Jump to content

Τι παράξενο σας έχει συμβεί ενω περπατάτε στο δρόμο

Mbokota
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλά σοβαρά μιλάς? :lol: :lol: Πολύ γέλασα όταν το διάβασα! Θα ήθελα πολύ να το δω :happy:

Άστα... ρεζίλι έγινα. Ευτυχώς που το είχα δεί ότι κατευθύνεται πάνω μου και είχα προετοιμαστεί ψυχολογικά :p Εγώ βέβαια είδα γύρω μου ότι γελούσαν άλλοι αλλά τί να'κανα;

Εμένα μια φορά, πιο παλιά βέβαια ενώ περπατούσα έρχετε ένα κατά πάνω μου και μου έδωσε μια σφαλιάρα :cry: Αχ! Δεν ξέρω όμως για πιο λόγο :confused:

Καλά αυτά τα περιστέρια μας έχουν ταράξει τελικά... Είναι γενικό το φαινόμενο απ'ότι βλέπω!!! :p

Άσε που άλλες φορές σε εκεί που κάθεσαι κάπου αμέριμνος και μιλάς με κανέναν, σου έρχεται κάτι στο κεφάλι και μετά, όταν κοιτάς πάνω, βλέπεις ένα περιστέρι να κουνάει χαρούμενο τον ποπό του

Και πέρυσι, γυρνούσαμε από διακοπές και γλίστησα στο καράβι, έπεσα, μετά σηκώθηκα και έριξα ένα γέλιο!!!! :lol: Δεν κοίταξα βέβαια γύρω γύρω να δω αν γελούσαν κι άλλοι:lol: Ντράπηκα λιγουλάκι!

Αυτά είναι ανθρώπινα. Δεν είναι μα ντρέπεσαι γιατί σε όλους συμβαίνουν. Βασικά η καλύτερη αντίδραση ήταν αυτή (το να γελάσεις). Κι εγώ έτσι προσπαθώ να κάνω. Απλώς είναι να μην έχει κόσμο δίπλα...

Λίγο off topic: Μια φορά στο φροντιστήριό μου είχε μπεί σκυλί και κάναμε μαζί μισή ώρα μάθημα γιατί δεν έβγαινε, και η καθηγήτρια ήταν μια μ@λ@κω, ώσπου του έριξε νερό, έζεξε η τάξη και στο τέλος έφυγε. Όσο για πουλί. Θυμάμαι πέμπτη δημοτικού, 5-6 χρόνια τώρα, κάναμε αγγλικά και ακούγαμε κασέτα, ώσπου ξαφνικά ακούμε ένα γδούπο και είδαμε ότι ένα πουλί είχε κουτουλήσει στο πρεβάζι του παραθύρου που στεκόταν η καθηγήτρια.

Εμένα φίλε μου στη σχολή μου, καθημερινά έχουμε 2-3 πτηνά να παρακολουθούν τον εκάστοτε καθηγητή. Είναι τα μόνα που προσέχουν στο μαθημα :)

Τhe end of an era...

Βασικά εγώ εννοούσα ότι ένας μου έδωσε σφαλιάρα και όχι το περιστέρι....

Απλά μου ξέφυγε ένα ς :rolleyes:

Πάντως όσο σκέφτομαι το περιστέρι να έρχεται κατά πάνω σου, γελάω :lol: :lol:

Θέλω διακοπές!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Βασικά εγώ εννοούσα ότι ένας μου έδωσε σφαλιάρα και όχι το περιστέρι....

Απλά μου ξέφυγε ένα ς :rolleyes:

Πάντως όσο σκέφτομαι το περιστέρι να έρχεται κατά πάνω σου, γελάω :lol: :lol:

Ααααα! Sorry τοτε. (πάντως το κακό με τα περιστέρια έχει παραγίνει - δεν είμαι το μόνο θύμα). Καλά έτσι ξαφνικά ήρθε κ σε βάρεσε; Δεν είπε τίποτα;

Τhe end of an era...

Όχι τίποτα δεν είπε...

Αχ όσο το θυμάμαι!

Και να φανταστείς είχε και πολύ κόσμο. Μέρα μεσημέρι, σε πλατεία... :confused:

Θέλω διακοπές!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Όχι τίποτα δεν είπε...

Αχ όσο το θυμάμαι!

Και να φανταστείς είχε και πολύ κόσμο. Μέρα μεσημέρι, σε πλατεία... :confused:

Κανένας τρελός θα ήταν ή θα σε μπέρδεψε για καμία άλλη που της τα'χε μαζεμένα γιατί αλλιώς γυναίκα δε βαράς ;)

Τhe end of an era...

μμμ

εχει τυχει να μου μπουν μυγακια στο στομα..

να πεσω στο ισιωμα μπροστα σε κοσμο

να πεφτω σε slow motion και να λεω πεφτω-πεφτω, και αλλα πολλα

Βγαίνω απο το αυτοκίνητο και περπατάω μια απόσταση 50m για να μπω στη δουλειά.Όπως περπατάω στο δρόμο,σκάει ένα (σημαντικό..) sms.Ντάλα ο ήλιος όποτε σκύβω και κοιτάω προς τα κάτω για να το διαβάσω.Μπροστά μου παρκαρισμένο ένα φορτηγάκι που στην καρότσα είχε σιδερόβεργες οι οποίες εξείχαν κοντά στα 2m απο την καρότσα.Όταν τις πήρα χαμπάρι η άκρη τους είχε φτάσει στο ύψος του λαιμού μου και 5 πόντους δεξιά..Θα καρφωνόμουν σαν σουβλάκι και δεν θα έπαιρνα χαμπάρι.. :blink:

Βγαίνω απο το αυτοκίνητο και περπατάω μια απόσταση 50m για να μπω στη δουλειά.Όπως περπατάω στο δρόμο,σκάει ένα (σημαντικό..) sms.Ντάλα ο ήλιος όποτε σκύβω και κοιτάω προς τα κάτω για να το διαβάσω.Μπροστά μου παρκαρισμένο ένα φορτηγάκι που στην καρότσα είχε σιδερόβεργες οι οποίες εξείχαν κοντά στα 2m απο την καρότσα.Όταν τις πήρα χαμπάρι η άκρη τους είχε φτάσει στο ύψος του λαιμού μου και 5 πόντους δεξιά..Θα καρφωνόμουν σαν σουβλάκι και δεν θα έπαιρνα χαμπάρι.. :blink:

Εμενα ειναι η δουλεια μου τετοια που ολη μερα μπροστα μου βλεπω σιδερα.

Πολυ επικινδυνο.

Ω ξειν' αγγελλειν Λακεδαιμονιοις οτι τηδε κειμεθα τοις κεινων ρημασι πειθομενοι.

απαπα! αυτο μου κανει κατι σε Final Destination 'Βλεπω τον Θανατο σου'

Όντως. Λίγη προσοχή δε βλάπτει.

Όσο για το θέμα των πουλιών πραγματικά έχει παραγίνει.

Έχουν κατακουτσουλήσει τα αυτοκίνητα. Ειδικά οι δεκαωχτούρες.

Μια φορά περπατούσα αμέριμνος στο δρόμο και με πέτυχε στο χέρι μία. Και τη μάνα μου μια φορά πάνω στο μπουφάν.

Βασικα δεν περπατουσα, αλλα πολυ συχνα, οταν στεκομαι καπου, ερχονται και ξαπλωνουν σκυλια στα ποδια μου :wacko:

Προσφατα στην αριστοτελους πχ :p

εντωμεταξυ δεν εχω σκυλι

Και μια φίλη μου, χωρίς να έχει σκυλί, αν και τα αγαπάει πάρα πολύ, έχει "πλήρη σύνδεση" με ένα σκυλι. Τι εννοώ. Εννοώ ότι 'οταν θα δεί σκυλί στο δρόμο και θα πάει κοντά του, το σκυλί ημερεύει και την αφήνει να το χαϊδεύσει και να παίξει μαζί του. Πραγματικά γίνεται ένα με το σκυλί, λές και το σκυλί ενώνεται ψυχικά μαζί της. Γι'αυτό τη φωνάζουμε και "σκυλί" (αλλά και για κάποιο άλλο λόγο, όχι πονηρό).

Αυτή μου θύμισε η ιστορία σου.

Ας μη το κρύβουμε.

Διψάμε για ουρανό!

Όντως. Λίγη προσοχή δε βλάπτει.

Όσο για το θέμα των πουλιών πραγματικά έχει παραγίνει.

Έχουν κατακουτσουλήσει τα αυτοκίνητα. Ειδικά οι δεκαωχτούρες.

Μια φορά περπατούσα αμέριμνος στο δρόμο και με πέτυχε στο χέρι μία. Και τη μάνα μου μια φορά πάνω στο μπουφάν.

Αφηστε ρε τα ζωντανα να κουτσουλανε οπου θελουνε... Τι πιο φυσικο πραγμα απο μια κουτσουλια? Μηπως προτιμας καλυτερα τους καδους που ειναι τιγκα στο σκουπιδι σε καθε στενο, η ολα τα χημικα αποβλητα που βγαινουν απο αυτοκινητα, εργοστασια κλπ?:)

No Rest for the Wicked

Αφηστε ρε τα ζωντανα να κουτσουλανε οπου θελουνε... Τι πιο φυσικο πραγμα απο μια κουτσουλια? Μηπως προτιμας καλυτερα τους καδους που ειναι τιγκα στο σκουπιδι σε καθε στενο, η ολα τα χημικα αποβλητα που βγαινουν απο αυτοκινητα, εργοστασια κλπ?:)

Όταν φύγει εντελώς το χρώμα από τα αυτοκίνητα τότε θα καταλάβουμε τις συνέπειες. Οικολόγος είσαι;

Ας μη το κρύβουμε.

Διψάμε για ουρανό!

Οχι δεν ειμαι οικολογος....

Κι εγω εχω αμαξι και μου το εχουν κουτσουλησει απειρες φορες.

Και να φυγει λοιπον το χρωμα ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ;

Μη σκατε για τετοια πραγματα ρε σεις.... :cool:

No Rest for the Wicked

Όταν φύγει εντελώς το χρώμα από τα αυτοκίνητα τότε θα καταλάβουμε τις συνέπειες. Οικολόγος είσαι;

Οταν δεις τα πουλιά να εξαφανίζονται...εκεί να δείς συνέπειες! Θα τις καταλάβεις κι εσυ και όλοι μας για τα καλά.

• 3 weeks later...

Σήμερα έγιναν τα εξής δυο.

1)Περιμέναμε εγω κι ο φίλος μου στην άκρη του δρόμου να περάσουμε απέναντι. Και έρχεται ένας οδηγός που ήθελε να στρίψει, περνώντας από το απέναντι ρεύμα, και από κει θα περνάγαμε κι εμείς. Μας κορνάρει να περάσουμε, ενω από το απέναντι ρεύμα έρχονταν ακόμα αυτοκίνητα, και μας φώναζε. Αφού πέρασαν τα αυτοκίνητα, ο τελευταίος του φωνάζει "Καλά ρε, στη Γερμανία είσαι;". Λες και άμα περνάγαμε στη μέση θα σταματούσαν για να περάσει κι αυτός.

2)Καθώς περνάγαμε έξω από ένα σπίτι, ακούσαμε τον ιδιοκτήτη να παίζει στη φυσαρμόνικα το "Νιάου βρε γατούλα". Ήμαρτον πια.

Ας μη το κρύβουμε.

Διψάμε για ουρανό!

2)Καθώς περνάγαμε έξω από ένα σπίτι, ακούσαμε τον ιδιοκτήτη να παίζει στη φυσαρμόνικα το "Νιάου βρε γατούλα". Ήμαρτον πια.

:lol: :p :D :X

Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη!

http://www.progno.gr ;)

Wirelessly posted (Opera/8.01 (J2ME/MIDP; Opera Mini/1.2.2960/1316; en; U; ssr))

Πηγαίνοντας μια μέρα στο πανεπιστήμιο, στη στάση ευαγγελισμός, ένας τύπος κρατούσε στο χέρι ένα ρόπαλο και το χτυπούσε με μανία σε ένα δέντρο... Το έκανε επί ένα εικοσάλεπτο... Φυσικά είχε γίνει περίγελος... Το γιατί δε το έμαθα πότε...

να πεφτω σε slow motion και να λεω πεφτω-πεφτω, και αλλα πολλα

Αυτό το χω πάθει και 'γω. Αλλά σε πολύ χειρότερη μορφή. Κρατουσα και ομπρέλα. Θέαμα ειχα γινει. Μπροστά στο σινεμα, να βγαίνει ο κόσμος, και γω να γλυστράω αργά αργά με τη μουρη προς το πεζοδρόμιο κρατώντας μια μαυρη ομπρέλα και να λεω διάφορα "πεφτωωω, αχχχχ, πιασε με καλέεε" και άλλα τετοια.

Μετά, εσκασα σαν το καρπούζι..

Αυτό το χω πάθει και 'γω. Αλλά σε πολύ χειρότερη μορφή. Κρατουσα και ομπρέλα. Θέαμα ειχα γινει. Μπροστά στο σινεμα, να βγαίνει ο κόσμος, και γω να γλυστράω αργά αργά με τη μουρη προς το πεζοδρόμιο κρατώντας μια μαυρη ομπρέλα και να λεω διάφορα "πεφτωωω, αχχχχ, πιασε με καλέεε" και άλλα τετοια.

Μετά, εσκασα σαν το καρπούζι..

:lol: :lol: :lol: :lol: :respect: :respect:

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

Θεικό :lol: :lol: :lol: :respect: :rotfl: