mastelos Δημ. March 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2007 Στην κάρτα το εγκατέστησες; Eίστε σίγουροι οτι τo phonealarm σας δημιουργεί προβλήματα; Δοκιμάστε μετά από hard reset να περνάτε ενα-ενα τα προγράμματα ωστε να δείτε ποιό είναι προβληματικό. Πάντως σαν πρόγραμμα έχει μοναδικές δυνατότητες, εγώ δεν το βγάζω με τίποτα.:D ναι στην καρτα το εβαλα μαλλον δεν καθεται καλα στο δικο μου εγω δεν εχω ποτε το προβλημα της καρτας αλλα απο προχθες meta to phonealarm αρχισε να χανει τα mp3 που ειχα για ηχο κλησης και σημερα μετα απο softreset den bootari μπορει να ειναι συμπτωση αλλα και την πρωτη φορα που το ειχα βαλει παλια ειχα κολληματα Παράθεση Samsung Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ogc1973 Δημ. March 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2007 Δεν ξερω ρε παιδια αν φταιει ο παροχος (cosmote ειμαι εγω) η καποιο προγραμμα παντος ειναι μεγαλη λαλακια να νομιζεις οτι εχεις τηλ και να μην εχεις, εγω απο προγραμματα εχω omega one battery pack chess destinator tom tom (αχρησιμοποιητο) sbp arkaball diamond mine. εχετε καμμια εναλλακτικη λυση αντι του omega one battery pack?? (βασικα το θελω για close all programs) μπορει να μου την κανει και αυτο,δεν ξερω. Εγώ αντιμετωπίζω το συγκεκριμένο πρόβλημα κάθε φορά που βάζω το XCPUScalar (έκδοση 2007) πάνω από τα 247ΜΗz. Εκτός από αυτό τρώει και διάφορα άλλα κολλήματα. Αν το έχω σταθερό στα 247 όλα πηγαίνουν ρολόϊ. Μήπως να αλλάξω πρόγραμμα για overclocking; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. March 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2007 ναι στην καρτα το εβαλα μαλλον δεν καθεται καλα στο δικο μου εγω δεν εχω ποτε το προβλημα της καρτας αλλα απο προχθες meta to phonealarm αρχισε να χανει τα mp3 που ειχα για ηχο κλησης και σημερα μετα απο softreset den bootari μπορει να ειναι συμπτωση αλλα και την πρωτη φορα που το ειχα βαλει παλια ειχα κολληματα Today plugin στην κάρτα το έβαλες και εσύ;:p Βάλτο στην main να δεις πως θα τα πάει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. March 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2007 Εγώ αντιμετωπίζω το συγκεκριμένο πρόβλημα κάθε φορά που βάζω το XCPUScalar (έκδοση 2007) πάνω από τα 247ΜΗz. Εκτός από αυτό τρώει και διάφορα άλλα κολλήματα. Αν το έχω σταθερό στα 247 όλα πηγαίνουν ρολόϊ. Μήπως να αλλάξω πρόγραμμα για overclocking;ειναι γιατι δεν σηκωνει πανω απο 247,το battery status ειναι η μια αλλη λυση που παιζει σε εμενα στα 286 αλλα στην ουσια ειναι ιδιο με το 247 απλα ενα απο τα 2 τα λεει παραπανω η λιγωτερο;)προσωπικα πιστευω πιο πολυ το XCPUScalar στα νουμερα αν δεχτουμε οτι ο επεξεργαστης στα ppc δουλευει σε ενα 20-25% παραπανω απροβληματιστα,ετσι λενε οι φημες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morgan21 Δημ. March 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2007 Στην κάρτα το εγκατέστησες; Eίστε σίγουροι οτι τo phonealarm σας δημιουργεί προβλήματα; Δοκιμάστε μετά από hard reset να περνάτε ενα-ενα τα προγράμματα ωστε να δείτε ποιό είναι προβληματικό. Πάντως σαν πρόγραμμα έχει μοναδικές δυνατότητες, εγώ δεν το βγάζω με τίποτα.:D Εμενα αυτο το προγραμμα μου τρωει την μπαταρια:( Παράθεση iphone 6 Sony Vaio duo 13 ipod nano 6th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastelos Δημ. March 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2007 Today plugin στην κάρτα το έβαλες και εσύ;:p Βάλτο στην main να δεις πως θα τα πάει! αστο δεν θα παρω:lol: μολις εκνα format την καρτα και περναω παλι οτι δεν μπορεσα να σωσω... θα μεινω με PB kai IL στην today φτανουν μαζι με το WP.:wacko: Παράθεση Samsung Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tkap Δημ. March 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2007 Vga = 640*480 Qvga =320*240 Qvga = 1/4 Vga Παράθεση Animula vagula blandula hospes comesque corporis quae nunc abibis in loca pallidula rigida nudula... Tάκης Ping!, Messi.im> tak1s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tkap Δημ. March 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2007 ναι στην καρτα το εβαλα μαλλον δεν καθεται καλα στο δικο μου εγω δεν εχω ποτε το προβλημα της καρτας αλλα απο προχθες meta to phonealarm αρχισε να χανει τα mp3 που ειχα για ηχο κλησης και σημερα μετα απο softreset den bootari μπορει να ειναι συμπτωση αλλα και την πρωτη φορα που το ειχα βαλει παλια ειχα κολληματα Tο weatherpanel οπως και το Phonealarm σε μενα δουλευουν μια χαρα. Εγκατεστημενα στην sd και τα δυο. Ερωτηση: Υπαρχει κανενα αλλο προγραμμα αναλογο του phonealarm; Eιχα χρησιμοποιησει και το pocketzenphone, αλλα δεν μου δουλεψε σωστα στο Αρτεμις. Παράθεση Animula vagula blandula hospes comesque corporis quae nunc abibis in loca pallidula rigida nudula... Tάκης Ping!, Messi.im> tak1s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gveloce Δημ. March 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2007 Μαλλον καποιο λαθος κανεις τα mp3 τα παιζει μια χαρα.Νικος κατελης ο εραστης σου σε mp3 για ring εχω και μια χαρα ακουγεται δυνατα δυνατα Σορρυ πως μπορώ να βρώ το Νικος Κατελης ο εραστης σου σε mp3 ??? Παράθεση GV Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scoupegt_13 Δημ. March 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2007 τι να πω ρε παιδια.Εγω στην sd το ειχα εγκαταστησει και τις 2 φορες και δεν μου δουλευε το bluetooth οπως ειπα.ανιχνευοταν αλλα δεν εστελνε και δεν δεχοταν αρχεια.. κανενα αλλο καλο προγραμμα ετσι σαν το phonealarm ξερετε? εντομεταξυ εγκατεστησα και αυτο Kais Outlook Cleaner.Net.v5.9 για να σβησω τις διπλες επαφες αλλα τζιφος. το εγαθηστω και οταν παω να το τρεξω με το που ανοιγει μετα απο 2sec μου κλεινει μονο του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. March 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2007 εντομεταξυ εγκατεστησα και αυτο Kais Outlook Cleaner.Net.v5.9 για να σβησω τις διπλες επαφες αλλα τζιφος. το εγαθηστω και οταν παω να το τρεξω με το που ανοιγει μετα απο 2sec μου κλεινει μονο του Δοκίμασε και το SKTools, αυτό δε μπορει, θα δουλέψει!:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scoupegt_13 Δημ. March 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2007 για βαση τι προτεινεται αυτη του πλαισιου ή την Arcon? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. March 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2007 για βαση τι προτεινεται αυτη του πλαισιου ή την Arcon? Οι arkon είναι πολύ ποιοτικές. Εγώ είμαι πολύ ικανοποιημένος όπως και άλλοι φίλοι μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. March 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2007 +100000 και απο μενα για arkon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. March 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2007 καλησπερα μηπως μπορει καποιος να μου πει τα βηματα για να χρησιμοποιησω το p3300 σαν μοντεμ για συνδεθω στο ινερνετ με bt ή usb μεσω gprs (διαβασα το manual αλλα ακρη δεν εβγαλα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. March 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2007 paidia mipos mporei kanenas na moy steilei to spb weather me pm.Eyxaristo poly Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. March 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2007 paidia mipos mporei kanenas na moy steilei to spb weather me pm.Eyxaristo polyhttp://www.spbsoftwarehouse.com/products/weather/?en και σου στελνω pm για τα υπολοιπα;) και καλως ηρθες;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. March 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2007 http://www.spbsoftwarehouse.com/products/weather/?en και σου στελνω pm για τα υπολοιπα;) και καλως ηρθες;) ισα που με προλαβες γιαννη :lol::lol: καλως ηρθες και απο μενα φιλε μου Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scoupegt_13 Δημ. March 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2007 στειλτε και μενα τα υπολοιπα ρε παιδακια αν μπορειτε με pm. ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. March 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2007 στειλτε και μενα τα υπολοιπα ρε παιδακια αν μπορειτε με pm. ευχαριστω στειλε μου μειλ σου να τα παραλαβεις κατευθειαν....σπιτι σου :lol::lol: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cristaras Δημ. March 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2007 Akomi antimetopizo provlimata me to sihronismo outlook :( as voithisi kapios an mpori please....... Episis meta apo polosta hard resets evala mono ta programatakia pou pragmatika hriazome gia na stamatisoun ta provlimata giati kourastika (kai ohi clockarisma pia:!: ) TomTom, Sprite back up, Phone alarm, SK Tools, Resco Picture+Photo Viewer, TranCreative Magic Button. Evala kai to Spb Time alla de mou htipai otan vazo ksipnitiria. Kia fisika den anigi to tilefono! To eho vali sto main memory. :worry: :wacko: Ti na kano?!?!?! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. March 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2007 Akomi antimetopizo provlimata me to sihronismo outlook :( as voithisi kapios an mpori please....... Episis meta apo polosta hard resets evala mono ta programatakia pou pragmatika hriazome gia na stamatisoun ta provlimata giati kourastika (kai ohi clockarisma pia:!: ) TomTom, Sprite back up, Phone alarm, SK Tools, Resco Picture+Photo Viewer, TranCreative Magic Button. Evala kai to Spb Time alla de mou htipai otan vazo ksipnitiria. Kia fisika den anigi to tilefono! To eho vali sto main memory. :worry: :wacko: Ti na kano?!?!?! φιλε μου γιατι σπας το τηλεφωνο την στιγμη που μπορει να μην φταιει αυτο?? κανε απεγκατασταση και ξανα εγκατασταση στον υπολογιστη σου το ac synch (κατεβασε το 4.5 που ειναι η νεα εκδοση του) http://www.microsoft.com/downloads/Browse.aspx?displaylang=el&productID=7C1FA894-B2C5-41BE-8D97-E145DD2A883B σβησε καθε συνεργασια τηλ με υπολογιστη απο το τηλεφωνο σου και δοκιμασε το παλι. τωρα αν θες ξυπνητηρι που να διαβαζει mp3 απο την καρτα και να ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ και χωρις κανενα προβλημα :rolleyes::rolleyes: τοτε pTravelAlarm http://www.burroak.on.ca/pta.html και ησυχασες μια για παντα ;) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. March 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2007 Evala kai to Spb Time alla de mou htipai otan vazo ksipnitiria. Kia fisika den anigi to tilefono! To eho vali sto main memory. :worry: :wacko: Ti na kano?!?!?! Δεν υπάρχει ξυπνητήρι που να σου ανοίγει το τηλέφωνο. btw γράφε ελληνικά αν μπορείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cristaras Δημ. March 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2007 File zaharaki to dokimasa afto me to neo activesync....alla tipota. Akomi mou zitai na dimiourgiso neo profile me to na pao sto ikonidio me to mail (tha sou stilo akrivos ti lei otan pao spiti). Oso gia to pTravel alarm to iha alla protimisa na valo to Spb Time epidi diavasa se proigoumenes selides filous na lene pos ine kalitero. File johner merikes selides pio piso kapioi ipan pos me to Spb Alarm anigi to tilefono tous (an mporoun as stiloun ta sholia tous pali). Oso gia ta ellinika....stin Australia ime o anthropos kai hrisimopio to pc tis eterias - pou na ta vro? :D Ehi kanis dokimasi to Multi Desk? http://www.v2r.ag/products/pocket-pc/multidesk.html Leei tipota? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. March 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2007 Oso gia to pTravel alarm to iha alla protimisa na valo to Spb Time epidi diavasa se proigoumenes selides filous na lene pos ine kalitero. :blink::blink::blink::blink: νομιζα οτι ηθελες ενα προγραμμα που να δουλευει.....:O Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts