Jump to content

Heroes - Heroes Reborn (NBC)

DesertSMisSRaiN
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Νομίζω στη σκηνή που

o αδελφός της Maya "ακυρώνει"/αναστρέφει αυτό που έκανε η Maya στην οδηγό τους. Αν παρατηρήσεις αυτό που συμβαίνει με τα δάκρυα της Maya θα καταλάβεις τι εννοώ.

Ναι, έτσι φαίνεται. Μάλλον έβγαζε πιο πολύ νόημα να δει τον αδελφό του -για μένα-, και γι'αυτό θεώρησα ότι είδε τον Peter.

Τον αδελφο του ειδε!(οπως νομιζ οτι θα ηταν)

• Απαντήσεις 1,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Για το *edit* 2x03. Αν εξαιρέσω την ιστορία του Hiro που βγαίνει πατάτα so far,

-γιατί διάολε έκαναν skip την πιο σοβαρή σκηνή (τη μάχη με τους ronin) τόσο απότομα; -

και την επανάληψη της ιστορίας

με τα δίδυμα -δηλαδή μέχρι να φτάσουν αυτοί στις U.S. θα πρέπει να βλέπουμε την ίδια σκηνή με διαφορετικά πρόσωπα κάθε φορά;-

κατα τα άλλα το επεισόδιο ήταν πολύ καλό (!)

patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango

Πως φαίνεται ο ξενυχτισμένος ο άνθρωπος :P... Ι stand corrected.
patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango

Τον αδελφο του ειδε!(οπως νομιζ οτι θα ηταν)

τον ίδιο τον εαυτό του βλέπει.. δεν διερωτήθηκε κανείς σας πώς ο ΙΔΙΟΣ επέζησε την έκρηξη χωρίς να καεί? ο αδερφός του έχει την ικανότητα να regenerate... ΑΥΤΟΣ ήταν, ο ΙΔΙΟΣ.. με κάποιο τρόπο άλλαξε την μορφή του να μην βλέπουν οι άλλοι την πραγματική του φυσιογνωμία

Μόλις είχε τον πιλότο των Heroes στο Alter. Εντάξει γενικά καλά πήγε η προβολή του (όσο είδα), όχι πολλές διαφημίσεις ευτυχώς. Θα μπορούσαν στο τέλος να προβάλλουν ένα "next week on Heroes" teaser, αλλά ok.

Όσο ωραίο και να ήταν το επεισόδιο, τα νούμερα δείχνουν πως ίσως να μην υπάρξει επόμενο. 6,1% μέσο όρο

εννοείς τον πιλότο στο Alter? Γενικά είναι στο κανάλι το τι θα κάνει, αλλά απο ένα μόνο επεισόδιο δεν νομίζω να αλλάξει ώρα ή να το κόψει. Επίσης το να το κοψει είναι πολύ νωρίς αφού προφανώς έχει προπληρώσει την season.

το πολύ πολύ να το "θάψει" σε απίστευτες ώρες και να βάλει κάτι άλλο στην θέση του που νομίζει ότι θα αποφέρει καλύτερα ratings.

Ήθελα από καιρό να δω Heroes αλλά δεν τα είχα καταφέρει.

Λένε ότι η σειρά αρχίζει να ανεβαίνει από το 3ο επεισόδιο αλλά εγώ έχω πάθει πλάκα ήδη από το πρώτο!

Εκπληκτική σειρά!!!:up:

To 2x03, ήταν το πρώτο επεισόδιο της 2ης σεζόν που πραγματικά μου άρεσε και μου θύμισε τι ακριβώς ήταν αυτό που με έκανε να κολλήσω με το Heroes στην πρώτη σεζόν.

(καθώς επίσης και πόσο χάλια ήταν το season finale της πρώτης :p)

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

Αρκετά καλό και το 4 αλλά μου φάνηκε μικρό.Αποκαλύπτει διάφορα καθώς και η ιστορία αρχίζει να ωριμάζει αρκετά.Καλό και το hangover ( δυστυχώς! ).
no sig...

Συμπαθητικό το επεισόδιο. Εστίασαν σε νέους χαρακτήρες και δημιούργησαν και μια-δυο καταστάσεις με τεταμένη ατμόσφαιρα που μπορούν να εκμεταλλευτούν στα επόμενα. Λιγο η ιστορία της Claire δε μου κάθεται καλά. Σαν να μην πολυκολλάνε στα όσα έζησε μέχρι τώρα οι αποφάσεις που παίρνει.

Η Μόλυ είναι με διαφορά η καλύτερη ηθοποιός!

Δουλεύομαστε και μεταξύ μας τώρα?:p

http://img369.imageshack.us/img369/9788/n222800402208886943te9.jpg

Sleepless Degenerate Drunk.

Ωραιο επισοδειο αλλα ηθελα να δω Hiro nakamura!!:lol:

Κι εγώ λίγο Πήτερ! Παρόλο όμως που δεν έδειξε κανέναν από τους 2 είχε πολυ ενδιαφέρον νομίζω...

Αυτή η καινούργια που μαθαίνει γρήγορα...δεν μπορώ να καταλάβω σε τί ακριβώς θα μπορούσε να συνησφέρει στην ιστορία.

Παρόμιο περιστατικό είναι με αυτήν την κοπέλα που θυμότανε τα πάντα...τελικά δεν χρησίμευσε πουθενά.

Για τον Σάιλερ τί γνώμη έχετε?

Γιατί είναι normal? Λέτε να έχασε οριστικά τις δυνάμεις του?

no sig...

Ερώτηση κρίσεως: Αυτή η Claire όμορφο κοριτσάκι δεν λέω... αλλά για τον Θεό, ΠΟΣΟ ΚΟΝΤΗ ΕΙΝΑΙ; Στην φάση που έβγαινε από το σπίτι και πέρασε δίπλα από το γραμματοκιβώτιο, φαινόταν να έχει το ίδιο ύψος περίπου! :X

Ερώτηση κρίσεως: Αυτή η Claire όμορφο κοριτσάκι δεν λέω... αλλά για τον Θεό, ΠΟΣΟ ΚΟΝΤΗ ΕΙΝΑΙ; Στην φάση που έβγαινε από το σπίτι και πέρασε δίπλα από το γραμματοκιβώτιο, φαινόταν να έχει το ίδιο ύψος περίπου! :X

Ενημερωτικά, είναι 1μέτρο και 55 εκατοστά :) 2 ολόκληρους πόντους πιο ψηλή από την Kylie Minogue και 7 κοντύτερη από την Christina Aguilera... Έτσι για να'χετε κι ένα μέτρο σύγκρισης διαφορετικό από το γραμματοκιβώτιο :p

Πηγή:

http://www.imdb.com/name/nm0659363/bio

Lilly: Marshall, dinner's ready!

Marshal: Is there any for me?

Lilly: No, but it's your favourite!