xristos75 Δημ. November 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2007 Σκεφτομαι να αγορασω αυτο το μοντελο.Με ενδιαφερει πολυ να μπορει να δουλεψει απροβληματιστα με το Destinator 7.Δεν θα το φορτωσω με προγραμματα διοτι με ενδιαφερει προτιστως ο gps sirf star iii δεκτης του και μετα το ιντερνετ!Θα εχω κολληματα?Στο sait της HTC αναγραφεται ο wm6 οχι ο wm5 αρα γλιτωνω τα περι αναβαθμισεων που διαβαζω στο forum?Ευχαριστω εκ των προτερων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos11 Δημ. November 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2007 Απλα αυτο ειναι σε μορφη πληκτρων κινητου.Εγω ψαχνω κατι σε ποιο pda, δλδ να εχει κανονικα το αλφαβητο αλλα σε μεγαλυτερα γραμματα απο οτι εχει τωρα το Artemis. HIKEYBOARD ,VERSION 1.0 BUILD 102630 http://www.ipmart-forum.com/showthread.php?t=108294&highlight=HIKEYBOARD ΜΠΑΙΝΕΙΣ ,ΨΩΝΙΖΕΙΣ,ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sebu Δημ. November 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2007 Ναι αλλα αυτο εχει ελληνικα???? Ειχα βρει και αλλο ενα καλο απο το γνωστο μαγαζι που εσερνες το πληκτρο και εβαζε το γραμμα αλλα ειχε μονο αγγλικους χαρακτηρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos11 Δημ. November 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2007 Ναι αλλα αυτο εχει ελληνικα???? Ειχα βρει και αλλο ενα καλο απο το γνωστο μαγαζι που εσερνες το πληκτρο και εβαζε το γραμμα αλλα ειχε μονο αγγλικους χαρακτηρες. ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΙΤΑΛΙΚΑ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΚΙΑ ΠΟΡΤΟΓΑΛΕΖΙΚΑ ΚΑΙ ΡΩΣΣΙΚΑ ΚΑΙ ΙΣΠΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΓΓΛΙΚΑ ΚΑΙ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ,ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΚΟΜΑ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΚΙΝΟΥ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sebu Δημ. November 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2007 Thanks m8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos11 Δημ. November 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2007 ΓΙΟΡ ΓΟΥΕΛΚΟΜ ΜΙ ΦΡΕΝΤ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos75 Δημ. November 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2007 Σκεφτομαι να αγορασω αυτο το μοντελο.Με ενδιαφερει πολυ να μπορει να δουλεψει απροβληματιστα με το Destinator 7.Δεν θα το φορτωσω με προγραμματα διοτι με ενδιαφερει προτιστως ο gps sirf star iii δεκτης του και μετα το ιντερνετ!Θα εχω κολληματα?Στο sait της HTC αναγραφεται ο wm6 οχι ο wm5 αρα γλιτωνω τα περι αναβαθμισεων που διαβαζω στο forum?Ευχαριστω εκ των προτερων! ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. November 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2007 ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ??? To destinator 7 akoma den kikloforise episima sthn Ellada yparxei h episim,i 6 h opoia exei problhmata BTW h ypostirixi tou 7 ginete apo tous xrhstes afth thn stigmh analoga loipon ta settings pou exei balei o kathenas paizei apo poli swsta ews lathos ara asfalh symperasmata den mporoume na exoume.. Tha sou elega na perimeneis thn episimi ekdosh.. loipon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitri_ts Δημ. November 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2007 telika to resco keyboard doulepse mia xara me ellinika molis flashara mia alli rom. profanos den sinergazotan me tin B&B4.2 pou eixa. alli erotisi tora: re magkes, poies akrivos prepei na einai oi rithmiseis kai epiloges sto "connections" oste otan einai i artemoula sindedemeni sto pc meso usb na pairnei internet apo to pc alla otan tin aposindeoume kai zitame internet na sindeetai meso gprs?? analitika an ginetai paides giati eimai kai mias ilikias :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos75 Δημ. November 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2007 To destinator 7 akoma den kikloforise episima sthn Ellada yparxei h episim,i 6 h opoia exei problhmata BTW h ypostirixi tou 7 ginete apo tous xrhstes afth thn stigmh analoga loipon ta settings pou exei balei o kathenas paizei apo poli swsta ews lathos ara asfalh symperasmata den mporoume na exoume.. Tha sou elega na perimeneis thn episimi ekdosh.. loipon ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos2004dj Δημ. November 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2007 επειδη εγω το πηρα απο αλλον πως μπορω να δω αν ειναι ξεκλειδωτο για αλλη ρομ για να ξερω αν εχω εγγυηση η οχι ? Παράθεση My Devices:Motorola timeport,one touch 701,se t29,N 6510,Siemens s55,5100,6610,3650,se p800,6600,7610,6630,nokia n70,nokia 6101,se k310,nokia n73,nokia 5500d,se k800i,Htc p3300,Htc p3600i,SE k850i vf,samsung d880,samsung d980,Htc touch diamond white,Samsung omnia2,nokia e52,blackberry 9700,Htc hero,Htc Desire,Iphone 4 16gb,Iphone 4s 64gb,samsung x-cover,samsung galaxy s3 mini,iphone 5s,iphone 6,samsung s6,note 5,mi max , mi5s plus ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_KOSTASKELLAS_ Δημ. November 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2007 Xm... sou doulevei kala? To eixa dokimasei se mia apo tis prwtes ekdoseis tou mallon kai den mou doulepse kala kai to petaksa. Endiaferon einai pantws! Isws tou dwsw mia defteri efkairia!!! Thanks! :happy: pistepse me dostou mia eykairia akoma:paksizei:p:happy: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tkap Δημ. November 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2007 επειδη εγω το πηρα απο αλλον πως μπορω να δω αν ειναι ξεκλειδωτο για αλλη ρομ για να ξερω αν εχω εγγυηση η οχι ? Εχω παρατηρησει οτι μετα απο reset στα κοκκινα γραμματα στην εκινηση, η τιμη του SPL ειναι 1.11.0000, για τις ξεκλειδωτες rom. Παράθεση Animula vagula blandula hospes comesque corporis quae nunc abibis in loca pallidula rigida nudula... Tάκης Ping!, Messi.im> tak1s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. November 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2007 Epeidh diaforoi fwsthres lene ta dika tous gia ton MArk kai thn Ellinikh ROM tha hthela thn apopsi sas kai an symfwneite me afta pou grafw edw ! :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. November 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2007 Εχω παρατηρησει οτι μετα απο reset στα κοκκινα γραμματα στην εκινηση, η τιμη του SPL ειναι 1.11.0000, για τις ξεκλειδωτες rom. Swstos... :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tkap Δημ. November 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2007 Epeidh diaforoi fwsthres lene ta dika tous gia ton MArk kai thn Ellinikh ROM tha hthela thn apopsi sas kai an symfwneite me afta pou grafw edw ! :cool: Ακομα και αν υπαρχει καποια ανφιβολια, προτιμω να πιστευω αυτα που λεει ο mark. Βαζω πρωτα το ανθρωπινο προβλημα και πολυ μετα οποιαδηποτε rom η δωρεα. Παράθεση Animula vagula blandula hospes comesque corporis quae nunc abibis in loca pallidula rigida nudula... Tάκης Ping!, Messi.im> tak1s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. November 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2007 Epeidh diaforoi fwsthres lene ta dika tous gia ton MArk kai thn Ellinikh ROM tha hthela thn apopsi sas kai an symfwneite me afta pou grafw edw ! :cool: +1 Στο θέμα της αρρώστιας. Διαφωνώ όμως στην λογική του ότι γράφετε στα ελληνικά σε ένα αγγλικό forum (αν και στην προκειμένη περίπτωση ευτυχώς γιατί θα γινόμασταν διεθνώς ρεζίλι). Επίσης νομίζω ότι τελικά τσιμπήσατε χωρίς λόγο. Δεν νομίζω ότι ξεκίνησε με κακή πρόθεση. Απλά ο sedde το παρεξήγησε. Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demon Δημ. November 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2007 +1 Στο θέμα της αρρώστιας. Διαφωνώ όμως στην λογική του ότι γράφετε στα ελληνικά σε ένα αγγλικό forum (αν και στην προκειμένη περίπτωση ευτυχώς γιατί θα γινόμασταν διεθνώς ρεζίλι). Επίσης νομίζω ότι τελικά τσιμπήσατε χωρίς λόγο. Δεν νομίζω ότι ξεκίνησε με κακή πρόθεση. Απλά ο sedde το παρεξήγησε. Τι γίνεται, θα την συνεχίσουμε τώρα εδώ την ιστορία με την Ελληνική rom;; Αγγλικά πάντως στο xda-dev forum καλό θα ήταν να μην μπουν διότι αν τα διαβάσει αυτά ο άνθρωπος που αντιμετωπίζει τέτοιο πρόβλημα, όπως λέει, θα φρικάρει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. November 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2007 Τι γίνεται, θα την συνεχίσουμε τώρα εδώ την ιστορία με την Ελληνική rom;; Sorry αλλά ζητήθηκε η άποψή μας, γι' αυτό απάντησα. :blink: Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demon Δημ. November 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2007 Sorry αλλά ζητήθηκε η άποψή μας, γι' αυτό απάντησα. :blink: Ωχ... sorry δεν πήγαινε προς εσένα αυτό, γενικά το έλεγα! :p Άπλώς έκανα quote το μήνυμά σου για να απαντήσω στο θέμα του γιατί να μην γράφουμε στα Αγγλικά την άποψή μας στο xda-dev... :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. November 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2007 Paidia to efera edw to thema gia 2 logous a. Mhn xeftilistoume entelews kai kaneis grapsei sta agglika to ti paizete. b. Giati h prospatheia gia thn elliniki ROM xekinise apo edw mesa kai oi perisoteroi pou exoume kanei to donation eimaste edw.. Se kamia periptwsh den thelw na anoixei flame sto xda aplos thelw na dw an yparxei kapoios donator pou to metaniwse ... An nai as to sizitisoume edw,,, kai oxi ekei,, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argam Δημ. November 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2007 Πάντως παιδάκι δεν είμαι και κανείς δεν με πήρε στο λαιμό του, ειναι ντροπή να λέγονται αυτά. Ήθελα να κάνω donation και έκανα αν και δεν θΑ βάλλω την ελληνική ρομ. Θα κρατήσω την βανίλια που έχω για λίγο καιρό ακόμα μέχρι να αλλάξω τηλέφωνο. (εύχομαι να έχω το ίδιο που θα έχει καιμ ο Minotavrs) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. November 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2007 Πάντως παιδάκι δεν είμαι και κανείς δεν με πήρε στο λαιμό του, ειναι ντροπή να λέγονται αυτά. Ήθελα να κάνω donation και έκανα αν και δεν θΑ βάλλω την ελληνική ρομ. Θα κρατήσω την βανίλια που έχω για λίγο καιρό ακόμα μέχρι να αλλάξω τηλέφωνο. (εύχομαι να έχω το ίδιο που θα έχει καιμ ο Minotavrs) Egw exw tnn pdaviet 3.07.14 kai apo oti deixnei einai all times classic..tha dokimasw thn opoia elliniki vgalei kai meta tha epistrepsw kai pali stis agales ths :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argam Δημ. November 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2007 Φίιλε Minotavrs έχω μεγάλο πρόβλημα με την αυτονομία της μπαταρίας, όσες ρομ δοκίμασα με απογοήτευσαν. δεν μπορώ να φορτίζω το τηλ. 1 με 2 φορές την ημέρα (όταν με τα WM5 με την ίδια χρήση μου κρατούσε άνετα 2μέρες). Πιστεύω ότι σαυτό το θέμα η βανίλλια 2 τα παέι καλύτερα. Ειδικά το radio 3.07.90 που φοράνε οι τελευταίες ρομ το βρήσκω πολύ ενεργοβόρο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. November 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2007 Φίιλε Minotavrs έχω μεγάλο πρόβλημα με την αυτονομία της μπαταρίας, όσες ρομ δοκίμασα με απογοήτευσαν. δεν μπορώ να φορτίζω το τηλ. 1 με 2 φορές την ημέρα (όταν με τα WM5 με την ίδια χρήση μου κρατούσε άνετα 2μέρες). Πιστεύω ότι σαυτό το θέμα η βανίλλια 2 τα παέι καλύτερα. Ειδικά το radio 3.07.90 που φοράνε οι τελευταίες ρομ το βρήσκω πολύ ενοργοβόρο Einai oti sou katsei telika to exw xanapei... emena pali me thn pdaviet mou krataei 1 1/2 (sta 25%) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts