_NikitaS_ Δημοσιεύτηκε July 23, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 23, 2006 Γεια σας. Θα μπω με την μία στο θέμα. Από το απόγευμμα προσπαθώ να μπώ στο mail που έχω στη yahoo και που είναι της μορφής @yahoo.gr (είτε απο το web mail είτε από το outlook express),αλλά και στα δύο δεν μπορεί να συνδεθεί. Ούτε η κλασική σελίδα http://mail.yahoo.gr δεν μπορεί να φορτώσει. Λογικά θα έπεσε ο server, αλλά μήπως είναι τίποτα άλλο; Έτυχε και σε κανέναν άλλον; Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Osiris2000 Δημ. July 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2006 Και σε εμενα τα ιδια! Ασε μου εχει σπασει τα νευρα! Τουλαχιστον δεν ειμαι ο μονος. Επισης μαλλον ειναι ασχετο αλλα ουτε στο site της Thermaltake μπορω να μπω. Μαλλον κατι παιζει σε καποιους server. Παράθεση If you are frightened of dying, and you are holding on, you see devils tearing your life away. If you have made your peace, then the devils are really angels, freeing you from the earth... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ginalovu Δημ. July 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2006 ουτε εγω μπορω να μπω στο yahoo.gr. δεν ειστε οι μονοι παιδια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philos Δημ. July 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2006 Ούτε κι εγώ! Άρα το πρόβλημα δεν είναι ατομικό στο PC του καθενός αλλά του yahoo. :) -p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. July 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2006 Καλημέρα.... Ίσως να είχαν κάποιο πρόβλημα πρίν 5 λεπτά που μπήκα να δω λίγο τα e-mail μου λειτουργούσε μια χαρά...:happy: Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philos Δημ. July 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2006 Τώρα κι εμένα είναι ok. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts