Jump to content

Heroes - Heroes Reborn (NBC)

DesertSMisSRaiN
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τη Δευτέρα με διπλό επεισόδιο :)

nop.. την άααααλη δευτέρα στις 22

• Απαντήσεις 1,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Και ας ελπισουμε να ειναι τα πραγματα τοσο καλα οσο τα παρουσιαζει το παρακατω trailer :)

THE POWER OF FOUR

[sIGPIC][/sIGPIC]

Και ας ελπισουμε να ειναι τα πραγματα τοσο καλα οσο τα παρουσιαζει το παρακατω trailer :)

Σε τι σημείο απόγνωσης έχουν φτάσει και χρησιμοποιούν την έκφραση "It doesn't disappoint" ώστε να τραβήξουν κόσμο, λες και διαφημίζουν πτυσσόμενο καναπέ telemarketing; :lol:

Σοβαρά πάντως, μακάρι να είναι έτσι, γιατί καλό Heroes = κόλλημα.

Σε τι σημείο απόγνωσης έχουν φτάσει και χρησιμοποιούν την έκφραση "It doesn't disappoint" ώστε να τραβήξουν κόσμο, λες και διαφημίζουν πτυσσόμενο καναπέ telemarketing; :lol:

Σοβαρά πάντως, μακάρι να είναι έτσι, γιατί καλό Heroes = κόλλημα.

Πέρα από την πλάκα, το συγκεκριμένο trailer βασίζεται στο δεδομένο ότι η 2η season ήταν μάπα. Δηλαδή το λέει ξεκάθαρα.

Εμένα μου θύμισε λοιπον προεκλογικό σποτ, του στυλ : γνωρίζουμε ότι απογοητεύσαμε, γνωρίζουμε ότι τα κάναμε όλα σκατά, αλλά τουλάχιστον είμαστε ειλικρινείς μαζί σας και αν μας ξαναψηφίσετε δεν θα απογοητευτείτε.

patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango

καλησπερα σε ολους.ξερει καποιος ποτε ξεκιναει ο τριτος κυκλος heroes.

τελος αν καποιος γνωριζει απο που μπορω να αγορασω το symbol που φοραει ο Peter Petreli στο λαιμο του.κυκλοφορει στην ελλαδα σε καποιο καταστημα η οχι.

ευχαριστω πολυ.

22 Σεπτεμβρίου.

το επίσημο NBC store για τους HEROES τα έχει όλα! αγόρασα μαι φορά απο εκεί και ξέρω ότι είναι ΟΚ!

Επίσης το επίσημο HEROES thread:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=145765&highlight=heroes

Αύριο η μεγάλη μέρα. :D

Απ'όσα έχω διαβάσει, η αυριανή πρεμιέρα θα αποτελείται απο μια εισαγωγή σαν περίληψη των 2 πρώτων κεφαλαίων και μετά θα παιχτούν 2 επεισόδια που θα σηματοδοτούν το 3ο κεφάλαιο των Heroes με τίτλο Villains.

Τα αυριανά επεισόδια με την σειρά που θα προβληθουν είναι τα The Second Coming και The Butterfly Effect.

Και έτσι έγινε.

Είναι ήδη διαθέσιμα τα επεισόδια 3x00, 3x01 και 3x02 τα 00 και 02 σε έκδοση xor και το 01 σε otv. Καλές αγορές λοιπόν. :)

Και έτσι έγινε.

Είναι ήδη διαθέσιμα τα επεισόδια 3x00, 3x01 και 3x02 τα 00 και 02 σε έκδοση xor και το 01 σε otv. Καλές αγορές λοιπόν. :)

Το 3χ00 τι ειναι?

THE POWER OF FOUR

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το 3χ00 τι ειναι?

Clip Show - Before the third season premiere, a brief recap of Seasons 1 and 2 and interviews with the cast at the premiere party is shown.

http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg

καλησπερα φιλε ευχαριστω που απαντησες αλλα πες μου δε χρειαζεται πιστωτικη καρτα.

φυσικά και θέλει..

Wtf's wrong??

Με εξαίρεση κάτι σκηνές με Sylar και Claire, όλο το υπόλοιπο πρώτο επεισόδιο ήταν ένας αχταρμάς! Δεν είχε νόημα, πεντακόσιοι ηθοποιοί άνευ λόγου και ουσίας, ένα ατέλειωτο μπέρδεμα!!

Μου φαίνεται πως το $%^$& λιγο ο Kring!

Κοντεύει ένα χρόνο που έχει σταματήσει η 2η σεζόν.

Τι διάλο έγραφε;;

Αυτό το πράγμα;

Καήκαμε!

4/10 για το 3x01 (και εξ αυτών 2 για Sylar-Claire και αλλα δύο για επανεμφάνιση Larter)

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

Δεν το έχω δει ακόμα αλλά αυτό έχει ΚΑΙ Ali Larter ΚΑΙ Kristen Bell, οπότε τόσο χάλια όσο το πρώτο αποκλείεται να είναι :p :)

Εντωμεταξύ βλέποντάς το, μου ήρθαν διάφορα ερωτήματα στο μυαλό (πχ

ο Ando δεν είχε πεθάνει;

Ή θυμάμαι λάθος; Όχι ότι έχει σημασία...)

Τελοσπάντων, το 3x01 απλά μέτριο, ενώ με λύπη μου βλέπω ότι επαναλαμβάνονται σχεδόν αυτούσια στοιχεία/plot lines από τις 2 προηγούμενες σεζόν...

edit: Το 3x02 μου φάνηκε καλύτερο (και δεν ήταν μόνο η Bell & η Larter, Deserts :p). Τα πράγματα γίνονται πιο σαφή, αν και υπάρχουν --προφανώς-- σημεία που ενοχλούν (ο Suresh και η ακατάσχετη φλυαρία του, η Μaya γενικότερα ως χαρακτήρας κλπ...).

Ε καλά, κάπου θα είχε

πεθάνει και αυτός αλλά μένει και κανείς νεκρός σε αυτή τη σειρά;

Όντως το 3x02 ήταν καλύτερο του 3x01 και πάλι όμως ΠΟΛΥ κατώτερο της πρώτης ή (ακόμα και) της δεύτερης σεζόν.

Και όχι, η Elle έκανε και πάλι την διαφορά. :p

Επίσης η περσινή ηρωίδα που ήταν και συγγενής της Larter τι απέγινε;

America preferred Kim Kardashian shaking her big *** booty to Hayden Panettiere cheerleading against evil.

According to early reports, 21 million people tuned in to the season premiere of Dancing With the Stars and only 9.8 million were on board for the Heroes launch on Monday night.

Που 'σαι Demiiiiis.

Στα 'λεγα δεν στα 'λεγα?

Και με αποκαλούσες Heroes-hater...http://www.laymark.com/i/m/m194.gif

http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg

Που 'σαι Demiiiiis.

Στα 'λεγα δεν στα 'λεγα?

Και με αποκαλούσες Heroes-hater...http://www.laymark.com/i/m/m194.gif

έτερον εκάτερον μεσιέ Χού

Μολις ειδα και γω το πρωτο...Ενταξει οχι κατι ιδιαιτερο για πρεμιερα,μετριο.

Οχι μαπα αλλα οχι και αυτο που περιμεναμε και μας ειχαν προιδεασει.Τεσπα.

Βασικα πρεπει να κανω μια επαναληψουλα γιατι δε θυμαμαι τιποτα απο 2 κυκλο και με γεμισε αποριες η πρεμιερα!

Η καημενη η Claire:p

THE POWER OF FOUR

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πολύ ωραία και τα 2. Γεννιούνται και πάλι αρκετά ερωτήματα. Ο Άντο δε θυμάμαι να έχει πεθάνει. Σε ποιό επεισόδιο πεθαίνει;

Μήπως είδατε και το 3x00 το preview; Ίσως γι'αυτό ξενερώσατε. Ήταν απαράδεκτο. Μια 40λεπτη διαφήμηση της σειράς. Όποιος δεν το έχει δει, μακριά.

Πολύ ωραία και τα 2. Γεννιούνται και πάλι αρκετά ερωτήματα. Ο Άντο δε θυμάμαι να έχει πεθάνει. Σε ποιό επεισόδιο πεθαίνει;

Μήπως είδατε και το 3x00 το preview; Ίσως γι'αυτό ξενερώσατε. Ήταν απαράδεκτο. Μια 40λεπτη διαφήμηση της σειράς. Όποιος δεν το έχει δει, μακριά.

Όχι, εγώ μόνο τα 3x01 και 3x02 είδα και πάλι ξενέρωσα...

Την έχουνε κάνει απίστευτα ακαταλαβίστικη τη σειρά. Κάτι σαν Lost χωρίς κανένα όμως νόημα, λογική ή... ουσία.

Γιατί μπορεί έτσι όπως έχει γίνει το Lost να αναρωτιέσαι ώρες ώρες "WTF just happened?" αλλά στο Heroes πλέον αναρωτιέσαι όλη την ώρα "WTF am I watching?"

Όχι, εγώ μόνο τα 3x01 και 3x02 είδα και πάλι ξενέρωσα...

Την έχουνε κάνει απίστευτα ακαταλαβίστικη τη σειρά. Κάτι σαν Lost χωρίς κανένα όμως νόημα, λογική ή... ουσία.

Γιατί μπορεί έτσι όπως έχει γίνει το Lost να αναρωτιέσαι ώρες ώρες "WTF just happened?" αλλά στο Heroes πλέον αναρωτιέσαι όλη την ώρα "WTF am I watching?"

Έχουμε ακριβώς την ίδια άποψη ,μόλις είδα τα επεισόδια άλλα δεν μπορώ να πω ότι κατάλαβα κάτι...

Είναι που είναι ψιλοπερίεργη σειρά τώρα με τα ταξίδια στον χρόνο το ξεφτίλισαν τελείως δηλαδή εκεί που γίνεται κάτι πάει κάποιος στο παρελθόν-μέλλον η οπου του καπνίσει και αρχιζει πάλι η ιστορία από την αρχή.Μου φαίνεται θα καταντησει λοστ το heroes άλλα τουλάχιστον το λοστ έχει μια υπόθεση που μπορεί να στηρίξει τόσα ερωτηματικά ενω το heroes...

Και κάτι τελευταίο μόνο έμενα με ενόχλησε η τραγική πλέον αντιγραφή του 4400;

Ακαταλαβιστικη οσο δε παει...Μολις ειδα και το δευτερο...Μπερδευτηκα ακομα πιο πολυ σχετικα με το τι στο καλο γινεται.

Αντε να δουμε τι αλλο θα μας δειξουν.

Παντως ασχετα απο ολα τα αλλα μου αρεσε αρκετα,πολυ καλυτερο του πρωτου.Αυτες οι αποριες και τα ερωτηματικα που αφηνει ειναι λιγο κουραστικα αλλα τι να κανουμε.Ελπιζουμε σε απαντηση συντομα.

Kristen Bell:respect:Τον εκανε ψητο τον

Sylar

:lol:

THE POWER OF FOUR

[sIGPIC][/sIGPIC]

Και κάτι τελευταίο μόνο έμενα με ενόχλησε η τραγική πλέον αντιγραφή του 4400;

E όχι...

Αλλά όπως και να χει το ψιλοξέραμε από την αρχή ότι το Heroes (θα) είναι κάτι ανάμεσα σε X-Men και Τhe 4400.

Αν και τα δύο προαναφερθέντα είχαν και κάποιο νόημα. Το Heroes περισσότερο για να σου σπάσει τα νεύρα είναι παρά για να σε πορώσει με τους ήρωες.