Totos Δημ. December 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2006 Ωραία ρε.Αν είναι δηλαδή να τον προτύνουν κιόλας σαν τον κακό του νέου Spiderman!!! Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis9100 Δημ. December 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2006 Κόλλησα και εγώ! Είδα προχθές το βραδυ απο το 1ο μέχρι το 8ο non stop. και τώρα κατεβάζω το 9ο και το 10ο. Πολύ καλή σειρά! Πολύ προσεγμένα τα εφέ με τον κινέζο που σταματάει τον χρόνο (ειδικά στον καπνό). Ααα ρε παιδιά ο αστυνομικός που ακούει τις σκέψεις δεν μοιάζει σαν τον κιανου ριβς αλλα σε πιο χοντρό? (η τελοσπάντον σαν τον "χοντρό αδερφό του κιανου ριβς"?) :lol: ή εμένα μου φένετε? :rolleyes: Παράθεση My Galaxy S4 Unboxing -> - My Galaxy S4 review -> Galaxy Note tablets in School -> - Samsung UE50HU6900 Unboxing -> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. December 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2006 Και έλεγα ποιον μου θυμίζει ποιον μου θυμίζει.... Απόψε το 11 ε? Άντε να δούμε το φινάλε για την φετινή χρονιά!! Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. December 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2006 Και έλεγα ποιον μου θυμίζει ποιον μου θυμίζει.... Απόψε το 11 ε? Άντε να δούμε το φινάλε για την φετινή χρονιά!! Τελειωνει στα 11 επεισοδια ????:cry: :cry: :cry: Εισαι σιγουρος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stereo Δημ. December 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2006 Είπε για τη φετινή χρονιά :) Το 2007, τέλος Ιανουαρίου, θα έχει τη συνέχεια! Παράθεση http://imagegen.last.fm/Silver3rows/recenttracks/stereo-d.gif http://mon.otonous.info Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. December 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2006 Είπε για τη φετινή χρονιά :) Το 2007, τέλος Ιανουαρίου, θα έχει τη συνέχεια! Γεναρη εε?? Τον Ιανουαριο ξεκιναει ο Τζακ stereo :) , που χρονος για Heroes !!!:p :p :p :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. December 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2006 Ορίστε? Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stroggoff Δημ. December 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2006 Ε υπάρχει πάντα η λύση να τα βλέπεις και τα δύο. Επίσης στο Jack μάλλον ξέρεις τι να περιμένεις... Παράθεση patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. December 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2006 Ορίστε? τι δεν καταλαβες ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. December 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2006 Τί είναι αυτό το Jack? Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. December 4, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2006 Mάλλον για το 24 μιλάει... Προσωπικά μου είναι αδιάφορη η συγκεκριμένη σειρά. Τη βρίσκω βαρετή και μια από τα ίδια... Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. December 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2006 Μια απ'τα ίδια κι εγώ. Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. December 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2006 Mάλλον για το 24 μιλάει... Προσωπικά μου είναι αδιάφορη η συγκεκριμένη σειρά. Τη βρίσκω βαρετή και μια από τα ίδια... Ποιες seasons έχεις δει; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sheik Δημ. December 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2006 Για το 24 λεμε ε?Ωραια,αρχιζω θαψιμο... Οχι περα απο τη πλακα,δε μου αρεσε το 24.. Χωρια που ειναι κλασσικη "αμερικανια".. Δε λεω,μπορει να εχει δραση,αγωνια,ανατροπες αλλα δεν αντεχω αλλους αμερικανουν να "σωζουν τον κοσμο"... :p Παράθεση From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible. --Alvar Hanso-- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim22378 Δημ. December 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2006 Για το 24 λεμε ε?Ωραια,αρχιζω θαψιμο... Οχι περα απο τη πλακα,δε μου αρεσε το 24.. Χωρια που ειναι κλασσικη "αμερικανια".. Δε λεω,μπορει να εχει δραση,αγωνια,ανατροπες αλλα δεν αντεχω αλλους αμερικανουν να "σωζουν τον κοσμο"... :p γιατί στο heroes εκτος από τον κινέζο και τον ινδό οι άλλοι τι είναι που θα σώσουν τον κόσμο :P. Αφού όλες οι σειρές από την αμερική προέρχονται,αμερικανους θα έχουν :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. December 5, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2006 Ποιες seasons έχεις δει; Όση άντεξα από την πρώτη και λίγη από τη 2η! Αλλά δεν έχει σημασία...Αν είναι να κολλήσω με μια σειρά κολλάω στα πρώτα 2-3 επεισόδια! Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anarxaki Δημ. December 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2006 γιατί στο heroes εκτος από τον κινέζο και τον ινδό οι άλλοι τι είναι που θα σώσουν τον κόσμο :P. Αφού όλες οι σειρές από την αμερική προέρχονται,αμερικανους θα έχουν :P To Heroes όμως, σου δίνει την ψευδαίσθηση ότι μιας και υπάρχουν παντού στον κόσμο άνθρωποι με ιδιαίτερες ικανότητες, ίσως τελικά να μην τον σώσουν τα αμερικανάκια (ευσεβείς πόθοι). Ενώ το 24, που είναι και πιο ρεαλιστικό, στο λέει ξεδιάντροπα, 6 φορές μέχρι τώρα ένας Αμερικανός πράκτορας, μέσα σε μόλις 24 ώρες έσωσε τον κόσμο :rolleyes: Η πλάκα είναι ότι το 24 μου αρέσει.... (οι αμερικλανιές δε μου αρέσουν :p ) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. December 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2006 Αναψα φωτιες με το Post μου και δεν επρεπε...:X Εδω μιλαμε για το Heroes. Ειδε κανεις το τελευταιο επεισοδιο...?:) ps. Jack rules !!:lol: :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. December 5, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2006 Τώρα μου έρχεται!! Θα το δω το βράδυ! Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim22378 Δημ. December 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2006 εμενα πάλι μόλις μου ήρθε το νέο επεισόδιο :P P.S πειράζει που μου αρέσει και το 24 αλλα και το heroes? :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anarxaki Δημ. December 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2006 Το είδα εγώ παιδιά και είναι τουλάχιστον ό,τι καλύτερο έχουμε δει ως τώρα. Συνιστώ να μην το δείτε και θα σας πω και το λόγο. Είναι τόσο φοβερό το cliffhanger στο τέλος που καλύτερα να το δείτε όταν με το καλό παίξει και το 12ο επεισόδιο :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. December 5, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2006 Θα εκτελεστείς την αυγή στο Σύνταγμα!! :X :p Το είδα εγώ παιδιά και είναι τουλάχιστον ό,τι καλύτερο έχουμε δει ως τώρα. Συνιστώ να μην το δείτε και θα σας πω και το λόγο. Είναι τόσο φοβερό το cliffhanger στο τέλος που καλύτερα να το δείτε όταν με το καλό παίξει και το 12ο επεισόδιο :p Kαι δεν μου λες...ποιός αντέχει μέχρι τότε;; Όχι εγώ πάντως... Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anarxaki Δημ. December 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2006 Θα εκτελεστείς την αυγή στο Σύνταγμα!! Kαι δεν μου λες...ποιός αντέχει μέχρι τότε;; Όχι εγώ πάντως... Εγώ, όπως ξέρεις, αναγκάζομαι λόγω ανωτέρας βίας να το βλέπω πάντα από νωρίς :p Αλλά στα cliffhangers βρίσκω το κουράγιο, για το δικό μου καλό, να κάνω υπομονή. Ας πούμε, 1 μήνα τώρα δεν έχω δει τα 2 τελευταία επεισόδια του 4400 γιατί ξέρω ότι θα λυσσάξω μέχρι το καλοκαίρι. Αλλά πες μου ειλικρινά, προτιμάς να είσαι στην αδιάφορη (σχετικά) τωρινή φάση του "χμ... τι να έγινε τελικά με τον Petrelli όταν τον έπιασε η αστυνομία" ή να είσαι στη δική μου πλέον φάση "ΜΑ ΚΑΛΑ ΤΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ; ΠΟΙΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΩΡΑ; ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!" Απάντησέ μου με το χέρι στην καρδιά :cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. December 5, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2006 Σωστά ;) Τι κάνεις εδώ λοιπόν;; Ξεκίνα τους υπότιτλους!!!! :lol: :lol: ;) Να σου πω την αλήθεια, το δεύτερο :p :p :p Αν και ούτε εγώ έχω δει τα δύο τελευταια επεισόδια του Invasion, μιας sci-fi σειράς που κόπηκε στον πρώτο της χρόνο πέρισυ. Αλλά για άλλο λόγο: Το finale ήταν cliffhanger και δεν ανανεώθηκε η σειρά για 2η σεζόν! Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anarxaki Δημ. December 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2006 Έτσι για την ιστορία, εγώ είδα το season 2 finale του Witchblade παρόλο που κόπηκε. Και για πολύ καιρό έκλαιγα τη μοίρα μου :lol: Αρκετά με το chit-chat πάω για υπότιτλους. :X :superman: Save the cheerleader, save the world! (στο τέλος θα μου κολλήσει) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts