anarxaki Δημ. October 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2006 Ε όχι και μέτριο! Are you working me? Δεν είχε ενδιαφέρον ότι πιάσανε τον Matt? :O Α, οι ελληνικοί υπότιτλοι ανέβηκαν ε; ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stroggoff Δημ. October 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2006 Και σε μένα καλό φάνηκε. Θα μπορούσε και καλύτερα βεβαια. Αυτός ο τύπος με τα γυαλία πως διάολο βρίσκεται παντού και πάντα; Και ο Hiro γιατί δεν βάζει το φίλο του που μιλάει αγγλικά να τηλεφωνήσει και αφήνει μυνήματα στα Γιαπωνέζικα;;; Πάντως, για να λέμε την αλήθεια πολύ αξιοθρήνητη δύναμη η βδέλλα :) Παράθεση patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anarxaki Δημ. October 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2006 Πάντως, για να λέμε την αλήθεια πολύ αξιοθρήνητη δύναμη η βδέλλα :) Εννοείς τον Peter; Εγώ θα έλεγα το ακριβώς αντίθετο! Αν αποκτά τη δύναμη του τύπου που έχει κοντά του, τότε μπορούν να τον χρησιμοποιήσουν για να εντοπίσουν και να συγκεντρώσουν όλους τους ήρωες μαζί. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stroggoff Δημ. October 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2006 βασικά είναι δύναμη υπο προϋποθέσεις.... πρέπει να είναι κοντά σε κάποιον που έχει δύναμη (Ευτυχώς που δε χρειάζεται να τον αγγίζει κιόλας...). Και προφανώς ούτε καν του την αφαιρεί, απλά την αποκτά και αυτός για λίγο. Ε σίγουρα κάπου θα φανεί χρήσιμη και αυτή η δυναμη. Απλά αν μου λέγαν να διαλέξω μια δύναμη, αυτή τη δύναμη ούτε να την ..... *μπιιιιιπ* Παράθεση patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anarxaki Δημ. October 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2006 Δυσκολεύεσαι να τη δεις σε όλο της το μεγαλείο. Ένα θα σου πω: φαντάσου τι έχει να γίνει όταν θα είναι όλοι μαζεμένοι. Πόσες δυνάμεις θα έχει τότε ο Πετράκης; Ε; Α, και μιας και το έθιξες, αν εγώ διάλεγα, θα έπαιρνα χαλαρά της Claire. Γιατί έτσι όπως σκουντουφλάω συνέχεια... θα γλύτωνα πολλές μελανιές, για να μην αναφέρω κατάγματα, διαστρέματα και πάει λέγοντας :lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stroggoff Δημ. October 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2006 O κινέζος απο το μέλλονπάντως του λέει ότι είναι διαφορετικός αναγνώρισε χωρίς το σημάδι (scar), οπότε κάτι θα του ρθει όπου να ναι και μάλλον δε θα προλάβει να το γλιτώσει.... By the way, εγω θα προτιμούσα τη δύναμη του κινέζου! Να σταματώ το χρόνο, να ταξιδεύω στο μέλλον και στο παρελθόν, και να έχω και εκείνο το samurai sword που είχε τώρα που εμφανίστηκε στον Peter... Πάντως για να έρθει αυτός απο το μέλλον ντυμένος έτσι μάλλον έρχεται από ένα μέλλον όπου την έχουν αποτρέψει την πυρηνική βομβαμ και μάλλον έχουν συνασπιστεί όλοι μαζί... Ωστόσο, αυτά τα παιχνίδια που παίζει η σειρά με το χρόνο είναι μάλλον επικίνδυνα απο άποψη σεναρίου . Μπορούν εύκολα να το κάνουν σουρωτήρι απο τρύπες. Παράθεση patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WassUp Δημ. October 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2006 Καταπληκτική σειρά το Heroes, είδα τα πρώτα 4 επεισόδια (το πρωί βγήκε το πέμπτο) και με ενθουσίασαν :) Σίγουρα από τις σειρές της χρονιάς. Bump! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. October 24, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2006 ΑΥΤΟ ήταν ένα καταπληκτικό επεισόδιο...Κλάσεις ανώτερο από το μέτριο 1x04! Keep up the good work!!! Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snik Δημ. October 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2006 θα το δω το βραδυ μαζι με το prisonbreak μακαρι να ειναι καλα και τα δυο αν και για το heroes ειμαι σιγουρος πως θα ειναι πολυ καλο το αλλο ειναι που το φοβαμαι Παράθεση All about wedding photography Photo Studio Commercial Photography Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anarxaki Δημ. October 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2006 θα το δω το βραδυ μαζι με το prisonbreak μακαρι να ειναι καλα και τα δυο αν και για το heroes ειμαι σιγουρος πως θα ειναι πολυ καλο το αλλο ειναι που το φοβαμαι Για το Heroes έχεις το λόγο μου. Πολύ καλό επεισόδιο και πάλι. Για το άλλο δε μιλάω, πρέπει να δω πρώτα Season 1. :lol: Αυτός ο Hiro την έχει ψωνίσει λίγο ή μου φαίνεται; "I am a Hero" πού πας βρε κακομοίρη που ούτε αγγλικά δεν ξέρεις; :O Α, οι υπότιτλοι βγήκαν ε; Μη ρωτάτε πού, ξέρετε τώρα πια :cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
irios1980 Δημ. October 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2006 Η καλυτερη σειρα φαντασιας που αφηνει χρονους το lost!!!!!!!!!!!!! Τις συγχρονες ημερες,ενα φαινομενικα τυχαιο γκρουπ ατομων παρουσιασε κατι που μπορει μονο να περιγραφει σαν ''ξεχωριστες'' ικανοτητες.Αν και δεν το γνωριζουν τωρα,αυτα τα ατομα δε θα σωσουν μονο τον κοσμο,αλλα θα τον αλλαξουν για παντα.Αυτη η αλλαγη απο το συνηθισμενο στο ασυνηθιστο δε θα συμβει μεσα σε μια νυχτα.Καθε ιστορια εχει μια αρχη.Το πρωτο μερος της επικης τους ιστοριας αρχιζει εδω... επεισοδιο #1 GENESIS πληροφοριες:http://www.nbc.com/Heroes Παράθεση sin from my lips Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sheik Δημ. October 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2006 Πολυ καλη σειρα,την βλεπω κι εγω καθε Δευτερα αλλα ειναι νωρις για το "αφηνει χρονους το Lost"... Θυμησου την 1η σαιζον του Lost κιολας.Κι επισης ειναι τελειως διαφορετικες σειρες και το Heroes ακολουθει την πετυχημενη φορμουλα του Lost,με τα WTF endings και τα (ηδη) πολλα ερωτηματικα που αφηνει.... :) Παράθεση From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible. --Alvar Hanso-- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stroggoff Δημ. October 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2006 Συμφωνώ ότι η πρώτη season στις περισσότερες σειρές που έχουν να δείξουν κάτι πρωτότυπο είναι συνήθως κορυφαία. Δε μπορεί να συγκριθεί με την 3η season του LOST (το οποίο είναι σε φάση που δεν ψάχνει πια για κοινό - να δούμε βέβαια πως θα το κρατήσει αυτό που έχει :P ), Οι Heroes όμως έχουν το πλεονέκτημα να δίνουν κουφές εξηγήσεις και να μην εξοργίζουν το κοινό (ακολουθώντας την περπατημένη των X-men). Είναι σαν να βλέπεις κομικ στην TV με ηθοποιούς και όχι με καρτούν. Μπορούν να νεκρανασταίνονται, να πετάνε, να εξαφανίζονται και κανείς δε θα πει "ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ?" και αν πει θα πέσει μια εξήγηση "φταίει η ακτινοβολία ύψιλον σε σχέση με το μεταβολισμό κάποιων και την εξελικτική πορεία του είδους κλπ κλπ". Παράθεση patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anarxaki Δημ. October 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2006 Άμα ψάχναμε επιστημονικά ορθές απαντήσεις δε θα βλέπαμε καμία από τις τελευταίες σειρές που κάνουν πάταγο, σωστά; Ούτε το Lost στέκει επιστημονικά (αν και μας έταξαν ότι θα το προσπαθήσουν), ούτε το Heroes, ούτε το Prison Break (πολύ βολικά του ήρθαν όλα του Michael, με το φάρμακο για την ινσουλίνη, με την βολικά "χρήσιμη" ψυχολογική πάθηση και με την τερατώδη μνήμη). Για να μη μιλήσω για Invasion, Supernatural και δεν ξέρω πόσες άλλες σειρές μου διαφεύγουν αυτή τη στιγμή. Η διαφορά είναι ότι μας δίνουν τροφή για τη φαντασία και κινούνται μέσα στο πλαίσιο που εξαρχής έθεσαν. Θα ήταν όντως εξοργιστικό αν τελικά ο Tweeny μπορεί να πετάξει ή τα τατουάζ του Jack είναι ο χάρτης των Hatch που λείπουν, αλλά για τα standards της κάθε σειράς, κάποια πράγματα είναι "λογικό" να συμβαίνουν... Και το σημαντικότερο: πίσω από όλα υπάρχει μία θεωρία συνωμοσίας που έχει πέραση στην Αμερική (πάντα τους άρεσε να πιστεύουν ότι τίποτα δεν είναι όπως δείχνει) αλλά απ' ότι βλέπω και στις υπόλοιπες χώρες. Ακόμα και το "Στο παρά πέντε", που δεν τίθεται ζήτημα σύγκρισης με τις ξένες σειρές, σε αυτό δε βασίζεται; Είναι η πετυχημένη συνταγή για το 2006-2007 :lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. October 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2006 Παιδιά εγώ μόλις σήμερα ειδα τα 5 πρώτα επεισόδια και επειδή δεν θέλω να περιμένω μέχρι αύριο για να κατεβάσω το αποψινό επεισόδιο μπορείτε να μου πείτε τί ωρα το παιζει στο NBC? (για την ελληνική ώρα μιλάω προφανώς...) Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. October 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2006 βρηκε κανεις "LOL" rip ? εγω βρηκα μονο "NoTV" rip. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. October 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2006 βρηκε κανεις "LOL" rip ? εγω βρηκα μονο "NoTV" rip. Αυτή κατεβάζω και εγώ τώρα (δεν υπάρχει η LOL ακόμα)... και μόλις πρόσεξα ότι όλες οι άλλες που έχω είναι της LOL! Λες να περιμένουμε, μην είναι χάλια ποιότητα? Πάντως στα "σχόλια" από emule που το κατεβάζω , είναι όλα "άριστα"... Καλά, άστο... τσάμπα είναι! Αν δεν είναι καλό...κατεβάζουμε και την άλλη έκδοση μετά:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anarxaki Δημ. October 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2006 Η πρώτη έκδοση που βγήκε (και αυτή που θα βρείτε πολύ πιο εύκολα) είναι η NoTV. Έχει όμως πρόβλημα με τον ήχο. Όχι τραγικό αλλά έχει. Συγκεκριμένα ξεκινάει με καθυστέρηση 140ms και φτάνει τα 260ms μέχρι το τέλος του επεισοδίου. Έχει ήδη βγει η "διορθωμένη" proper έκδοση από FQM, αλλά πάει λίγο... αργά. quote from greektvsubs Heroes forum :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. October 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2006 Αυτή κατεβάζω και εγώ τώρα (δεν υπάρχει η LOL ακόμα)... και μόλις πρόσεξα ότι όλες οι άλλες που έχω είναι της LOL! Λες να περιμένουμε, μην είναι χάλια ποιότητα? Πάντως στα "σχόλια" από emule που το κατεβάζω , είναι όλα "άριστα"... Καλά, άστο... τσάμπα είναι! Αν δεν είναι καλό...κατεβάζουμε και την άλλη έκδοση μετά:p Βγηκε και αυτη Heroes.S01E06.Better.Halves.PROPER.HDTV.XviD-FQM με καλυτερο ηχο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snik Δημ. October 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2006 ego den exo arxisei to katevasma akoma tha perimeno mexri to vradi an vgei kamia apo lol tha katevaso auti allios tha do gia tis alles ekdoseis Παράθεση All about wedding photography Photo Studio Commercial Photography Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. October 31, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2006 Και εγώ το ίδιο...άντε ρε παιδιά και θέλω να δω τι γίνεται με την cheerleader! Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. October 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2006 Δεν νομιζω να βγει LOL τελικα, εαν δεν εχει βγει μεχρι τωρα. Η καλυτερη εκδοση ειναι η FQM. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. October 31, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2006 Ναι, αλλά και αυτή μόνο σε megashares τη βρήκα. Περιμένω rapidshare...Κανείς δεν το είδε να μας πει εντυπώσεις (ανευ spoiler) Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anarxaki Δημ. October 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2006 To megashares είναι πολύ καλύτερο. Εκτός βέβαια αν έχεις Premium Account στο RS... Το είδα εγώ. Το καλύτερο μέχρι στιγμής! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. October 31, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2006 Ναι βασικά έχω premium στο RS. Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts