stefidis Δημ. September 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2008 :D Φίλε μου το ίδιο ακριβώς πράγμα λέμε ! Συμφωνούμε απόλυτα ! Απλά ίσως δε διάβασες προσεκτικά αυτά που έγραψα ... Ελπίζω τώρα να με κατάλαβες ... Ναι, κατάλαβα. Ακριβώς αυτό που παρατήρησες ήταν, απλά μπέρδεψα τον όρο "φακός" με τον όρο "αισθητήρας" και αναρωτήθηκα "είναι δυνατόν μόνο δυο εταιρίες να κατασκευάζουν φακούς;"! Παράθεση https://www.fragile.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbekia Δημ. September 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2008 Δε πειράζει, δεν έγινε και τίποτα ... Το ερώτημα σου μήπως ήθελες να το απευθύνεις στον Nagata; Και ομως ο τοπος κατασκευης λεει πολλα στην αξιοπιστια του προιοντος.Η Κινα δεν μπορει να εχει την ιδια ποιοτητα με την Ιαπωνια και ας λενε οτι οι προδιαγραφες ειναι καθορισμενες και ιδιες για ολους! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefidis Δημ. September 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2008 Δε πειράζει, δεν έγινε και τίποτα ... Το ερώτημα σου μήπως ήθελες να το απευθύνεις στον Nagata; Δεν υπάρχει θέμα νομίζω. Απλά του έχει κολλήσει πως ό,τι κατασκευάζεται στην Κίνα έχει ημερομηνία λήξης. Αυτό ισχύει σε κάποιες περιπτώσεις αλλά πιστεύω πως δεν ισχύει όταν μιλάμε για σοβαρές εταιρίες με τεράστιο κύρος στη φωτογραφία (και όχι μόνο)! Το μόνο που μπορώ να δεχτώ, είναι το ιδεολογικό κομμάτι το οποίο κάποιοι (λίγοι) επικαλούνται και λεν "δε γουστάρω να δίνω λεφτά σε ανθρώπους που εκμεταλλεύονται σκλάβους", δεδομένου του ότι ο Κινέζος δουλεύει στο εργοστάσιο της Pentax και της κάθε Pentax με μεροκάματο 1 ευρώ και ζει στα όρια της εξαθλίωσης. Κατά τα άλλα, δεν είχα ποτέ πρόβλημα με προϊόν επώνυμο σοβαρής εταιρίας το οποίο ήταν made in PRC (People's Republic of China). Αυτά από μένα όσον αφορά τους Κινέζους και... συγνώμη για το :offtopic: Παράθεση https://www.fragile.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poseidon2004 Δημ. September 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2008 Kαλημέρα!ειμαι σε αναζήτηση νέας ψηφιακής!η προηγούμενη olympus που ειχα mju 600 , ηταν σχετικα καλή για τοτε δεδομένα ..τώρα ψάχνω μια κομψη και το κυριοτερο με πολύ μεγαλη ταχυτητα λήψης φωτογραφιών Κάποια απο τα μοντέλα που σκέπτομαι ειναι οι : SONY CYBERSHOT DSC-T20 και η Τ2 εσεις τι λέτε ?? ευχαριστώ πολυ .. Παράθεση Κυνήγα το λευκό της ζωής σου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Leon_ Δημ. September 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2008 Μήπως μπορεί κάποιος να μου απαντήσει τα παρακάτω: η Kodak M753: -έχει video? -μέχρι πόσα GB SD Card αντέχει; -έχει flash? και τι είναι Refurbished στις κάμερες;:confused: Ευχαριστώ προκαταβολικά!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NaGR Δημ. September 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2008 και τι είναι Refurbished στις κάμερες;:confused: δεν είναι κάτι ειδικά στις κάμερες. σημαίνει προιόντα που είχαν γυρίσει στο εργοστάσιο, 90% λόγω προβλημάτων στην εγγύηση, και έχουν επισκευαστεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trellolello Δημ. September 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2008 Kαλημέρα!ειμαι σε αναζήτηση νέας ψηφιακής!η προηγούμενη olympus που ειχα mju 600 , ηταν σχετικα καλή για τοτε δεδομένα ..τώρα ψάχνω μια κομψη και το κυριοτερο με πολύ μεγαλη ταχυτητα λήψης φωτογραφιών Κάποια απο τα μοντέλα που σκέπτομαι ειναι οι : SONY CYBERSHOT DSC-T20 και η Τ2 εσεις τι λέτε ?? ευχαριστώ πολυ .. Οι καλύτερες επιδόσεις στον τομέα της ταχύτητας σημειώνονται από αυτές που φέρουν επώνυμο επεξεργαστή όπως Bionz (Sony), Digic III (Canon), TruePic III και Venus Engine IV (από Olympus και Panasonic αντίστοιχα). Από τις ταχύτερες θεωρούνται (εκτός από τις δύο που είπες) οι Sony Cybershot DSC-W150 και T70, Canon Ixus 90 IS και 860 IS, Canon PowerShot A720 IS και A590 IS (πιο φτηνές και ίσως όχι τόσο κομψές), Panasonic Lumix DMC-FS3 και Pentax Optio A40. Λογικά παίζει ρόλο και η ταχύτητα της κάρτας μνήμης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evageliad Δημ. September 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2008 Γεια σας. Ενδιαφέρομαι να αγοράσω νέα ψηφιακή και βρήκα μια η οποία σύμφωνα με τον πωλητή είναι πολύ καλή... Μήπως θα μπορούσατε να μου πείτε γνώμες για την Sony Cybershot DSC T-300 ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lalakis Δημ. September 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2008 Γεια σας. η οποία σύμφωνα με τον πωλητή είναι πολύ καλή... Μήπως σου είπε και τους λόγους για τους οποίους τη θεωρεί πολύ καλή και σε σχέση με ποιές άλλες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evageliad Δημ. September 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2008 Απλά, εγώ αναζητώ μια καλή ψηφιακή και εκείνος μου πρότεινε αυτήν αμέσως. Επίσης είπε ότι έχει και εκείνος ίδια και πως είναι ευχαριστημένος... Έπειτα είπε πως για τα χρήματα είναι πολύ καλή. Γι' αυτό ρώτησα και εσάς. Ξέρετε αν το συγκεκριμένο μοντέλο είναι καλό ?? Θέλω λίγη βοήθεια για να μην πετάξω άδικα τόσα χρήματα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spankio Δημ. September 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2008 Καλησπέρα Παιδιά θα ήθελα την γνώμη σας και τα φώτα σας για την συγκεκριμένη μηχανή Canon Digital IXUS 85 IS Black γιατί την έχω βάλει στο μάτι και μου φένεται πολύ καλή επιλογή. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpekas24 Δημ. September 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2008 παρτην.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lalakis Δημ. September 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2008 Απλά, εγώ αναζητώ μια καλή ψηφιακή και εκείνος μου πρότεινε αυτήν αμέσως. Επίσης είπε ότι έχει και εκείνος ίδια και πως είναι ευχαριστημένος... Έπειτα είπε πως για τα χρήματα είναι πολύ καλή. Γι' αυτό ρώτησα και εσάς. Ξέρετε αν το συγκεκριμένο μοντέλο είναι καλό ?? Θέλω λίγη βοήθεια για να μην πετάξω άδικα τόσα χρήματα... Χωρίς αμφιβολία ο πωλητής της χρονιάς.... Εγώ θα σου πρότεινα... Aν θέλεις sony, σωνει και καλα... την w170 και μόνο αυτήν(έχει καλύτερα οπτικα και ευρυγώνιο) Αν θέλεις κάτι άριστο στην κατηγορία του την canon 860is Αν θέλεις κάτι all around, την πανασονικ FX-100 (αν κυκλοφορει ακομη) ή την πανασονικ FX-500 (αν θελεις να δωσεις παραπανω χρηματα για να έχεις και gadjetάκι εκτός από μηχανή αν και τόσα χρήματα για κομπακτ ΔΕΝ δίνουμε πλεον). Aν θέλεις κάτι επίσης άριστο στην κατηγορία του και best value αυτη τη στιγμή, αν ισχύει η τιμη που είδα στα 170Ε περίπου, την Fuji F50 (γιατι την F40 αποκλείεται να τη βρεις) και γρήγορα γιατί και αυτή οδεύει προς εξαφάνιση. Αν θέλεις κάτι να χτυπάει στο μάτι και μόνο αυτό, πάρε ίδια με του... πωλητή!!!! Εν ολίγοις μαλλον θα προτιμούσα τη Fuji με δυσκολία έναντι της Canon και λογω χρημάτων και λόγω συμπεριφοράς στα υψηλά ISO (στα χαμηλά οι διαφορές είναι μικρές) και λόγω design (αλλα αυτό ειναι υποκειμενικο). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evageliad Δημ. September 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2008 Ευχαριστώ για την απάντηση. Λοιπόν, είμαι ανάμεσα στην Canon και τη Fuji... Kαι οι δύο φαίνονται καλές αλλά όπως λες και' συ, μάλλον στη Fuji θα καταλήξω... Thanks και πάλι για τη βοήθεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lalakis Δημ. September 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2008 Kαλό θα είναι να τις δεις από κοντά πριν καταλήξεις και να τις πιάσεις και λίγο στα χέρια σου.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy7 Δημ. September 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2008 Έχει κανένας την Fuji F50? Έχω διαβάσει ένα σωρό δοκιμές σε διάφορα sites και σε όλα σχεδόν αναφέρει ότι έχει πολύ θόρυβο και μάλιστα από τα χαμηλά iso Ισχύει κατι τέτοιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lalakis Δημ. September 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2008 Έχει κανένας την Fuji F50? Έχω διαβάσει ένα σωρό δοκιμές σε διάφορα sites και σε όλα σχεδόν αναφέρει ότι έχει πολύ θόρυβο και μάλιστα από τα χαμηλά iso Ισχύει κατι τέτοιο? Μαλλον κατι αλλο θα διαβασες...οτιδηποτε εκτος απο αυτο...θορυβο!!! Εχω την F40 και σε διαβεβαιω οτι το μονο που ΔΕΝ εχει ειναι θορυβος εως και τα 800iso. Για την F50 δεν ξερω τι κανει στα 800 λογω των περισσοτερων πιξελς αλλα εως τα 400 σιγουρα ειναι ανωτερη του ανταγωνισμου (κατα πολυ). Ειμαι πολυ περιεργος να δω τα σαιτ αυτα που λες. Απο σαιτ που εμπιστευομαι εγω παντως... The F50fd's output is actually still surprisingly good, once again showing Super CCDs inherently better sensitivity, even with 12 million pixels jammed onto a 1.6" sensor. For normal viewing enlargements the F50fd's ISO 400 output is more usable than pretty much any other compact camera on the market. και and Fujifilm can still claim the 'best ISO 800' crown. και The results of both cameras at ISO 1600 are not usable for anything serious but the Fujifilm's images still look alright in your normal family album print και το συμπερασμα the F50fd is still one of the better pocket cameras on the market. At ISO 400 it's basically in a class of its own (something you're more likely to see in larger prints, admittedly), Πηγη: dpreview.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefidis Δημ. September 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2008 Μαλλον κατι αλλο θα διαβασες...οτιδηποτε εκτος απο αυτο...θορυβο!!! Εχω την F40 και σε διαβεβαιω οτι το μονο που ΔΕΝ εχει ειναι θορυβος εως και τα 800iso. Μπορείς να μου ανεβάσεις 2-3 φωτογραφίες σε 800 ISO και συνθήκες χαμηλού αλλά φυσικού φωτισμού (σούρουπο και ελάχιστα πιο μετά) χωρίς φλας με την F40 σου; Παράθεση https://www.fragile.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy7 Δημ. September 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2008 Και εγώ την F40 έχω επιβεβαιώνω ότι μέχρι τα 800 οι φωτογραφίες είναι πεντακάθαρες Απλώς αναρωτιόμουν... Εχει ακούσει κανείς για την F60? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy7 Δημ. September 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2008 Από εδώ:, (χωρίς να ξέρω κατά πόσο αξιόπιστη είναι αυτή η σελίδα) http://www.megapixel.net/reviews/fuji-f50/f50-gen3.php "In our opinion, this is the case with the F50fd, and the camera yields images that are somewhat noisier than those of the F40fd." "As of 100 ISO, when the lighting conditions are less than perfect, noise can be detected in the shadow areas of images. " Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lalakis Δημ. September 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2008 Μπορείς να μου ανεβάσεις 2-3 φωτογραφίες σε 800 ISO και συνθήκες χαμηλού αλλά φυσικού φωτισμού (σούρουπο και ελάχιστα πιο μετά) χωρίς φλας με την F40 σου; Βεβαιως, αυριο το πρωι ομως, γιατι δεν εχω καμμια στο λαπτοπ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lalakis Δημ. September 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2008 Από εδώ:, (χωρίς να ξέρω κατά πόσο αξιόπιστη είναι αυτή η σελίδα) http://www.megapixel.net/reviews/fuji-f50/f50-gen3.php "In our opinion, this is the case with the F50fd, and the camera yields images that are somewhat noisier than those of the F40fd." "As of 100 ISO, when the lighting conditions are less than perfect, noise can be detected in the shadow areas of images. " Η σελιδα ειναι μια χαρα... απλα εδω συγκρινει τις 2 φουτζι μεταξυ τους και τονιζει, κυριως, ακομα μια φορα το λαθος των πολλων μεγαπιξελς. Οσο για τα 100iso οταν μιλαμε για κομπακτ ειναι αδυνατον να μην εμπεριεχεται θορυβος ακομα και τοσο χαμηλα...τι να πουν και οι πανασονικ που κατα τα αλλα ειναι εξαιρετες μηχανες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paradeisos Δημ. September 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2008 η Α470 της canon τι λεει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lalakis Δημ. September 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 Μπορείς να μου ανεβάσεις 2-3 φωτογραφίες σε 800 ISO και συνθήκες χαμηλού αλλά φυσικού φωτισμού (σούρουπο και ελάχιστα πιο μετά) χωρίς φλας με την F40 σου; Καποιες ειναι με τα ετοιμα Modes και καποιες με το manual... περιμενω σχολια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lalakis Δημ. September 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 Και αυτες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts