dionysg Δημ. March 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2007 η ace εχει ηδη βγαλει update με το smart dial να δουλευει ηδη και στα ελληνικα ... http://www.qtek.gr/forum/showthread.php?t=2233 αν εχεις ελληνικο τηλεφωνο που το καλυπετει η εγγυηση της ace πολυ απλα κανε register sto φορουμ και κατεβασε την;) Χμμμμ αλλο phonepad αλλο smart dial.Τεσπα αποτι ειδα δουλεουν ολες οι γλωσσες στο phonepad εκτος των ελληνικων.Μονο αρι8μους μπορεις να γραψεις στα ελληνικα.Τουρκικα νορβηγικα αγγλικα αλλα ελληνικα ουτε το κομμα δεν γραφει.Κανεις που να καταφερε να κανει το phonepad να δουλεψει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cristaras Δημ. March 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2007 αυτο φοβαμαι ρε γαμωτο και μολις τωρα το εστησα οπως θελω γιατι το εχω μολις 4 μερες..... αν το ξαναεκαταστησω ισως? Filaraki me afto to tilefono ehis na kanis POLLA hard resets - trust me! Molis tou ekana to telefteo :( :( :( Re pedia de mporo na to sihroniso me to outlook. Lei pos den ehi dimiourgithi kanena profile kai na pao sto mail icon kai na dimiourgiso ena. To mail icon omos sto outlook ine mono gia na stelnis emails (de hrisimopio to outlook apo to pc mou gia na stelno emails, apla to thelo gia na sihroniso tis epafes, opote den eho stisi - to outlook - kanonika) .... ehis kanis kamia simvouli gia afta ta 2 provlimata? Thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dionysg Δημ. March 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2007 ψανχωντας βρηκα οτι το artemis δεν αναγνωριζει τα mp3 αρχεια, τα λεει αγνωστης μορφης, ενω τα wav τα βλεπει κανονικα και τα παιζει... εχει κανει ιδεα τι μπορει να εχει συμβει και πως μπορω να το διορθωσω? Μαλλον καποιο λαθος κανεις τα mp3 τα παιζει μια χαρα.Νικος κατελης ο εραστης σου σε mp3 για ring εχω και μια χαρα ακουγεται δυνατα δυνατα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dionysg Δημ. March 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2007 Εκανα HARD Reset kai esthsa ola ta programmata apo thn arxh οι ηχοι κομπλε και περασα το Destinator 6 apla εσωσα τους κυριους φακελους καπου αλλου και πριν το ανοιξω για πρωτη φορα εκανα αντικατασταση αρχειων και ολα μια χαρα... ΜΟνο το Weather Panel δεν μπορω να περασω ενω το εχω κανει Install δεν βγαινει πουθενα any suggestions?? Το weather panel γενικα ειναι για τον μπεο οποτε μην μπαινεις στον κοπο να το βαλεις oλο κοληματα τρωει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. March 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2007 ποιον μπεο;τον γνωστο;του πανιωνιου;εμενα ποτε δεν επαιξε σωστα σε αντιθεση με το spd weather που ειναι αψογο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. March 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2007 Το weather panel γενικα ειναι για τον μπεο οποτε μην μπαινεις στον κοπο να το βαλεις oλο κοληματα τρωει E oxi kai to weather panel gia ton Proedro toy panioniou. Pote den eida hard reset apo to weather panel sta tosa xronia.. Entaxei eipame oti den exei pleon support mias kai mallon o typos pou to eftiaxe ta tinaxe alla to GUI tou einai kata poli anwtero apo afto kapoiwn allwn epwnymon asxetos an exei ena sobaro meiwn tou oti dhladh den pairnei kairo apo to meteo.gr :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. March 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2007 ποιον μπεο;τον γνωστο;του πανιωνιου;εμενα ποτε δεν επαιξε σωστα σε αντιθεση με το spd weather που ειναι αψογο xoxoxo Esy eisai gnwstos egathetos tou SPD Weather :lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. March 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2007 οχι βρε c:p το weather panel μια χαρα παιζει στο 2020i μου,απλα δεν γουσταρει το 3300 και τον τιτανα:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dionysg Δημ. March 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2007 ποιον μπεο;τον γνωστο;του πανιωνιου;εμενα ποτε δεν επαιξε σωστα σε αντιθεση με το spd weather που ειναι αψογο Ε για ποιον αλλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. March 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2007 Το weather panel γενικα ειναι για τον μπεο οποτε μην μπαινεις στον κοπο να το βαλεις oλο κοληματα τρωει δεν θα το ελεγα:O μια χαρα μου δουλευει και στο 3300 αλλα και στον τιτανα:!: κατι δεν εχεις κανει καλα για να μην σου δουλευει ;) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastelos Δημ. March 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2007 δεν θα το ελεγα:O μια χαρα μου δουλευει και στο 3300 αλλα και στον τιτανα:!: κατι δεν εχεις κανει καλα για να μην σου δουλευει ;) και σε μενα μια απο τα ιδια μια χαρα δουλευει το weather panel Παράθεση Samsung Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. March 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2007 Ε για ποιον αλλο:p :p :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. March 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2007 μια απορια ρε παιδια!!που πηγε το επισημασμενο που μιλαγαμε για εφαρμογες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. March 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2007 μια απορια ρε παιδια!!που πηγε το επισημασμενο που μιλαγαμε για εφαρμογες; ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ό,τι μας άρεσε και θέλουμε να το προτείνουμε To hardware χωρίστηκε από το software.:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. March 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2007 ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ό,τι μας άρεσε και θέλουμε να το προτείνουμε To hardware χωρίστηκε από το software.:Dωρε Γιαννη στραβομαρα:p δεν ειναι τιποτα,της ηλικιας ειναι....:p :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimip Δημ. March 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2007 μπορει καποιος να μου εξηγησει τ παιζει με τις οθονες vga ? το δικο μας (artemis) δεν εχει vga οθονη ;:confused: :confused: :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. March 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2007 qvga ειναι οι δικες μας,vga ειναι του 9000 και ορισμενων αλλων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scoupegt_13 Δημ. March 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2007 μπορειτε να μου πειτε τι μπορω να κανω για να σβησω τις διπλες επαφες γιατι δεν καταλαβενω απο το tutorial του mino? ps το phonealarm σας επιρεαζει καθολου το bluetooth σας?εγω με το που το βαζω ενω ανοιγω το blouetooth και με βλεπουν οι αλλες συσκευες και εγω τις αλλες δεν μπορουν να μου στειλουν και να στειλω... τι γινετε ρε παιδια?το εχει παθει κανεις σας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimip Δημ. March 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2007 qvga ειναι οι δικες μας,vga ειναι του 9000 και ορισμενων αλλων μπορεις να γινεις λιγο πιο επεξηγηματικος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. March 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2007 οχι βρε c:p το weather panel μια χαρα παιζει στο 2020i μου,απλα δεν γουσταρει το 3300 και τον τιτανα:D :lol::lol::D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. March 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2007 μπορεις να γινεις λιγο πιο επεξηγηματικος;με λιγα λογια οι vga οθονες εχουν ενα κλικ καλυτερη απεικονηση ειδικα σε γωνιες αλλα τρωνε πολυ μπαταρια και θελουν μεγαλυτερη επεξεργαστικη ισχυ,αυτα που σου λεω ειναι απο προσωπικη αποψη,ας μας πει την γνωμη του και καποιο αλλο παιδι;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. March 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2007 μπορειτε να μου πειτε τι μπορω να κανω για να σβησω τις διπλες επαφες γιατι δεν καταλαβενω απο το tutorial του mino? ps το phonealarm σας επιρεαζει καθολου το bluetooth σας?εγω με το που το βαζω ενω ανοιγω το blouetooth και με βλεπουν οι αλλες συσκευες και εγω τις αλλες δεν μπορουν να μου στειλουν και να στειλω... τι γινετε ρε παιδια?το εχει παθει κανεις σας? Για τα double contacts βάλε το Kais Outlook Cleaner.Net.v5.9. Όσο για το bluetooth μήπως έχεις απενεργοποιήσει την επιλογή να δέχεσαι αρχεία από άλλες συσκευές; Ψάξε τις ρυθμίσεις του bluetooth. Το phonealarm δεν έχω ακούσει να δημιουργεί τετοιο πρόβλημα. με λιγα λογια οι vga οθονες εχουν ενα κλικ καλυτερη απεικονηση ειδικα σε γωνιες αλλα τρωνε πολυ μπαταρια και θελουν μεγαλυτερη επεξεργαστικη ισχυ,αυτα που σου λεω ειναι απο προσωπικη αποψη,ας μας πει την γνωμη του και καποιο αλλο παιδι;) Όχι και μόνο ένα κλικ βρε!:p Η διαφορά στην απεικόνιση είναι τεράστια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scoupegt_13 Δημ. March 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2007 Για τα double contacts βάλε το Kais Outlook Cleaner.Net.v5.9. Όσο για το bluetooth μήπως έχεις απενεργοποιήσει την επιλογή να δέχεσαι αρχεία από άλλες συσκευές; Ψάξε τις ρυθμίσεις του bluetooth. Το phonealarm δεν έχω ακούσει να δημιουργεί τετοιο πρόβλημα. οχι βρε το ανοιγω απο τις επιλογες να ανιχνευεται απο αλλες συσκευες.. το προβλημα δεν ειναι η ανιχνευση?ανιχνευεται απο αλλες συσκευες αλλα μολις παε να μου στειλουν το αρχειο το διακοπτει.. το απεγκατεστησα το phonealarm και τιποτα.μετα εκενα hard reset και εστρωσε!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastelos Δημ. March 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2007 οχι βρε το ανοιγω απο τις επιλογες να ανιχνευεται απο αλλες συσκευες.. το προβλημα δεν ειναι η ανιχνευση?ανιχνευεται απο αλλες συσκευες αλλα μολις παε να μου στειλουν το αρχειο το διακοπτει.. το απεγκατεστησα το phonealarm και τιποτα.μετα εκενα hard reset και εστρωσε!:D εβαλα μετα απο 4+ μην ες το phonealarm παλι να δω αν θα εχω τα ιδια παλια προβληματα.. αποτελεσμα μαλλον παω για φορματ της καρτας ελπιζω να ειναι μονο αυτο τι κ@@@@προγραμμα:X ποτε ξανα το phonealarm...:cry: Παράθεση Samsung Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. March 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2007 εβαλα μετα απο 4+ μην ες το phonealarm παλι να δω αν θα εχω τα ιδια παλια προβληματα.. αποτελεσμα μαλλον παω για φορματ της καρτας ελπιζω να ειναι μονο αυτο τι κ@@@@προγραμμα:X ποτε ξανα το phonealarm...:cry: Στην κάρτα το εγκατέστησες; Eίστε σίγουροι οτι τo phonealarm σας δημιουργεί προβλήματα; Δοκιμάστε μετά από hard reset να περνάτε ενα-ενα τα προγράμματα ωστε να δείτε ποιό είναι προβληματικό. Πάντως σαν πρόγραμμα έχει μοναδικές δυνατότητες, εγώ δεν το βγάζω με τίποτα.:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts