Jump to content

[Επίσημο] HTC P3300 (Artemis)

SIRHC
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ποιο προγραμμα δουλεύει καλύτερα στο htc p3300 το destinator(αν ναι ποια εκδοση?) ή το navimate?

please help!!!!!!

και το navimate και το destinator δουλευει μια χαρα με το 3300

το D6 καποιο προβλημα συνεργασιας που ειχε λυθηκε με παραλληλη χρηση του gps gate

εγω εχω και τα 2 και δουλευουν αψογα΄

και οχι μονο αυτα αλλα και το τομ-τομ το papago kai to igo2006

οι καλυτεροι χαρτες για ολη την Ελλαδα einai sto D6

Αθηνα ομως υπαρχουν και στα αλλα προγραμματα αρκετα καλοι χαρτες

Samsung Note II

• Απαντήσεις 11,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

sorry αλλα επειδή είμαι λιγο άσχετος τι είναι το gps gate και πως λύνεις αυτο το προβλημα με το destinator 6?????????????????

ειναι ενας αεκτζης κατα τα αλλα καλο παιδι :D που εχει γραψει ολα οσα πρεπει να κανεις για αυτο εδω μπες και διαβασε

Samsung Note II

ειναι ενας αεκτζης κατα τα αλλα καλο παιδι :D που εχει γραψει ολα οσα πρεπει να κανεις για αυτο εδω μπες και διαβασε

Xrwstaw kerasma gia ta kala sou logia :lol::lol::lol:

Guest lagoudakis
φίλε μου έχω δηλώσει ότι είμαι ΑΣΧΕΤΟΣ με τα ppc και ειλικρινά δεν είχα και έχω καμία όρεξη για ειρωνεία.

σέβομαι την ώρα που έχετε ασχοληθεί με το αντικείμενο και για αυτό ρωτάω πράγματα που δεν καταλαβαίνω.

άλλωστε πιστεύω ότι οι δικές μ,ου ερωτήσεις φέρνουν γέλια με την ασχετοσύνη μου

για αυτό είμαι εδώ για να μάθω από όσους έχουν διάθεση να μοιραστούν την γνώση τους

:O

φιλε μου καμμια ερωτηση δεν ειναι για γελια,ολοι ασχετοι ξεκινησαμε και καποιοι μας ξεστραβωσαν και μετα με την σειρα μας δινουμε βοηθεια στον επομενο οπου μπορουμε;)

φίλε μου έχω δηλώσει ότι είμαι ΑΣΧΕΤΟΣ με τα ppc και ειλικρινά δεν είχα και έχω καμία όρεξη για ειρωνεία.

σέβομαι την ώρα που έχετε ασχοληθεί με το αντικείμενο και για αυτό ρωτάω πράγματα που δεν καταλαβαίνω.

άλλωστε πιστεύω ότι οι δικές μ,ου ερωτήσεις φέρνουν γέλια με την ασχετοσύνη μου

για αυτό είμαι εδώ για να μάθω από όσους έχουν διάθεση να μοιραστούν την γνώση τους

:O

File mou an to pareksigisa zitaw signwmi...

Alla auta ta xamogelakia pou sfirane adiafora me mperdepsan, se sindiasmo me tin erwtisi...

An milouses sovara kai den eirwneuosoun zitaw signwmi gia tin antidrasi mou...

Mhn ta isopedonoume ola an formareis thn karta me ta storage tools stis default rythmiseis tou FAT den xanaparousiazei problhma..

Sorry gia tin hazi erotisi re mino alla pos to kanis afto? :O

Pia ine ta storage tools? :worry:

Ekana search me to Resco Explorer sto tilefono mou me afto to onoma alla de vrika tipota. An ine programataki mipos mporis na mou to stilis please?

Afto pou ekana ego otan mou eksafanistikan ola apo tin karta prin merikes meres (gia proti fora meta apo 2 mines afotou evala tin 2 Gb card) itan apla na sviso kati adious fakelous pou ihan mini kai na ksanaperaso ta panta apo tin arhi. All tora dihni pos i karta ehi apothikevmena ta diplasia arhia apo afta pou evala, opote profanos afta pou ipotithete svistikan apla den fenonte kai etsi eho provlima me to TomTom pou den leei na dei tous hartes pou tou eho perasi!:( :blink:

Pos ta kano afta pou protines?:blink: thanks....

Sorry gia tin hazi erotisi re mino alla pos to kanis afto? :O

Pia ine ta storage tools? :worry:

Ekana search me to Resco Explorer sto tilefono mou me afto to onoma alla de vrika tipota. An ine programataki mipos mporis na mou to stilis please?

Afto pou ekana ego otan mou eksafanistikan ola apo tin karta prin merikes meres (gia proti fora meta apo 2 mines afotou evala tin 2 Gb card) itan apla na sviso kati adious fakelous pou ihan mini kai na ksanaperaso ta panta apo tin arhi. All tora dihni pos i karta ehi apothikevmena ta diplasia arhia apo afta pou evala, opote profanos afta pou ipotithete svistikan apla den fenonte kai etsi eho provlima me to TomTom pou den leei na dei tous hartes pou tou eho perasi!:( :blink:

Pos ta kano afta pou protines?:blink: thanks....

exeis pm

ρε παιδια βοηθειστε....

τι να κανω με αυτη την καρτα μνημης...

δετερη φορα που μου το κανει και μενουν κινεζικα αρχεια και φακελοι μεσα στην storage card χωρις να διορθωνεται με τιποτα...

πολλα soft reset εκανα,την εβγαλα την ξαναεβαλα αλλα τιποτα..

τι θα γινει καθε φορα θα χανω τα αρχεια μου???

ελεος....

υπαρχει λυση???

Emena tou ihe perasi me soft resets.

Sto telefteo pou epatha apla eksafanistikan ola kai ta ksanaperasa.

Eprepe na to kano format me to programataki pou estile o mino protou omos epidi etsi opos ine tora den doulevi sosta.

Anipomono na pao spiti na to dokimaso....den ksero an stamatisi tin mellontiki emfanisi kinezikon.

File mou an to pareksigisa zitaw signwmi...

Alla auta ta xamogelakia pou sfirane adiafora me mperdepsan, se sindiasmo me tin erwtisi...

An milouses sovara kai den eirwneuosoun zitaw signwmi gia tin antidrasi mou...

όντως φίλε μου ήταν άτυχος ο συνδυασμός

τώρα που το ξεκαθαρίσαμε ξαναρωτάω(χωρίς ίχνος ειρωνείας)

επειδή το τηλέφωνό μου τα γράφει στα ελληνικά και απότι διαβάζω χρησιμοποιήτε τον resco explorer είναι το ίδιο με τον εξερευνητή που μου γράφει εμένα ή όχι?

τελικά παράγγειλα κάρτα 2 GB .θα έχω πρόβλημα με κολλήματα?

και υπάρχει πρόγραμμα για να σβήνω εντελώς προγράμματα?γιατί έβγαλα τα tomtom kai navimate αλλά ακόμα τα βλέπω στα προγράμματα χωρίς να λειτουργούν

ευχαριστώ

ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΝΩΡΙΣ

επειδή το τηλέφωνό μου τα γράφει στα ελληνικά και απότι διαβάζω χρησιμοποιήτε τον resco explorer είναι το ίδιο με τον εξερευνητή που μου γράφει εμένα ή όχι?

Όχι είναι άλλο πρόγραμμα με (αρκετές) παραπάνω δυνατότητες.

τελικά παράγγειλα κάρτα 2 GB .θα έχω πρόβλημα με κολλήματα?

Προβλήμα με κολλήματα δεν νομίζω, αν και ποτέ δεν ξέρεις. Υπάρχει ένα άλλο θεματάκι με τις κάρτες αλλά μάλλον δεν παίζει ρόλο η κάρτα.

και υπάρχει πρόγραμμα για να σβήνω εντελώς προγράμματα?γιατί έβγαλα τα tomtom kai navimate αλλά ακόμα τα βλέπω στα προγράμματα χωρίς να λειτουργούν

Υπάρχει το SK Tools και το Pocket Mechanic.

Κάνε μια αναζήτηση στον γουγλη το ipmart, πήγαινε στην πρώτη επιλογή που θα σου βγάλει και κάνε register. Εκεί θα βρεις τα πάντα και με 100% έκπτωση. Είναι περίοδος προσφορών :lol:

Κωνσταντίνος

kalimera paidia,exo ena provlima me to internet tou kinhtou.otan eimai sindedemenos me activesync,patao th dieuthinsi kai meta metabasi kai mou leei oti exo pliktrologosei lathos dieuthinsi........to idio mou to kanei otan eimai sindedemenos kai meso wi-fi.mipos xerei kapoios an ftaiei kapoia rithmisi kai mou to kanei auto?de mporo na mpo katholou.............
:ninja:

Συμβαίνει το εξής: ενώ πριν στην οθόνη Σήμερα μου εμφάνιζε μαζί με τα όποια ραντεβού υπήρχαν και τα γενέθλια τηε ημέρας τα οποία τα έπαιρνε από το πεδίο "γενέθλια" της κάθε επαφής. Τώρα δεν μου εμφανίζει τα γενέθλια. Έχει κανείς κάποια ιδέα για το πώς μπορώ να το επαναφέρω?

Emena tou ihe perasi me soft resets.

Sto telefteo pou epatha apla eksafanistikan ola kai ta ksanaperasa.

Eprepe na to kano format me to programataki pou estile o mino protou omos epidi etsi opos ine tora den doulevi sosta.

Anipomono na pao spiti na to dokimaso....den ksero an stamatisi tin mellontiki emfanisi kinezikon.

ti προγραμματακι σου εστειλε?για εξηγησε μου και μενα λιγο αν θες το ρογραμμα και την διαδικασια που εκανες?αν θες και μεσο pm..

Όχι είναι άλλο πρόγραμμα με (αρκετές) παραπάνω δυνατότητες.

Προβλήμα με κολλήματα δεν νομίζω, αν και ποτέ δεν ξέρεις. Υπάρχει ένα άλλο θεματάκι με τις κάρτες αλλά μάλλον δεν παίζει ρόλο η κάρτα.

Υπάρχει το SK Tools και το Pocket Mechanic.

Κάνε μια αναζήτηση στον γουγλη το ipmart, πήγαινε στην πρώτη επιλογή που θα σου βγάλει και κάνε register. Εκεί θα βρεις τα πάντα και με 100% έκπτωση. Είναι περίοδος προσφορών :lol:

ευχαριστώ

ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΝΩΡΙΣ

ti προγραμματακι σου εστειλε?για εξηγησε μου και μενα λιγο αν θες το ρογραμμα και την διαδικασια που εκανες?αν θες και μεσο pm..

ehis pm :D

Δεν ξέρω τι λέτε ορισμένοι απογοητευμένοι του Άρτεμις, το δικό μου πάντως δεν έχει παρουσιάσει κανένα πρόβλημα και καμία δισλειτουργία. Τώρα για ορισμένες αστάθειες των προγραμμάτων μπορούμε να κατηγορήσουμε τα Windows.. (Microsoft ;D:p).

Έτσι έλεγα και εγώ μέχρι χθες (το έχω από το Νοέμβριο το κινητό), ότι είμαι από τους τυχερούς που όσο καιρό το έχω δεν είχε κανένα πρόβλημα, ώσπου ξαφνικά μου παρουσίασε κινέζικα μέσα στο φάκελο του Weatherpanel.

Ελπίζω το δικό σου να συνεχίσει να αποτελεί εξαίρεση αλλά κατά τη γνώμη μου το συγκεκριμένο πρόβλημα με την κάρτα και τα κινέζικα είναι απλώς θέμα χρόνου να συμβεί στις περισσότερες συσκεύες.