T-mobile Δημοσιεύτηκε July 21, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 21, 2006 Πολύ ενδιαφέρον άθρο: http://www.esato.com/news/article.php/id=968 Τα κινητά εξελίσονται, αλλά ο περισσότερος κόσμος δεν έχει ιδέα τι τεχνολογία κουβαλάει. Έχω δει κάτι παπούδες με Ν70 και άλλα κινητά και με δυσκολία πραγματοποιούν μια κλήση. Το παρατηρώ και έξω καθημερινά. Οι περισσότεροι γνωστοί μου σφάζονται να αλλάζουν κινητό κάθε χρόνο χωρίς να χρησιμοποιούν πάνω από το 20% των δυνατοτήτων τους. Μήπως η επίγνωση και μόνο οτι κάποιος κατέχει ένα προχωρημένο κινητό του δίνει αυτοπεπύθεση οτι υπάρχει; Τελικά μόνο ένα μικρό κομάτι της κοινωνίας οι λεγόμενοι gadjet freeks πραγματικά μπορούν να εκτιμήσουνε την τεχνολογία. Εγώ που έχω το Ρ900 πάνω από δύο χρόνια, το χρησιμοποιώ στο 100% και επειδή έχει οργανωτικές λειτουργίες που θέλει ψάξιμο για να τις εκτιμήσεις, ενώ κάτι φίλοι μου που δεν έχουν ιδέα το είχαν σουτάρει πάνω στον μήνα γιατι ήθελαν καινούργιο και το είχαν βαρεθεί. Παράθεση Less is more... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. July 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2006 Αυτό σημαίνει marketing, φίλε μου, και υπερκαταναλωτισμός. Να παίρνεις κάτι το οποίο αφενός το πληρώνεις και αφετέρου δεν το χρησιμοποιείς στο 100%. Τα όσα λες είναι σωστά και τα βλέπουμε όλοι μας καθημερινά. Αν χρησιμοποιούσαν και το 20% που αναφέρεις εγώ θα ήμουν ευτυχσμένος! Πάντως αυτό το 58% βγάζει μάτι!!! Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterian Δημ. July 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2006 Symfwnw mazi sou zxr. Yperkatanalwtismos...san thriskeia ena pragma! :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat, Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. July 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2006 Πολύ ενδιαφέρον άθρο: http://www.esato.com/news/article.php/id=968 Τα κινητά εξελίσονται, αλλά ο περισσότερος κόσμος δεν έχει ιδέα τι τεχνολογία κουβαλάει. Έχω δει κάτι παπούδες με Ν70 και άλλα κινητά και με δυσκολία πραγματοποιούν μια κλήση. Το παρατηρώ και έξω καθημερινά. Οι περισσότεροι γνωστοί μου σφάζονται να αλλάζουν κινητό κάθε χρόνο χωρίς να χρησιμοποιούν πάνω από το 20% των δυνατοτήτων τους. Μήπως η επίγνωση και μόνο οτι κάποιος κατέχει ένα προχωρημένο κινητό του δίνει αυτοπεπύθεση οτι υπάρχει; Τελικά μόνο ένα μικρό κομάτι της κοινωνίας οι λεγόμενοι gadjet freeks πραγματικά μπορούν να εκτιμήσουνε την τεχνολογία. Δεν έχεις άδικο σε αυτό που λες, αλλά η έρευνα λέει άλλα. Αυτοί που σπεύδουν να αλλάξουν τηλέφωνο ανά τρίμηνο και αυτοί που τα θεωρούν σύμβολα status κλπ. προφανώς ξέρουν τι μάρκα και μοντέλο τηλέφωνο έχουν. Το ενδιαφέρον στοιχείο για εμένα είναι ότι το 58% των πελατών των εταιρειών κατασκευής κινητών που σφάζονται να ανεβάζουν τα megapixels, να βελτιώνουν τα λειτουργικά, να βάζουν αυτοκολλητάκια walkman κλπ. δεν ξέρει καν τι μάρκα τηλέφωνο έχει! Brand loyalty σου λέει μετά :lol: :p Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
T-mobile Δημ. July 21, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2006 Το ενδιαφέρον στοιχείο για εμένα είναι ότι το 58% των πελατών των εταιρειών κατασκευής κινητών που σφάζονται να ανεβάζουν τα megapixels, να βελτιώνουν τα λειτουργικά, να βάζουν αυτοκολλητάκια walkman κλπ. δεν ξέρει καν τι μάρκα τηλέφωνο έχει! Brand loyalty σου λέει μετά :lol: :p Και δυστυχώς αυτοί είναι που θα τρέξουν κάθε τρεις και λίγο να πάρουν το "καλύτερο" μοντέλο γιατι πολύ απλά δεν ξέρουν τι έχουν στα χέρια τους. Δεν είναι και λίγες φορές που βλέπεις χαζογκόμενες με smartphones και απλά στέλνουν μηνυματάκια...και έχουν "Γιώργος σπίτι", "Γιώργος κινητό", "Γιώργος μαγαζί" ξεχωριστά :p Παράθεση Less is more... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ferryman Δημ. July 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2006 Έχω δει κάτι παπούδες με Ν70 και άλλα κινητά και με δυσκολία πραγματοποιούν μια κλήση. Για ρωτα τους τσόντες ξερουν να βλεπουν; :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Παράθεση http://i77.photobucket.com/albums/j72/Ferryman_rx7/PB3.jpg Έχω να φάω κουραμάνα ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. July 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2006 Μία μεγάλη μερίδα του καταναλωτικού κοινού βλέπουν το κινητό τους τηλέφωνο αποκλειστικά σαν ένα εργαλείο επικοινωνίας. Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να πραγματοποιούν τηλεφωνικές κλήσεις,ίσως και να ρυθμίζουν σωστά το ξυπνητήρι. Για αυτούς λοιπόν είναι περιττό να θυμούνται την κατασκευάστρια εταιρεία της συσκευής τους. Ως επί το πλείστον,οι εν λόγω καταναλωτές έχουν υπερβεί το 40ο έτος της ζωής τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. July 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2006 sumfono apoluta me ton DENIOR !!:) ego xero polu kosmo pou parolo pou xeroun ti marka kinito exoun den xeroun oute ti leitourgies exei oute tpt !!prosfata eipa se mia filh mou oti to n80 pou phre einai symbian ktl kai me koitouse kala kala !! Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
T-mobile Δημ. July 22, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2006 Και το ερώτημα είναι γιατί πήρε Ν80 και έδωσε τόσα πολλά λεφτά αν δεν γνωρίζει και δεν χρειάζεται τις δυνατότητες του τηλεφώνου; Ότι και επιδότηση να είχε αποκλείεται να το πήρε τσάμπα. Ή πήγε σε ένα κατάστημα και τους είπε να της δώσουν το ακριβότερο κινητό που διαθέτουν; Παράθεση Less is more... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. July 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2006 δε νομιζω οτι δε ξερουν τη μαρκα του κινητου τους... πιστευω οτι δε ξερουν για ποιο λογο εδωσαν τοσα λεφτα για το τηλεφωνο τους... οτι δηλαδη δε γνωριζουν τις δυνατοτητες των συσκευων τους... εμενα π.χ. ο πατερας μου στα 60 του ξερει οτι εχει sagem simply...:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Storman Δημ. July 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2006 Και το ερώτημα είναι γιατί πήρε Ν80 και έδωσε τόσα πολλά λεφτά αν δεν γνωρίζει και δεν χρειάζεται τις δυνατότητες του τηλεφώνου; Ότι και επιδότηση να είχε αποκλείεται να το πήρε τσάμπα. Ή πήγε σε ένα κατάστημα και τους είπε να της δώσουν το ακριβότερο κινητό που διαθέτουν; Μπορεί απλά να της άρεσε! Το ίδιο συμβαίνει και με τα αμάξια! Το θέμα είναι για ποιό σκοπό θέλεις να αγοράσεις ένα αντικείμενο! Μπορεί να είναι αστείο για εσένα που γνωρίζεις κάτι παραπάνω από την κοπέλα, αλλά σκέψου πόσο αστέιο είναι για τον Bill Gates, το ότι εσύ αυτή την στιγμή έχεις υπολογιστή πχ. Pentium 4, την στιγμή που αυτός ξεκίνησε και έγινε ζάμπλουτος, με 8086 !!!:lol: Παράθεση <-@Storman@->:superman: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. July 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2006 οντως πολλοι εχουν αξιολογα κινητα στα χερια τους που πραγματικα ουτε που ξερουν το 1% των δυνατοτητων τους,για να μην πω οτι δεν ξερουν καν πιο μοντελο εχουν στα χερια τους. πολους τους παραμυθιαζουν και οι πωλητες των καταστηματων κινητης τηλεφωνιας με αποτελεσμα να τους σκανε τις 600αρες για N-80 η οτιδηποτε αλλο ακριβο κινητο και στην ουσια δεν ξερουν καν τι κανει. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EliMiNaToR Δημ. July 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2006 nai auto einai alithia giati enas filos mou ithele na parei n80 gia na travaei fotos i kapoioi alloi axetoi kathontai kai pernoun oti poio kainourio vroun gia na poulane mouri opos xero enan pou pire n91 kai exei mono 20tragoudia mesa tespa exo gnorisei pantos pollous pou den xeroun poio montelo einai to kinito tous Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kardoula Δημ. July 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2006 Εμένα αυτό που μου τη σπάει αφάνταστα είναι να βλέπω φίλους μου να έχουν το τελευταίο μοντέλο κινητού, να μην ξέρουν τις λειτουργίες αλλά εγώ που τις ξέρω και μπορώ να τις εκτιμήσω δεν έχω τα φράγκα να το πάρω.. Παράθεση Εγγραφείτε στο κανάλι μου για χρήσιμες συμβουλές για γυμναστική, fitness, διατροφή και εύκολες απολαυστικές και υγιεινές συνταγές! http://www.youtube.com/irinifitness Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. July 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2006 eno ego otan elega oti osoi agorazoun nokia symbian den exoun idea kata 90% ti pairnoun... me legate kolimeno... ante tora min arxiso!!!... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EliMiNaToR Δημ. July 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2006 ego symfono mazi sou kai pote den se eipa kollimeno Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fagito2000 Δημ. July 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2006 αυτό δεν μου έχει συμβεί ποτέ. πάντοτε την ψάχνω μέσω internet και ξέρω όλες τις λειτουργίες του κινητού που θα αγοράσω. αν και γυναίκα όταν είχα το Ν6600 και χρήση του symbian έκανα και τα προγραμματάκια μου είχα που χρειαζόμουνα. ε δεν είμαστε και όλες οι γυναίκες γκα-γκα :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Life is too short so enjoy every second of it...you never know where you will be tomorrow. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. July 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2006 eno ego otan elega oti osoi agorazoun nokia symbian den exoun idea kata 90% ti pairnoun... me legate kolimeno... ante tora min arxiso!!!... Το γεγονός ότι εσύ εστιάζεις στα ΝΟΚΙΑ smartphones ενώ η έρευνα είναι γενική, ανεξάρτητη από κατασκευαστή και τύπο τηλεφώνου, είναι μια ακόμα απόδειξη ότι δεν είσαι κολλημένος. :X :p Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. July 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2006 Το γεγονός ότι εσύ εστιάζεις στα ΝΟΚΙΑ smartphones ενώ η έρευνα είναι γενική, ανεξάρτητη από κατασκευαστή και τύπο τηλεφώνου, είναι μια ακόμα απόδειξη ότι δεν είσαι κολλημένος. :X :p op! mou tin eipes! de perimena tetoia apantisi! :rolleyes: to gegonos omos oti sou diafevgei mia alli erevna tou 2005 pou anefere gnosi ton dinatotiton/leitourgikou enos MS-smartphone-pda sto 90% ton agoraston se kanei MH enimeromeno...:X:p kai mono pou anaferete i leksi Windows mobile piso apo OLES tis siskeves, oi xristes to psaxnoun... H leksi koudounaki "windows" simenei polla... i leksi "symbian" TIPOTA gia tin pliopsifia xriston Nokia... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. July 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2006 op! mou tin eipes! de perimena tetoia apantisi! :rolleyes: to gegonos omos oti sou diafevgei mia alli erevna tou 2005 pou anefere gnosi ton dinatotiton/leitourgikou enos MS-smartphone-pda sto 90% ton agoraston se kanei MH enimeromeno...:X:p kai mono pou anaferete i leksi Windows mobile piso apo OLES tis siskeves, oi xristes to psaxnoun... H leksi koudounaki "windows" simenei polla... i leksi "symbian" TIPOTA gia tin pliopsifia xriston Nokia... Tα series 60 της ΝΟΚΙΑ είναι απολύτως mainstream τηλέφωνα που πουλάνε δεκάδες φορές περισσότερα κομμάτια από τα PPCs/windows smartphones. Τα τελευταία δεν έχουν ξεφύγει ακόμα από τη σχετικά περιορισμένη αγορά των gadget freaks. Όταν και εαν γνωρίσουν εμπορική επιτυχία θα προσελκύσουν και αυτά περισσότερους άσχετους, λογικό δεν είναι; Ούτως ή άλλως ένα series 60 συνήθως είναι εφοδιασμένο με cutting edge hardware, "πιασάρικα" χαρακτηριστικά και σχετικά ωραία εμφάνιση και δε χτυπάει σαν κάτι πολύ διαφορετικό σε κάποιον άσχετο. Το PPC αντιθέτως αν δεν είσαι gadgetάκιας ή δεν έχεις (πολύ) συγκεκριμένες ανάγκες τί να το κάνεις; Θυμάμαι ένα τύπο που είχε το 2020i και το χρησιμοποιούσε (επί αρκετές ώρες που ήμασταν μαζί) μόνο για να μιλάει, ακόμα γελάμε με ένα φίλο μου που ήταν κι αυτός μπροστά... Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EliMiNaToR Δημ. July 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2006 iparxoun kai merikes psonares pou pernoun ppc gia na lene oti exoun ppc ti na kanoume alla tora gia na leme tin alithia oi poio polli pou exoun symbian kinita einai asxetoi den xeroun oti to kinito tous pernei efarmoges Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. August 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2006 δυστυχως ετσι ειναι παιδια,δεν ξερω τι ακριβως λογικη χρησιμοποιουν καποιοι και πανε και δινουν τοσα λεφτα χωρις ποτε να χρησιμοποιησουν καν το 2% που τους δινει το κινητο. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protogeo Δημ. August 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2006 δυστυχως ετσι ειναι παιδια,δεν ξερω τι ακριβως λογικη χρησιμοποιουν καποιοι και πανε και δινουν τοσα λεφτα χωρις ποτε να χρησιμοποιησουν καν το 2% που τους δινει το κινητο. nai dikio.. pane kai agorazoun to pio akrivo mobile mono kai mono gia na to mostraroun kai na lene exo to pio akrivo mobile pou kykloforei.. xoris na kseroun tis dynatothtes tou suggekrimenou montelou.. ELEOS!!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] My Aprilia SXV 450 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. August 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2006 re paidia ego xero toulaxiston treis kopeles pou exoun skasei 600 tosa euro gia na paroun to n80 mono kai mono epeidh h kamera tou einai 3,2mp !! kata ta alla oute oti einai symbian oute oti exei wi-fi oute tpt xeroun !! Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. August 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2006 eno ego otan elega oti osoi agorazoun nokia symbian den exoun idea kata 90% ti pairnoun... me legate kolimeno... ante tora min arxiso!!!... και εγω συμφωνω και δε σε ειπα ποτε σκαλωμενο...:rolleyes: και δυστυχως ξερω και εγω παρα πολυ κοσμο που σκαει ενα καρο λεφτα για να παρει καποιο μοντελο μονο και μονο γιατι εχει καλη καμερα ή επειδη ειναι καινουριο μοντελο ή αλλες τετοιες βλακειες. οταν δουλευα στο γερμανο και με ρωτουσαν για τα τοτε smartphone τηλεφωνα της nokia κλασσικες ερωτησεις ηταν οι:εχει mms?, καλη οθονη?, τηεφωνικο καταλογο με φωτογραφιες? και αλλα κουλα! για να μην αναφερω τη κλασσικη βλακεια που ακομη διαιωνιζεται με το μπερδεμα της αναλυσης καμερας και της αναλυσης οθονης...:!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts