ddr2 Δημ. September 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2006 Στο μεταξύ έχει αρχίσει ο άλλος ημιτελικός. Με την Αργεντινή να έχει πάρει κεφάλι. Για να δούμε ποιόν θα κερδίσουμε στον τελικό. Μακάρι να μην περάσει η Αργεντινή, αλλά μάλλον θα περάσει... MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. September 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2006 Ομαδάρα ανδείχτηκε η εθνική μας αντε όποιος είναι να έρθει ας έρθει!Περιμένουμε με ανηπομονησία! Εθνική ruleeeeeeeeeeeeeezzzzzzzzz!!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. September 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2006 Μακάρι να μην περάσει η Αργεντινή, αλλά μάλλον θα περάσει... Μάλλον με Αργεντινή θα παίξουμε. Δεν πειράζει ας πάει το αργυρό σε λατινοαμερικάνους.:lol: Τέλος πρώτης περιόδου με 6 πόντους μπροστά η Αργεντινή. http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. September 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2006 Respect da gradnma! :rolleyes: Έλα βρε.:) Δεν νομίζω ότι αυτό δείχνει έλλειψη σεβασμού:O :O MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. September 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2006 Μου άρεσε πολύ που έβλεπα τα ξινισμένα μούτρα των παικτών του NBA όπως τους αποκαλούν :lol: :D :p !Χεχεχε!Καλά να πάθουν οι υπερόπτες!:mad: !Γιατί ούτε χαίρια δεν έδωσαν στο τέλος οι ψωνάρες::X :!: !Ελλάδα-ΗΠΑ 101-94!Αυτό τα λέει όλα!: :D :lol: :p :XΒούλωμα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dBpanos Δημ. September 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2006 !Ελλάδα-ΗΠΑ 101-94!Αυτό τα λέει όλα!: :D :lol: :p :XΒούλωμα! 101-95.....Οποιος ειναι να τυχει ας τυχει.... Το θεμα ειναι οτι η ΟΜΑΔΑ μπορει.. "Δεν περιγραφω αλλο...." (ασχετο, αλλα θρυλικη ατακα...!) [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna_io Δημ. September 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2006 Πωπω!!! Τι ήταν κι αυτό το σημερινό! Μπράβο στα παιδιά! Δεν νομίζω ότι δούλευε κανένας σήμερα! Όλοι σε μια τηλεόραση ήμασταν! Όχι που έλεγα εγώ ότι δεν θα τον δω! Μα υπήρχε περίπτωση??? Θέλω διακοπές! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. September 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2006 Μάλλον με Αργεντινή θα παίξουμε. Δεν πειράζει ας πάει το αργυρό σε λατινοαμερικάνους.:lol: Τέλος πρώτης περιόδου με 6 πόντους μπροστά η Αργεντινή. ε τι δε τους κάνει?Μια χαρά τους πέφτει και το αργυρό!Καλύτερα θα λέμε ότι είμαστε καλύτεροι απο όλες τις αμερικάνικες ομάδες και βέβαια απο όλο το κόσμο!:lol: :lol: :lol: :) :D :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. September 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2006 Καθώς ηρεμούμε: ήταν εκπληκτικό το ότι κερδίσαμε τους Αμερικάνους σε αγώνα που πήγε τόσο ψηλά στο σκορ. Απίστευτο, πραγματικά. Εγώ πίστευα πριν το ματς ότι για να μείνουμε κοντά στο σκορ μέχρι το τέλος θα έπρεπε να τους κρατήσουμε σχετικά χαμηλά, γύρω στους 80 πόντους. Έχουμε ρεπερτόριο και προσαρμοζόμαστε παντού. :) Άντε και στον τελικό τώρα. -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. September 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2006 Εθνική αργία (ακόμα μια). http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. September 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2006 101-95 ..... Στο ένα κολλήσαμε!:lol: :lol: Πωπω!!! Τι ήταν κι αυτό το σημερινό! Μπράβο στα παιδιά! Δεν νομίζω ότι δούλευε κανένας σήμερα! Όλοι σε μια τηλεόραση ήμασταν! Όχι που έλεγα εγώ ότι δεν θα τον δω! Μα υπήρχε περίπτωση??? Ερημιά παντού!Νέκρα!Όλοι στο σπίτι ήταν!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. September 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2006 Καθώς ηρεμούμε: ήταν εκπληκτικό το ότι κερδίσαμε τους Αμερικάνους σε αγώνα που πήγε τόσο ψηλά στο σκορ. Απίστευτο, πραγματικά. Εγώ πίστευα πριν το ματς ότι για να μείνουμε κοντά στο σκορ μέχρι το τέλος θα έπρεπε να τους κρατήσουμε σχετικά χαμηλά, γύρω στους 80 πόντους. Έχουμε ρεπερτόριο και προσαρμοζόμαστε παντού. :) Άντε και στον τελικό τώρα. Όλοι το ίδιο νομίζαμε. Αλλά βοήθησε και το παιχνίδι των αμερικάνων σε αυτό. http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. September 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2006 Καθώς ηρεμούμε: ήταν εκπληκτικό το ότι κερδίσαμε τους Αμερικάνους σε αγώνα που πήγε τόσο ψηλά στο σκορ. Απίστευτο, πραγματικά. Εγώ πίστευα πριν το ματς ότι για να μείνουμε κοντά στο σκορ μέχρι το τέλος θα έπρεπε να τους κρατήσουμε σχετικά χαμηλά, γύρω στους 80 πόντους. Έχουμε ρεπερτόριο και προσαρμοζόμαστε παντού. :) Άντε και στον τελικό τώρα. Αν παίξουμε συγροτημένα,χωρίς το φόβο(που πιστεύω είχαμε στην αρχή),και χωρίς να κάνουμε πολλά λάθη,με τη σωστή αμυνα που γνωρίζουμε η κούπα είναι δικιά μας! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. September 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2006 Tο ΠΕΙΡΑΤΙΚΟ επεστρεψε, με αλλο καπετανιο και αλλο πληρωμα.... 100αρα και τα μυαλα στην κουπα.....!!!!!!!!!! ΠΕΙΡΑΤΙΚΟ; Η εθνική μπάσκετ δεν είναι ομάδα της μίας διοργάνωσης, που το παίρνει και κλατάρει! Είναι Πρωταθλήτρια Ευρώπης και στον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος! Και είναι η καλύτερη εθνική ομάδα σε ομαδικό άθλημα όλων των εποχών, ακόμα και αν χάσει στον τελικό.. Η Αργεντινή ξεκίνησε πολύ καλά κόντρα στους Ισπανούς, 24-17 8:47 στο 2ο 10λεπτο. Για μένα ΑΥΤΗ είναι η team-to-beat, που λένε και τα Αμερικανάκια! NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dBpanos Δημ. September 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2006 Όλοι το ίδιο νομίζαμε. Αλλά βοήθησε και το παιχνίδι των αμερικάνων σε αυτό. Ειμαστε βολικοι.... 70 ποντοι? 80 ποντοι? 100 ποντοι? ποιο ειναι το ιδανικο...? ΟΚ.... προχωραμε.... Δεν κολλαμε σε αυτο.. το εχουμε ξεπερασει...:D [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. September 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2006 Πολύ καλό παιχνίδι και ο άλλος ημιτελικός. 30-27 η Αργεντινή. http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. September 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2006 Όλοι το ίδιο νομίζαμε. Αλλά βοήθησε και το παιχνίδι των αμερικάνων σε αυτό. Ναι εγώ πιστεύω(κάτι που είναι γνωστό)ότι οι αμερικάνοι τα χασαν μετααπο κάποιο σημείο(εκεί στο 2ο που ανβήκαμε 12 πόντους μπροστά)νευρίασαν και μετά το χάσαν τον αγώνα και την πρόκριση! Εθνική αργία (ακόμα μια). +1! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dBpanos Δημ. September 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2006 Είναι Πρωταθλήτρια Ευρώπης και στον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος! Και είναι η καλύτερη εθνική ομάδα σε ομαδικό άθλημα όλων των εποχών, ακόμα και αν χάσει στον τελικό.. Ι totally agree with you.... (που θα ελεγαν και οι ηττημενοι....:p :lol: ) ή αλλιως για να το πω myphoneικα: +1 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. September 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2006 Μάλλον με Αργεντινή θα παίξουμε. Δεν πειράζει ας πάει το αργυρό σε λατινοαμερικάνους.:lol: Τέλος πρώτης περιόδου με 6 πόντους μπροστά η Αργεντινή. Μην ειστε σιγουροι παιδια. Θα γινει μεγαλη μαχη. Η Ισπανια ειναι πιο δυνατη απο οτι νομιζουμε αυτη τη στιγμη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. September 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2006 Πολύ καλό παιχνίδι και ο άλλος ημιτελικός. 30-27 η Αργεντινή. Πως σου φαίνονται?Καλύτεροι απο μας?50-50 ο τελικός? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna_io Δημ. September 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2006 Ερημιά παντού!Νέκρα!Όλοι στο σπίτι ήταν!:lol: Α! εμείς δεν είχαμε πρόβλημα! Το βλέπαμε στη δουλειά :w00t: Θέλω διακοπές! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theris1 Δημ. September 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2006 Κι εγω σημερα που ηρθα στην δουλεια εφερα μαζι μου καρτα TV και στο τελος ολο το γραφειο ειχε μαζευτει και καναμε εξεδρα μεχρι και the big boss!!! Αλλη μια φορα μπραβο στα παιδια, που εδειξαν στους παικτες του NBA οτι ειναι οντως ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ για εμας!!! ----<<<<T H E R I S>>>>---- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. September 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2006 ΠΕΙΡΑΤΙΚΟ; Η εθνική μπάσκετ δεν είναι ομάδα της μίας διοργάνωσης, που το παίρνει και κλατάρει! Είναι Πρωταθλήτρια Ευρώπης και στον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος! Και είναι η καλύτερη εθνική ομάδα σε ομαδικό άθλημα όλων των εποχών, ακόμα και αν χάσει στον τελικό.. Η Αργεντινή ξεκίνησε πολύ καλά κόντρα στους Ισπανούς, 24-17 8:47 στο 2ο 10λεπτο. Για μένα ΑΥΤΗ είναι η team-to-beat, που λένε και τα Αμερικανάκια! πεστα πεστα να τα ακουνε ολοι τους!!!! πηραμε το euro στη μπαλα και απο τοτε...:whistle: για τα μπαζα...(στην μπαλα) ενω στο μπασκετ ειμαστε σταθεροι!!! αλλα φυσικα..ο ελληνας δεν ξερει να διαλεγει ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. September 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2006 Μην ειστε σιγουροι παιδια. Θα γινει μεγαλη μαχη. Η Ισπανια ειναι πιο δυνατη απο οτι νομιζουμε αυτη τη στιγμη... Λες?Ο χρόνος θα δείξει...:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dBpanos Δημ. September 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2006 Ναι εγώ πιστεύω(κάτι που είναι γνωστό)ότι οι αμερικάνοι τα χασαν μετααπο κάποιο σημείο(εκεί στο 2ο που ανβήκαμε 12 πόντους μπροστά)νευρίασαν και μετά το χάσαν τον αγώνα και την πρόκριση! Μα ενας Anthony δεν φαιρνει την ανοιξη... και στην συγκεκριμενη περιπτωση την προκριση.... Ολοι οι υπολοιποι απο εκεινο το σημειο και μετα παιζαν τελειως νευρικα..... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts