nickolas84 Δημ. January 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2007 Λάθος εννοούσα δεξί! Θα το διορθώσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. January 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2007 Ρε τι άλλο θα διαβάσω: ότι το χειροκίνητο είναι «αντρικό» και το (ημί)αυτόματο «γυναικείο»... :wacko: :rotfl: Πολύ θα ήθελα να δω τον συνειρμό που οδηγεί σε κάτι τέτοιο... :worry: Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis88 Δημ. January 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2007 εε οσο να ναι ,το χειροκινητο ειναι πιο παραδοσιακο ,πιο ευχαριστο κ πιο δυσκολο...η μαλλον καλυτερα πιο αγνο...ολα αυτα τα ηλεκτρονικα......το μονο που κανουν ειναι να αφαιρουν την αισθηση που παιρνεις απ το αμαξι...κ προσθετουν κ επιπλεον βαρος.... εξαρταται πως βλεπει κανεις το θεμα αυτοκινητο....υπαρχουν κ οι πιο ρομαντικοι.. Παράθεση XLVI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. January 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2007 Φαντάζομαι όλοι εσείς δεν έχετε υδραυλικό το τιμόνι σας. Θυμάμαι είχα κάτσει σε ένα lada πριν 5 χρόνια και έκανα μπράτσα για 4 στροφές Αυτά είναι. Τα υδραυλικά είναι για sissies :p Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CtR Δημ. January 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2007 Φαντάζομαι όλοι εσείς δεν έχετε υδραυλικό το τιμόνι σας. Θυμάμαι είχα κάτσει σε ένα lada πριν 5 χρόνια και έκανα μπράτσα για 4 στροφές Αυτά είναι. Τα υδραυλικά είναι για sissies :p Μην ξεχνάς υπάρχουν και ηλεκτρικά(τιμόνια) ακόμη... Αυτά για ποιούς/ποιες είναι; :p :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. January 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2007 Ρε παιδια ολα ειναι θεμα προτεραιοτητων... Εγω ας πουμε με την 147 υπαρχουν φορες που μεσα στην κινηση μετανιωνω που δεν εχω ενα αυτοματο κιβωτιο ωστε να παταω απλα γκαζι και φρενο!! Απο την αλλη μολις παω σε μια ορεινη διαδρομη ολες οι παραπανω σκεψεις εξαφανιζονται... Απο 5η σε 3η με φρενα, μια κοψια στο τιμονι και τα λαστιχα να στριγγλιζουν!!! Το ιδανικοτερο?!?! Αυτο που θα προσπαθησω να βαλω στο επομενο μου αυτοκινητο... Ενα σειριακο!! Μεσα στην κινηση θα ειναι αυτοματο, ενω πανω στο βουνο αλλαγες με τα "αυτακια" η τον λεβιε με τιν κινησεις προς τα πανω και προς τα κατω!! Α! Και για να λεμε και του στραβου τι δικιο... Μπορει ο Schumacher (θρυλος κατ' εμε!!) να μην ειναι αδερφη η γυναικουλα αλλα οποιος δει τον Senna να δινει ρεστα με το χειροκινητο μεσα στο βρεγμενο Μονακο θα θεωρησει σιγουρα τον δευτερο πιο "αντρα"!! Το ιδιο ισχυει και με τις Ferrari... Σιγουρα το κιβωτιο F1 ειναι ισως το καλυτερο στον κοσμο και πολυ πιο αποτελεσματικο απο το "χτενι" αλλα εγω θα διαλεγα το δευτερο.. Γιατι ορισμενα πραγματα τα διαλεγεις με την καρδια και οχι με το μυαλο!! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. January 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2007 Οριστε και το "χτενι" απο την Ferrari Testarossa... με την 1η κατω αριστερα!!! http://www.automobile-sportive.com/guide/ferrari/testarossa/Gearbox01_480.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geomiii3 Δημ. January 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2007 Ρε παιδια ολα ειναι θεμα προτεραιοτητων... Εγω ας πουμε με την 147 υπαρχουν φορες που μεσα στην κινηση μετανιωνω που δεν εχω ενα αυτοματο κιβωτιο ωστε να παταω απλα γκαζι και φρενο!! Απο την αλλη μολις παω σε μια ορεινη διαδρομη ολες οι παραπανω σκεψεις εξαφανιζονται... Απο 5η σε 3η με φρενα, μια κοψια στο τιμονι και τα λαστιχα να στριγγλιζουν!!! Το ιδανικοτερο?!?! Αυτο που θα προσπαθησω να βαλω στο επομενο μου αυτοκινητο... Ενα σειριακο!! Μεσα στην κινηση θα ειναι αυτοματο, ενω πανω στο βουνο αλλαγες με τα "αυτακια" η τον λεβιε με τιν κινησεις προς τα πανω και προς τα κατω!! Α! Και για να λεμε και του στραβου τι δικιο... Μπορει ο Schumacher (θρυλος κατ' εμε!!) να μην ειναι αδερφη η γυναικουλα αλλα οποιος δει τον Senna να δινει ρεστα με το χειροκινητο μεσα στο βρεγμενο Μονακο θα θεωρησει σιγουρα τον δευτερο πιο "αντρα"!! Το ιδιο ισχυει και με τις Ferrari... Σιγουρα το κιβωτιο F1 ειναι ισως το καλυτερο στον κοσμο και πολυ πιο αποτελεσματικο απο το "χτενι" αλλα εγω θα διαλεγα το δευτερο.. Γιατι ορισμενα πραγματα τα διαλεγεις με την καρδια και οχι με το μυαλο!! ;) +1 arxontas!kalietra den mporuses na to 8eseis!prosopika me kalipses apolyta!:cool: Παράθεση :alien: we r not alone! :secret:.... :yahoo:!!!! :yinyang: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VISMA Δημ. January 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2007 Οριστε και το "χτενι" απο την Ferrari Testarossa... με την 1η κατω αριστερα!!! http://www.automobile-sportive.com/guide/ferrari/testarossa/Gearbox01_480.jpg Νομιζω με αυτη την απαντηση το topic εκλεισε :lol: Παράθεση Αστεία Video, Ανέκδοτα, αστείες εικόνες & εθιστικά flash Games Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. January 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2007 Δυο φορές κατέβασα ταχύτητα σε στροφή. Τη μία φλέρταρα με ένα γκρεμό και την άλλη πήγα να φιλήσω ένα πρόβατο με τον... kwλο αφού και στις δύο περιπτώσεις το αυτοκίνητο υπέστρεψε. Πώς καταφέρνετε στο μέσο της στροφής να αλλάζετε ταχύτητα; πως τα καταφερες?..... δεν ειναι δυσκολο απλως την ωρα που στριβεις δεν αφηνεις το γκαζι και το κανει μπαμ μπαμ αλλιως οχι μονο γκρεμο τον αγιο πετρο θα δεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. January 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2007 να συμπερανουμε λοιπον πως ο Schumacher δεν ειναι αντρας... σωστα? Αφου κανει αδερφιστικη οδηγηση με ημιαυτοματο.... :lol: Αληθεια, τωρα εχει ενδιαφερον να εξηγησεις πως ακριβως βγαινει αυτη η αντριλα οδηγωντας χειροκινητα :p ρε φιλε μου απο την στιγμη που εχω εγω αυτην την αποψη ειναι κατι που δεν αλλαζει,εγω ετσι εμαθα κι ετσι θα οδηγαω,εγω οδηγησει κι αυτοματα αυτοκινητα κι εχω ξενερωσει απιστευτα,εγω αν δεν κανω τις γρηγορες αλλαγες μου στις στροφες κι αν δεν το νιωσω τοτε για μενα δεν εχει νοημα η οδηγηση. και δεν νομιζω να μιλησα για κανεναν Schumacher. οπως το βλεπει ο καθενας βεβαια ειναι.και καποια αυτοκινητα δεν αμφιβαλω οτι ειναι για αυτοματο κιβωτιο.και δεν μιλαω σε γενικο τονο,μιλαω σαν γιαννης οταν λεω αντριλα που λες εσυ:) Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis88 Δημ. January 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2007 Οριστε και το "χτενι" απο την Ferrari Testarossa... με την 1η κατω αριστερα!!! http://www.automobile-sportive.com/guide/ferrari/testarossa/Gearbox01_480.jpg απιστευτη φωτο πραγματικα!!! κριμα που οι καινουριες φερραρι δν εχουν τετοια κιβωτια πια.. στα τετοια μου αν τα αυτακια κανουν σε ms τις αλλαγες...δν τρεχω στους αγωνες.. Παράθεση XLVI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. January 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2007 Κι ομως ακομα και η F430 βγαινει ακομα με το "χτενι"... Το θεμα ειναι οτι η παραγγελιες με το χειροκινητο ειναι ελαχιστες!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. January 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2007 απιστευτη φωτο πραγματικα!!! κριμα που οι καινουριες φερραρι δν εχουν τετοια κιβωτια πια.. στα τετοια μου αν τα αυτακια κανουν σε ms τις αλλαγες...δν τρεχω στους αγωνες.. ολες βγαινουν με κλασσικο κιβωτιο....... απλως αλλη χαρη εχει πια τιμονι και λεβιες στα χερια πως να το κανουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. January 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2007 Φαντάζομαι όλοι εσείς δεν έχετε υδραυλικό το τιμόνι σας. Θυμάμαι είχα κάτσει σε ένα lada πριν 5 χρόνια και έκανα μπράτσα για 4 στροφές Αυτά είναι. Τα υδραυλικά είναι για sissies :p Pure pwnage. Έμπαινε xourxoulitse! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. January 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2007 Pure pwnage. Έμπαινε xourxoulitse! Δεν είναι pwnage. Απλά αν δεν πετάξω 2 φλέβες παρκάροντας αμάξι με το μηχανικό τιμόνι δεν καταλαβαίνω αντρίκια οδήγηση ανόητε :mad: Θέλω να νιώθω την τριβή της ασφάλτου στη ρόδα μου. Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. January 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2007 Κάντε πίσω κοπέλες μου, τώρα μιλάνε οι άααααντρες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. January 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2007 Δεν είναι pwnage. Απλά αν δεν πετάξω 2 φλέβες παρκάροντας αμάξι με το μηχανικό τιμόνι δεν καταλαβαίνω αντρίκια οδήγηση ανόητε :mad: Θέλω να νιώθω την τριβή της ασφάλτου στη ρόδα μου. και να μεινεις με κανα κουσουρι παππους πανω κατε δεξια αριστερα τα χερια:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. January 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2007 Δεν είναι pwnage. Απλά αν δεν πετάξω 2 φλέβες παρκάροντας αμάξι με το μηχανικό τιμόνι δεν καταλαβαίνω αντρίκια οδήγηση ανόητε :mad: Θέλω να νιώθω την τριβή της ασφάλτου στη ρόδα μου. φιλε μου αυτο μηπως το εννοεις γι αυτο που εγραψα εγω??? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. January 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2007 φιλε μου αυτο μηπως το εννοεις γι αυτο που εγραψα εγω??? Noμίζω οτι και εσύ ανήκεις στο πλήθος των θυμάτων του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. January 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2007 Noμίζω οτι και εσύ ανήκεις στο πλήθος των θυμάτων του. τοτε τι να κανουμε,ετσι ειναι αυτα:lol:με το post μου δεν προσβαλα κανεναν εγραψα γνωμη που αφορουσε μονο εμενα,οταν μιλαω για sport αμαξι το προτιμω χειροκινητο.οταν ομως σκεφτομαι κατι προς Limo η κανενα πολυτελες τζιπ τοτε ενταξει το αυτοματο ειναι αλλη φαση,επειδη ομως δεν θα παιξω ποτε ελπιζω σε αυτην την κατηγορια τοτε καλο ειναι και το λεβιεδακι. δεν νομιζω ομως οτι ο φιλος ηθελε να προσβαλει εμενα. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CtR Δημ. January 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2007 Γνωρίζει κάποιος πόσους ίππους χάνει ένα τυπικό μικρομεσαίο 105-115 ίππων με αυτόματο κιβώτιο; Μιλάμε πάντα με κανονικό αυτόματο και όχι μεταβαλόμενων σχέσεων(cvt) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. January 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2007 Εγώ να ρωτήσω κάτι άλλο για όσους γνωρίζουν: Πως γίνεται στρώσιμο του κινητήρα στα αυτόματα; Το κάνει μόνο του; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. January 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2007 Η αναγκη για στρωσιμο στους συγχρονους βενζινοκινητηρες ειναι πλεον περιττη... (τουλαχιστον με την εννοια που την ξερουμε και την εχουμε συνηθισει!) Πλεον με την εξελιξη της τεχνολογιας οι ανοχες στα μεταλλα ειναι παρα πολυ ακριβεις και το στρωσιμο του αυτοκινητου πλεον εχει γινει κατι σαν "δεσιμο"! Απλα δουλευεις χαλαρα το αυτοκινητο στην αρχη για να "δεσουν" ολα του τα μηχανικα μερη!! Παρ'ολα αυτα ακομα και στα αυτοματα το κιβωτιο δεν αλλαζει ταχυτητα παντα στην ιδια ταχυτητα.. "Διαβαζει" το στυλ του οδηγου και δουλευει αναλογα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iason1907 Δημ. January 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2007 Δεν μ'αρέσει η ιδέα του αυτόματου. Αν και έχω οδηγήσει λίγες φορές δεν θα μου φαινόταν ενδιαφέρουσα η οδήγηση αν απλά ήταν γκάζι φρένο... :) Kαι χάνουν σε απόδοση τα αυτόματα. Μόνο σε Μazda MPV αυτόματο έχω κάτσει αρκετά και ζωρίζεται στις αριστερές, και όχι σε δρόμους ελλάδος.. Αμερικής(χωρίς λακούβες, με αρκετό πλάτος κλπ). Παράθεση Apple iPhone 3G, Nokia: 3110, 3210, 3330, 8210, 6150, 3410, 6610, 6230, 6670, 6270, N70, 6131, E50, 6500 slide, 1680, E51, 6220c, NEC N400i, Sharp GX17, ETEN: M600+ SE: T610, K800i, W580i(x2), K810i, P990i, W20i(zylo), X10 mini pro, ZTE Blade, LG Optimus Black Now: Apple iPhone 3G, Sony Xperia U Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts