Minotavrs Δημ. November 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2007 ναι.. η αλήθεια είναι ότι τώρα τελευταία είμαι αδιάβαστος... αρκετά αδιάβαστος!! έχω πάθει!!! ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΩΡΗΣΕΙ ΤΩΡΑ!!! :D λολ.. τι λολ.. κλάψ!! :D εεϊ.. για ντονατε κ εγώ μέσα, τσάμπα η μετάφραση?! :P Se ekana add :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fildel Δημ. November 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2007 kai ego mesa Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. November 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2007 kai ego mesa DONATORS gia thn Ellhnikh Custom ROM me oti teleftaio kykloforei epanw einai ews twra oi: MinOtaVrS Mastelos Koukoulakis _KOSTASKELLAS_ Christaras alex_ban2001 skoj karhariasgr fildel argam :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argam Δημ. November 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2007 DONATORS gia thn Ellhnikh Custom ROM me oti teleftaio kykloforei epanw einai ews twra oi: MinOtaVrS Mastelos Koukoulakis _KOSTASKELLAS_ Christaras alex_ban2001 skoj karhariasgr fildel :cool: Yπολογήστε κιεμένα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrynaxiotis Δημ. November 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2007 +1 υπολογίστε με τι είναι 10-20 ευρώ?:mobile::up: Παράθεση ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΝΩΡΙΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. November 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2007 MinOtaVrS Mastelos Koukoulakis _KOSTASKELLAS_ Christaras alex_ban2001 skoj karhariasgr fildel argam harrynaxiotis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastelos Δημ. November 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2007 φανταζομαι οτι ειδατε οτι μπηκαν νεες ρομ......:p ΕΔΩ Παράθεση Samsung Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. November 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2007 φανταζομαι οτι ειδατε οτι μπηκαν νεες ρομ......:p ΕΔΩ eimai sthn douleia me dial up arxise na sthneis kai pes mou entypwseis !!:lol: Exw poli douleia to apogevma leme !!:D:D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmaz Δημ. November 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2007 Vito Funcontact καλημέρα παίδες! sorry που σας πάω 5-6 σελίδες πίσω αλλά είμαι χωρίς internet στο σπίτι αυτόν τον καιρό οπότε.... tkap το VITO δουλεύει με Ελληνικούς χαρακτήρες γιατί και εμένα το πενάκι στις επαφές με έχει κουράσει! αν ΝΑΙ, μπορείς να μου στείλεις ένα PM με το link του? Thanks !!! αα... και ένα link για το εορτολόγιο ρε παιδιά !!!!!! Thanx *2 !!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scarface883 Δημ. November 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2007 MinOtaVrS Mastelos Koukoulakis _KOSTASKELLAS_ Christaras alex_ban2001 skoj karhariasgr fildel argam harrynaxiotis Mino, χρησιμοποιώ original english version με sunnycontacts για τηλεφωνικό κατάλογο και resco keyboard για μηνύματα και είμαι ευχαριστημένος. Αλλά θα ήθελα να δοκιμάσω και κάποια cooked rom με ενσωματομένα ελληνικά. Πρόσθεσε και εμένα στους Donators Παράθεση Γιώργος Keep on riding... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 6, 2007 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2007 αα... και ένα link για το εορτολόγιο ρε παιδιά !!!!!! Thanx *2 !!!! http://www.turboirc.com/ppc/s3.htm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. November 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2007 Mino, χρησιμοποιώ original english version με sunnycontacts για τηλεφωνικό κατάλογο και resco keyboard για μηνύματα και είμαι ευχαριστημένος. Αλλά θα ήθελα να δοκιμάσω και κάποια cooked rom με ενσωματομένα ελληνικά. Πρόσθεσε και εμένα στους Donators MinOtaVrS Mastelos Koukoulakis _KOSTASKELLAS_ Christaras alex_ban2001 skoj karhariasgr fildel argam harrynaxiotis scarface883 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmaz Δημ. November 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2007 http://www.turboirc.com/ppc/s3.htm Ευχαριστώ πολύ athanaso77 !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_KOSTASKELLAS_ Δημ. November 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2007 na rotiso kati? mporoume na tou poume emeis ti 8eloume na perilampanei i rom p.x na exei ensomatomeno to Battery status h' na min exei to cube as poume???h' pano se mia dikia tou 8a balei ellinika? einai efikto kati tetio mino??? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_KOSTASKELLAS_ Δημ. November 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2007 Kai pedia, ipologiste me ki emena mesa gia tin elliniki ROM....ohi pos tha tin hrisimopiiso (kai stin Ellada otan imoun ola sta agglika ta iha) alla niotho ipohreomenos na stirixo aftous pou me ehoun voithisi toso poli kai pou tin theloun :respect: kala lene oti mia leksi pou den metafrazete se kamia glossa tou kosmou kai den iparxei se kamia alli glossa tou kosmou einai to ''filotimo'' bravo re xristara eisai oraios:respect: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastelos Δημ. November 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2007 δοκίμασα 3 διαφορετικές version του meschle σήμερα αλλα επειδή μάλλον ετσι οπως το εχω σεταρει με βολεύει καλύτερα με την vanilla2 επέστρεψα πισω δεν μπορώ να πω οτι ενθουσιάστηκα αλλα ουτε οτι ειναι άσχημες νομίζω οτι αξίζει τη δοκιμή εγώ απλά με τα οσα του εχω βάλει τωρα δύσκολα θα βάλω άλλη άμεσα. Παράθεση Samsung Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karhariasgr Δημ. November 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2007 ουφ ρε μαστέλο.. με έχεις φρικάρει με αυτή την Vanilla.. k έχω ξεχάσει το καλώδιο σύνδεσης σήμερα στο σπίτι (είμαι στη δουλειά).. άντε να σχολάσω!!!!!!! Θέλω να δω πως θα πηγαίνει. πες μου μόνο κάτι. έχει κ η ρομ αυτή το bug με ανοίγει με οποιοδήποτε πλήκτρο πατήσω? δλδ έχω κλείσει την οθόνη με το πλήκτρο δεξιά πάνω κ καταλάθος πατηθεί το ΟΚ. στις προηγούμενες coocking rom έπιαναν τα πλήκτρα. Στη τελευταία του TOM επιτέλους λύθηκε αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. November 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2007 na rotiso kati? mporoume na tou poume emeis ti 8eloume na perilampanei i rom p.x na exei ensomatomeno to Battery status h' na min exei to cube as poume???h' pano se mia dikia tou 8a balei ellinika? einai efikto kati tetio mino??? Mhn trelathoume kiolas :) :) :) Tha ton afhsoume na valei ta greek files sthn hdh mageiremenes kai testarismenes rom pou molis evgale :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soylis Δημ. November 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2007 MinOtaVrS Mastelos Koukoulakis _KOSTASKELLAS_ Christaras alex_ban2001 skoj karhariasgr fildel argam harrynaxiotis scarface883 Mino kai ego mesa ime oti mporo na kano 8a to kano gia na exoume greek coocked rom!!!!!! :):lol::D:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. November 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2007 δοκίμασα 3 διαφορετικές version του meschle σήμερα αλλα επειδή μάλλον ετσι οπως το εχω σεταρει με βολεύει καλύτερα με την vanilla2 επέστρεψα πισω δεν μπορώ να πω οτι ενθουσιάστηκα αλλα ουτε οτι ειναι άσχημες νομίζω οτι αξίζει τη δοκιμή εγώ απλά με τα οσα του εχω βάλει τωρα δύσκολα θα βάλω άλλη άμεσα. H vanilla 3 den einai kaliteri apo ti 2? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. November 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2007 δοκίμασα 3 διαφορετικές version του meschle σήμερα αλλα επειδή μάλλον ετσι οπως το εχω σεταρει με βολεύει καλύτερα με την vanilla2 επέστρεψα πισω δεν μπορώ να πω οτι ενθουσιάστηκα αλλα ουτε οτι ειναι άσχημες νομίζω οτι αξίζει τη δοκιμή εγώ απλά με τα οσα του εχω βάλει τωρα δύσκολα θα βάλω άλλη άμεσα. Katevazw kai tis tesseris kai arxizw dokimes ta neotera apo methavrio... :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_KOSTASKELLAS_ Δημ. November 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2007 Mhn trelathoume kiolas :) :) :) Tha ton afhsoume na valei ta greek files sthn hdh mageiremenes kai testarismenes rom pou molis evgale :D :lol::lol:ok:lol::lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. November 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2007 Mino kai ego mesa ime oti mporo na kano 8a to kano gia na exoume greek coocked rom!!!!!! :):lol::D:) MinOtaVrS Mastelos Koukoulakis _KOSTASKELLAS_ Christaras alex_ban2001 skoj karhariasgr fildel argam harrynaxiotis scarface883 soulis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastelos Δημ. November 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2007 ουφ ρε μαστέλο.. με έχεις φρικάρει με αυτή την Vanilla.. k έχω ξεχάσει το καλώδιο σύνδεσης σήμερα στο σπίτι (είμαι στη δουλειά).. άντε να σχολάσω!!!!!!! Θέλω να δω πως θα πηγαίνει. πες μου μόνο κάτι. έχει κ η ρομ αυτή το bug με ανοίγει με οποιοδήποτε πλήκτρο πατήσω? δλδ έχω κλείσει την οθόνη με το πλήκτρο δεξιά πάνω κ καταλάθος πατηθεί το ΟΚ. στις προηγούμενες coocking rom έπιαναν τα πλήκτρα. Στη τελευταία του TOM επιτέλους λύθηκε αυτό. οχι βέβαια, ανοίγει μονο με το πλήκτρο on/off δεξια στο πλάι. η vanilla 3 έχει κάποια πράγματα παραπάνω και πιο ενημερωμένες εκδώσεις,αν κάποιος του αρέσει το htc home και δεν εχει ξαναβάλει vanilla να βάλει την 3,εγώ έχω το spbmobile shell που το θεωρώ καλύτερο και δεν μου χρειάζεται να φορτώνει και το htc home h vanilla 2 έχει λιγότερα να φορτώνονται στη μνήμη... και επειδή η ρομ είναι ίδια δεν αλλάζω. Παράθεση Samsung Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karhariasgr Δημ. November 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2007 οχι βέβαια, ανοίγει μονο με το πλήκτρο on/off δεξια στο πλάι. lol.. μου αρέσει αυτό το όχι βέβαια!!! Χεχε.. Καλά το HTC Home δε με εντυπωσιάζει ούτε εμένα, απλά μου είναι χρήσιμο επειδή έχει την ώρα μεγάλη κ γιατί έχει speed dials με φώτο, κ έχει συντομεύσεις για μηνύματα, αναπάντητες κλείσεις, media.. λολ.. :D μάλλον είναι περισσότερο χρήσιμο απ ότι πίστευα. Αλήθεια υπάρχει κάποιο άλλο πρόγραμμα για speed dial αλλά να βλέπεις τις φωτογραφίες από τις επαφές?!?! Κάτι σαν αυτό που έχει το HTC Home ή το CUBE. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts