charmed_powers Δημ. August 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2006 wow...ωραιο trailer!! η δυναμη της claire φαινεται πολυ καλη.. ο hiro μπορει να σταματαει το χρονο και να τηλεμεταφερεται? Παράθεση THE POWER OF FOUR [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. August 24, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2006 Ναι και ναι! Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snik Δημ. August 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2006 το τρειλερ που το βρηκατε? edit το βρηκα τελικα Παράθεση All about wedding photography Photo Studio Commercial Photography Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. August 24, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2006 Λογικά και στο tv.com θα το έχει Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. September 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2006 Κυκλοφορησε και το original airing Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. September 26, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2006 Άραγε πως να τα πήγε από νούμερα;; Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. September 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2006 Κυκλοφορησε και το original airing To oποιο λένε ότι έχει αρκετές διαφορές από το pilot, όχι τρομερές αλλά επαρκείς για νέο κατέβασμα. Έχω ακούσει τόσο καλά λόγια που μάλλον θα το κατεβάσω και εγώ να δω περί τίνος πρόκειται. Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. September 26, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2006 Εγώ έχω ήδη σβήσει από το σκληρό το preair...Προτιμώ (γενικότερα) τα HDTVrips! Άσε που έχει και κάποιες παραπάνω σκηνές (όπως είπε και ο marvin), οπότε...θα δούμε! Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekCharmed Δημ. September 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2006 Θα το δώ σήμερα αν προλάβω, είναι ήδη στο πιτσί μου :) Παράθεση Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. September 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2006 Άντε προβλέπω νέο κάψιμο με σειρά! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stroggoff Δημ. September 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2006 Δεν με πολυενθουσίασε το preair να πω την αλήθεια. Κάπως βαρέθηκα, συνεχώς έλεγα αντε να κάνει κάτι special αυτός, άντε να κάνει κάτι special αυτή και η υπόθεση σε πείσμα πολλές φορές χαζολογούσε άσκοπα. Ηταν βέβαια μόνο το (σχεδόν) πρώτο επεισόδιο ... Τέσπα, απο μένα μάλλον η σειρά θα βλέπεται (λεμε τώρα) για το super-hero action κομμάτι της και όχι για το "story" της.... Παράθεση patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. September 26, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2006 Έχουμε και τα νούμερα: Heroes was watched by 14.29 million total viewers, winning its time slot. Καλό για αρχή. Όχι τόσο εντυπωσιακό όσο των Grey's Anatomy και CSI αλλά και πάλι καλό... Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stroggoff Δημ. September 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2006 Καλύτερο το νέο φινάλε... edit: Τώρα που το ξαναείδα, μου άρεσε πολύ και η σκηνή με τον Κινέζο που τηλεμεταφέρεται και πανηγυρίζει.... Αν και δε κατάλαβα πως λειτουργεί ακριβώς αυτό... Παράθεση patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickvog Δημ. September 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2006 Φαίνεται ΠΟΛΥ COOL σειρά, με έντονη κινηματογραφική αίσθηση !!!!!! :up: :up: Ελπίζω να "ζησει" και να μην την "αυτοκτονήσουν" όπως τα surface, invasion κλπ. κλπ. :worry: :worry: Παράθεση MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snik Δημ. September 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2006 Και εμενα μου αρεσε αρκετα να ρωτησω κατι καθε ποτε θα βγαινει? Παράθεση All about wedding photography Photo Studio Commercial Photography Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eleni_AEKT Δημ. September 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2006 Μολις ειδα κι εγω το πρωτο επεισοδιο...Αρκετα καλο φαινεται...Ακολουθει λιγο τα χναρια του 4400 ή κανω λαθος? Παράθεση http://www.basketforum.gr/forum/uploads/post-1-1166562716.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. September 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2006 Δε μου άρεσε ιδιαίτερα, δεν είναι κοντά στο γούστο μου. Επιπλέον ένιωθα ότι το έχω ξαναδεί σε καλύτερη εκδοχή (ταινίες X-Men). Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrikky Δημ. September 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2006 Έχουν "διαρρεύσει" αρκετοί pilots ως τώρα, και θα τους βρεις στα γνωστά μέρη με το χαρακτηρισμό PREAIR συνήθως στον τίτλο. Το Heroes δεν με έχει εμπνεύσει να το κατεβάσω. Έχω δει το εκπληκτικό Traveler του ABC (το "φετινό Prison Break" αν κρίνω απ' αυτό που είδα :) :) :) ) αλλά δυστυχώς ξεκινά Ιανουάριο :( :( Επίσης έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για τα "The Nine" & "Jericho" αλλά δεν τα έχω δει ακόμα. Sorry για το off-topic. το traveler παιδια δείχνει εξαιρετικό ;) είδα κι εγώ το pilot και νομίζω ότι είναι μια πολλάαα υποσχόμενη σειρά για φέτος :) από heroes έχω δει το Ε01... βλεπόταν.. γέλασα πολύ με τον γιαπωνέζο :cool: αλλά δεν είμαι σίγουρη ότι πρόκειται για σειρά που θα κερδίσει το ενδιαφέρον μου και για τη συνέχεια (είμαι πιο πολύ της καταδίωξης και της περιπέτειας :cool: :ninja: ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. September 28, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2006 Μολις ειδα κι εγω το πρωτο επεισοδιο...Αρκετα καλο φαινεται...Ακολουθει λιγο τα χναρια του 4400 ή κανω λαθος? Ποιά χνάρια, που μόνο η απαγωγή από τους ανθρώπους του μέλλοντος και η προμικίνη λείπουν...:shifty: :shifty: Αλλά δεν πειράζει...εξ άλλου δεν πρέπει να έχουμε κάτι να βλέπουμε μέχρι την 4η σεζόν του 4400?? Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pasxos_C Δημ. October 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2006 Καταπληκτική σειρά το heroes,απόλυτο must πλέον για φέτος.......... Παράθεση NO ONE LIVES FOREVER http://briefcase.pathfinder.gr/download/pasxos/16349/209847/0/vba0de3e06e.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickvog Δημ. October 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2006 Καταπληκτική σειρά το heroes,απόλυτο must πλέον για φέτος.......... To δεύτερο να δείτε... θα πάθετε πλάκα :up: :up: Παράθεση MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. October 5, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2006 Αν το πρώτο επεισόδιο μου άρεσε, το δεύτερο με έκανε να κολλήσω!! Πραγματικά ΠΟΛΥ καλό επεισόδιο!! Μακάρι να συνεχίσει έτσι!! Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stroggoff Δημ. October 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2006 Καλά το 2ο επεισόδιο την απογείωσε τη σειρά... Τώρα απλά πρέπει να κρατήσει τον μπούσουλα, τους καλούς ρυθμούς και να τα καταφέρει στα εφέ...(ακόμα να καταλάβω τι ακριβώς συμβαίνει με την άλλη και τους καθρέφτες, μου φάνηκε ότι φοβούνται να δείξουν το fx). Αυτό που μου αρέσει σε σχέση με το 4400 (που με δυσκολία έφτασα στη 2η season του και το ψιλοάφησα στην άκρη) είναι ότι εδώ δεν έχουμε κάποιον τσάτσο του FBI (ακόμα) να μελετάει την υπόθεση τους και να τρέχει ξοπίσω τους σε X-files mode.... Παράθεση patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickvog Δημ. October 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2006 Αυτό που μου αρέσει σε σχέση με το 4400 (που με δυσκολία έφτασα στη 2η season του και το ψιλοάφησα στην άκρη) είναι ότι εδώ δεν έχουμε κάποιον τσάτσο του FBI (ακόμα) να μελετάει την υπόθεση τους και να τρέχει ξοπίσω τους σε X-files mode.... Πολύ σωστός !!!!! Η σειρά προβλέπω να είναι η έκπληξη του χειμώνα :up: :up: Παράθεση MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snik Δημ. October 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2006 παντως εχει και μια ψιλοτρομαχτικη ατμοσφαιρα και δεν δειχνουν και σκηνες με αιματα και τετοια πραγμα που κανει την σειρα πιο ρεαλιστικη.Πολυ καλο και το δευτερο αλλα ακομα δεν εχω καταλαβει τι παιζει με αυτη με τους καθρεφτες αλλα και με τον hiro Παράθεση All about wedding photography Photo Studio Commercial Photography Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts