toxic Δημ. September 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2005 Paidia geia sas, epsaksa s'olo to net, eida polla polla reviews kai dustixws den mporw na apofasisw gi'auto eipa na sas rwtisw k esas pou 3erete kati parapanw... Thelo mia digital gyrw sta 350-400 Eurw, kata protimisi panw apo 5 megapixels... thx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. September 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2005 Paidia geia sas, epsaksa s'olo to net, eida polla polla reviews kai dustixws den mporw na apofasisw gi'auto eipa na sas rwtisw k esas pou 3erete kati parapanw... Thelo mia digital gyrw sta 350-400 Eurw, kata protimisi panw apo 5 megapixels... thx φιλε μου αξιζει να δεις και την canon ixus-700,ειναι μια απο τις κορυφαιες στα 7mP με τιμη λιγο περισσοτερο απο 400 ευρω. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos_bei Δημ. September 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2005 Δες και την Casio ΕΧ-Ζ750. Πολύ δυνατή:) Έχω την Z55 και είμαι κατενθουσιασμένος Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_vz Δημ. September 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2005 Paidia geia sas, epsaksa s'olo to net, eida polla polla reviews kai dustixws den mporw na apofasisw gi'auto eipa na sas rwtisw k esas pou 3erete kati parapanw... Thelo mia digital gyrw sta 350-400 Eurw, kata protimisi panw apo 5 megapixels... thx Ego exo thn panasonic FZ5, exo ksanagrapsei parapano thn apopsi mou..En sintomia, ----thetika: exei 12X zoum pou kanei PAPADES kai me STABILIZER pou kanei douleia, teleies foto mera, arketa kales nyxta, sxedon full manual rithmiseis(mono to focus einai "imiaftomato"), fakos Leica(gia tous gnostes)sto diko mou (megalo) xeri, tairiazei teleia, estiazei kai zoumarei grigora, bataria gia 250-300 foto kai ftiaxnei siga siga oso thn xrisimopoio-----arnitika:sxetika adinamo flash(kamia sxesi px me sony), metrio video, oxi logo megethous, oso gia thn piotita, den einai compact, (to opoio den me xalaei kai poly) xoris na einai disarestos o ogos tis, kamia fora nyxta me flash thelei na peirakseis ligo tis rithmiseis...afta. Pantos sxedon se ola ta reviews pairnei poly kales vathmologies, eidika sto http://www.megapixel.net, opou to mono arnitiko pou tis vriskoun einai to software pou periexetai kai h , mikri se xoritikotita, parexomeni karta mnimis. Theoro thn apospi mou antikeimeniki sto vathmo pou gnorizo apo fotografikes, dioti den eimai fanatismenos me markes san merikous merikous edo mesa(onomata de leme), kai plaka kanoume.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sequent_c Δημ. September 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2005 oi compact kameres me tous mikroskopikous aisthitires kai mikroskopikous fakous exoun provlima sta skoteina plana... kai vgazoun ton gnosto thorivo sta megala ISO... oxi vevea opos ta kinita.. alla se sxesi me klasikes slr 'i aplou film einai emfanis i diafora... i moni compact digital pou ta katafernei kala sto skotadi sinagonizomeni megala mondela einai i F10 tis fuji alla den einai oute apo tis mikroteres... oute apo tis kaliteres genikis xrisis... ξέρεις τι γίνεται ,,δεν είναι μονο ο θόρυβος στα ψηλά iso είναι και το "πάρτα μωρή άρρωστη" flash !! δεν μπορώ να το χαρακτηρίσω αλλιώς παιδιά με συγχωρείτε δηλαδή. επίσης στο θέμα του κακού flash έρχεται να προστεθεί και το φαινόμενο red eye ! άλλο σπαστικό. άρα νύχτα+compact μηχανή = μια καλή ανάμνηση που μπορεί να γίνει κακή. και αυτά είναι πολύ λίγα σε σχέση με όλα τα σφάλματα των compact μηχανών. εγώ συστήνω μια entry level dslr μια και καλή σε όσους έχουν μεράκι πάνω στο θέμα της φωτογραφίας. για τους υπολοιπους μια χαρά είναι και οι compact ,,,αν σας ευχαριστεί η εικόνα παιδιά εγώ πάω πάσο ,αλλα μην κάνετε το λάθος και συγκρίνετε τις εικόνες σας με αυτές των κινητών σας και λέτε τι καλές που είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gary Kokkin Δημ. September 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2005 Υπάρχουν πολλές καλές compact ψηφιακές μηχανές που με ένα κόστος μέχρι 400ε (λογικό κόστος) εξυπηρετούν και με το παραπάνω και το χομπίστα φωτογράφο,αλλά σε συνδιασμό με πρακτικότητα (που μάλλον οι περισσότεροι ζητάμε,και έτσι "συγκρίνουμε" και με φωτοκινητό !) -Η αλήθεια είναι ότι πολλά τελευταία μοντέλα από πολλές εταιρίες δεν έχουν τόσο καλές επιδόσεις όσο περσινά μοντέλα ,διότι αποτελούν θεωρητική ψιλοβελτίωση κάποιων αρχικών μοντέλων,και για λόγους marketing πλασάρονται σαν καλύτερα (με το δέλεαρ φθηνότερης τιμής) ,ενώ δεν είναι ,με αποτέλεσμα να μην μένει ευχαριστημένος ο καταναλώτης ποιοτικά (κατασκευή,επιδόσεις) . -Οποσδήποτε όμως με έρευνα αγοράς,μπορεί κανείς να βρεί ακόμα στην αγορά και να πάρει λίγο παλαιότερο "ίδιο" μοντέλο compact μηχανής, διαβάζοντας συγκριτικά από το Ιnternet. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sequent_c Δημ. September 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2005 ο τρόπος φωτογράφισης όμως δεν έχει καμια σχέση. στις slr υπάρχει αμεσότητα,ταχύτητα,απόλυτος έλεγχος. για κάποιον που θα χρειαστεί κάποτε να φωτογραφίσει παιδιά,ζώα,κινούμενα οχήματα-ζώα,νυχτερινά landscapes,αθλητικές εκδηλώσεις και οτιδήποτε άλλο εκτος από απλά snapshots ξέρει τι θα αγοράσει. its so simple! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ahill2 Δημ. September 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2005 Σήμερα έκατσα και διάβασα στο dpreview το review των sony H1, canon S2 και panasonic Z5 μιας και ενδιαφέρομαι να πάρω μια ψηφιακή με μεγάλο ζούμ τελικά αυτό που έμαθα είναι οτί και οι τρείς με ελάχιστες διαφορές είναι τα ίδια (σε άλλα καλύτερη η σόνυ και άλλα η πανασόνικ) με τρίτη να έρχεται τελικά για μένα η κάνον. Εσεις τι λέτε αξίζει να δώσω λεφτά σε πρώτης γενιάς sony με μεγάλο ζούμ? Αυτοί(dpreview) λένε πως ναι και μάλλον θα την προτιμούσανε για κάποια συν που έχει απο τις άλλες δύο. Ακούω προτάσεις. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_vz Δημ. September 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2005 Σήμερα έκατσα και διάβασα στο dpreview το review των sony H1, canon S2 και panasonic Z5 μιας και ενδιαφέρομαι να πάρω μια ψηφιακή με μεγάλο ζούμ τελικά αυτό που έμαθα είναι οτί και οι τρείς με ελάχιστες διαφορές είναι τα ίδια (σε άλλα καλύτερη η σόνυ και άλλα η πανασόνικ) με τρίτη να έρχεται τελικά για μένα η κάνον. Εσεις τι λέτε αξίζει να δώσω λεφτά σε πρώτης γενιάς sony με μεγάλο ζούμ? Αυτοί(dpreview) λένε πως ναι και μάλλον θα την προτιμούσανε για κάποια συν που έχει απο τις άλλες δύο. Ακούω προτάσεις. :) ego exo thn panasonic fz5, exo grapsei 2 fores pio pano ta simperasmata mou...apo to psaksimo pou ekana ki ego pantyos, mou fanike h kaliteri...h sony nomizo exei kapoia genika provlimata me thn isoropia lefkou, kai h canon einai poly ogodis, exei kalitero video nomizo omos apo oles...nomizo episis oti h panasonic einai h pio ftini.iparxoun ki alla site ektos apo to dpreview, ta leo pio prin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. September 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2005 Guys χαιρετώ!Έχω μια αποριούλα αν μπορεί κάποιος να μου τη λύσει θα ήμουν ευγνώμων! :) Λοιπόν έχω αγοράσει πρόσφατα μία ψηφιακή την Sony DSC T7.Tο σπαστικό με τη μηχανούλα είναι ότι πρέπει να βγάζεις την μπαταρία για να την φορτίσεις σε δικό της φορτιστή.Μέσα στο manual υπάρχει μία photo που δείχνει αυτό το μη παρεχόμενο στη συσκευασία αξεσουάρ,το οποίο δεν μπορώ να καταλάβω τι ακριβώς κάνει :O Είναι φορτιστής που φορτίζει την μπαταρία χωρίς να την αφαιρείς από την μηχανή;Δεν έχω τις κατάλληλες γνώσεις για να καταλάβω αν είναι όντως κάτι τέτοιο,κάτι διαβάζω ότι παρέχει τάση ρεύματος όσο είναι συνδεδεμένη η μηχανή στο pc και περνάς photo.Δηλαδή που χρησιμεύει αυτό;Το σίγουρο είναι ότι και να φορτίζει δεν θα το πάρω,50 ευρώ το έχουν οι κλέφτες :mad: Απλά μου έχει σπάσει τα νεύρα το γεγονός αυτό με το μπάσε-βγάλε της μπαταρίας,χάθηκε να είχαν κρατήσει το σύστημα της T3,είναι και λίγο λεπτεπίλεπτη η μηχανή,οπότε ψάχνομαι να δω τι παίζει.Όποιος ξέρει ας με διαφωτίσει pls :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. September 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2005 Guys χαιρετώ!Έχω μια αποριούλα αν μπορεί κάποιος να μου τη λύσει θα ήμουν ευγνώμων! :) Λοιπόν έχω αγοράσει πρόσφατα μία ψηφιακή την Sony DSC T7.Tο σπαστικό με τη μηχανούλα είναι ότι πρέπει να βγάζεις την μπαταρία για να την φορτίσεις σε δικό της φορτιστή.Μέσα στο manual υπάρχει μία photo που δείχνει αυτό το μη παρεχόμενο στη συσκευασία αξεσουάρ,το οποίο δεν μπορώ να καταλάβω τι ακριβώς κάνει :O Είναι φορτιστής που φορτίζει την μπαταρία χωρίς να την αφαιρείς από την μηχανή;Δεν έχω τις κατάλληλες γνώσεις για να καταλάβω αν είναι όντως κάτι τέτοιο,κάτι διαβάζω ότι παρέχει τάση ρεύματος όσο είναι συνδεδεμένη η μηχανή στο pc και περνάς photo.Δηλαδή που χρησιμεύει αυτό;Το σίγουρο είναι ότι και να φορτίζει δεν θα το πάρω,50 ευρώ το έχουν οι κλέφτες :mad: Απλά μου έχει σπάσει τα νεύρα το γεγονός αυτό με το μπάσε-βγάλε της μπαταρίας,χάθηκε να είχαν κρατήσει το σύστημα της T3,είναι και λίγο λεπτεπίλεπτη η μηχανή,οπότε ψάχνομαι να δω τι παίζει.Όποιος ξέρει ας με διαφωτίσει pls :O º AC Μετασχηματιστής για τις συσκευές CyberShot. º Πολλαπλή τάση εισόδου για χρήση από οποιοδήποτε δίκτυο του κόσμου. Δεν κάνει γι αυτό που θες εσύ,αυτό απλά το χρησιμοποιείς σαν μετατροπέα για να μπορείς να χρησιμοποιείς τον φορτιστή και με άλλες τάσεις. Edit:Valeria μάλλον κάτι τέτοιο χρειάζεσαι :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. September 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2005 º AC Μετασχηματιστής για τις συσκευές CyberShot. º Πολλαπλή τάση εισόδου για χρήση από οποιοδήποτε δίκτυο του κόσμου. Δεν κάνει γι αυτό που θες εσύ,αυτό απλά το χρησιμοποιείς σαν μετατροπέα για να μπορείς να χρησιμοποιείς τον φορτιστή και με άλλες τάσεις. Edit:Valeria μάλλον κάτι τέτοιο χρειάζεσαι :)Thanks Βασίλη για την πολύ γρήγορη απάντηση,θα το κοιτάξω! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosgk80 Δημ. September 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2005 Γεια χαρά παιδιά!Μήπως μπορείτε να βοηθήσετε κι εμενα λιγο; Επειδή μου έχει αναθέσει η αδερφή μου να ψάξω για να της αγοράσω μια ψηφιακή φωτογραφική μηχανή μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε; Ψάχνω για μια καλή μηχανή,Sony κατά προτίμηση, αν και δεν κολλάω στην μάρκα. Λέω Sony γιατί έχω δει κάποια μοντέλα της τα οποία είναι πολύ όμορφα εμφανησιακά και με μικρές διαστάσεις. Επιπλέον θα χρειαστώ και ένα Memory Stick Duo Pro 1Giga,ή Sony,ή Sandisk.Για όλα αυτά δεν μπορώ να διαθέσω πάνω από 400€.Εχετε κάτι να μου προτείνετε; Και από πού; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_vz Δημ. September 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2005 Γεια χαρά παιδιά!Μήπως μπορείτε να βοηθήσετε κι εμενα λιγο; Επειδή μου έχει αναθέσει η αδερφή μου να ψάξω για να της αγοράσω μια ψηφιακή φωτογραφική μηχανή μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε; Ψάχνω για μια καλή μηχανή,Sony κατά προτίμηση, αν και δεν κολλάω στην μάρκα. Λέω Sony γιατί έχω δει κάποια μοντέλα της τα οποία είναι πολύ όμορφα εμφανησιακά και με μικρές διαστάσεις. Επιπλέον θα χρειαστώ και ένα Memory Stick Duo Pro 1Giga,ή Sony,ή Sandisk.Για όλα αυτά δεν μπορώ να διαθέσω πάνω από 400�.Εχετε κάτι να μου προτείνετε; Και από πού; mano o kathenas edo tha sou pei to diko tou, sinithos tha sou pei pare thn diki mou ktl.to kalytero pou exeis na kaneis einai na mpeis se site (http://www.dpreview.com, http://www.megapixel.net, http://www.steves-digicams.com, http://www.dcresource.com), na to psakseis monos sou kai se sindiasmo me to http://www.skroutz.gr, na vreis ti sou tairiazei... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxic Δημ. September 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2005 Thanks! Eixa dei hdh reviews gia autes pou mou proteinate kai twra eimai metaksi ths Panasonic FZ5 kai ths Casio Exilim Z750. Mallon tha parw opoia kataferw na vrw sta katasthmata edw an kai to zoom ths FZ5 mou arese polu... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ahill2 Δημ. September 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2005 Thanks! Eixa dei hdh reviews gia autes pou mou proteinate kai twra eimai metaksi ths Panasonic FZ5 kai ths Casio Exilim Z750. Mallon tha parw opoia kataferw na vrw sta katasthmata edw an kai to zoom ths FZ5 mou arese polu... Φίλε μου μεταξύ αυτόν τον δύο πάρε οπωσδήποτε την panasonic,ψάξε και βρές την είναι ανώτερη απο την Casio σίγουρα πράγματα. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxic Δημ. September 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2005 Πραγματι, δικαιο εχεις... Ειδα αρκετα δειγματα απο φωτογραφιες και τα χρωματα ειδικα μου φαινονται πολυ πιο καλα στην Panasonic. Προσεξα ομως και διαφορα νεα μοντελα....Αυτα ομως θα με βγαλουν πολυ εκτος προϋπολογισμου, ετσι κατεληξα στην FZ5. Η δυσκολια τωρα ειναι να την εντοπισω στην Κυπρο :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosgk80 Δημ. September 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2005 Μμμμμ,εχεις δίκιο Πάνο.Θέλει ερκετό ψάξιμο.Θα δοκιμάσω αυτά που μου είπες.Σ'ευχαριστώ πολύ! :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosgk80 Δημ. September 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2005 Να ρωτήσω και κατι αλλό;Η αδερφη μου ήδη αγορασε την memory stick duo pro.Θα μπορέσω να την χρησιμοποιήσω σε οποιαδηποτε αλλη ψηφιακή η οποια δεν θα ειναι Sony και δεχεται απλως MMC; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
citroen Δημ. September 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2005 Να ρωτήσω και κατι αλλό;Η αδερφη μου ήδη αγορασε την memory stick duo pro.Θα μπορέσω να την χρησιμοποιήσω σε οποιαδηποτε αλλη ψηφιακή η οποια δεν θα ειναι Sony και δεχεται απλως MMC; Distixws mono se siskeves pou dexontai memory stick duo pro tha mporeseis na tin valeis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. September 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2005 Thanks! Eixa dei hdh reviews gia autes pou mou proteinate kai twra eimai metaksi ths Panasonic FZ5 kai ths Casio Exilim Z750. Mallon tha parw opoia kataferw na vrw sta katasthmata edw an kai to zoom ths FZ5 mou arese polu... Δες και την Panasonic DMC LZ2 με 6Χ optical zoom. Αυτή έχω και είναι :w00t: 339€ :w00t: από το net. Μπαταρίες 2ΑΑ για να μην έχεις πρόβλημα και είπα ότι έχει και 6Χ optical zoom (νομίζω ότι αυτό τουλάχιστον πρέπει να το υπολογίσουμε). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_vz Δημ. September 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2005 Πραγματι, δικαιο εχεις... Ειδα αρκετα δειγματα απο φωτογραφιες και τα χρωματα ειδικα μου φαινονται πολυ πιο καλα στην Panasonic. Προσεξα ομως και διαφορα νεα μοντελα....Αυτα ομως θα με βγαλουν πολυ εκτος προϋπολογισμου, ετσι κατεληξα στην FZ5. Η δυσκολια τωρα ειναι να την εντοπισω στην Κυπρο :( Εγω παντως την πηρα απο το διαδικτυο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxic Δημ. September 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2005 Where from??? Ρωτησα στην αντιπροσωπεια της Panasonic και ζητησανε 318 λίρες.... Στο αεροδρομιο την εχουνε 275 και στο εξωτερικο κυμαινεται γυρω στις 230....Αυριο φευγω για Λονδινο, ισως την βρω φτηνοτερα εκει :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. September 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2005 Fujifilm F10... i moni compact me poiotita photo pou plisiazei dSLR... apistefti efkrinia gia 6MP pou plisiazei modela 8MP... nixterini lipsi pou ethese nea standard stin agora... ISO 1600 pou exei thorivo ligotero apo ISO 400 mias canon ixus700...!!! pentakatharo video... apistefti mpataria... klp. klp. klp. psaxteto... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_vz Δημ. September 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2005 Fujifilm F10... i moni compact me poiotita photo pou plisiazei dSLR... apistefti efkrinia gia 6MP pou plisiazei modela 8MP... nixterini lipsi pou ethese nea standard stin agora... ISO 1600 pou exei thorivo ligotero apo ISO 400 mias canon ixus700...!!! pentakatharo video... apistefti mpataria... klp. klp. klp. psaxteto... esy thn exeis thn f10, 'h exeis sximatisei apopsi mono apo to dpreview?An thn exeis, anevase kamia foto se iso1600 na doume ki emeis ti ennoeis, an den thn exeis des kai kana allo site me reviews.P.x. to megapixel.net ths dinei poly kali vathmologia, oxi omos sta epipeda pou les esy, kai oxi kalyteri apo ths panasonic FZ5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts