ταξιδιωτης22 Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 ελα φιλε μου δεν σε τρωμε εννοειται,απλα εχει πεσει περισσοτερο ενδιαφερον προς τις canon,καλη η μηχανη που εχεις,δεν ειναι η μονη στα 10mp πλεον ομως ειναι μια χαρα.και να σου πω και κατι?κι εμενα μου αρεσει η pentax και γενικα εχει και κινηση σαν μαρκα. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Driver_3 Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 πολυ καλη η επιλογη σου,καλοριζικη:) Ευχαριστω:) ,να ρωτησω κ κατι ομως την κατασταση της μπαταριας δεν μπρω να τη δω παρα μονο οταν με ειδοποιησει για χαμηλη μπαταρια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 ακριβως...το μονο μειονεκτημα..... Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kvasilis Δημ. February 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2007 thelo na paro amesa mia psifiaki fotografiki mixani, apo 7 mexri 10 megapixels. na einai imiepagelmatiki. mou exoun protini tis Canon G7 kai olympus E500. den ksero pia apo tis dio einai kaliteri gia pio poiotikes fotografies. To video den me poli endiaferi, protimo na exo poiotikotates fotografies para video. Thelo na ksero pia mou protinete apo tis dio h kapia allh pou den exo anaferi. Proterima na einai oso pio poiotikes fotografies, efxristia, omorfa xromata, ligotero dinaton thorivo. To kostos pou mporo na diatheso einai peripou 500euro. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. February 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2007 550 η ΝΙΚΟΝ D40.. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kvasilis Δημ. February 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2007 550 η ΝΙΚΟΝ D40.. afto anaferotan gia emena? einai oi mixanes pou mou protinis? an nai mporeis na mou peis gia pio lgo na dialekso aftes? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. February 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2007 afto anaferotan gia emena? einai oi mixanes pou mou protinis? an nai mporeis na mou peis gia pio lgo na dialekso aftes? ναι για σενα ηταν!!!! το γιατι σου προτεινω την D40 ειναι απλο...αν και προκειται για μια μηχανη με 6 ΜΡ ειναι μια μηχανουλα ριφλεξ/dSLR με αποτελεσμα να ειναι οτι καλυτερο για καθαρες φωτογραφιες... εκτος αυτου εχεις τη δυνατοτητα στο μελλον να παρεις και εναν αλλο φακο και να κανεις οτι θες... αποψη μου ειναι αφου δεν σε ενδιαφερει το βιντεο και θα χαλασεις τοσα χρηματα καλο θα ηταν να μην παρεις μια ενδιαμεση φωτογραφικη αλλα με τη μια μια ριφλεξ...τα πλεονεκτηματα ειναι παρα πολλα αλλα θα τα κατααβεις μονο αν δεις ενδεικτικες φωτογραφιες απο μια αριστη μη ριφλεξ(πχ Canon S3IS/ Fuji S6500FD/Canon G7) και απο μια μηχανη Ριφλεξ(οπως ειναι η D40 που αποτελει μια αριστη επιλογη και ας ειναι entry level) δεν εχουν τοσο θορυβο(σχεδον δεν φαινεται) οι φωτο ειναι αριστης ποιοτητας και γενικα εχεις απειρες χειροκινητες ρυθμισεις.Σε σχεση με αλλες Κοπακτ μηχανες θεωρουνται ημιεπαγγελματικες. αυτη σου προτεινω γιατι το Μπατζετ σου ειναι ιδανικο για μεχρι εκει...το θεμα το εχω ψαξει για περιπου 2 μηνες αφου θα προβω και εγω σε αυτη την αγορα... απλα περιμενω να δω και την S4ISετσι για να μου φυγει η καψα και γιατι εχω χρονο αλλα για σενα που την θες τωρα αυτη σου προτεινω... οχι που ειμαι και κανενας ειδημων αλλα απλα εχω ασχοληθει παρα πολυ... βεβαια ειναι λιγο μεγαλη δεν χωραει σε τσεπη και θελει προσοχη αλλα ειναι απλα ΟΠΛΟ... ps.εν σου προτεινα δυο μηχανες απλα σου ειπα οτι η ΝΙΚΟΝ που σου λεω στοιχιζει 550Ε!!!!! Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kvasilis Δημ. February 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2007 ναι για σενα ηταν!!!! το γιατι σου προτεινω την D40 ειναι απλο...αν και προκειται για μια μηχανη με 6 ΜΡ ειναι μια μηχανουλα ριφλεξ/dSLR με αποτελεσμα να ειναι οτι καλυτερο για καθαρες φωτογραφιες... εκτος αυτου εχεις τη δυνατοτητα στο μελλον να παρεις και εναν αλλο φακο και να κανεις οτι θες... αποψη μου ειναι αφου δεν σε ενδιαφερει το βιντεο και θα χαλασεις τοσα χρηματα καλο θα ηταν να μην παρεις μια ενδιαμεση φωτογραφικη αλλα με τη μια μια ριφλεξ...τα πλεονεκτηματα ειναι παρα πολλα αλλα θα τα κατααβεις μονο αν δεις ενδεικτικες φωτογραφιες απο μια αριστη μη ριφλεξ(πχ Canon S3IS/ Fuji S6500FD/Canon G7) και απο μια μηχανη Ριφλεξ(οπως ειναι η D40 που αποτελει μια αριστη επιλογη και ας ειναι entry level) δεν εχουν τοσο θορυβο(σχεδον δεν φαινεται) οι φωτο ειναι αριστης ποιοτητας και γενικα εχεις απειρες χειροκινητες ρυθμισεις.Σε σχεση με αλλες Κοπακτ μηχανες θεωρουνται ημιεπαγγελματικες. αυτη σου προτεινω γιατι το Μπατζετ σου ειναι ιδανικο για μεχρι εκει...το θεμα το εχω ψαξει για περιπου 2 μηνες αφου θα προβω και εγω σε αυτη την αγορα... απλα περιμενω να δω και την S4ISετσι για να μου φυγει η καψα και γιατι εχω χρονο αλλα για σενα που την θες τωρα αυτη σου προτεινω... οχι που ειμαι και κανενας ειδημων αλλα απλα εχω ασχοληθει παρα πολυ... βεβαια ειναι λιγο μεγαλη δεν χωραει σε τσεπη και θελει προσοχη αλλα ειναι απλα ΟΠΛΟ... ps.εν σου προτεινα δυο μηχανες απλα σου ειπα οτι η ΝΙΚΟΝ που σου λεω στοιχιζει 550Ε!!!!! xilia efxaristo gia tin apantisi sou, tha tin psakso aftin tin fotografiki mixani. na eisai kala Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kvasilis Δημ. February 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2007 kaneis allos na mou protini kapia alli prin kano tin agora mou? etsi gia pikilia Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. February 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2007 Ρε παιδες θελω μια compact ψηφιακη που να βγαζει καθαρες φωτογραφιες μερα νυχτα,και πολυ καλο βιντεο.Τι λετε γιαυτην;Πεστε μου προτασεις http://www.dpgr.gr/forum/index.php?topic=23564.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkak Δημ. March 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2007 Ρε παιδες θελω μια compact ψηφιακη που να βγαζει καθαρες φωτογραφιες μερα νυχτα,και πολυ καλο βιντεο.Τι λετε γιαυτην;Πεστε μου προτασεις http://www.dpgr.gr/forum/index.php?topic=23564.0 Μια καλή περίπωση είναι η Kodak c875. Έχει8 mp, αλλά από ότι είδα τεστ, τραβάει πολύ βίντεο σε ανάλυση 640Χ480 έχει ζουμ Χ5 και φακό Σνάιντερ. Με την ευκαιρία, αν την έχει κάποιος φίλος από το φόρουμ, ας μας πει την εμπειρία του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gabriella Δημ. March 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2007 Παιδιά, καλησπέρα. Θέλω μια compact ψηφιακή, εύχρηστη και αδιάβροχη. Να μπορώ να βγάλω υποβρύχιες φωτο , σε όχι μεγάλο βάθος. έχετε κάτι να μου προτείνετε? Α! Και να μην είναι πανάκριβη!! thanx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. March 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2007 Παιδιά, καλησπέρα. Θέλω μια compact ψηφιακή, εύχρηστη και αδιάβροχη. Να μπορώ να βγάλω υποβρύχιες φωτο , σε όχι μεγάλο βάθος. έχετε κάτι να μου προτείνετε? Α! Και να μην είναι πανάκριβη!! thanxΠιστευω οτι καλυτερο http://www.katerelos.gr/product_info.php?cPath=227_263&products_id=2276 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billstamaniac Δημ. March 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2007 ποια απο τις δυο:confused: Παράθεση εφαρμογές για Windows Phone BlueShyMonkey Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaritos1 Δημ. March 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2007 παιδια η sony w50 στα 190 ευρο ειναι καλη αγορα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefidis Δημ. March 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2007 παιδια η sony w50 στα 190 ευρο ειναι καλη αγορα?? Με μια σύντομη έρευνα που έκανα η συγκεκριμένη που λες έχει ψιλοκαταργηθεί. Για Sony ρίξε μια ματιά εδώ με λιγότερα χρήματα και εδώ με λίγα περισσότερα από τα 190 που διαθέτεις. Ειδικά η πρώτη είναι φοβερό value for money. Μπορείς να κοιτάξεις και την Pentax A10 στα 8MP η οποία έχει πέσει αρκετά η τιμή της και μπορώ να σου στείλω και φωτογραφίες από τη συγκεκριμένη και θα πάθεις πλάκα με την ποιότητα! Τα υπόλοιπα it's up to you. :) :) Παράθεση https://www.fragile.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaritos1 Δημ. March 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2007 H w55 π μ ειπες μ φαινεται καλη!!για την pentax δν ξερω ειναι αξιοπιστη???την εχεισ εσυ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2007 Χτες πήρα την Nikon L11.(6mp, 2.4 ιντσες LCD) Πολύ καλή για τα λεφτά της(149) και με πολύ καλό βίντεο(640*480 στα 30fps):) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouyias Δημ. March 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2007 metaksi ixus 900TI kai MJU 1000 poia protimate KAI GIATI Παράθεση PROUD ARSENAL FAN http://images.skysports.com/images/badges/100x100/3.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefidis Δημ. March 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2007 H w55 π μ ειπες μ φαινεται καλη!!για την pentax δν ξερω ειναι αξιοπιστη???την εχεισ εσυ??? Την είχα και τώρα πήρα την A20 στα 10MP και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από την εταιρία. Είναι κορυφή! Αν θέλεις σου στέλνω και φωτογραφίες από την Α10 για να δείς. Ο κόσμος έχει κολλήσει με τις Sony αλλά αν το καλοσκεφτείς η Sony κατασκευάζει ψηφιακές φωτογραφικές, βιντεοκάμερες, βίντεο, dvd players, stereo, tv, ηχεία, ηχοσυστήματα αυτοκινήτου, οθόνες υπολογιστών, mp3 players και πολλά πολλά άλλα πράγματα. Κι εγώ τη γουστάρω και το μισό μου σπίτι είναι Sony αλλά στο κεφάλαιο φωτογραφία υπάρχουν εταιρίες (pentax, canon, olympus κ.λπ.) που ασχολούνται μόνο με αυτό εδώ και χρόνια και σίγουρα θα ξέρουν κάτι παραπάνω από τη Sony. Παράθεση https://www.fragile.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaritos1 Δημ. March 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2007 ναι για canon kai olympus το ξερω ισως να ειναι και καλυτερες απο sony...ναι αν μπορεις στειλε μ να δω...Ευχαριστω για τισ πληροφοριες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. March 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2007 εγω παντως απο sony δεν ειχα μεινει καθολου ευχαριστημενος οπως και καποιοι γνωστοι μου που ειχαν παρει sony.στις νυχτερινες φωτογραφιες ειχα το προβλημα. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mik_tech Δημ. March 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2007 Ειχα διαβασει παρα πολλα για τις fuji και ψηθηκα και πηρα την finepix f20 που ειναι ο "μικρος αδερφος" της πολυδιαφημισμενης f30 (εχουν παρα πολλα κοινα σημεια ,φακους, real image technology κτλ ) Την προτιμησα απο τους ανταγωνιστες που σκεφτομουν (olympus fe230 ή sony dsc-w55) για τις δυνατοτητες σε μικρο φωτισμο. Οι εντυπωσεις μου αν και την εχω 2 ημερες : περιμενα πολυ καλυτερη ποιοτητα στις φωτογραφιες Σε εσωτερικους χωρους (με φλας και φωτα ) ανεβαζει το iso σε 800 και χανουν καπως σε ποιοτητα + οτι μερικες βγαινουν λιγο "κουνημενες" Αυτα σε σχεση με αλλες μηχανες που ειδα αλλα και την παλια μου hp 3mp με pentax lens που σε εσωτερικους χωρους δεν εβγαζε τοσο καλες (λιγο σκοτεινες) αλλα εστιαζε τρομερα ,και σε εξωτερικους χωρους ηταν απαιχτη Η f20 χανει καπως σε εστιαση και σε ψηλα ISO δεν εχει "θορυβο" αλλα εχει ... ακουαρελες (δεν ειναι Γιαννης ειναι Γιαννακης) Μονη λυση που βρηκα ειναι να εχω manual ISO σε "AUTO 400" και τα πραγματα βελτιωνονται αρκετα ,βεβαια πειραματιζομαι και ψαχνω τις καλυτερες ρυθμισεις αλλα πιστευω οτι αγοραζοντας μια μηχανη θα επρεπε να εχεις καλα αποτελεσματα με τις "default " ρυθμισεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gabriella Δημ. March 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2007 Olympus mju 725 SW ή Pentax Optio W 20 ??? Δώστε μια βοήθεια pls Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefidis Δημ. March 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2007 Olympus mju 725 SW ή Pentax Optio W 20 ??? Δώστε μια βοήθεια pls Προσωπικά θα έπαιρνα την Pentax λόγω ίδιων χαρακτηριστικών σε λίγο χαμηλότερη τιμή αλλά θα σου πρότεινα να ψάξεις να βρείς φωτογραφίες και από τις δυο γιατί είναι ο καλύτερος τρόπος σύγκρισης. Παράθεση https://www.fragile.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts