drTV Δημ. April 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2006 Ναι μπράβο, αυτό ξέχασα να το αναφέρω! Απίστευτη δυνατότητα, εκεί που τραβάς ένα βιντεάκι μπορείς να βγάλεις φωτογραφία χωρίς να σταματήσει το video recording!! Χμ, πρέπει να είμαι ο μοναδικός που βγάζω photos στα 2MP ε; Παρόλο που πήρα και μία SD 2GB νομίζω ότι δεν υπάρχει κάποιος λόγος να βγάλω φώτο στα 6MP με τεράστια ανάλυση και πολύ μεγάλο μέγεθος αρχείου. Βέβαια μπορεί να κάνω και λάθος μιας κι είμαι νέος στον χώρο της φωτογραφίας. Φίλε Vaganemos λες να είναι καλύτερα να γίνονται οι λήψεις στα 6ΜΡ; Τί πλεονεκτήματα θα έχω σε τέτοια ανάλυση; Θα συμφωνήσω με τη Valeria. Άλλωστε όταν πας για εμφάνιση κάποια φωτογραφία ακόμα και σε μικρή διάσταση να θέλεις να τυπώσεις θα δεις ότι αν έχεις υψηλή ανάλυση η τυπωμένη θα δείχνει πολύ καλλίτερα . Επίσης με τα 2Gb που πήρες δεν θα έπρεπε να το σκέφτεσαι καν, έχεις πάρα πολύ χώρο.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vaganemos Δημ. April 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2006 Ναι μπράβο, αυτό ξέχασα να το αναφέρω! Απίστευτη δυνατότητα, εκεί που τραβάς ένα βιντεάκι μπορείς να βγάλεις φωτογραφία χωρίς να σταματήσει το video recording!! Χμ, πρέπει να είμαι ο μοναδικός που βγάζω photos στα 2MP ε; Παρόλο που πήρα και μία SD 2GB νομίζω ότι δεν υπάρχει κάποιος λόγος να βγάλω φώτο στα 6MP με τεράστια ανάλυση και πολύ μεγάλο μέγεθος αρχείου. Βέβαια μπορεί να κάνω και λάθος μιας κι είμαι νέος στον χώρο της φωτογραφίας. Φίλε Vaganemos λες να είναι καλύτερα να γίνονται οι λήψεις στα 6ΜΡ; Τί πλεονεκτήματα θα έχω σε τέτοια ανάλυση; ME 2GB KAI FOBASE NA BGALIS STA 6MP ; MA MILAME GIA 550 FOTO H 60 LEYTA BINTEO TI NA TA KANIS ; BAZE TIN MEGALITERI ANALISI PANTA KAI SEE BINTEO KAI SE FOTO .OTAN TI BALIS STON YPOLOGISTI KAI KANIS LIGO ZOOM QA DIS TI DIAFORA. TA 6MP SE AYTES TIS MIKRES FOTOGRAFIKES TA QEORO TO ORIO TOU KALOU ME TOU KAKOU. PIO PANO MPORI NA DIMIOURGI QORYBO STI FOTO ME APOTELESMA NAI MEN POLA PIXLES ALA STO BAQOS KOKOS ME PARAMORFOSI AN PROSEXIS LEPTOMEROS . KAI TA 5MP EINAI ARKETA ALA AN EXIS KAI 6MP KAI 7MP KAI 8MP TA XRISIMOPIHS KAI AYTA KAI BLEPIS POS PAI KALITERA. PANTOS STA 6MP STIN CASIO S600 DEN BLEPO PROBLIMA SE ALES EXO DI ENTONO ALA MI ME ROTISIS SE PIES DEN EIMASTE EDO GIA NA KANOYME DISFIMISI H DIAFIMISI APLOS ΨΑΧΝΟΥΜΕ KAI KRINOYME KAI EGO THN EXO ΨΑXI ARKETA ? Παράθεση Vaganemos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
armagedon_1 Δημ. April 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2006 Θα ήθελα και εγώ να ρωτήσω την γνώμη σας,είμαι ανάμεσα στην casio s600 και στην kodak v603.Σκέφτηκα και την casio z850 αλλα διάβασα σε forum οτι έχει κάποιο πρόβλημα με το βίντεο και με τον φακό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Muck Smith Δημ. April 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2006 .... λες να είναι καλύτερα να γίνονται οι λήψεις στα 6ΜΡ; Τί πλεονεκτήματα θα έχω σε τέτοια ανάλυση; Χωρίς δεύτερη σκέψη ρύθμισέ την στη μέγιστη ανάλυση αλλά και στη μέγιστη ποιότητα. Οι διαφορές είναι άμεσα ορατές όταν κάνεις ζουμ, όταν τυπώσεις σε μεγαλύτερο μέγεθος και όταν συγκρίνεις τα στοιχεία "πρώτου" και "δεύτερου" πλάνου. @Vaganemos: θα σε παρακαλέσω να γράφεις με μικρά γράμματα, κεφαλαία χρησιμοποιούμε όταν θέλουμε να "φωνάξουμε". Πέρα από αυτό είναι κουραστικό. Επίσης προτίμησε την ελληνική γλώσσα, πολλοί αγνοούν τα greeklish ποστ;) Παράθεση τα καλύτερα είναι... δίπλα σας πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topman Δημ. April 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2006 Χωρίς δεύτερη σκέψη ρύθμισέ την στη μέγιστη ανάλυση αλλά και στη μέγιστη ποιότητα. Οι διαφορές είναι άμεσα ορατές όταν κάνεις ζουμ, όταν τυπώσεις σε μεγαλύτερο μέγεθος και όταν συγκρίνεις τα στοιχεία "πρώτου" και "δεύτερου" πλάνου. @Vaganemos: θα σε παρακαλέσω να γράφεις με μικρά γράμματα, κεφαλαία χρησιμοποιούμε όταν θέλουμε να "φωνάξουμε". Πέρα από αυτό είναι κουραστικό. Επίσης προτίμησε την ελληνική γλώσσα, πολλοί αγνοούν τα greeklish ποστ;) Σωστός και στα δύο ο Muck....!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]....a dozen summers against the world.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2006 τελικα την πηρα την fx-9 οι πρωτες μου εντυπωσεις ειναι παρα πολυ θετικες αψογη ψηφιακη φαινεται. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freyarip Δημ. April 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2006 Για την FX-9 εχω ακουσει κι εγω τα καλυτερα, μονο σε ενα review ελεγε οτι τα χρωματα της ειναι λιγο περιεργα ειχε συγκεκριμενα μια φωτο οπου το κοκινο το εβγαζε πορτοκαλι. Εσενα Ταξιδιωτη σου τα βγαζει καλα? Γενικα ειναι καλυτερη απο την canon ixus 800? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2006 η ixus 800 ειναι πολυ νεο μοντελο και δε ξερω τι παιζει με αυτην,παντως δειγματα φωτογραφιων τραβηγμενες απο την fx-9 θα δεις στο members gallery,ανεβασα καποιες φωτογραφιες απο ενα σαλονι αυτοκινητου που πηγα σμερα κι εκει μπορεις να δεις πανω κατω την ποιοτητα της.εμενα μου αρεσει παρα πολυ παντως και δεν ειδα κατι σε σχεση με το κοκκινο. οι φωτογραφιες δεν εχουν εγκριθει ακομα,αυριο θα ειναι ετοιμες πιστευω. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. April 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2006 Παιδιά καλησπέρα, μπορείτε να μου πείτε ποια ψηφιακή έχει την καλύτερη anti-shake λειτουργία; Ευχαριστώ! :) Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jois21 Δημ. April 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2006 Παιδιά καλησπέρα, μπορείτε να μου πείτε ποια ψηφιακή έχει την καλύτερη anti-shake λειτουργία; Ευχαριστώ! :) Aν ρωτας μαρκα, τοτε Pnasonic. Παράθεση █║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drTV Δημ. April 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2006 Είχα αποφασίσει να πάρω την canon powershot A620 μέχρι που ένας φίλος από εδώ μου πρότεινε να δω την Α700. Από τότε ψάχνω μα βρω κάποιο καλό review να διαβάσω για να καταλάβω περί τίνος πρόκειται αλλά δεν έχω βρει τίποτα. Η διαφορά τους στο Κατερέλο είναι 10 ευρώ και η Α700 έχει 1Mp λιγότερο. Μπήκα και στο site της canon αλλά δεν φωτίστηκα περισσότερο. Μήπως κάποιος έχει κάποια ιδέα να με βοηθήσει λίγο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2006 Για την FX-9 εχω ακουσει κι εγω τα καλυτερα, μονο σε ενα review ελεγε οτι τα χρωματα της ειναι λιγο περιεργα ειχε συγκεκριμενα μια φωτο οπου το κοκινο το εβγαζε πορτοκαλι. Εσενα Ταξιδιωτη σου τα βγαζει καλα? Γενικα ειναι καλυτερη απο την canon ixus 800? λοιπον εδω http://www.myphone.gr/gallery/showgallery.php/cat/500/page/4/perpage/12/sort/2/ppuser/5567 μπορεις να δεις καποια δειγματα της fx-9,οσες φωτογραφιες λενε σαλονι αυτοκινητου και formula ειναι τραβηγμενες απο αυτη:) Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iou Δημ. April 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2006 λοιπον εδω http://www.myphone.gr/gallery/showgallery.php/cat/500/page/4/perpage/12/sort/2/ppuser/5567 μπορεις να δεις καποια δειγματα της fx-9,οσες φωτογραφιες λενε σαλονι αυτοκινητου και formula ειναι τραβηγμενες απο αυτη:) Η οθόνη της fx-9 έχω ακούσει ότι είναι κορυφαία. Φαίνονται ικανοποιητικά τα θέματα που φωτογραφίζεις ή σου λείπει το σκόπευτρο? Κι εγώ για εκεί προσανατολίζομαι αλλά για την fx-01. βλέπουμε…:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. April 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2006 Η οθόνη της fx-9 έχω ακούσει ότι είναι κορυφαία. Φαίνονται ικανοποιητικά τα θέματα που φωτογραφίζεις ή σου λείπει το σκόπευτρο? Κι εγώ για εκεί προσανατολίζομαι αλλά για την fx-01. βλέπουμε…:) mexri kai i F10 (palio modelo) tis fujifilm einai poli kaliteri apo tin FX01... kai apo tote exoun vgei kai i F11... kai kapoio neotero pou de thimamai kodiko... giati na koitame NEA mondela profanos panakriva os protoemfanizomena... pou de kanoun oute kan oti ta palia kapoion allon etairion... merikes paratiriseis apo to dpreview sto test tis FΧ-01 At ISO 80 the FX01 produces very clean, well detailed images with good color and contrast, although the Fuji F10 is capturing marginally more detail. At ISO 400 the advantages of the Super CCD sensor used in the FinePix F10 are obvious, with the FX01 image looking noisy by comparison. to review tha to vreis edo: http://www.dpreview.com/reviews/panasonicfx01/ kai na thimaste... mia camera den tin pairnete gia to poso orea einai emfanisiaka 'i poso kali othoni exei... alla gia to poso kales photos pairnei, giati se 2-3 xronia pou tha tin allaksete tin camera kai tha tin ksexasete... tis photos tha thelete akomi na tis vlepete! opote giati na min tis vlepete oso kalitera ginete! i F10 kai F11 stin mikri katigoria den exoun kseperastei... kai paei peripou 1misis xronos idi parousias tous kai den anamenete na kseperastoun ta epomena 1-2 xronia! prolavete prin allaksoun ta modela kai anevoun oi times! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. April 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2006 CASIO EX-P505 (5mpx, 5x Optical) :love: http://www.steves-digicams.com/2005_reviews/exp505/p505_title.gif Η Συγκεκριμένη μηχανή είναι απίστευτη, με πολύ καλό οπτικό ζουμ 5x και στα 5mpx. Και πολύ μικρό μέγεθος (για αυτά που προσφέρει) ;) . Με το μόνο και αρκετά σημαντικό μειονέκτημα δεν διαθέτη Σταθεροποιητή Εικόνας :mad: αν και είναι πολύ μικρό σχετικά το οπτικό της ζουμ βλέπω ότι χρειάζεται :cry: . Η τιμή της είναι στα 395 ευρώ. Τεχνικά Χαρακτηριστικά • Name: Exilim Pro EX-P505 • Μέγεθος αισθητήρα: 1/2.5" • Ανάλυση: 2560 x 1920, 5 Megapixel. • Φακός: 38-190 mm • Φωτεινότητα: 3.3-7.4 • Macro: 1-50 cm • ISO rating: Auto, 50, 100, 200, 400 • Βιντεοκλίπ: Yes, MPEG-4, 640 x 480, 30 fps, with audio • Min shutter: 60 sec • Max shutter: 1/2000 sec • οθόνη: 2.0", TFT LCD, 84,960 pixels (354x240) • USB: Yes 2.0/AV. • Storage types: 7.5 MB Internal + SD/MMC card • Batteries supplied: SUPER LIFE rechargable lithium-ion battery 1230mah • Βάρος: 275 gr. • Διαστάσεις: 99 x 56 x 74 mm Φωτογραφίες: :) http://www.steves-digicams.com/2005_reviews/exp505/p505_front_blk2.jpg http://www.steves-digicams.com/2005_reviews/exp505/p505_back.jpg http://www.steves-digicams.com/2005_reviews/exp505/p505_top.jpg * Photo 01 - Photo 02 - Photo 03 - Photo 04 - Photo 05. * Photo 06 - Photo 07 - Photo 08 - Photo 09 - Photo 10. * Photo 11 - Photo 12 - Photo 13 - Photo 14 - Photo 15. * Photo 16 - Photo 17 - Photo 18 - Photo 19 - Photo 20. * Photo 21 - Photo 22 - Photo 23 - Photo 24. Menu http://www.steves-digicams.com/2005_reviews/exp505/p505_rec_menu_anim.gif * Photo 1 - Photo 2 - Photo 3. * Photo 4 - Photo 5 - Photo 6. Φωτογραφίες Κάμερας: (2560x1920) * Photo 1 - Photo 2 - Photo 3 - Photo 4 - Photo 5. * Photo 6 - Photo 7 - Photo 8 - Photo 9 - Photo 10. Reviews Digital Camera InfoMegapixel.netDCviews Firmware Update Version 1.01 • Increases USB communication speed. • Adds autumn leaves scene to snapshot BEST SHOT scenes. • Provides support for SD memory cards greater than 1GB. • Download Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. April 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2006 Aν ρωτας μαρκα, τοτε Pnasonic. Και μοντέλο; Είδα την Panasonic Lumix DMC-TZ 1 και μου άρεσε πολύ, αλλά είναι πολύ μεγάλη και μάλλον με βλέπω για καμία fx-9. Εσείς τι λέτε; :) Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. April 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2006 Βγήκε νέο firmware (v1.01) για την Casio EX-S600! Θα το βρείτε εδώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2006 Η οθόνη της fx-9 έχω ακούσει ότι είναι κορυφαία. Φαίνονται ικανοποιητικά τα θέματα που φωτογραφίζεις ή σου λείπει το σκόπευτρο? Κι εγώ για εκεί προσανατολίζομαι αλλά για την fx-01. βλέπουμε…:) ειναι κορυφαια φιλε μου και πολυ καλα το χεις ακουσει,ειμαι πολυ ευχαριστημενος:) φιλε manos the greek παρε την ειναι αψογη.:) Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chgalacher Δημ. April 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2006 Έχει κανείς ακουστά την Finepix A370 της Fujι; Αξίζει σαν αγορά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. April 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2006 Ρε σεις :p Θελω να παρω μια ψηφιακη εως 280€.Τι να παρω?:S Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drTV Δημ. April 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2006 Τελικά βγήκε χτες το πρώτο review για την canon a700 όποιος ενδιαφέρεται: http://www.dpreview.com/reviews/canona700/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laios23 Δημ. April 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2006 Και μοντέλο; Είδα την Panasonic Lumix DMC-TZ 1 και μου άρεσε πολύ, αλλά είναι πολύ μεγάλη και μάλλον με βλέπω για καμία fx-9.Εσείς τι λέτε; :) εξαιρετικη επιλογη....!!παρτην με κλειστα ματια Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/laios23/38168/578002 Το γούστο μου είναι πολύ απλό. Είμαι πάντα ικανοποιημένος, έχοντας το καλύτερο...''Oscar Wilde Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallistas Δημ. April 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2006 Ρε σεις :p Θελω να παρω μια ψηφιακη εως 280€.Τι να παρω?:S Ενας φιλος πηρε την παρακατω μηχανη απο το e-shop.Πολυ καλη επιλογη στα 250 ευρω και αψοφη ποιοτητα κατασκευης!Δες την. Sony W50 Μια διορθωση μονο.Στο site λεει οτι παιρνει αλκαλικες μπαταριες ενω εχει ενσωματωμενη.:) Παράθεση ΜΑΧ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vaganemos Δημ. April 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2006 Βγήκε νέο firmware (v1.01) για την Casio EX-S600! Θα το βρείτε εδώ! PESMOY TI EINAI AYTO SE PARAKALO STIN MIXANI ALAZI KATI ; Παράθεση Vaganemos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. April 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2006 Προσθέτει μία λειτουργία που λέγεται Keystone Correction. Δεν το έχω περάσει για να σου πω με ακρίβεια τί κάνει. Περισσότερες πληροφορίες για το τί είναι αυτό το feature θα βρεις στο http://world.casio.com/qv/support/en/info/angle.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts