Guest valeria Δημ. July 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2006 Παίδες,έχω την Fuji F11.Αξίζει να περάσω στην F30,όσον αφορά την ποιότητα των φωτογραφιών;Ή δεν θα καταλάβω διαφορά,οπότε να περιμένω το επόμενο μοντέλο;:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. July 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2006 παω κι εγω για την F30,ηδη εβαλα αγγελια την panasonic μου. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fonzi Δημ. July 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2006 παω κι εγω για την F30,ηδη εβαλα αγγελια την panasonic μου. H panasonic έβγαζε υπερβολικό "θόρυβο" όπως λένε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcon Δημ. July 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2006 Παίδες,έχω την Fuji F11.Αξίζει να περάσω στην F30,όσον αφορά την ποιότητα των φωτογραφιών;Ή δεν θα καταλάβω διαφορά,οπότε να περιμένω το επόμενο μοντέλο;:) Να μεινεις με την F11, μια χαρα ειναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. July 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2006 Πάντως για την Φ30 , εχω να πω οτι μετα απο δειγμα φωτογραφιων που μου εστειλε η freyarip (ευχαριστω Γεωργία...) Εμεινα αναυδος... Τετοια ποιοτητα και χρωμα, δεν εχω ξαναδει ποτε στη ζωη μου! και στα 1600 iso... ΜΗΔΕΝ κουνημα! πω πω... Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. July 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2006 H panasonic έβγαζε υπερβολικό "θόρυβο" όπως λένε; βγαζει φιλε μου αλλα οχι και κατι τοσο τρομερο:) Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. July 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2006 Η F30 στο απόθεμα στο pixmania στα 363ευρώ: http://www.pixmania.com/gr/gr/263952/art/fuji/finepix-f30.html?srcid=1354 ;) Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WIRELESSMAN Δημ. July 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2006 Καλησπερα σε ολους. Για την Olympus μ-DIGITAL 600 τι λετε? Διαβαζω οτι βγαζει πολυ καλες φωτο για τα χρηματα της. Κατι που πρεπει να προσεξω? (καλό-κακο)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. July 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2006 Πήρα την olympus μ810. Απλά ΤΕΛΕΙΑ! Η καλύτερη ψηφιακή που είχα ποτέ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. July 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2006 Πήρα την olympus μ810. Απλά ΤΕΛΕΙΑ! Η καλύτερη ψηφιακή που είχα ποτέ! και εγω την καλοκοιταω 1)ποιοτητα κατασκευης? 2)βγαζει κοκκινα ματια? 3)τι κανει στο σκοταδι ? μπας και μπορεις να μας πεις 2-3 λογακια ?:) Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. July 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2006 και εγω την καλοκοιταω 1)ποιοτητα κατασκευης? 2)βγαζει κοκκινα ματια? 3)τι κανει στο σκοταδι ? μπας και μπορεις να μας πεις 2-3 λογακια ?:) Η ποιότητα κατασκευής της είναι άριστη. Το μέγεθός της αρκετά μικρό και πολύ ικανοποιητικό στη φορητότητα. Δεν υπάρχει καν θέμα για κόκκινα μάτια. Διαθέτει ψηφιακό σταθεροποιητή για να μην βγαίνουν οι φωτογραφίες κουνημένες. Αδιάβροχη. Αθόρυβη. Και φυσικά η σφραγίδα ποιότητας της μοναδικής OLYMPUS!!! Επειδή γνωρίζω κάποια πράγματα πάνω στο θέμα σας συμβουλεύω για ψηφ. φωτογραφική ΜΟΝΟΝ OLYMPUS ή NIKON και σε βιντεοκάμερες τις SONY με κλειστά μάτια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RubberMind Δημ. July 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2006 an kai h omorfia eine kati ypokeimeniko gia des te kai ayti ti mixanh http://www.dpreview.com/news/0607/06070301samsungnv7.asp nomizo pos exei kala specs kai apisteyto design Sensor • 1/2.5″ CCD • 7.2 million effective pixels • 7.4 million total pixels Image sizes • 3126 x 2345 • 2605 x 1954, • 2084 x 1563 • 1042 x 781 Movie clips • 640x480, 320x240 (3X Optical zoom and Mute in Zooming) • 30 fps, 15 fps • With audio (recording time : memory capacity dependent) • Color Effect & WB selectable File formats • Still Image : JPEG (DCF) • Movie : AVI (MPEG-4) • Audio : WAV Lens • 38-270mm (equiv.), 7x optical • F2.8 ~ F3.7 Image stabilization Yes (CCD Shift-type) Conversion lenses n/a Digital zoom 5x Focus • TTL auto focus AF area modes n/a AF assist lamp n/a Focus distance • Normal : 80cm ~ infinity • Macro : 10cm ~ 80cm(Wide), 60cm ~ 80cm(Tele) • Auto Macro : 10cm ~ Infinity (Wide), 60cm ~ Infinity (Tele) • Super Macro : 4cm ~ 10cm Metering Multi, Spot, Center ISO sensitivity Auto, 100, 200, 400, 800, 1000 Exposure compensation ±2EV (1/3EV steps) Exposure bracketing yes Shuttter speed • Auto : 2 ~ 1/2000 sec • Manual, S Mode : 15 ~ 1/2,000 sec. • Night : 8 ~ 1/2000 sec • Fireworks : 4 sec. Aperture F2.8 ~ F3.7 Modes • Program AE • Shutter Priority AE • Aperture Priority AE • Manual Exposure • Effect • ASR • Scene Scene modes • Night • Portrait • Children • Landscape • Text • Close-up • Sunse • Dawn • Backlight • Fireworks • Beach & Snow White balance Auto, Daylight, Cloudy, Fluorescent H, Fluorescent L, Tungsten, Custom Self timer 2 sec, 10 sec, Double self timer(10sec. & 2sec.) Continuous shooting Continuous, H. Continuous, AEB, Motion Capture(1M Fix) Image parameters Normal, B&W, Sepia, Red, Green, Blue, Negative, RGB Composite, Highlight, Photo Frame Sharpness: Soft, Normal, Vivid Flash • Built-in pop up flash • Auto, Auto & Red-eye reduction, Fill-in flash, Slow sync, Flash off, • Range 0.2m~3.0m(Wide), 0.2m~2.3m(Tele) • Recharging Time Approx. 5 sec. Viewfinder None LCD monitor 2.5" color TFT LCD (230,000 pixel) Connectivity • Digital output connector : USB 2.0 • Audio : Mono • Video Out : Pal & NTSC (user selectable) • DC power input connector : 24pin Connector Print compliance EXIF 2.2, DPOF 1.1, PictBridge 1.0 Storage • SD card • Internal Memory : 19MB Power • Rechargeable battery : SLB-0837 (860mAh) • Adaptor : SAC-45, SUC-C2 • Cradle : SCC-NV1 (Optional) * Included battery may vary depending on sales region. Weight (no batt) 245.2g (without battery and card) Dimensions 106 X 62.3 X 20.9mm (projecting part 35.7mm) Παράθεση 22414av-34 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fonzi Δημ. July 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2006 • 1/2.5″ CCD vs 1/1.8" της Olympus. και η oly έχει το πολύ χρήσιμο pixel mapping (την έχω πατήσει και ξέρω) Ασε, έχασε από χέρι η samsung... damierom πες μας πως πάει από θόρυβο; Ανεβάζει ευαισθησία με καλά αποτελέσματα ή την ξεχνάμε γιά χωρίς φλας σε εσωτερικούς χώρους? Διότι εδώ http://www.dpreview.com/reviews/read_opinion_text.asp?prodkey=oly_stylus810&opinion=31500 διαβάζω παράπονα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. July 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2006 • 1/2.5″ CCD vs 1/1.8" της Olympus. και η oly έχει το πολύ χρήσιμο pixel mapping (την έχω πατήσει και ξέρω) Ασε, έχασε από χέρι η samsung... damierom πες μας πως πάει από θόρυβο; Ανεβάζει ευαισθησία με καλά αποτελέσματα ή την ξεχνάμε γιά χωρίς φλας σε εσωτερικούς χώρους? Διότι εδώ http://www.dpreview.com/reviews/read_opinion_text.asp?prodkey=oly_stylus810&opinion=31500 διαβάζω παράπονα... Προσωπικά δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris79 Δημ. July 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2006 Γεια σας φίλοι μου. Πριν 2 μερες εψαξα και βρήκα την Kodak Easyshare C-340 (δεν θυμαμαι που, με 120 ευρώ) Ρίχτε μια ματιά και πείτε μου την γνώμη σας, σας παρακαλώ. http://wwwgr.kodak.com/GR/el/consumer/cameras/digital/C340.shtml Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. July 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2006 θα κοιταξω μαλλον για καμια olympus 810 η canon 65. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. July 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2006 θα κοιταξω μαλλον για καμια olympus 810 η canon 65. και εσυ ? και εγω αναμεσα στην 810 και την F30 ειμαι... εκει κατεληξα τωρα αναμεσα στις 2 δε ξερω... δυσκολα τα πραγματα... Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. July 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2006 Έλεος!!! Μη συγκρίνετε την ΟLYMPUS με οποιαδήποτε άλλη μάρκα εκτός από ΝΙΚΟΝ. Μην παραπλανείστε από ψευτοεφέ και κολπάκια. Μείνετε στην ποιότητα κι όχι σε υποδεέστερα. OLYMPUS 810!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Cue Δημ. July 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2006 θα κοιταξω μαλλον για καμια olympus 810 η canon 65. Η Canon 65 ποια είναι? :/ Η 810 που αναφέρετε είναι η "μ" series? Η f30 επίσης ποια είναι? :/ damierom χωρίς να θέλω να σε θίξω, μήπως είσαι λίγο προκατειλημένος? :) Πιστεύω ότι η Canon μια χαρά ανταποκρίνεται, ειδικά στις απαιτήσεις του consumer (see Powershot series). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fonzi Δημ. July 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2006 και εγώ μεταξύ f30, olympus 810, panasonic fx01 είμαι... δηλαδή θέλω τα iso της f30, τα χρώματα της 810 και το pixel mapping, τον ευρυγώνιο και τον σταθεροποιητή της fx01 :) :) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. July 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2006 και εγώ μεταξύ f30, olympus 810, panasonic fx01 είμαι... δηλαδή θέλω τα iso της f30, τα χρώματα της 810 και το pixel mapping, τον ευρυγώνιο και τον σταθεροποιητή της fx01 :) :) :) η 810 εχει εως 1600 iso αλλα δυστυχως σε πολυ υποδεεστερη ποιοτητα απο την F30. (Φτανει λεει τα 3200 στα 3 mpx αλλα να το βρασω...) η 810 δεν εχει οπτικο σταθεροποιητη αλλα εχει ψηφιακο (λογισμικο δηλαδη) που απο οτι ειδα στο νετ, κανει δουλιτσα ... η 810 εχει ναι απιστευτα χρωματα αλλα αμα δεις χρωματα της Φ30...θα βαλεις τα κλαμματα! Υ Π Ε Ρ Ο Χ Η !!!! Η 810 εχει το καλυτερο feeling σε φωτογραφία . Ειναι σχεδον κοφτερες οι φωτογραφίες. Εξαιρετες. Σε αντιθεση με την Φ30 που ολες ειναι σχεδον αψογες αλλα ειναι λιγο πιο "σκληρες" στην οψη... Δε ξερω. Και εγω μεταξυ 810 και Φ30 ειμαι και δε μπορω να καταληξω. Ειλικρινα... Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. July 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2006 Η 810 εχει το καλυτερο feeling σε φωτογραφία . Ειναι σχεδον κοφτερες οι φωτογραφίες. Εξαιρετες. Σε αντιθεση με την Φ30 που ολες ειναι σχεδον αψογες αλλα ειναι λιγο πιο "σκληρες" στην οψη... Δε ξερω. Και εγω μεταξυ 810 και Φ30 ειμαι και δε μπορω να καταληξω. Ειλικρινα...Η 810 δηλαδή έχει καλύτερο sharpness από τη F30;:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. July 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2006 Η 810 δηλαδή έχει καλύτερο sharpness από τη F30;:worry: ναι. απο οτι ειδα παντως απο πληθος φωτογραφιων στο νετ , ναι... αν και απο την αλλη της Φ30 ειναι πιο σκληρες μεν αλλα πιο γεματες... σχεδον πυκνες σε υφη... δε μπορω να στο εξηγησω ακριβως αλλα φανταζομαι καταλαβαινεις τι εννοω... Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. July 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2006 ναι. απο οτι ειδα παντως απο πληθος φωτογραφιων στο νετ , ναι... αν και απο την αλλη της Φ30 ειναι πιο σκληρες μεν αλλα πιο γεματες... σχεδον πυκνες σε υφη... δε μπορω να στο εξηγησω ακριβως αλλα φανταζομαι καταλαβαινεις τι εννοω...Kαταλαβαίνω πολύ καλά,άλλωστε έχω την F11 που δεν απέχει και πολύ πιστεύω από την F30...:) Αλλά δεν έχω ψάξει για δείγματα ούτε από 810 ούτε από F30 για να κάνω τις συγκρίσεις μου και να δω ποια προτιμώ.Τώρα όμως που με βάλατε στην πρίζα θα ψάξω!:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Cue Δημ. July 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2006 Αν κατάλαβα καλά μιλάτε για τις Olympus Stylus 810 και Fujifilm FinePix F30 Εφόσον ισχύει το παραπάνω να τονίσω ότι η Olympus δεν υποστηρίζει Aperture/Shutter priority, που σημαίνει ότι δεν "πειράζεται" με manual ρυθμίσεις. Δε γνωρίζω το "επίπεδο" που βρίσκεται ο καθένας σας, αλλά από προσωπική εμπειρία οι manual ρυθμίσεις είναι ένα βασικό κριτήριο επιλογής ψηφιακής κάμερας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts