tato Δημ. March 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2007 Καλημερα στο Foroum Θελω να κανω αναβαθμηση στην ROM του HTC P3300 αλλα το προβλημα μου ειναι οτι δεν ξερω πως ποια εχει τωρα εκγαταστημενη στο τηλεφωνο...πως θα την βρω ??? ...και εαν κανω εγκατασταση μιας rom που εχω κατεβασει απο την NGM ενω το τηλεφωνο ειναι αγορασμενο απο την ACE θα υπαρξει προβλημα????? Τhanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. March 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2007 Καλημερα στο Foroum Θελω να κανω αναβαθμηση στην ROM του HTC P3300 αλλα το προβλημα μου ειναι οτι δεν ξερω πως ποια εχει τωρα εκγαταστημενη στο τηλεφωνο...πως θα την βρω ??? ...και εαν κανω εγκατασταση μιας rom που εχω κατεβασει απο την NGM ενω το τηλεφωνο ειναι αγορασμενο απο την ACE θα υπαρξει προβλημα????? Τhanks μεγαλο !!!!!!! μην την βαλεις .. εκτος του οτι υπαρχει κινδυνος για την συσκευη με κατι τετοιο απο οσο ξερω δεν μπορεις κιολας λογω κελιδωματος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tato Δημ. March 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2007 μεγαλο !!!!!!! μην την βαλεις .. εκτος του οτι υπαρχει κινδυνος για την συσκευη με κατι τετοιο απο οσο ξερω δεν μπορεις κιολας λογω κελιδωματος Εαν ομως βαλω την Update ROM απο την ACE τοτε θα εχω παλι προβλημα...?? και πως μπορω να βρω ποια version εχει τωρα το κινητο μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. March 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2007 Εαν ομως βαλω την Update ROM απο την ACE τοτε θα εχω παλι προβλημα...?? και πως μπορω να βρω ποια version εχει τωρα το κινητο μου Τα πραγματα ειναι απλα μπαινεις στo forum της ΑCE (http://www.qtek.gr/forum/) kaneis registration και κατεβαζεις απο εκει το τελευταιο update τou Artemis με full support (για παν ενδεχόμενο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tato Δημ. March 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2007 Τα πραγματα ειναι απλα μπαινεις στo forum της ΑCE (http://www.qtek.gr/forum/) kaneis registration και κατεβαζεις απο εκει το τελευταιο update τou Artemis με full support (για παν ενδεχόμενο) Τελικα το κινητο μου εχει την τελευταια εκδοση λογισμικου 3.0.0.4... αλλα να σε ρωτησω κατι ακομα ...υπαρχει καποιο προγραμμα για φωνητικες εντολες... ειχα εγκαταστησει το VITO...αλλα εκλεινε η εφαρμογη με μετα απο λιγο και επρεπε παλι να πατησω στο προγραμμα για να το ανοιξω...ουφ κουραστικο ηταν:lol: που να κραταει την εφαρμογη συνεχεια ανοιχτη ή καπως να φτιαξω το VITO να ειναι συνεχεια ανοικτο.....:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. March 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2007 Τελικα το κινητο μου εχει την τελευταια εκδοση λογισμικου 3.0.0.4... αλλα να σε ρωτησω κατι ακομα ...υπαρχει καποιο προγραμμα για φωνητικες εντολες... ειχα εγκαταστησει το VITO...αλλα εκλεινε η εφαρμογη με μετα απο λιγο και επρεπε παλι να πατησω στο προγραμμα για να το ανοιξω...ουφ κουραστικο ηταν:lol: που να κραταει την εφαρμογη συνεχεια ανοιχτη ή καπως να φτιαξω το VITO να ειναι συνεχεια ανοικτο.....:D Vito kai Artemis den pane mazi yparxoun enstaseis ws pros thn epexefastikh isxy tou OMAPA :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. March 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2007 Vito kai Artemis den pane mazi yparxoun enstaseis ws pros thn epexefastikh isxy tou OMAPA :X Εδώ κάνει 6-7 sec να σηκωθεί στα 400σάρια. :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastelos Δημ. March 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2007 Εδώ κάνει 6-7 sec να σηκωθεί στα 400σάρια. :worry: εμενα το vito το ανοιγει σε 4 sec χωρις overclock μολις το παω 260 το ανοιγει σε 0,5 sec ενω ταυτοχρονα εχω ανοιχτα το dest6-wisbar desktop-WA-Ptravel alarm-arcanoid-και μιλαω και στο τηλεφωνο με μια γραμμη αναμονη:lol: αν τα κλεισω αυτα το ανοιγει πριν πατησω το κουμπι:p :p πολυ αργει το χ500 παντως ,να παρεις ενα με ομαπα;) Παράθεση Samsung Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tato Δημ. March 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2007 Ενταξει θα την πεταξω την παντοφλα :p αλλα μεχρι τοτε υπαρχει καποια λυση για φωνητικες εντολες που να μην κλεινουν και να ειναι συνεχεια ανοικτες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. March 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2007 εμενα το vito το ανοιγει σε 4 sec χωρις overclock μολις το παω 260 το ανοιγει σε 0,5 sec ενω ταυτοχρονα εχω ανοιχτα το dest6-wisbar desktop-WA-Ptravel alarm-arcanoid-και μιλαω και στο τηλεφωνο με μια γραμμη αναμονη:lol: αν τα κλεισω αυτα το ανοιγει πριν πατησω το κουμπι:p :p πολυ αργει το χ500 παντως ,να παρεις ενα με ομαπα;) Εσύ μάλλον έχεις αλλάξει επεξεργαστή και δεν το ξέρεις. :D :D :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastelos Δημ. March 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2007 Εσύ μάλλον έχεις αλλάξει επεξεργαστή και δεν το ξέρεις. :D :D :D ωραιο πραγμα να ηταν custom και τα ppc να μπορουσες να το φτιαξεις ακριβως οπως το θες...... ps πιο Ν95 μας τελοιωσε απο τον 9/07 φοραμε ΝΙΚΕ:lol: :lol: Παράθεση Samsung Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. March 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2007 πολυ αργει το χ500 παντως ,να παρεις ενα με ομαπα;) :lol::lol::lol::lol::lol: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
warrant1985 Δημ. March 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2007 Καλησπέρα ενδιαφέρομαι εαν υπάρχει πρόγραμμα που να διαβάζει τα barcodes έχω διαβάσει όλες τις σελίδες δεν είδα κάτι ανάλογο ευχαριστώ εκ των προτέρω όποιος μπορεί να βοηθήσει. Παράθεση Μπορείτε να προσθέσετε μόνο μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. March 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2007 Πως να τα διαβάζει? Με διαλογισμό? Δεν νομίζω ότι γίνεται κάτι τέτοιο. Είπαμε είναι γρήγορο εμενα το vito το ανοιγει σε 4 sec χωρις overclock μολις το παω 260 το ανοιγει σε 0,5 sec ενω ταυτοχρονα εχω ανοιχτα το dest6-wisbar desktop-WA-Ptravel alarm-arcanoid-και μιλαω και στο τηλεφωνο με μια γραμμη αναμονη:lol: αν τα κλεισω αυτα το ανοιγει πριν πατησω το κουμπι:p :p αλλά για θαύματα... περάστε αύριο. :lol: :lol: :lol: Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. March 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2007 εμενα το vito το ανοιγει σε 4 sec χωρις overclock μολις το παω 260 το ανοιγει σε 0,5 sec ενω ταυτοχρονα εχω ανοιχτα το dest6-wisbar desktop-WA-Ptravel alarm-arcanoid-και μιλαω και στο τηλεφωνο με μια γραμμη αναμονη:lol: αν τα κλεισω αυτα το ανοιγει πριν πατησω το κουμπι:p :p :blink::blink::lol::lol::lol::D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arkaki4 Δημ. March 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2007 Με το Ringo ειχα απαντηση τεσπα τωρα καμια φορα δεν βγαζει ηχο κλησεις οταν με περνουν και πρεπει να κανω την διαδικασια απο το Ringo απο την αρχη..Δεν καταλαβαινω γιατι δεν παιζει απο το κανονικο προγραμμα των WINDOWS ,επισης τωρα σταματησε να εχει και δονηση τα νευρα μου Ζaharaki να που συναντιομαστε και εδω ο FAΖERNICK ειμαι ...χεχεχεχ:D :D :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scoupegt_13 Δημ. March 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2007 ρε παιδια οταν ανοιγω η κανω restart οταν ανοιγουν τα windows μου ανοιγει και το navimate μονο του. πηγα στο startup αλλα δεν το εχει μεσα. μπορω να κανω κατι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. March 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2007 Με το Ringo ειχα απαντηση τεσπα τωρα καμια φορα δεν βγαζει ηχο κλησεις οταν με περνουν και πρεπει να κανω την διαδικασια απο το Ringo απο την αρχη..Δεν καταλαβαινω γιατι δεν παιζει απο το κανονικο προγραμμα των WINDOWS ,επισης τωρα σταματησε να εχει και δονηση τα νευρα μου Ζaharaki να που συναντιομαστε και εδω ο FAΖERNICK ειμαι ...χεχεχεχ:D :D :D :blink::blink: καλως τον :D:D τα υπολοιπα πμ νικολα :D οσο για τους ηχους που λες..πετα μεσα στον φακελο my documents στην storege card χυμα οτι τραγουδι θελεις και θα τα διαβαζει απο κει το τηλεφωνο;) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
typas Δημ. March 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2007 ξερει κανεις να μου πει γιατι στο αρτεμις ενω εχω εγκαταστημενο το destinator μια μου βγαζει οτι η κεραια για το gps ειναι συνδεμενη και μετα απο λιγι μου λεει οτι η κεραια αποσυνδεθηκε και μετα ξανα παλι απο την αρχη?? τι πρεπει να κανω γιατι μολις παει να πιασει σημα κοβεται :( :( Παράθεση JUST DO IT [sIGPIC][/sIGPIC] Female Body Inspector www poroia.tk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. March 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2007 :Xξερει κανεις να μου πει γιατι στο αρτεμις ενω εχω εγκαταστημενο το destinator μια μου βγαζει οτι η κεραια για το gps ειναι συνδεμενη και μετα απο λιγι μου λεει οτι η κεραια αποσυνδεθηκε και μετα ξανα παλι απο την αρχη?? τι πρεπει να κανω γιατι μολις παει να πιασει σημα κοβεται :( :( Mhn trelenese einai gnwsto bug yparxei lisi .. Des to 10o post edw Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arkaki4 Δημ. March 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2007 :blink::blink: καλως τον :D:D τα υπολοιπα πμ νικολα :D οσο για τους ηχους που λες..πετα μεσα στον φακελο my documents στην storege card χυμα οτι τραγουδι θελεις και θα τα διαβαζει απο κει το τηλεφωνο;) Ok θα το κανω και θα σου πω.. Επισης χθες ο Navigator ελεγε διαρκως ασθενες σημα--- εβρισκε τους δορυφορους και στα καπακια τους εχανε,μετα εστρωσε ,ειχε κανεις αλλος χθες προβλημα..? Επισης ενω εχω μικρα(στα μυνηματα) στα ελληνικα μου βγαζει κεφαλαια και ο ορθογραφικος ελεγχος ειναι στα αγγλικα..ANY HELP?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
typas Δημ. March 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2007 :X Mhn trelenese einai gnwsto bug yparxei lisi .. Des to 10o post edw τιποτα τα ιδια κανει παλι Παράθεση JUST DO IT [sIGPIC][/sIGPIC] Female Body Inspector www poroia.tk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cristaras Δημ. March 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2007 Τελικα το κινητο μου εχει την τελευταια εκδοση λογισμικου 3.0.0.4... αλλα να σε ρωτησω κατι ακομα ...υπαρχει καποιο προγραμμα για φωνητικες εντολες... ειχα εγκαταστησει το VITO...αλλα εκλεινε η εφαρμογη με μετα απο λιγο και επρεπε παλι να πατησω στο προγραμμα για να το ανοιξω...ουφ κουραστικο ηταν:lol: που να κραταει την εφαρμογη συνεχεια ανοιχτη ή καπως να φτιαξω το VITO να ειναι συνεχεια ανοικτο.....:D Mia hazo erotisi.....pos vlepis pio logismiko forai? :O :O :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dionysg Δημ. March 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2007 Εχει βρει κανεις καμια λυση για να δουλεψει το Phone pad.H ace στα @@ της μας εχει γραψει μου φαινεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. March 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2007 Εχει βρει κανεις καμια λυση για να δουλεψει το Phone pad.H ace στα @@ της μας εχει γραψει μου φαινεται η ace εχει ηδη βγαλει update με το smart dial να δουλευει ηδη και στα ελληνικα ... http://www.qtek.gr/forum/showthread.php?t=2233 αν εχεις ελληνικο τηλεφωνο που το καλυπετει η εγγυηση της ace πολυ απλα κανε register sto φορουμ και κατεβασε την;) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts