redalert19882000 Δημοσιεύτηκε July 24, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 24, 2006 Εχω μια ταινια που την εχω κατεβασει απο το internet και ειναι .avi.Θελω να βαλω υποτιτλους ειναι σε μορφη .srt .Στο faQ αναφερει καποια προγραμματα που δεν λεει με ποιο τροπο γινεται..Οποιος μπορει να με βοηθησει...:) Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. July 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2006 Thes na tous kapseis sth tainia πάνω; Ή απλά θες να δεις την ταινία και να στριμάρεις πάνω και υπότιτλους; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redalert19882000 Δημ. July 24, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2006 Εχω κατευασει μια ταινια 700mb του υποτιτλους που ειναι σε αρχειο srt και θελω να την γραψω την ταινια για να την δω σε dvd player... Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verikets Δημ. July 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2006 Πολύ εύκολα και γρήγορα γίνεται με το VSO ConvertXToDVD 2.0.15.136 http://www.vso-software.fr/faq/add_subtitles_to_dvd/add_subtitles_to_dvd_clip_image003.jpg ή και με το WinAVI Video Converter 7.6 Αλλιώς μπορείς να ενσωματώσεις εσύ τους υπότιτλους (π.χ με το virtualdub) και να χρησιμοποιήσεις κάποιο DVD authoring software. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redalert19882000 Δημ. July 25, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2006 Πολύ εύκολα και γρήγορα γίνεται με το VSO ConvertXToDVD 2.0.15.136 http://www.vso-software.fr/faq/add_subtitles_to_dvd/add_subtitles_to_dvd_clip_image003.jpg ή και με το WinAVI Video Converter 7.6 Αλλιώς μπορείς να ενσωματώσεις εσύ τους υπότιτλους (π.χ με το virtualdub) και να χρησιμοποιήσεις κάποιο DVD authoring software. Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου..:) Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vOOz Δημ. July 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2006 katebase to BS player pou ypostirizei ola ta format subtitles :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. July 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2006 katebase to BS player pou ypostirizei ola ta format subtitles :D Το BSPlayer δεν είναι για να κάνεις εγγραφές αλλά για να μπορείς να δείς απλά την ταινία στο PC και ο φίλος o redalert19882000 ζητάει τρόπο για να κάνει εγγραφή την ταινία και τους υπότιτλους έτσι ώστε να μπορεί να την δεί σε DVD PLAYER Και την δουλειά αυτή την κάνει το προγραμματάκι που έδωσε ο verikets πολύ εύκολα και απλά... Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vOOz Δημ. July 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2006 Το BSPlayer δεν είναι για να κάνεις εγγραφές αλλά για να μπορείς να δείς απλά την ταινία στο PC και ο φίλος o redalert19882000 ζητάει τρόπο για να κάνει εγγραφή την ταινία και τους υπότιτλους έτσι ώστε να μπορεί να την δεί σε DVD PLAYER Και την δουλειά αυτή την κάνει το προγραμματάκι που έδωσε ο verikets πολύ εύκολα και απλά... sygnwmh sto 1o post tou dn to dieukrinize :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. July 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2006 sygnwmh sto 1o post tou dn to dieukrinize :X Κατά κάποιο τρόπο έχεις δίκιο αλλά επειδή αναφέρεται για τις ήδη πληροφορίες που δίνονται στο FAQ φαίνεται πως ζητάει τρόπο για να δεί την ταινία σε dvd player Δεν πειράζει...δεν θα σε φάμε...:p Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opus Δημ. July 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2006 Παιδια καλησπερα,μια βοηθεια χρησιμοποιησα το convertxtodvd, ολα καλα εκτος του οτι οι υποτιτλοι δεν ειναι συγχρονισμενοι καλα με την ταινια.Κατεβασα συμφωνα με το faq το subtitle workshop ,αλλα δεν ξερω πως να το δουλεψω:O Οποιος μπορει ας βοηθησει please!!!:rolleyes: Παράθεση ---------------- VW GOLF V 1.4 TSi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stixima Δημ. January 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2007 Πολύ εύκολα και γρήγορα γίνεται με το VSO ConvertXToDVD 2.0.15.136 http://www.vso-software.fr/faq/add_subtitles_to_dvd/add_subtitles_to_dvd_clip_image003.jpg ή και με το WinAVI Video Converter 7.6 Αλλιώς μπορείς να ενσωματώσεις εσύ τους υπότιτλους (π.χ με το virtualdub) και να χρησιμοποιήσεις κάποιο DVD authoring software. Θελω να κανω και εγω αυτη την δουλεια, ταινια avi + υποτιτλ. srt να την κανω σε dvd για να την δω σε επιτραπεζιο dvd-player. Κατεβασα το συγκεκριμενο προγραμμα (ConvertXToDVD) αλλα δεν βρηκα καπου να εισαγω τους υποτιτλους παρα μονο το αρχειο avi. Εχει καποια επιλογη και δεν την εντοπισα; Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. January 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2007 afou tin vlepeis tin epilogi stin eikona pou paratheses !!! Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALekz182 Δημ. January 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2007 Παντως μπορει να ειναι πολυ καλο το ConvertXToDVD αλλα γιατι να μην υποστηριξουμε και το Avi2Dvd 0.44,ειναι φτιαγμενο και απο δικα μας παιδια.Εγω ειμαι πολυ ικανοποιημενος... Παράθεση http://img369.imageshack.us/img369/9788/n222800402208886943te9.jpg Sleepless Degenerate Drunk. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
din_dan Δημ. January 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2007 Mages kalispera!!! Yparxei periptosi na exoume kamia voitheia sto na perasoume ypotilous se tainia me to convertxtodvd. Anoigo tin tainia, add subtitles, mou deixnei oti einai perasmenei kano proepiskopisei kai bgazei aglikous, kano dimiourgia dvd to idio...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. January 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2007 Mages kalispera!!! Yparxei periptosi na exoume kamia voitheia sto na perasoume ypotilous se tainia me to convertxtodvd. Anoigo tin tainia, add subtitles, mou deixnei oti einai perasmenei kano proepiskopisei kai bgazei aglikous, kano dimiourgia dvd to idio......Προφανώς φταίει το ότι έχεις κατεβάσει αγγλικούς υπότιτλους :) Πρέπει να βρεις τους αντίστοιχους ελληνικούς και να ακολουθήσεις την ίδια διαδικασία :) Εκτός κι αν δεν έχω κατανοήσει πλήρως την απορία σου :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
din_dan Δημ. January 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2007 Προφανώς φταίει το ότι έχεις κατεβάσει αγγλικούς υπότιτλους :) Πρέπει να βρεις τους αντίστοιχους ελληνικούς και να ακολουθήσεις την ίδια διαδικασία :) Εκτός κι αν δεν έχω κατανοήσει πλήρως την απορία σου :p Katevasa tin tainia kanonika (profanos itan me agglikous ypotitlous), kai xehorista meta tous ellinikous opou aytous kano add stin tainia. Aristera mou deixnei oti exo epilexei tous ellinikous. Den tous deixnei omos. Tha prospathiso xana.... Kanena allo progmataki gia tin idia douleia?? bs player??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goodwood Δημ. January 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2007 re paidia kanena site gia na katevasw ellinikous ypotytlous yparxei?as me voihisei kapoios Παράθεση http://i248.photobucket.com/albums/gg174/nithin91/The_Joker_Signature.jpg If you’re good at something, never do it for free... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
din_dan Δημ. January 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2007 re paidia kanena site gia na katevasw ellinikous ypotytlous yparxei?as me voihisei kapoios greeksubs.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. January 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2007 Δες αυτό: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1314463#post1314463 Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
din_dan Δημ. January 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2007 Me to convertx anoigo to avi kai prostheto toys ypotitlous alla den tous apikonizei. H tainia pou katevasa exei ensomatomenous tous agglikous. Me to AVI2DVD kano ta vimata ola kai sto 1o pou zitaei fortoma tis tainias tin anoigo kai meta pgazei ena minima kai kollaei to programma meta. Borei na voithisei kapoios...? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aleka_gates Δημ. February 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2007 Καλησπέρα σας!Λοιπόν θέλω να μετατρέψω ένα avi αρχείο ταινίας σε DVD.Δοκίμασα κ με το Winavi κ με το ConvertXtoDvd ..με το πρώτο μπήκαν οι υπότιτλοι (έχω το VobSub)αλλά αργούν πολύ...ενώ οι υπότιτλοι είναι τέλεια συγχρονισμένοι όταν τους βάζω να πάιξουν με την ταινία στον BSplayer...κ επίσης στο Winavi κάπου στη μέση της ταινίας ακούγονται οι ομιλίες κ μετά από κάποια δευτερόλεπτα τους βλέπεις να κουνάν τα στόματα τους:p τι μπορεί να φταίει?Με τον ConvertXtoDvd δεν μπαίνουν καν οι υπότιτλοι ενώ τα κάνω όλα σωστά(έτσι νομίζω δλδ) Δώστε μου τα φώτα σας!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts