Jump to content

20 Ιουλίου 1974 - Μνήμες του Αττίλα

hydro
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ειμαι κατα του πολεμου φιλε μου γιατι ο πολεμος σημερα ειναι πουστικ@ς πολεμος. με βομβες μυστηριες και μπ@στα@ρδες!

Τι μου φταινε τα παιδακια? Τι μου φταει ο απλος κοσμακης?

Στα καλα του καθουμενου επειδη ενας ΒΛΑΚΑΣ (εννοω μεγαλος σε βαθμο) δεν ξερει τι του γινεται και που αυτος ο βλακας δεν θα πολεμηση ΚΑΝ!

Ρε δε πανε στο διαολο ολοι τους και να μεινουμε εμεις, ο απλος λαος!

• Απαντήσεις 62
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ειμαι κατα του πολεμου φιλε μου γιατι ο πολεμος σημερα ειναι πουστικ@ς πολεμος. με βομβες μυστηριες και μπ@στα@ρδες!

Τι μου φταινε τα παιδακια? Τι μου φταει ο απλος κοσμακης?

Στα καλα του καθουμενου επειδη ενας ΒΛΑΚΑΣ (εννοω μεγαλος σε βαθμο) δεν ξερει τι του γινεται και που αυτος ο βλακας δεν θα πολεμηση ΚΑΝ!

Ρε δε πανε στο διαολο ολοι τους και να μεινουμε εμεις, ο απλος λαος!

Οσο και αν δε το θελουμε παντα ετσι ειναι.

Ω ξειν' αγγελλειν Λακεδαιμονιοις οτι τηδε κειμεθα τοις κεινων ρημασι πειθομενοι.

Μάνο η φωτογραφία σου εδώ είναι συγκλονιστική... σε συνδιασμό με αυτά που γράφεις από κάτ βέβαια... Και όλα αυτά για μερικά πολιτικά παιχνίδια, είτε είναι των Αμερικάνων, των Τούρκων, των Ελλήνων... τι σημασία έχει; σκέφτομαι ότι θα μπορούσε να είναι το σπίτι μου πίσω από αυτά τα οδοφράγματα... να το βλεπω αλλά να μην μπορώ να πλησιάσω... Και πραγματικά χαίρομαι που τα διαβάζω αυτά που έγραψες... γιατί είσαι 15 ετών αλλά έχεις άποψη και δεν αφήνεις το πρόσφατο παρελθόν μας να γίνει απλώς "ιστόρια" και δεν ασχολείσαι μόνο με την Paris Hilton, την Καλομοίρα κλπ...
http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

Ας αφησουν αυτη την ηττοπαθεια τελοσπαντων βρε παιδι μου οι Κυπριοι.Αν χαραμιζαν λιγα απο τα πλουτη τους(με τη καλη εννοια το λεω) να παρουμε καμια 100αρια μαχητικα και να τα αραξουμε χωρις προειδοποιηση απεναντι στα κατεχομενα θα σου ελεγα για ποτε θα λυνοταν το Κυπριακο.

Μονο απ'τη τρομαρα θα παραδινονταν,κι αν δεν παραδιδονταν τους τον σφυριζαμε και θα σου ελεγα εγω τοτε ποιος δημιουργει τετελεσμενα:D

Κλαψομ*υνιδες μια ζωη! Αμαν πια!Δε μπορουμε ,δε κανουμε ,δε ρανουμε....ποιος περιμενετε να σας λυσει το προβλημα?

Ολα γινονται αν τα θες,μονο του σπανου τα γενια δε γινονται!

Και κατι αλλο.Πατερες της πολεμικης τεχνης εχουν γραψει εδω και αιωνες για τη φοβερα στον αντιπαλο.Τριξε τα δοντια κι εχε ακονισμενα τα μαχαιρια,φτιαξτε και καμια στρατια απο σωστους πρακτορες(κι οχι δημοσιους υπαλληλους--ξερω τι λεω),αμοληστε τους σ'αυτο το ΜΠ*ΥΡΔ$ΛΟ που λεγεται Τουρκια,διαλυστε τους απο μεσα και μετα αν δεν καθονται καλα αποτελειωστε τους.

Υπερβολικα οσα γραφω? Στην εκφραση ναι στην ουσια ΟΧΙ. Εχετε συνειδητοποιησει οτι μας διεκδικουν ολοκληρα νησια και μας απειλουν και με πολεμο μαλιστα?

Για ριξτε μια ματια στο Λιβανο το σημερινο.Θελετε ετσι να γινει η χωρα μας σε 20-30 χρονια?

Ενα τιποτα που το εχει ο Εβραιος για τη πο*τσα! Σορρυ που γινομαι χυδαιος ,αλλα μηπως δεν ειναι ετσι τα πραγματα? Αν οι Λιβανεζοι δεν ειχαν τα μυαλα στα ''μεγαλεια'' του ''καλου κοσμου'', ετσι θα καταντουσανε?Ενα ΤΙΠΟΤΑ?

Τα γραφω αυτα γιατι η αμυνα δεν ειναι ΜΟΝΟ τα ακριβα οπλικα συστηματα και η τεχνολογια,αλλα και η διαθεση σου να εισαι ετοιμος να υπερασπιστεις τον εαυτο σου. Δεν ειναι θεμα ''με στελνουν οι ανωτεροι να σκοτωθω κι αυτοι θα τη βγαλουν λαδι απο τα γραφειακια τους'' ,δεν ειναι λογικη αυτη!

Ας αποτιναξουμε τις ξεπερασμενες και διχαστικες ιδεολογιες ,τις θεωριες και τα ψεματα και ας φτιαξουμε ολοι στο μυαλο μας ΜΙΑ ΙΔΕΑ ,την Ελλαδα! Το κοινο συμφερον ολων μας και την αξιοπρεπεια μας.Να γινουμε δημιουργικα δυναμικοι και να κοιταμε τη ζωη με αισιοδοξια και με συνεπεια:cool:

ManosTheGreek, στην εικόνα σου δεν είναι το φυλάκιο στο τέρμα της Οδού Λήδρας. Είναι όμως ένα από τα πολλά οδοφράγματα που βρίσκεις μέσα στη Λευκωσία.

Ατσαλάκωτε, νομίζεις πως είναι εύκολο να γίνει ένας πόλεμος; Οι παλαιότερες γενιές έχουν ζήσει εχθροπραξίες και εχθροπραξίες (ειδικά την περίοδο 1955-1974 που είναι γεμάτο από εχθροπραξίες, θάνατο και καταστροφή) και οι πλείστοι ΔΕΝ θέλουν να τα ξαναζήσουν. Μην ανοίγουμε το στόμα μας και λέμε ότι θέμε εκ του ασφαλούς!

NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)...

http://www.everythingaboutebooks.com

Ας αφησουν αυτη την ηττοπαθεια τελοσπαντων βρε παιδι μου οι Κυπριοι.Αν χαραμιζαν λιγα απο τα πλουτη τους(με τη καλη εννοια το λεω) να παρουμε καμια 100αρια μαχητικα και να τα αραξουμε χωρις προειδοποιηση απεναντι στα κατεχομενα θα σου ελεγα για ποτε θα λυνοταν το Κυπριακο..................................................

,την Ελλαδα! Το κοινο συμφερον ολων μας και την αξιοπρεπεια μας.Να γινουμε δημιουργικα δυναμικοι και να κοιταμε τη ζωη με αισιοδοξια και με συνεπεια:cool:

Φιλε μου σου βγαζω το καπελο! Μια ζωη μεσα στην κλαψα και στο πισωγυρισμα ειμαστε! Αλλα με αυτους τους λαλακες τους πολιτικους που μπλεξαμε .....

Πειτε ΟΧΙ στην γ@μιμενη τουρκια... Τι θα μας κανουν δηλαδη?

Εμπαρκο ρε φιλε ..ΝΑΙ γιατι οχι... τα μισα προιοντα στην ελλαδα ειναι τουρκικα, θελετε και αποδειξεις?

Εμπαργκο τα προιντα τωων κατσιβελων να πεινασουνε λιγακι παραπανο και αστους να εχουμε περισοτερα χρεη απ' οτι εχουνε σημερα!:mad:

ΟΛΑ τα μπορουμε αρκει οι "δικοι μας" να γινουν ελληνες!

Αν οχι ..ας τα δωσουμε ΟΛΑ αι ας καθωμαστε να πεινουμε φραπεδιες που και αυτο σιγα σιγα μας το πηρανε οι Πολωνοι μεσα απο τη NESTLE!

Εδω ακομα υπαρχει κοροιδια μεταξυ μας ρε παιδια (γκατζος, χανουμοι, γκασμας) και περιμενουμε να γινουμε λαος!?

ManosTheGreek, στην εικόνα σου δεν είναι το φυλάκιο στο τέρμα της Οδού Λήδρας. Είναι όμως ένα από τα πολλά οδοφράγματα που βρίσκεις μέσα στη Λευκωσία.

Ατσαλάκωτε, νομίζεις πως είναι εύκολο να γίνει ένας πόλεμος; Οι παλαιότερες γενιές έχουν ζήσει εχθροπραξίες και εχθροπραξίες (ειδικά την περίοδο 1955-1974 που είναι γεμάτο από εχθροπραξίες, θάνατο και καταστροφή) και οι πλείστοι ΔΕΝ θέλουν να τα ξαναζήσουν. Μην ανοίγουμε το στόμα μας και λέμε ότι θέμε εκ του ασφαλούς!

πανευκολο ειδικα με τα γιδια απο την απεναντι πλευρα που ειναι στρατοκρατουμενη χωρα...για αυτο δεν ξερουμε ποτε θα γινει κατι και αν θα γινει αυτο εξαρταται απο πολλα πραγματα τα οποια δεν ειναι ωρα να τα πουμε και ειδικα οταν εχουμε κατι ατομα τα οποια νομιζουν οτι ο πολεμος ειναι μια βομβα και τσουπ παει

Ας αφησουν αυτη την ηττοπαθεια τελοσπαντων βρε παιδι μου οι Κυπριοι.Αν χαραμιζαν λιγα απο τα πλουτη τους(με τη καλη εννοια το λεω) να παρουμε καμια 100αρια μαχητικα και να τα αραξουμε χωρις προειδοποιηση απεναντι στα κατεχομενα θα σου ελεγα για ποτε θα λυνοταν το Κυπριακο.

Μονο απ'τη τρομαρα θα παραδινονταν,κι αν δεν παραδιδονταν τους τον σφυριζαμε και θα σου ελεγα εγω τοτε ποιος δημιουργει τετελεσμενα:D

Κλαψομ*υνιδες μια ζωη! Αμαν πια!Δε μπορουμε ,δε κανουμε ,δε ρανουμε....ποιος περιμενετε να σας λυσει το προβλημα?

Ολα γινονται αν τα θες,μονο του σπανου τα γενια δε γινονται!

Και κατι αλλο.Πατερες της πολεμικης τεχνης εχουν γραψει εδω και αιωνες για τη φοβερα στον αντιπαλο.Τριξε τα δοντια κι εχε ακονισμενα τα μαχαιρια,φτιαξτε και καμια στρατια απο σωστους πρακτορες(κι οχι δημοσιους υπαλληλους--ξερω τι λεω),αμοληστε τους σ'αυτο το ΜΠ*ΥΡΔ$ΛΟ που λεγεται Τουρκια,διαλυστε τους απο μεσα και μετα αν δεν καθονται καλα αποτελειωστε τους.

Υπερβολικα οσα γραφω? Στην εκφραση ναι στην ουσια ΟΧΙ. Εχετε συνειδητοποιησει οτι μας διεκδικουν ολοκληρα νησια και μας απειλουν και με πολεμο μαλιστα?

Για ριξτε μια ματια στο Λιβανο το σημερινο.Θελετε ετσι να γινει η χωρα μας σε 20-30 χρονια?

Ενα τιποτα που το εχει ο Εβραιος για τη πο*τσα! Σορρυ που γινομαι χυδαιος ,αλλα μηπως δεν ειναι ετσι τα πραγματα? Αν οι Λιβανεζοι δεν ειχαν τα μυαλα στα ''μεγαλεια'' του ''καλου κοσμου'', ετσι θα καταντουσανε?Ενα ΤΙΠΟΤΑ?

Τα γραφω αυτα γιατι η αμυνα δεν ειναι ΜΟΝΟ τα ακριβα οπλικα συστηματα και η τεχνολογια,αλλα και η διαθεση σου να εισαι ετοιμος να υπερασπιστεις τον εαυτο σου. Δεν ειναι θεμα ''με στελνουν οι ανωτεροι να σκοτωθω κι αυτοι θα τη βγαλουν λαδι απο τα γραφειακια τους'' ,δεν ειναι λογικη αυτη!

Ας αποτιναξουμε τις ξεπερασμενες και διχαστικες ιδεολογιες ,τις θεωριες και τα ψεματα και ας φτιαξουμε ολοι στο μυαλο μας ΜΙΑ ΙΔΕΑ ,την Ελλαδα! Το κοινο συμφερον ολων μας και την αξιοπρεπεια μας.Να γινουμε δημιουργικα δυναμικοι και να κοιταμε τη ζωη με αισιοδοξια και με συνεπεια:cool:

και ειδικα η κυπρος θα το κανει αυτο... εδω εβαλε τους s300 και πηγαν να την φανε 3 χωρες.... η που οταν εκπαιδευαμε τους δικους τους βατραχους ηταν ολοι μες στην κλαψα και το τουπε ξερεις ποιος ειμαι εγω? μια σφαλιαρα εφαγαν και ηρεμησαν η κυπρος δυστηχως δεν εχει τα ποσοντα για να κρατηθει μονη της ολα τα ψωνια εκει ειναι και τα κλαψαρικα τι θα κανεις με αυτους δηλαδη? που στο πεδιο της μαχης θα λενε αχχχχ μην πυροβολας χαλας τα μαλλια μου ρε

πανευκολο ειδικα με τα γιδια απο την απεναντι πλευρα που ειναι στρατοκρατουμενη χωρα...για αυτο δεν ξερουμε ποτε θα γινει κατι και αν θα γινει αυτο εξαρταται απο πολλα πραγματα τα οποια δεν ειναι ωρα να τα πουμε και ειδικα οταν εχουμε κατι ατομα τα οποια νομιζουν οτι ο πολεμος ειναι μια βομβα και τσουπ παει

ΟΚ φίλε μου, έλα να πολεμήσεις! Με τα λόγια και εκ του ασφαλούς πόλεμο ξέρω να κάνω και εγω! :mad:

NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)...

Βρε Bestman εισαι κατεχομενος!Το καταλαβαινεις αυτο? Τι περιμενεις δηλαδη? Να βγαλουν οι αλλοι το φιδι απο τη τρυπα.Εδω 10 εκατομμυρια Σουηδοι και τα ''εδειχναν'' επιδεικτικα στους Ρωσους για χρονια που ητανε 200 εκατομμυρια.

Με τις επιτροπες ειρηνης και τα λοιπα δε θα καταφερετε ποτε τιποτα γιατι απεναντι σας εχετε ζωα,οχι ανθρωπους.

Κι αφηστε αυτες τις χαζομαρες οτι δεν ειστε Ελληνες γιατι τετοια ακουμε οι Ελλαδιτες και ξενερωνουμε με τη παρτη σας. Ολο τουπέ ειναι μερικοι απο σας κι αν ερθει καμια δυσκολη ωρα να δω ποιος θα τρεξει να σας σωσει.

καντε εσεις μια αρχη και κερδιστε τις εντυπωσεις,μετα ολα θα βρουν αργα αλλα σταθερα το δρομο τους προς το καλυτερο

Προφανως παρομοια μπορω να χωσω και σε μας απο εδω,αλλα ΕΣΕΙΣ εχετε το μπελα πανω απο το κεφαλι σας και πρεπει να ειστε 10 φορες πιο συνειδητοποιημενοι για το τι κανετε.....

ΟΚ φίλε μου, έλα να πολεμήσεις! Με τα λόγια και εκ του ασφαλούς πόλεμο ξέρω να κάνω και εγω! :mad:

μωρε οταν πας ιρακ πιστεψε με θα τα δεις ολα απο αλλη πλευρα να πολεμησω ειναι ευκολο το να σκοτοσω ατομα ασχετα με τον πολεμο οπως θα κανουμε σε περιπτωση πολεμο θα ειναι το δυσκολο στο ιρακ εκατσα 5 μηνες και πραγματικα τα ειδα ολα μα ολα ολοι λενε για την φρικη του πολεμου απο την μια ομως λενε γιατι τα κανουν αυτα οι ιρακινοι και απο την αλλη λεμε γιατι τα κανουν οι αμερικανοι εμ βεβαια αλλοι κανουν επιθεση αλλα και αυτοι ειναι τα θυματα η ψυχολογια μου δεν εχει καμια σχεση με αυτα που λεω στο πολεμο εκτως απο τις διαταγες η μονη που δεν θα υπακουσω θα ειναι να μπω σε χωρια και τα υπολοιπα"θεατρα"

αλλωστε δεν εχετε την δυναμη κρουσης για να αποτρεψετε νεα επιδρομη και δυστηχως εμεις θα σας βγαλουμε απο την δυσκολη θεση οπως και εμεις πρεπει να βγαλουμε και εμας απο την δυσκολη θεση

Μου λες πώς δεν έχουμε δύναμη να αποτρέψουμε νέα επιδρομή. Τότε πώς μπορούμε να κάνουμε επίθεση και να καταλάβουμε εδάφη κιόλας, όταν για να κάνεις επίθεση πρέπει να έχεις τριπλάσια δύναμη από τον αμυνόμενο; Η μήπως νομίζεις πως οι Τούρκοι τώνε κουτόχορτο και δεν θα καταλάβουν οτι κάτι τρέχει με την συγκέντρωση δυνάμεων κοντά στην Γραμμή Καταπαύσεως του Πυρός;

Μου λες πώς δεν έχουμε δύναμη να αποτρέψουμε νέα επιδρομή. Τότε πώς μπορούμε να κάνουμε επίθεση και να καταλάβουμε εδάφη κιόλας, όταν για να κάνεις επίθεση πρέπει να έχεις τριπλάσια δύναμη από τον αμυνόμενο; Η μήπως νομίζεις πως οι Τούρκοι τώνε κουτόχορτο και δεν θα καταλάβουν οτι κάτι τρέχει με την συγκέντρωση δυνάμεων κοντά στην Γραμμή Καταπαύσεως του Πυρός;

ναι αντε πηγαινε εσυ με τανκς και πεζικο να καταλαβεις μια περιοχη που το 80 ειναι ειδ δυναμεις... δεν θα σου πω και πολλα απλα σου λεω αμα εχεις ακουστα τι εγινε στην σημαια των τουρκων(αυτη με τα βαρελια) πριν μια εβδομαδα... 8 ατομα ηταν:shifty: :shifty: :shifty:

Και μην συγκρίνεις την Κύπρο με το Ιράκ. Στο Ιρακ κάνουν ανταρτοπόλεμο (όπως και εμείς το 55-59). Στην Κύπρο αυτό είναι ανέφικτο αφου έχουν δημιουργηθεί εθνικά αμιγείς περιοχές.

Θητεία έχεις υπηρετήσει; Διότι αν εχεις υπηρετήσει θα ξέρεις πως να μπορούν οι καταδρομείς να καταλάβουν ενα ύψωμα/φυλάκιο/περιοχή, αλλά χρειάζεται και το πεζικό να την κρατήσει. Ή μήπως νομίζεις πως οι Τούρκοι θα κάτσουν με σταυρωμένα τα χέρια; Σε θερμό επεισόδειο θα καταλήξει και όπως το βλέπω, θα πάμε για μαλλι και θα βγούμε κουρεμένοι...

Και μην συγκρίνεις την Κύπρο με το Ιράκ. Στο Ιρακ κάνουν ανταρτοπόλεμο (όπως και εμείς το 55-59). Στην Κύπρο αυτό είναι ανέφικτο αφου έχουν δημιουργηθεί εθνικά αμιγείς περιοχές.

αχχχ ρε θες να σου πω τι θα γινει εαν γινει μονομερης πολεμος με εσας και δεν μας παρει η μπαλα? θα στειλουν οπως παντα ειδ δυναμεις και βατραχια και μετα αντε γεια δεν ειναι τιποτα δυσκολο πιστεψε με δεν θα κατσω να σου πω τι και πως αλλα ας πουμε οτι εχετε ενα οπλο εφοδυ p90 ως βασικο ενω ειστε μια χωρα ανακαταληψης απο κει βλεπεις οτι ο σχεδιασμος μπαζει πολλα νερα και γινεται οτι και εδω (τα τρωνε τα κεφαλια)

ανταρτοπολεμος ειναι πανευκολο να γινει στην κυπρο απλα κανεις ντου και αφηνεις τους αλλους να ερθουν μεσα σε μια πολη η χωριο..... εαν εχουν τα καλα εργαλεια μολις πατησει ποδι ο αντιπαλος θα γινει κομματακια

Να σου υπενθυμίσω την απόσταση των ακτών της Τουρκίας από αυτών της Κύπρου; 200km από την Μερσίνα μέχρι το αεροδρόμιο της Τύμπου. Σε μισή ώρα η Τουρκική αεροπορία είναι πάνω από την Κύπρο και βομβαρδίζει. Χωρίς αντίσταση. Η αντίστοιχη απόσταση από τη Ρόδο είναι τουλάχιστον διπλάσια.

Πραγματικά τραγικά όλα αυτά που συμβαίνουν τόσα χρόνια...

Οι πολιτικοί μας τρέχουν στο Λίβανο (που και αυτοί υποφέρουν τώρα...) για το πολιτικό τους προφίλ και δεν έχουν κοιτάξει ούτε στιγμή τα δικά μας προβλήματα...Εδώ ολόκληρος Καραμανλής (ο αήμνιστος, ο "εθνάρχης" ο "σωτήρας της Δημοκρατίας") και δεν πάτησε ΠΟΤΕ το πόδι του στην Κύπρο...

Τα πράγματα έχουν πάντα και άλλη όψη, αυτήν που συνήθως δεν μαθαίνουμε ποτε, έτσι και με την Κύπρο. Δεν μπορεί να είναι έτσι 30 και... χρόνια και να μην αλλάζει κάτι.Κάποιοι έτσι τα θέλουν γιατί έτσι τους εξυπηρετεί και μέσα σε αυτούς και οι "δικοί μας" πολιτικοί που άλλωτε με την ανοχή τους και άλλωτε γιατί τους τάζουν λαγούς με πετραχείλια συμφωνούν κάτω απο το τραπέζι χωρίς να πάιρνει πρέφα ο ελληνικός λαός...

Ο πόλεμος δεν είναι η λύση...Ένας χρόνος σε εμπόλεμη κατάσταση είναι Δεκα χρόνια κοινωνικής στασιμότητας... Έχουμε που έχουμε να προλάβουμε τους "φίλους" της Ευρώπης που είναι δεκα χρόνια μπροστά αν ανοίξουμε πολεμικό μέτωπο τότε το χάσαμε το παιχνίδι...

Ας αποφασίσουμε σαν λαός τι θέλουμε απο την εξωτ. πολιτική μας, στην Ευρώπη δεν πρέπει να δίνουμε αλλά και να παίρνουμε (όπως κάνουν όλοι).

εγω δεν μπορω να καταλαβω ενα πργμα και ας με συνχωρεση ο bestman!

Πηγε φιλαρακι μου στην κυπρο και το μονο που καταλαβε ειναι οτι δεν τον χωνεψαν! γιατι? τον κοιτουσαν σαν ξενο ατομο! και εχω ακουσει ΠΟΛΛΕΣ φορες αυτο το πραγμα!

Επισης το ιδιο εγινε με το γειτονα μου! Τον συμπεριφερονταν σαν καραγκιοζη!

ΜΕτα απο ερωτηση του του ειπαν οτι επειδη ειναι ελληνας και η ελλαδα κατεστρεψε την κυπρο δεν μας θελουν!!:confused: ρε θα τρελαθω!

Μετα απο αυτα λετε να με νοιαζει τοσο?

επισης για την ερωτηση

Να σου υπενθυμίσω την απόσταση των ακτών της Τουρκίας από αυτών της Κύπρου; 200km από την Μερσίνα μέχρι το αεροδρόμιο της Τύμπου. Σε μισή ώρα η Τουρκική αεροπορία είναι πάνω από την Κύπρο και βομβαρδίζει. Χωρίς αντίσταση. Η αντίστοιχη απόσταση από τη Ρόδο είναι τουλάχιστον διπλάσια

Εχεις ιδεα ποσο χιλιομετρα ποιανουν οι S300 απο την κρητη?

Γιατι δεν εγινε ντου τοσο καιρο απο την αεροπορια? Υποθεση ημερας ηταν για την τουρκια!!!!

να γιατι εγινε τοσος ντορος για του πυραυλους!

Πηγε φιλαρακι μου στην κυπρο και το μονο που καταλαβε ειναι οτι δεν τον χωνεψαν! γιατι? τον κοιτουσαν σαν ξενο ατομο! και εχω ακουσει ΠΟΛΛΕΣ φορες αυτο το πραγμα!

ΜΕτα απο ερωτηση του του ειπαν οτι επειδη ειναι ελληνας και η ελλαδα κατεστρεψε την κυπρο δεν μας θελουν!!:confused: ρε θα τρελαθω!

επισης για την ερωτηση

Εχεις ιδεα ποσο χιλιομετρα ποιανουν οι S300 απο την κρητη?

Γιατι δεν εγινε ντου τοσο καιρο απο την αεροπορια? Υποθεση ημερας ηταν για την τουρκια!!!!

να γιατι εγινε τοσος ντορος για του πυραυλους!

γιατι απο την κυπρο ανετα εριχνε αεροσκαφος εξω απο την αγκυρα....αλλα στην κρητη πιανει πολυ πιο περα απο οτι πρεπει τεσπα θα δεις εαν λεω εαν καταφερουν να παρουν s400 θα δεις τι θα γινεται καθε μερα στο αιγαιο....

Να σου υπενθυμίσω την απόσταση των ακτών της Τουρκίας από αυτών της Κύπρου; 200km από την Μερσίνα μέχρι το αεροδρόμιο της Τύμπου. Σε μισή ώρα η Τουρκική αεροπορία είναι πάνω από την Κύπρο και βομβαρδίζει. Χωρίς αντίσταση. Η αντίστοιχη απόσταση από τη Ρόδο είναι τουλάχιστον διπλάσια.

εχετε ικανους καταδρομεις παντα να ξερεις ποτε δεν θα παει η αεροπορια πρωτη εκτως και αν θελουν να χασουν τα αβγα και τα πασχαλια πρωτα θα πανε τα υπεροχα κομμαντα της τουρκιας(μην χεσω...) να καταστρεψουν οτι ρανταρ πρεπει και μετα η αεροπορια θα κανει τα δικα της αλλα για να φτασει σε σημειο να παει η αεροπορια πρεπει να βγαλουν off τους s300 πραγμα αδυνατο...(για την τωρινη καταστασηκαθως απο οτι ξερω εκτως απο τα s300 εχουν και Patriot για να τα προστατευουν)

Μόνο με πόλεμο λύνωνται οι διαφορές. Αλλα τι περιμένεις απο τους μπ@σταρδους Άγγλους που αυτοί βρίσκωνται απο πίσω στο θέμα του Κυπριακού εδώ και χρονια;

Οι Κυπριοι θέλανε την ένωση σε ποσοστό 90 τοις εκατό και όμως ποτέ δεν υλοποιήθηκε.

Με την διπλωματία τελικά δεν έχει λυθεί τίποτε. Η μήπως δεν γνωρίζω κάτι;

Ας μας πούνε οι της υψηλής πολιτικής και της καρέκλας εαν έχει αλλάξει κάποιο στάτους, με βάση την διπλωματία και μόνο.

Παράδειγμα η ίδια η Τουρκία στο θέμα που συζητάμε. Θέλανε ενα νησί ξένο και με τα όπλα το κατέκτησαν.

Βοήθησε κάποιος "φίλος"; Ο ΟΗΕ; Το ΝΑΤΟ; χαχαχα....

Σοβαροί νά'μαστε.

Ποιόν θ' "αρπάξω" σήμερα; [sIGPIC][/sIGPIC]

Μόνο με πόλεμο λύνωνται οι διαφορές. Αλλα τι περιμένεις απο τους μπ@σταρδους Άγγλους που αυτοί βρίσκωνται απο πίσω στο θέμα του Κυπριακού εδώ και χρονια;

Οι Κυπριοι θέλανε την ένωση σε ποσοστό 90 τοις εκατό και όμως ποτέ δεν υλοποιήθηκε.

Ας μας πούνε οι της υψηλής πολιτικής και της καρέκλας εαν έχει αλλάξει κάποιο στάτους, με βάση την διπλωματία και μόνο.

Παράδειγμα η ίδια η Τουρκία στο θέμα που συζητάμε. Θέλανε ενα νησί ξένο και με τα όπλα το κατέκτησαν.

Σοβαροί νά'μαστε.

ναι διοτι ο τουρκικος στρατος εκανε αυτο που εκανε μεσα απο την διπλωματια καθαρα αυτο που εκανε ηταν σωστο διεθνως αλλα οχι και να βαλει στρατο κατοχης εκει αλλαξε το θεμα ελεγαν οτι ναι θα φυγουμε ναι θα φυγουμε και τελικα κατοχυρωθηκαν εκει οι τουρκοι ειναι οι καλυτεροι διπλωματες αυτο να το ξερεις παντα..ξερει τι θελει και πως να το ζητησει και δεν ειναι σαν εμας ναι γεια σας αμερικη εκει? ναι εε θελω να κανω μια παραγγελια ναι πειτε μου θελω 12 block 52+ μερικα apache και ενα βλημα cruise ναι που τα φερνουμε? ελλαδα οκ γεια σας

Σοβαροί νά'μαστε.

Θα διαφωνησω και θα σου πω οτι πλεον εχουμε τις συμφωνιες κυριων(ποιων?)σ'αυτα τα θεματα.

Και ο στρατος παιζει το δευτερευον ρολο του.

Δυστυχως ετσι ειναι.

Ω ξειν' αγγελλειν Λακεδαιμονιοις οτι τηδε κειμεθα τοις κεινων ρημασι πειθομενοι.

Αυτό είναι όντως αγκάθι. Το πραξικόπημα έγινε από την ΕΦ, η οποία τότε ελεγχόταν από την εκάστοτε ελληνική κυβέρνηση. Αυτά αναφέρει ο Μακάριος στην περίφημη επιστολή του προς τον Γκιζίκη, της 3ης Ιουλίου 1974. Αν τη βρεις και τη διαβάσεις, θα καταλάβεις πολλά. Επίσης, όλες οι απόπειρες κατά του Μακαρίου και οι τρομοκρατικές οργανώσεις (Εθνικό Μέτωπο - ΕΟΚΑ Β') χρηματοδοτούντο και ελέγχοντο από την Ελλάδα. Αυτό σε ορισμένους έχει αφήσει πικρία. Φυσικά δεν μπορούμε να παραγνωρίσουμε την συμβολή της ΕΛΔΥΚ, καθώς και της Μοίρας Καταδρομών που έστειλαν σε αποστολή αυτοκτονίας (τους έστειλαν, αλλά δεν ειδοποίησαν πως θα έρθουν με αποτέλεσμα να δεχθούν φίλια πυρα και να καταρριφθεί ένα δικό μας αεροσκάφος). Χάρη σε αυτούς σώθηκε το αεροδρόμιο Λευκωσίας και ίσως και η ίδια η Λευκωσία.

Ethnicnation, τις κερκόπορτες στην Τουρκία τις ανοίξαμε ΕΜΕΙΣ. Αν δεν ήταν όλα προδωμένα, και υπήρχε η σωστή άμυντική οργάνωση, οι Τούρκοι δεν θα μπορούσαν να πατήσουν το πόδι του στην Κύπρο. Αλλά θα μου πεις, η ελληνική κυβέρνηση δε σεβάστηκε ούτε τους ηρωϊκούς μαχητές της ΕΛΔΥΚ (όσοι απέμειναν), που όταν επέστρεψαν στην πατρίδα, αντί να τους στείλει ένα άγημα να τους υποδεκτεί, τους έστειλε το... τελωνείο για έλεγχο!