meres Δημ. September 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2005 Γυρω στα 200Ε, οχι παραπάνω τι θα προτείνατε; Διαβασα καλά λόγια για την Pentax Optio 50. Με ενδιαφέρει video με ήχο, και όχι τόσο τα Μ/Ρ αν και η συγκεκριμένη είναι 5άρα απ' όσο είδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laios23 Δημ. September 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2005 Γυρω στα 200Ε, οχι παραπάνω τι θα προτείνατε; Διαβασα καλά λόγια για την Pentax Optio 50. Με ενδιαφέρει video με ήχο, και όχι τόσο τα Μ/Ρ αν και η συγκεκριμένη είναι 5άρα απ' όσο είδα εξαιρετικη επιλογη αλλα ειν αι στα 280ε.θεωρω καλυτερα να παρεις την s6 η οποια εσκασε μυτη αυτες της μερες και κανει 10ε στα 6ΜΡ Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/laios23/38168/578002 Το γούστο μου είναι πολύ απλό. Είμαι πάντα ικανοποιημένος, έχοντας το καλύτερο...''Oscar Wilde Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
meres Δημ. September 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2005 εξαιρετικη επιλογη αλλα ειν αι στα 280ε.θεωρω καλυτερα να παρεις την s6 η οποια εσκασε μυτη αυτες της μερες και κανει 10ε στα 6ΜΡ Μήπως την μπερδεύεις με κάποια άλλη? :O http://www.pixmania.com/gr/gr/88466/art/pentax/optio-50.html (168Ε), η οποία γράφει ότι αποσύρεται κιόλας.. Στα Multirama την έχει 190Ε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laios23 Δημ. September 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2005 Μήπως την μπερδεύεις με κάποια άλλη? :O http://www.pixmania.com/gr/gr/88466/art/pentax/optio-50.html (168Ε), η οποία γράφει ότι αποσύρεται κιόλας.. Στα Multirama την έχει 190Ε φιλαρακο μου εχες την μπερδεψα με την s5σρυ..για την οπτιο 50 δν ξερω αλλα η s5z ειναι πολυ καλυ και η 6αρα ακομα καλυτερη Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/laios23/38168/578002 Το γούστο μου είναι πολύ απλό. Είμαι πάντα ικανοποιημένος, έχοντας το καλύτερο...''Oscar Wilde Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. September 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2005 κορυφαιο μοντελο ψηφιακης και η νεα ixus-55,την πηρα σημερα εχει 2,5 ιντσων οθονη,απλα φοβερη. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicksoti Δημ. September 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2005 Πολύ σούπερ μηχανή παιδιά είναι η Ricoh Caplio R2. 5X oπτικό zoom με κάτω άκρο 28mm, εως 800 iso, γρήγορη σχεδόν σαν Sony, μικρή και παίρνει ΑΑ μπαταρίες. Επίσης οι Sony όλες είναι αξιοπρεπείς μηχανούλες, πολύ γρήγορες και με καλό βίντεο 640χ480, αν και τρώει πολύ χώρο λόγω μικρής συμπίεσης. Από Pentax φωτογραφίες που έχω δει, έχουν ωραία χρώματα αλλά πολύ θόρυβο στο iso200, και επίσης δεν με έπεισε και η ποιότητα κατασκευής. Ωστόσο, κατά τις γνώμες των ειδικών οι καλύτερες θεωρούνται οι Panasonic της σειράς FX έχουν καλό φακό και σταθεροποιητή εικόνας, καθώς και η Fuzifilm F10 που έχει τον λιγότερο θόρυβο από όλες τις compact στα υψηλά Iso και πολύ ζωντανά χρώματα. Οι Ixus θεωρούνται σταθερή αξία, αλλά υποψιάζομαι οι 2 παραπάνω είναι καλύτερες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikariwths Δημ. September 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2005 metaxy casio ex-s500 kai canon ixus 55 pia na parw?me endiaferei h kalh poiothta sth foto mono Παράθεση http://www.i-dent.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. September 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2005 κοιταξε φιλε μου αν ζητησεις γνωμη ανθρωπων που ειναι στο ειδος θα σου πουν να διαλεξεις την canon.εμενα παντως μου αρεσει και η casio,οχι ομως σαν την canon. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papas Δημ. September 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2005 ταξιδιωτη βγηκε η 55?ακομη δεν εχω παρει digital!!λοιπον βοηθηστε με στην τελικη επιλογη. ειμαι αναμεσα στην ixus 50 kai ixus 700,εκτος απο τα mp εχουν αλλη διαφορα?δεν θελω να δωσω μια 100 αρα μονο και μονο για κατι που στην ουσια δεν θα το χρειαστω. αυτη η 55 και η 750 που λενε οτι θα βγουν τι διαφορα εχουν? απο τιμες ξερετε τιποτα?(εσενα εννοω ταξιδιωτη ;) ) με τον ερχομο αυτων των δυο λετε να εχουμε καμμια πτωση στις τιμες των 50 και 700? και κατι ακομη.ποιες ειναι οι καλυτερες τιμες που εχετε συναντησει για αυτες και που? σας ευχαριστω προκαταβολικα!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
citroen Δημ. September 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2005 ταξιδιωτη βγηκε η 55?ακομη δεν εχω παρει digital!!λοιπον βοηθηστε με στην τελικη επιλογη. ειμαι αναμεσα στην ixus 50 kai ixus 700,εκτος απο τα mp εχουν αλλη διαφορα?δεν θελω να δωσω μια 100 αρα μονο και μονο για κατι που στην ουσια δεν θα το χρειαστω. αυτη η 55 και η 750 που λενε οτι θα βγουν τι διαφορα εχουν? απο τιμες ξερετε τιποτα?(εσενα εννοω ταξιδιωτη ;) ) με τον ερχομο αυτων των δυο λετε να εχουμε καμμια πτωση στις τιμες των 50 και 700? και κατι ακομη.ποιες ειναι οι καλυτερες τιμες που εχετε συναντησει για αυτες και που? σας ευχαριστω προκαταβολικα!!!!!! tin ixus 55 tin eida apo konta stin stournari sto photoagora kai rwtisa gia timi kai mou eipe 400 euro http://www.photoagora.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papas Δημ. September 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2005 οι τιμες που βλεπω στο site ειναι κατα περιπου 50 ευρω πιο ακριβες απο αυτες που εχω βρει στην θεσ-νικη :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcon Δημ. September 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2005 Εχει κανεις αποψη για το Adobe Photoshop Album Starter Edition 3.0 και σε συγκριση με το Picassa? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. September 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2005 ταξιδιωτη βγηκε η 55?ακομη δεν εχω παρει digital!!λοιπον βοηθηστε με στην τελικη επιλογη. ειμαι αναμεσα στην ixus 50 kai ixus 700,εκτος απο τα mp εχουν αλλη διαφορα?δεν θελω να δωσω μια 100 αρα μονο και μονο για κατι που στην ουσια δεν θα το χρειαστω. αυτη η 55 και η 750 που λενε οτι θα βγουν τι διαφορα εχουν? απο τιμες ξερετε τιποτα?(εσενα εννοω ταξιδιωτη ;) ) με τον ερχομο αυτων των δυο λετε να εχουμε καμμια πτωση στις τιμες των 50 και 700? και κατι ακομη.ποιες ειναι οι καλυτερες τιμες που εχετε συναντησει για αυτες και που? σας ευχαριστω προκαταβολικα!!!!!! φιλε μου απο οτι εχω διαβασει ως τωρα οι διαφορες τους ειναι στα mp,αν δεν σε ενδιαφερει να εκτυπωσεις φωτογραφια στα 7Mp τοτε παρε την 55 που ειναι και μικροτερη.παντως το λογισμικο που της εχουν περασει ειναι παρα πολυ καλο,ταχυτατη και με αρκετα καλουδια. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. September 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2005 vgike veltiomeno mondelo tou vasilia ton compact mixanon FUJI F10... to F11... exei ipsiloteris analisis LCD 2.5" kai pleon perissoteres xeirokinites rithmiseis... o vasilias... apla sikose ligo parapano ton pixi... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stilskin Δημ. September 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2005 Η Ixus 700 γνωρίζεται αν υποστηρίζει MMC μνήμες? Η 750 απο οτι είδα στα χαρακτηριστικά της υποστηρίζει ενω δεν αναφέρει κάτι τέτοιο για την 700. Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/534985 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. September 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2005 Η Ixus 700 γνωρίζεται αν υποστηρίζει MMC μνήμες? Η 750 απο οτι είδα στα χαρακτηριστικά της υποστηρίζει ενω δεν αναφέρει κάτι τέτοιο για την 700. oses ipostirizoun SD ipostirizoun kai MMC eite to lene eite oxi... to thema einai oti tha einai apelpistika argi mexri na sosei ta 3-4MB photo ton 7Mpix... kai episis de tha mporeis na pairneis ipsilis analisis video giati theloun grigori karta... (high speed SD) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. September 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2005 πηγα και πηρα και την ixus-750 σημερα,δεν αντεξα τελικα,φοβερη,βελτιωμενη σε πολλα σημεια σε σχεση με την 700,καποιος που ξερει θα καταλαβει αμεσως τις διαφορες,η ποιοτητα της δεν μπορεσε να με κρατησει για πολυ μακρια της. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papas Δημ. September 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2005 ποσο το μαλλι?αν πουλησεις καμμια 55 σφυρα ;) τι διαφορες εχει με την 700,αν θες να μας πεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. September 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2005 παει η 55 φιλε μου ηδη πουληθηκε και μοσχοπουληθηκε μπορω να πω. τελικα εχουν διαφορες.η 750 μου φαινεται οτι τραβαει λιγο καλυτερα. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ahill2 Δημ. September 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2005 παει η 55 φιλε μου ηδη πουληθηκε και μοσχοπουληθηκε μπορω να πω. τελικα εχουν διαφορες.η 750 μου φαινεται οτι τραβαει λιγο καλυτερα. Sorry φίλε ταξιδιώτη αλλά διαφορές εκτός τις οθόνης που απο 2'' έγινε 2,5'' (με λιγότερα pixel όμως)και μια διαφορά στο βίντεο ,που είδες εσύ άλλη διαφορά που να δικαιολογεί τα 100+ ευρώ παραπάνω?Μέχρι και το σώμα της μηχανής είναι ίδιο...και για του λόγου το αληθές μια ματιά στα specs μιλάει απο μόνη της. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laios23 Δημ. September 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2005 Sorry φίλε ταξιδιώτη αλλά διαφορές εκτός τις οθόνης που απο 2'' έγινε 2,5'' (με λιγότερα pixel όμως)και μια διαφορά στο βίντεο ,που είδες εσύ άλλη διαφορά που να δικαιολογεί τα 100+ ευρώ παραπάνω?Μέχρι και το σώμα της μηχανής είναι ίδιο...και για του λόγου το αληθές μια ματιά στα specs μιλάει απο μόνη της. :) φιλε μου θα συμφωνησω απολυτα μαζι σου.θεωρω οτι στην 750 πληρωνεις πολυ χρημα για το τιποτα.ουσιαστηκα πληρωνεις οτι εχει 7ΜΡ που προσωπικα εμενα δεν με πολυενδιαφερει και ποσο μαλιστα οταν εχει τετοια διαφορα στην τιμη.παντως απο review που εχω διαβασει και για την 55αρα και για την 750 δεν ειδα και τρελες διαφορες καθε αλλο θα ελεγα..εξαρταται και απο την τσεπη του καθενος βεβαια εγω παντως δεν εδινα τοσα λεφτα για την 750 που εχει ελαχιστες διαφορες απο την 55 η ακομα και απο την pentaxs6 Υ.Γ:Το λινκ π[ου παραθετεις συγκρινει την 750 με την 700 οχι με την 55αρα.αλλα και παλι δεν εχουν τρελες διαφορες. ;) Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/laios23/38168/578002 Το γούστο μου είναι πολύ απλό. Είμαι πάντα ικανοποιημένος, έχοντας το καλύτερο...''Oscar Wilde Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stilskin Δημ. September 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2005 oses ipostirizoun SD ipostirizoun kai MMC eite to lene eite oxi... to thema einai oti tha einai apelpistika argi mexri na sosei ta 3-4MB photo ton 7Mpix... kai episis de tha mporeis na pairneis ipsilis analisis video giati theloun grigori karta... (high speed SD) Σε ευχαριστώ για την διευκρίνηση! :) Απο οτι είδα στην σύγκριση 700αρας και 750 το μόνο που αλλάζει είναι η υποστήριξη περισσοτερων fps σε περισσότερες αναλύσεις. Πάντως εγω θα παραμείνω στην 700αρα. Δεν εχει κάτι το ιδιαίτερο η 750 στα χαρτιά σε συγκριση με την 700 εκτός της μεγαλύτερης οθόνης. Περιμένουμε εντυπώσεις ταξιδιώτη απο το νεο σου εργαλείο. Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/534985 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. October 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2005 την διαφορα τους θα μπορεσει να την δει μονο αν καποιος εχει και τις 2,η μηχανη ειναι περιπου 2 φορες πιο γρηγορη απο την 700 και στο μενου της εχει 1-2 ρυθμισεις παραπανω απο την 700.την μηχανη σιγουρα αξιζει να τη παρει κανεις αντι να παει και να παρει την 700,η διαφορα του ειναι μικρη.αυτο παντως που μου εκανε εντυπωση και το ξαναγραφω ειναι η ταχυτητα της. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cgmache Δημ. October 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2005 Παιδιά, χωρίς να το ψάξω και πολύ το θέμα (σχεδόν καθόλου λογω έλλειψης χρόνου), πήγα και πήρα από Πλαίσιο Στουρνάρη, μία Canon ixus 40, μετά από συζήτηση με τον πωλητή και τις υποδείξεις του. Τι λέτε την πάτησα? Τώρα όμως θέλω και μια κάρτα μνήμης 1GB. Εδώ τί προτείνετε? Thanx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jois21 Δημ. October 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2005 Θελω για φιλο μικρη ψηφιακη με καλη αυτονομια και βιντεο. χωρις συγκεκρημενο οριο τιμης. Τι προτεινεται; Τώρα όμως θέλω και μια κάρτα μνήμης 1GB. Εδώ τί προτείνετε? Thanx Εγω λεω να παρεις 512 45χ :p :p Παράθεση █║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts