Jump to content

[Επίσημο] HTC P3300 (Artemis)

SIRHC
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 11,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδια δεν μου κανει ''κατεβασμα'' στο QUICK GPS.Ξερει κανεις τι μπορει να φταιει;

ti akrivos diadikasia kaneis?

Έχω ένα πρόβήμα με τον screen protector (EXIM SPUC από το ebay) και έχει να κάνει με τα air bubbles που δημιουργούνται κατά την τοποθέτησή του. Το έχω βάλει και βγάλει πολλές φορές, το έχω καθαρίσει αλλά τίποτα. Τα air bubbles είναι εκεί και φαίνεται απαίσιο. Υπάρχει κάποιος που ξεπέρασε αυτό το πρόβλημα?

Έχει χρησιμοποιήσει κανένας το Total Input ?

Πως δουλεύει?, Με το net framework installed, κάθε φορά που πάει να συνθεθεί πετάει error και κλείνει ...

Μήπως υπάρχει τίποτε παρόμοιο είτε bluetooth ή wifi???

Thanks!

Έχω ένα πρόβήμα με τον screen protector (EXIM SPUC από το ebay) και έχει να κάνει με τα air bubbles που δημιουργούνται κατά την τοποθέτησή του. Το έχω βάλει και βγάλει πολλές φορές, το έχω καθαρίσει αλλά τίποτα. Τα air bubbles είναι εκεί και φαίνεται απαίσιο. Υπάρχει κάποιος που ξεπέρασε αυτό το πρόβλημα?

Οταν πας να το βαλεις στο κινητο βαλε λιγο νερο απο μεσα και θα εισαι οκ.

Ρε παιδια τι γινεται σε ολους εσας δουλευει μια χαρα το QUICK GPS μονο σε μενα κολλησε;΄Σας εχει τυχει να μην κανει ''κατεβασμα'' αν ναι τι κανατε;Έυχαριστω πολυ..

εκανες κανενα reset στην συσκευη;το activesync ειναι κανονικα συνδεδεμενο ε;

Εκανα 3soft ολα κανονικα συνδεδεμενα και το activesync δουλευει αψογα αλλα τιποτα..

Guest lagoudakis
τι να πω;περιεργο,δηλαδη ανοιγεις το QUICK GPS πατας κατεβασμα και δεν κανει τιποτα;δεν σου λεει κατι;απο κατω στην ενημερωση και στο ισχυς τι γραφει;

Ρε παιδια τι γινεται σε ολους εσας δουλευει μια χαρα το QUICK GPS μονο σε μενα κολλησε;΄Σας εχει τυχει να μην κανει ''κατεβασμα'' αν ναι τι κανατε;Έυχαριστω πολυ..

με συνδεδεμενο το activesync anoigontas ton IE μπορεις να σερφαρεις κανονικα στο ιντερνετ?

αν ναι ,πηγαινε εναρξη-προγραμματα-quick gps-μενου-επιλογες- και τσεκαρε το κουτακι με "αυτοματη ληψη οταν υπαρχει activesync συνδεση"

Samsung Note II

Μηπως ξερει κανεις αν το HTC 3300 δουλευει την καρτα της vodafone με 2 νουμερα η εχει καποιο προβλημα?

Μηπως ξερει κανεις αν το HTC 3300 δουλευει την καρτα της vodafone με 2 νουμερα η εχει καποιο προβλημα?

ME cosmote που εχω εγω δουλευει αψογα.

Λογικα δουλευει κ με vodafone.

τι να πω;περιεργο,δηλαδη ανοιγεις το QUICK GPS πατας κατεβασμα και δεν κανει τιποτα;δεν σου λεει κατι;απο κατω στην ενημερωση και στο ισχυς τι γραφει;

Μου λεει στο ''Ισχυς'' οτι εληξαν και οταν παταω ''κατεβασμα'' λεει ''Η συνδεση απετυχε δοκιμαστε ξανα''

Tο quick gps που χρειαζεται?

Εγω δεν το χω κανει κ το destinator δουλευει κανονικα.

Στο pn δουλευει κανονικα.

Το 6 καπως καθυστερει να με πει πχ στριψε κτλ κ με βγαζει καμια 50 μετρα λαθος

Καπου ειχα διαβασει για ενα προγραμμα μετρητη κλησεων

Μπορει Καποιος Να μου το pm? Please

με συνδεδεμενο το activesync anoigontas ton IE μπορεις να σερφαρεις κανονικα στο ιντερνετ?

αν ναι ,πηγαινε εναρξη-προγραμματα-quick gps-μενου-επιλογες- και τσεκαρε το κουτακι με "αυτοματη ληψη οταν υπαρχει activesync συνδεση"

Το κουτακι με "αυτοματη ληψη οταν υπαρχει activesync'' ειναι τσεκαρισμενο δεν μπορει να μπει ομως στο internet μου βγαζει μηνυμα ''Η σελιδα που αναζητατε δεν μπορει να προβληθει εξαιτιας αγνωστου σφαλματος 0χ80072f78'' τι γινεται δεν ξερω

Guest lagoudakis
Tο quick gps που χρειαζεται?

Εγω δεν το χω κανει κ το destinator δουλευει κανονικα.

Στο pn δουλευει κανονικα.

Το 6 καπως καθυστερει να με πει πχ στριψε κτλ κ με βγαζει καμια 50 μετρα λαθος

Καπου ειχα διαβασει για ενα προγραμμα μετρητη κλησεων

Μπορει Καποιος Να μου το pm? Please

στο να κανει ενημερωση και να βρισκει δορυφορους πιο γρηγορα,κανονικα δεν χρειαζεται να το κανεις το κανει μονο του αν δεις την ενημερωση,για κλησεις το battery status και το dk today

Το navimate τελικα αντιγραφεται απο την μια sd σε αλλη!

Ποιο mp3 player να ΄βαλω παιδια; κανενα pm για software δοκιμασμενα για την αρτεμη; μονο τιτλους αν μπορει καποιος.

ευχαριστώ πολυ. ;)

Ρε παιδια εχω προβλημα με το VOICE SPEED DIAL... :(

Εχω το εργαλειο περιπου 10 ημερες τωρα και ολα λειτουργουν μια χαρα αλλα εδω και 2 ημερες το voice speed dial δεν θελει να δουλεψει... δοκιμασα μηπως καποιο αλλο προγραμμα το επηρεαζει αλλα ουτε αυτο παιζει... :( πανω που το ειχα συνηθισει :(

Υπαρχει περιπτωση να το κανω παλι εγκατασταση??? το εχει κανενας???

Το κουτακι με "αυτοματη ληψη οταν υπαρχει activesync'' ειναι τσεκαρισμενο δεν μπορει να μπει ομως στο internet μου βγαζει μηνυμα ''Η σελιδα που αναζητατε δεν μπορει να προβληθει εξαιτιας αγνωστου σφαλματος 0χ80072f78'' τι γινεται δεν ξερω

πιστευω οτι την ωρα που τα κανεις αυτα εισαι συνδεδεμενος στο ιντερνετ μεσω του pc σου:D

αν εισαι τοτε κατι δεν λειτουργει καλα με το activesync

αν εχεις wifi κανε συνδεση μεσω αυτου και κατεβασε ετσι τα δεδομενα

το σιγουρο ειναι οτι αν δεν βλεπει συνδεση με το ιντερνετ το activesync δεν μπορεις και να κατεβασεις δεδομενα με το quick gps

kai kati allo ..

θεωρω οτι εχεις παει...έναρξη- ρυθμίσεις- USB σε pc ξεκλίκαρε την χρήση προχωρημένης λειτουργίας

Samsung Note II

Το navimate τελικα αντιγραφεται απο την μια sd σε αλλη!

Ποιο mp3 player να ΄βαλω παιδια; κανενα pm για software δοκιμασμενα για την αρτεμη; μονο τιτλους αν μπορει καποιος.

ευχαριστώ πολυ. ;)

φιλε μου αν σε ενδιαφερει να ασχοληθεις με το ppc soy δοκιμασε να ριξεις μια ματια στις προηγουμενες σελιδες οσα ρωτας εχουν απαντηθει αρκετες φορες

το navimate δεν αντιγραφεται σε αλλη καρτα εκτος αν στειλεις την καρτα στην ace hellas και σου ενεργοποιησει την νεα

αν το πηρες απο την ace γραψου και στο φορουμ της για να εχεις και τα updates http://www.qtek.gr/forum/

και εγω και αλλοι εχουμε δωσει προγραμματα που παιζουν με το 3300

απλα κοιτα λιγο πιο πισω στις σελιδες

Samsung Note II

πιστευω οτι την ωρα που τα κανεις αυτα εισαι συνδεδεμενος στο ιντερνετ μεσω του pc σου:D

το σιγουρο ειναι οτι αν δεν βλεπει συνδεση με το ιντερνετ το activesync δεν μπορεις και να κατεβασεις δεδομενα με το quick gps

kai kati allo ..

θεωρω οτι εχεις παει...έναρξη- ρυθμίσεις- USB σε pc ξεκλίκαρε την χρήση προχωρημένης λειτουργίας

Ειχα κ γω το ιδιο προβλημα.

Το μυστικο τελικα ειναι αυτο που ειπες

"kai kati allo ..

θεωρω οτι εχεις παει...έναρξη- ρυθμίσεις- USB σε pc ξεκλίκαρε την χρήση προχωρημένης λειτουργίας"

kai kati allo ..

Φιλε mastelos ειχες απολυτο δικιο τελικα ηταν ''έναρξη- ρυθμίσεις- USB σε pc ξεκλίκαρε την χρήσηπροχωρημένης λειτουργίας''.Τωρα ειναι ΟΚ.Παιδια σας ευχαριστω πολυ ολους...

Ξέρει κανένας τις ρυθμίσεις για ασυρματη σύνδεση μέσω ασύρματου adsl router; Πως θα συνδεθεί στο τοπικό μου δίκτυο; πως θα το δει το activesync;

Μου δείχνει συνδεδεμένο στο ασυρματο δικτυο με άριστο σήμα αλλά δεν το βλέπει το activesync. Δεν φένεται επίσης κάπως και από άλλο pc μου.

καμιά ιδέα?

:(