gkoliropoulos Δημ. November 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2010 Κοίτα, αυτό το patch που έχεις βάλει δεν είναι και ότι πιο ασφαλές για μία συσκευή που by default δεν υποστηρίζει τις microsdhc κάρτες. Format σε FAT32 έχεις κάνει στην κάρτα; μα το θεμα με τη χαμηλη μνημη δεν το εχω στην καρτα μνημης την οποια την διαχειριζεται αριστα και σε ικανοποιητηκη ταχυτητα αλλα το προβλημα το εχω με την μνημη αποθυκευσεις την ενσωματωμενη που εχει το p3300... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 8, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2010 Τότε εγώ κατάλαβα λάθος. Όσον αφορά την εσωτερική μνήμη της συσκευής σου, δυστυχώς είναι πολύ μικρή πια για τα σημερινά δεδομένα. Απαιτείται περιορισμένη χρήση εφαρμογών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkoliropoulos Δημ. November 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2010 Τότε εγώ κατάλαβα λάθος. Όσον αφορά την εσωτερική μνήμη της συσκευής σου, δυστυχώς είναι πολύ μικρή πια για τα σημερινά δεδομένα. Απαιτείται περιορισμένη χρήση εφαρμογών. καταλαβα... για την ωρα εσβησα ολους τους ηχους που υπηρχαν και τους μετεφερα στην καρτα μνημης και εξυκονομισα αρκετο χωρο. ενα αλλο ερωτημα που εχω ειναι οτι ο outlook 2007 που εχω φτιαξει τις επαφες μου εχει πολλα περισοτερα στοιχεια για αριθμους κλησης τα οποια ομως δεν παιρνανε στις επαφες του κινητου... υπαρχει καποια αλλη λυση γι αυτο??? και αλλη μια ερωτηση για σενα... 24 ωρες καθεσαι πανω απο τον υπολογιστη??? :):):):) οτι ωρα κι αν σου γραψω μυνημα απαντας σε 5 λεπτα :)) :)) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 9, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2010 ενα αλλο ερωτημα που εχω ειναι οτι ο outlook 2007 που εχω φτιαξει τις επαφες μου εχει πολλα περισοτερα στοιχεια για αριθμους κλησης τα οποια ομως δεν παιρνανε στις επαφες του κινητου... υπαρχει καποια αλλη λυση γι αυτο??? Δεν μπορείς να τροποποιήσεις τα πεδία των επαφών στον contact manager της συσκευής σου. (Είδες σήμερα που άργησα παραπάνω; :rolleyes: ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkoliropoulos Δημ. November 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2010 (edited) οταν ανοιγω το youtube στον opera mini (το ιδιο γινεται και απο τον explorer που εχει απο τη αρχικη του εγκατασταση) και διαλεγω καποιο video για να δω, ανοιγει αυτοματα ο media player και μου λεει οτι δεν μπορει να παιξει το αρχειο. καθως και πολλα αλλα βιντεακια δυστηχως δεν τα παιζει παρα μονο τα γνωστα τις microsoft format. υπαρχουν καπου codecs ή καποιος player που να μπορεσω να βλεπω ολα τα format videos??? Edited November 10, 2010 by gkoliropoulos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 10, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2010 http://lmgtfy.com/?q=windows+mobile+youtube Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kpepas Δημ. November 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2010 Έχω αυτή Black & Blue v4.3 (ELL) b2 For HTC Artemis From Vasili Charamidi Δεν την έχω δοκιμάσει οπότε δεν ξέρω αν λειτουργεί σωστά. Την ανεβάζω στο Google docs. edit : https://docs.google.com/leaf?id=0B7470FOpIE0IOWI1NmM1OTQtNDBkOC00NDU3LThmOTMtYTU1YWE1N2I2OTU2&hl=en&authkey=CJnuiegC 2nd edit : Βρήκα και την Artemis Touch 3.01 FULL SDHC ELL https://docs.google.com/leaf?id=0B7470FOpIE0IMDcwMTNlYzctNDYwNy00MjY1LTg2ZDAtMTM5N2JkOGI5Yjk4&hl=en&authkey=CITqoOkN Exω φάει ολο το internet για να βρω ELL!!! PLEASE κάνε κάτι φίλε γιατί δεν ανοιγουν τα Link Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 14, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2010 Δοκίμασε αυτή... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=347216 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kpepas Δημ. November 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2010 Δοκίμασε αυτή... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=347216 Το έχω δει και αυτό......τίποτα!! Είναι από το 2007 τα Link και δεν υπάρχουν Help please αν έχει κανένας αυτές τις 2 Ελληνικές ROM ας τις ανεβάσει κάπου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scarface883 Δημ. November 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2010 (edited) Το έχω δει και αυτό......τίποτα!! Είναι από το 2007 τα Link και δεν υπάρχουν Help please αν έχει κανένας αυτές τις 2 Ελληνικές ROM ας τις ανεβάσει κάπου Artemis Touch 3.01 FULL SDHC ELL https://docs.google.com/leaf?id=0B7470FOpIE0IZWNkMTM2MWQtNDA3OS00NGQyLTllYjAtZGE3OWM4Mzc4MjJm&hl=en&authkey=CI3U9b4C Black & Blue v4.3 (ELL) b2 For HTC Artemis From Vasili Charamidi https://docs.google.com/leaf?id=0B7470FOpIE0IODUzY2FmNTItYjI0Zi00YWNmLTljNTMtZjUxZjhhNzIxMjk1&hl=en&authkey=CI_Yh-EC Σημ.: Επειδή το Google Docs έχει περιορισμένο (δωρεάν) χώρο αποθήκευσης, τα link θα είναι ενεργά για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Edited November 14, 2010 by scarface883 Παράθεση Γιώργος Keep on riding... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kpepas Δημ. November 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2010 Artemis Touch 3.01 FULL SDHC ELL https://docs.google.com/leaf?id=0B7470FOpIE0IZWNkMTM2MWQtNDA3OS00NGQyLTllYjAtZGE3OWM4Mzc4MjJm&hl=en&authkey=CI3U9b4C Black & Blue v4.3 (ELL) b2 For HTC Artemis From Vasili Charamidi https://docs.google.com/leaf?id=0B7470FOpIE0IODUzY2FmNTItYjI0Zi00YWNmLTljNTMtZjUxZjhhNzIxMjk1&hl=en&authkey=CI_Yh-EC Σημ.: Επειδή το Google Docs έχει περιορισμένο (δωρεάν) χώρο αποθήκευσης, τα link θα είναι ενεργά για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Ευχαριστώ πολύ :) Τρέχω να τα κατεβάσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 14, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2010 Για την δεύτερη δεν ξέρω, αλλά η Artemis Touch του meschle είναι άκρως αξιόπιστη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkoliropoulos Δημ. November 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2010 καλησπερα παλικαρια μηπως ξερει κανεις να μου πει πως θα κανω εγκατασταση το destinator 7 στην καρτα μνημης και οχι στη μνημη τηλεφωνου μηπως και εξηκονομισω λιγο χωρο??? δεν μου κανει την ερωτηση για το που θα εγκατασταθη... το εχω γνησιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 15, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2010 Πάρε όπως είναι τον φάκελο DestinatorApps και μετέφερε τον στην κάρτα μνήμης. Μετά άλλαξε το shortcut από το /Windows/Start menu/Programs για να φορτώνει την εφαρμογή από το νέο path. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkoliropoulos Δημ. November 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2010 Πάρε όπως είναι τον φάκελο DestinatorApps και μετέφερε τον στην κάρτα μνήμης. Μετά άλλαξε το shortcut από το /Windows/Start menu/Programs για να φορτώνει την εφαρμογή από το νέο path. δεν λειτουργει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 15, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2010 Αν κάνεις ότι λέω... λειτουργεί. Δοκιμασμένο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkoliropoulos Δημ. November 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2010 Αν κάνεις ότι λέω... λειτουργεί. Δοκιμασμένο. πως αλλαζουμε το shortcut??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 15, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2010 Πήγαινε στο /Windows/Start menu/Programs και σβήσε εκεί το Destinator. Πήγαινε μετά στον φάκελο /Storage Card/DestinatorApps/Destinator.exe και με παρατεταμένο πάτημα επέλεξε Copy. Μετά πήγαινε στον φάκελο /Windows/Start menu/Programs και εκεί με παρατεταμένο πάτημα στο κενό επέλεξε Paste Shortcut (Προσοχή, όχι Paste). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkoliropoulos Δημ. November 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2010 Πήγαινε στο /Windows/Start menu/Programs και σβήσε εκεί το Destinator. Πήγαινε μετά στον φάκελο /Storage Card/DestinatorApps/Destinator.exe και με παρατεταμένο πάτημα επέλεξε Copy. Μετά πήγαινε στον φάκελο /Windows/Start menu/Programs και εκεί με παρατεταμένο πάτημα στο κενό επέλεξε Paste Shortcut (Προσοχή, όχι Paste). ολα αψογα σε ευχαριστω παρα πολυ υπαρχει κατι που να μην το γνωριζεις??? σε θυμαμαι απο παλια που ειχα το 6600 και παντα ειχες μια απαντηση για καποιο προβλημα :):):) και κατι αλλο υπαρχει καποιο πληκτρολογιο για να γραφω μυνηματα αλλα με το δαχτυλο και οχι με το πενακι??? ας ειναι και αριθμητικο που καθε αριθμος εχει 3 γραμματα...??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 16, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2010 Ρίξε μια ματιά εδώ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=161699 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkoliropoulos Δημ. November 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2010 καλημερα και παλι σε ολους μηπως κατα τυχη εχει βρει καποιος καποιο τροπο να λειτουργει το ραδιοφωνο χωρις να βαζει τα ακουστικα με καλωδιο??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 29, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2010 Τα ακουστικά είναι η κεραία. Δεν γίνεται να δουλέψει το ραδιόφωνο χωρίς κεραία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkoliropoulos Δημ. November 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2010 Ρίξε μια ματιά εδώ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=161699 εγω ενοουσα αν υπαρχει τροπος να χρησιμοποιησω το πληκτρολογιο που ηδη εχει οταν ανοιγει για να πληκτρολογησης καποιον αριθμο κλησης. με αυτο αν μπορω να το χρησιμοποιησω για να γραψω μυνηματα κειμενου χωρις να χρειαστει να εγκαταστισω ενα επιπλεον πληκτρολογιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkoliropoulos Δημ. November 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2010 Τα ακουστικά είναι η κεραία. Δεν γίνεται να δουλέψει το ραδιόφωνο χωρίς κεραία. καταλαβα ευχαριστω πολυ αλλα δυστηχως δεν εχω τα ακουστικα του συγκεκριμενου τηλεφωνου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 29, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2010 εγω ενοουσα αν υπαρχει τροπος να χρησιμοποιησω το πληκτρολογιο που ηδη εχει οταν ανοιγει για να πληκτρολογησης καποιον αριθμο κλησης. με αυτο αν μπορω να το χρησιμοποιησω για να γραψω μυνηματα κειμενου χωρις να χρειαστει να εγκαταστισω ενα επιπλεον πληκτρολογιο Με το ίδιο όχι, δεν γίνεται. Εκείνο είναι αποκλειστικά dialpad. Για τις υπόλοιπες χρήσεις ανοίγει διαφορετικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts