Jump to content

Heroes - Heroes Reborn (NBC)

DesertSMisSRaiN
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Βασικά ξέρει να την ελένχει απλά όχι και τόσο καλά.Ειδηκά τώρα που έχει το σπαθί υποτίθεται ότι αυξήθηκε ακόμα πιο πολύ.Απλά είναι σαν να πας να σηκώσεις κάτι που δεν ξέρεις το βάρος του.Το θεωρείς βαρύ αλλά πας να το σηκώσεις και με την παραπάνω δύναμη που βάζεις το πετάς! Έτσι κι αυτός,πάνω στο ζόρι του να μην τους πιάσουν οι μπάτσοι που θα έμπαιναν από την πόρτα δεν υπολόγισε σωστά. και...βουαλά...5 χρόνια μπροστά!
no sig...

• Απαντήσεις 1,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δε με πιάνεις απόλυτα.

Το ότι

πηγαίνει στο συγκεκριμένο σημείο και συναντά τον μελλοντικό εαυτό του που μόλις επέστρεψε από το ταξίδι του (πίσω στο παρόν με το μετρό), μόνο τυχαίο δεν είναι. Θέλει κάποιον υπολογισμό -που ο present Hiro δεν είναι σε θέση να κάνει.

patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango

Ναι το κατάλαβα αυτό.Απλά νομίζω ότι θα μπορούσε να είναι απλά μία σύμπτωση γιατί δεν είναι η μοναδική σε αυτήν την σειρά.Πάντως,θα ήταν παράξενο να κάνει ότι θέλει αυτή όταν ο Hiro ζορίζεται ( όπώς τότε που πήγε να τους πυροβολήσει η Hope )...
no sig...

Νομίζω είναι απλό. Ανα πάσα στιγμή υπάρχει μόνο ένα μέλλον. Αυτό που πρόκειται να υπάρξει (ή υπάρχει για τον f. Hiro) όπως έχουν τα γεγονότα στο παρόν και χωρίς τη πρόσθετη πληροφορια που παρέχει η επίσκεψη στο μέλλον (ή από το μέλλον).

Ακριβώς αυτό είναι το πρόβλημά μου. Ότι κάθε στιγμή υπάρχει μόνο ένα δυνατό μέλλον. Αυτό όμως θα σήμαινε ότι αν εγώ πάω πίσω στο χρόνο και πω στον παλιό εαυτό μου τα νούμερα του τζόκερ, τότε εγώ δεν μπορώ να επιστρέψω πάλι στο παρόν μου και να είμαι ο ίδιος!!! Θα είμαι πλούσιος! Ή τουλάχιστον θα είχα υπάρξει :p Ούτε θα μπορεί ο εαυτός μου, που εγώ του είπα τα νούμερα του τζόκερ, να ταξιδέψει στο μέλλον και να βρει ότι ο μελλοντικός εαυτός του δεν είχε κερδίσει ποτέ το τζόκερ!!

My point is... ότι αν ο μελλοντικός εαυτός μου γυρίσει στο παρελθόν και αποτρέψει μία έκρηξη, τότε από τη στιγμή που αυτό γίνει, εγώ δεν μπορώ να ταξιδέψω στο μέλλον και να δω ότι τελικά η έκρηξη δεν απετράπη!! Εκτός και αν στο ενδιάμεσο έκανα εγώ κάποια ενέργεια (ή κάποιος άλλος) που να προκάλεσε εκ νέου την έκρηξη και ακύρωσε την αποτρεπτική ενέργεια του μελλοντικού εαυτού μου.

Lilly: Marshall, dinner's ready!

Marshal: Is there any for me?

Lilly: No, but it's your favourite!

Είχαν πει οι παραγωγοί ότι το μέλλον που θα δούμε αποτυπώνει μια πιθανή τροπή που θα έχουν πάρει τα πράγματα. Δεν σημαίνει ότι αυτό θα είναι το "oριστικό" μέλλον.

Αν υποθέσουμε δηλαδή ότι ο χρόνος είναι γραμμικός, από το "τώρα" μπορεί να ξεκινούν πολλές μελλοντικές πιθανότητες, όμως μόνο μία είναι δυνατή για πρόσβαση ανά πάσα στιγμή. Το ότι το μέλλον αυτό μπορεί να μην ισχύει τελικά, δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί ο Hiro να το επισκεφθεί, αφού την ώρα της τηλεμεταφοράς αυτό ήταν που ίσχυε.

Ελπίζω να βρήκα σχετικά κατανοητό τρόπο να το εξηγήσω...:wacko:

Όσο για αυτό που λέει ο stroggoff, περί ελέγχου της δύναμής του, πιστεύω πως θα το μάθουμε σύντομα.

[...]Το ότι το μέλλον αυτό μπορεί να μην ισχύει τελικά, δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί ο Hiro να το επισκεφθεί, αφού την ώρα της τηλεμεταφοράς αυτό ήταν που ίσχυε.

[...]

Άρα τη στιγμή που ο p.Hiro και ο Ando τηλεμεταφέρθηκαν στο μέλλον, η έκρηξη δεν είχε αποφευγθεί, παρόλο που ο Peter είχε σώσει την cheerleader.

Lilly: Marshall, dinner's ready!

Marshal: Is there any for me?

Lilly: No, but it's your favourite!

Άρα τη στιγμή που ο p.Hiro και ο Ando τηλεμεταφέρθηκαν στο μέλλον, η έκρηξη δεν είχε αποφευγθεί, παρόλο που ο Peter είχε σώσει την cheerleader.

Ναι! Αφού ακόμα δεν έχουν καταλάβει τι ακριβώς είναι αυτό που θα προκαλέσει την έκρηξη...

Δεν άντεξα και δίαβασα το τελευταίο graphic novel. Διάβασέ το και θα καταλάβεις..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ακριβώς αυτό είναι το πρόβλημά μου. Ότι κάθε στιγμή υπάρχει μόνο ένα δυνατό μέλλον. Αυτό όμως θα σήμαινε ότι αν εγώ πάω πίσω στο χρόνο και πω στον παλιό εαυτό μου τα νούμερα του τζόκερ, τότε εγώ δεν μπορώ να επιστρέψω πάλι στο παρόν μου και να είμαι ο ίδιος!!! Θα είμαι πλούσιος! Ή τουλάχιστον θα είχα υπάρξει :p Ούτε θα μπορεί ο εαυτός μου, που εγώ του είπα τα νούμερα του τζόκερ, να ταξιδέψει στο μέλλον και να βρει ότι ο μελλοντικός εαυτός του δεν είχε κερδίσει ποτέ το τζόκερ!!

My point is... ότι αν ο μελλοντικός εαυτός μου γυρίσει στο παρελθόν και αποτρέψει μία έκρηξη, τότε από τη στιγμή που αυτό γίνει, εγώ δεν μπορώ να ταξιδέψω στο μέλλον και να δω ότι τελικά η έκρηξη δεν απετράπη!! Εκτός και αν στο ενδιάμεσο έκανα εγώ κάποια ενέργεια (ή κάποιος άλλος) που να προκάλεσε εκ νέου την έκρηξη και ακύρωσε την αποτρεπτική ενέργεια του μελλοντικού εαυτού μου.

Μα με το να γυρίσει πίσω στο παρελθόν δεν έκανε την έκρηξη να αποτραπεί.Απλά άλλαξε το πως θα γίνει η έκρηξη.Το έχω γράψει και πιο πάνω.Οπότε δεν έγινε τίποτα τέτοιο σαν το παράδειγμα του τζόκερ που περιγράφεις πιο πάνω...

no sig...

Παιδια ειμαι και γω νεος στη σειρα και μπορω να πω οτι απο τις καλυτερες που εχω δει.Ειχα ακουσει καποια λογια αλλα μολις ειδα ενα episode κολλησα και πριν απο λιγο τελειωσα και το 19.Αυτο που μου αρεσει πολυ(εκτος του υπερφυσικου) ειναι που πολυ δυσκολα μπορεις να φανταστεις τι θα συμβει παρακατω.Αυτα τα ταξιδια με το μελλον ομως ειναι πολυ κουραστικα.Σε μπερδεουν πολυ και βασικα θελω να δω τι θα γινει μετα το σημειο της εκρηξης(ειτε την αποτρεψουν ειτε οχι) γιατι απ'οτι εχω δει ολο το story ειναι πανω σε αυτην τη βομβα....Παντως γενικα η σειρα ειναι πολυ καλη και ανυπομονω να δω τα παρακατω episodes.:D

btw:καθε ποτε προβαλεται η σειρα στην Αμερικη???

edit:Δεν ξερω αν εχει αναφερθει αλλα ειδα το Link στη προηγουμενη σελιδα για το επομενο επεισοδειο και τελικα ο Sayler ηταν η βομβα συμφωνα με τα λεγομενα του F.Hiro

iphone 3G & Nokia N82 owner

Κάνε και ένα κόπο να διαβάσεις τα graphic novels (μπορείς να τα βρεις στην επίσημη σελίδα ) όπως επίσης και τα πιο πρόσφατα ποστς αυτής και της προηγούμενης σελίδας.

Το επόμενο θα προβληθεί την Δευτέρα το βράδυ στην Αμερική αλλά εμείς θα το έχουμε την Δευτέρα το πρωί από την προβολή του στην Αυστραλία...

Welcome to the club!!

no sig...

Ακριβώς. Κατάλαβαν πως χάναν τηλεθεατές προβάλλοντας τα επεισόδια μια μέρα πριν στον Καναδά και αποφάσισαν να βάζουν καινούργια επεισόδια κάθε Δευτέρα, παγκοσμίως.

Αυτό που δεν έχω καταλάβει ρε παιδιά είναι το πως δένει η Nikki/Jessica στην όλη υπόθεση. Αν εξαιρέσουμε το

ενδιαφέρον του Linderman για την ικανότητα του Mika

και

ότι η Jessica δουλεύει για τον Linderman

, νομίζω πως πρόκειται για την πιο "άσχετη" από όλα τα storylines των Heroes. Εκτός και αν ξεχνάω κάτι σημαντικό :confused:

@ Rallyman: No spoilers, please. And welcome to the world of Heroes! :)

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

Μπορεί να βοηθήσει στην εξέλιξη αργότερα.Δεν το ξέρουμε ακόμα αυτό αλλά δεν νομίζω να την αφήσουν έτσι.Όλο και κάτι θα έχουν ετοιμάσει γι αυτήν...
no sig...

Αυτό που δεν έχω καταλάβει ρε παιδιά είναι το πως δένει η Nikki/Jessica στην όλη υπόθεση. Αν εξαιρέσουμε το

ενδιαφέρον του Linderman για την ικανότητα του Mika

και

ότι η Jessica δουλεύει για τον Linderman

, νομίζω πως πρόκειται για την πιο "άσχετη" από όλα τα storylines των Heroes. Εκτός και αν ξεχνάω κάτι σημαντικό :confused:

Καταρχάς, σχετικά με τη δύναμή της,

η Nikki/Jessica μπορεί να βρίσκεται σε δύο μέρη ταυτόχρονα

. Αυτό τουλάχιστον καταλάβαμε από τη "συνάντησή" της με τον Parkman, και δεν ξέρω γιατί το βάζω σε spoiler, αλλά επηρεάστηκα από σένα! :lol:

Όσο για το συγκεκριμένο storyline της, δεν ξέρω αν θα έχει κάποια σημασία

(αν και για να την έχει από κοντά ο Linderman κάτι θα ξέρει)

, πάντως ακόμα κι έτσι, για κάποιο λόγο :O είναι από τα πιο ευχάριστα, από την αρχή της σεζόν κιόλας!

Όπως λέει και ο Totos, θα το μάθουμε σε 3 επεισόδια το πολύ! :happy:

Καλά ότι είναι ευχάριστο γενικά να βλέπει κανείς τη Larter, δεν το συζητάω :love:

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

Το είδα και εγώ το 19, πάρα πολύ καλό!!!

Ο Μάικα δεν ξέρω τι ρόλο παίζει...

:)

Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...

Wind Όσα παίρνει ο άνεμος

Το είδα και εγώ το 19, πάρα πολύ καλό!!!

Ο Μάικα δεν ξέρω τι ρόλο παίζει...

:)

Ίσως η δύναμή του να βοηθήσει στην εκλογή του Nathan.

:rolleyes:

Ίσως η δύναμή του να βοηθήσει στην εκλογή του Nathan.

:rolleyes:

Θα βγάζει λεφτά από ΑΤΜ και θα τα μοιράζει στου εν δυνάμει ψηφοφόρους.

To 20o επεισόδιο είναι ΓΕΓΟΝΟΣ !!!! :w00t: :w00t:

Στο TV.com πήρε ήδη βαρβάτη βαθμολογία ... 9,7

Ε ρε τι θα δουν τα ματάκια μας απόψε !!!!! :food: :food: :food:

MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND...

Το βρήκα συνολικά πολύ ενδιαφέρον και καλοστημένο. Γίνεται πάλι ένας χαμός και μου άρεσε που τόνισαν πάλι κάτι που ανέφερα παραπάνω για τον Hiro (πως δεν ξέρει πως δουλεύουν οι δυνάμεις του και πως ακριβώς τις ελέγχει).

Μου άρεσε επίσης πολύ αυτό το μέλλον και αν και όλα τα γεγονότα ανέτρεψαν πολλές θεωρίες μου, τουλάχιστο ίσως τώρα έχουμε πιο πολλά στοιχεία για το πως δουλεύει η "αλλαγή" του μέλλοντος και τα ταξίδια στο χρόνο.

edit:ασχετο -αλλά το σκεφτόμουν από το προηγούμενο επεισόδιο. Ρε παιδιά τι απέγινε η γυναίκα του Nathan; την έχουν ξεχάσει εντελώς; (στο future πάντως μάλλον υποθέτουμε τι απέγινε)

patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango

Το βρήκα πάρα πολύ καλό, σίγουρα ανάμεσα στα 3 καλύτερα της σεζόν! Φοβερή η σκηνή

με τον Sylar και την Claire -δεν μπορούσα με τίποτα να το φανταστώ

, πολύ καλός και cool o

Future -scarred- Peter, που μαζί με την Niki κάνουν ωραιότατο ζευγάρι :p

και συμφωνώ με τον stroggoff ότι καταλάβαμε αρκετά για το μέλλον και το πώς λειτουργεί.

Συνολικά πολύ διασκεδαστικό επεισόδιο πάντως! Πιστεύω ότι τα άλλα δύο θα είναι κάπως πιο ήρεμα, και στο τελευταίο θα ξαναγίνει χαμός! :w00t: :yahoo: