.Είναι πολύ καλής ποιότητας και θα βρείς πολλές λεπτομέρειες στην περιγραφή του Ebay.Πάντως θέλει παίδεμα στην τοποθέτηση αλλά αν μπεί σωστά δεν καταλαβαίνεις οτι έχεις βάλει screen protector.Δεν χαράσεται εύκολα,πλένεται και το στρώμα σιλικόνης κάνει πολύ καλή εφαρμογή....14 δολαριάκια με τα μεταφορικά....

to idio provlima eixa kai ego ospou evgala to dest 6 kai evala to to dest pn kai thimithika tin mio epoxi (proin katoxos mio701). diladi me to poy evala to pn ola kala kai i ploigisi petaei...:) :)

To πρόβλημα πάντως με το destinator 6 είναι καθαρά από το software. Αν κάνεις αναβάθμιση σε 6.1 η απόκληση από την πραγματική θέση που βρίσκεσαι μειώνεται. Επίσης δεν μπορεί όλα τα άλλα προγράμματα (IGO2006, TomTom, Navimate) που έχω δοκιμάσει να δείχνουν σωστά τη θέση αν ήταν λάθος hardware.

Φίλε jimbrav, λες να περάσω το PN? Σε αυτό δεν υπάρχει το πρόβλημα?

Κωνσταντίνος

Όσοι έχετε χάσει την extended ROM μπορείτε να την ξαναπεράσετε κατεβάζοντας αυτή την εφαρμογή. Προσοχή το Artemis θα κάνει hard reset οπότε καλό θα ήταν να κάνετε backup πριν. Μετά από μερικές δοκιμές παρατήρησα ότι εάν πειράξουμε την extended ROM σβήνεται μετά από ένα soft reset. Επίσης για κάποιο λόγο όταν η extended ROM είναι άδεια το cpu usage είναι διαρκώς στο 100% (το τσέκαρα με το pocket mechanic pro)

Eyxaristo szion. Epanilthe stin arxiki tou katastasi to PPC. Ontos tora to CPU usage exei pesei se logika epipeda.

Kserei kaneis poia arxeia apo tin kyria mnimi mporo na metafero stin storage card, oste na exo pio poly mnimi eleytheri?

Episis, giati den me afinei na sviso kati arxeia pou einai xyma mesa sto dir: windows (p.x. ixous kai eikones)?

Assumption is the mother of all f@ck-ups...

Οπότε ο καλύτερος συνδιασμός για το Αρτεμις ειναι destinator PN με καινούριους Ελληνικούς χάρτες της NGI ?

Akivws...

Eyxaristo szion. Epanilthe stin arxiki tou katastasi to PPC. Ontos tora to CPU usage exei pesei se logika epipeda.

Kserei kaneis poia arxeia apo tin kyria mnimi mporo na metafero stin storage card, oste na exo pio poly mnimi eleytheri?

Episis, giati den me afinei na sviso kati arxeia pou einai xyma mesa sto dir: windows (p.x. ixous kai eikones)?

Δοκίμασε να τα σβήσεις από τον explorer του PDA.:worry: