aby Δημ. May 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2011 Καλησπερα παιδια σε ολους. Θα ηθελα μια γνωμη απο οποιον γνωριζει καλα απο φωτογραφικες μηχανες. Βρηκα την Sony DSC-H55 προσφορα στα 123 ευρω. Αξιζει σαν μηχανη, σαν τεχνικα χαρακτηριστικα, και γενικα σαν ποιοτητα? Οποιος γνωριζει παρακαλω ας μου απαντησει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tazio Δημ. May 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2011 Για τα χρήματα που τη βρήκες αξίζει και με το παραπάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aby Δημ. May 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2011 (edited) Για τα χρήματα που τη βρήκες αξίζει και με το παραπάνω. Σ ευχαριστω πολυ φιλε μου, αυτο πιστευω κι εγω, απλα θα ηθελα και καποια γνωμη πιο "ψαγμενου" στις ψηφιακες, μηπως δεν αξιζει τοσο, και να εδινα κανα 70αρι ευρω παραπανω για καμια καλυτερη ως 200 ευρω. Και απ οτι ειδα, εχει πεσει και η Sony DSC-TX9 στα 199 ευρω, και προβληματιζομαι ποια ειναι καλυτερη απ τις δυο. Μιλαω μονο για ποιοτητα φωτο-βιντεο, οχι για μεγεθος. Απ οτι ειδα σε διαφορα βιντεακια στο ιντερνετ, η Sony DSC-TX9 τραβαει πολυ καλυτερο βιντεο απο την Sony DSC-H55 , αλλα στο τομεα της φωτογραφιας, μπερδευομαι ποια ειναι η καλυτερη (σε θεμα ποιοτητας φωτο μιλαω παντα) σε σχεση η μια σε σχεση με την αλλη. Edited May 22, 2011 by aby Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosr1977 Δημ. May 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2011 Καλησπέρα. Μεταξύ olympus SZ-30MR και Fujifilm F500EXR τι θα μου προτείνατε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. May 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2011 Καμία! :) 16mp?? Εξαρτάται βέβαια τί σε ενδιαφέρει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosr1977 Δημ. May 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2011 Καμία! :) 16mp?? Εξαρτάται βέβαια τί σε ενδιαφέρει.. Αυτό που ψάχνω είναι μια compact μηχανη που εκτος απο καλη φωτογραφία και hd video να έχει μεγάλο zoom και λειτουργίες όπως sweep panorama και λήψη φωτογραφίας κατά την εγγραφή video.Τη θέλω για φωτογραφίες σε γήπεδα.Εννοείται τα 16 mp δεν με ενδιεφέρουν αλλά με ενδιαφέρουν όλα τα υπολοιπα γι'αυτο μετά από πολύ ψάξιμο κατέληξα σε αυτές τις δύο.Κλείνω προς την olympus.Ποια η γνώμη σου?Υπάρχει κάποια άλλη πρόταση στα χαρακτηριστικά που ζητάω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. May 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2011 Τα 16 mp μειώνουν την ποιότητα της φωτογραφίας από την στιγμή που χρησιμοποιούνται οι ίδιοι μικροί αισθητήρες που βλέπουμε τόσα χρόνια στις compact. Olympus SZ 30MR 1/2.3 '' CMOS Fujifilm F 500 EXR 1/2-inch EXR CMOS Δεν το έχω ψάξει καθόλου για μηχανές που βγάζουν φωτογραφία κατά την εγγραφή βίντεο. Γενικά δεν κοιτάζω το βίντεο σε μία ψηφιακή φωτογραφική. Με βάση τα χαρακτηριστικά που ζητάς, μάλλον η olympus είναι καλύτερη, αν και έχει ως αρνητικό τον μικρό αισθητήρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosr1977 Δημ. May 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2011 Σ'ευχαριστώ.Πάω σε compact γιατι για το λόγο που τη θέλω(γήπεδο) ο όγκος και το βάρος είναι σημαντικοί παράγοντες.Αν κάποιος χρησιμοποιεί κάποια από τις δύο αυτές φωτογραφικές μηχανές παρακαλώ ας γράψει την άποψή του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. May 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2011 Θελω να παρω μια ψηφιακη 3d.Εχω δει την Panasonic TZ20 και την Sony ΗΧ9V. Ποιες απο τις 2 λετε να παρω και αν εχετε καποια αλλη προταση:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriossara Δημ. May 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2011 Θελω να παρω μια ψηφιακη 3d.Εχω δει την Panasonic TZ20 και την Sony ΗΧ9V. Ποιες απο τις 2 λετε να παρω και αν εχετε καποια αλλη προταση:) Ακριβώς την ίδια σκέψη είχα και εγώ αλλά τελικά μετά από πολύ διάβασμα στο νετ,είδα πως η sony είναι χιλιόμετρα μπροστά από την panasonic μιας και η δεύτερη φοράει χάλια αισθητήρα... Δες στο youtube samples videos και απο τις δύο και θα καταλάβεις την διαφορά;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voltron Δημ. May 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2011 Τα 16 mp μειώνουν την ποιότητα της φωτογραφίας από την στιγμή που χρησιμοποιούνται οι ίδιοι μικροί αισθητήρες που βλέπουμε τόσα χρόνια στις compact. Olympus SZ 30MR 1/2.3 '' CMOS Fujifilm F 500 EXR 1/2-inch EXR CMOS Δεν το έχω ψάξει καθόλου για μηχανές που βγάζουν φωτογραφία κατά την εγγραφή βίντεο. Γενικά δεν κοιτάζω το βίντεο σε μία ψηφιακή φωτογραφική. Με βάση τα χαρακτηριστικά που ζητάς, μάλλον η olympus είναι καλύτερη, αν και έχει ως αρνητικό τον μικρό αισθητήρα. Fujifilm F 500 EXR καλυτερη γιατι ειναι EXR εχω την f200 εγω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. May 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2011 Ακριβώς την ίδια σκέψη είχα και εγώ αλλά τελικά μετά από πολύ διάβασμα στο νετ,είδα πως η sony είναι χιλιόμετρα μπροστά από την panasonic μιας και η δεύτερη φοράει χάλια αισθητήρα... Δες στο youtube samples videos και απο τις δύο και θα καταλάβεις την διαφορά;) Την εχεις παρει την Sony;Κριμα γιατι ειχα την Panasonic TZ7 νομιζα οτι η TZ20 θα ειναι το ιδιο και καλυτερη:(Τοτε παω για sony αν και δεν τις εχω και πολυ εκτιμηση σαν ψηφιακες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vardisp Δημ. June 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2011 Αγαπητοι φιλοι! Ψαχνω για μια φωτογραφικη της οποιας το βασικο χαρακτηριστικο θελω να ειναι η καλυτερη δυνατη νυχτερινη φωτογραφια! Ο προυπολογισμος ειναι κατι σχετικο... Εχετε κατι να μου προτεινετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voltron Δημ. June 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2011 Αγαπητοι φιλοι! Ψαχνω για μια φωτογραφικη της οποιας το βασικο χαρακτηριστικο θελω να ειναι η καλυτερη δυνατη νυχτερινη φωτογραφια! Ο προυπολογισμος ειναι κατι σχετικο... Εχετε κατι να μου προτεινετε? θα πρεπει να πας σε DSLR. o προυπολογισμος κοντα στα 400 για τα entry μοντελα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makinen20 Δημ. July 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2011 Καλημερα παιδια.... Συντομα θα φυγω στο εξωτερικο και θελω να παρω μια ψηφιακη φωτογραφικη μαζι μου για νορμαλ χρηση... Δλδ τοπια, αξιοθεατα, παρτυ κτλ... Θελω να δωσω μεχρι 140 max... Γλυκοκοιταω την Olympus VR 320, αλλα μιας και δεν γνωριζω τπτ επι του θεματος θα ηθελα και μια γνωμη απο καποιον που ξερει περισσοτερα.. Ευχαριστω πολυ..!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoukou Δημ. July 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2011 Αγαπητοι φιλοι! Ψαχνω για μια φωτογραφικη της οποιας το βασικο χαρακτηριστικο θελω να ειναι η καλυτερη δυνατη νυχτερινη φωτογραφια! Ο προυπολογισμος ειναι κατι σχετικο... Εχετε κατι να μου προτεινετε? εχω την canon s95 με φακο f2 βγαζει φανταστικες φωτο νυχτα και μερα.και παρα πολυ μικρη.οι φωτογραφιες που βγαζει ειναι φανταστικες. http://www.skroutz.gr/s/280841/Canon-PowerShot-S95.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao02 Δημ. July 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2011 καλησπερα!!! ποια ψηφιακη θα μου προτεινατε ως 150 € ;; εχω δει τη Fujifilm Finepix JZ300 και νομιζω οτι ειναι αρκετα καλη... Η γνωμη σας;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. July 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2011 Eixa σχεδον ενα χρονο στο κουτι της μια PENTAX OPTIO W90 αδιαβροχη...πριν κανα μηνα την ανοιξα και τη χρησιμοποιουσα κανονικα μεσα και εξω απο το νερο και απο χθες μου κανει το εξης κουλο...με το που την ανοιγω τραβαει μονη της συνεχεια φωτο χωρις να δουλευει κανενα κουμπι παρα μονο το on-off...εψαξα στο νετ και ειδα αναφερουν και αλλοι το ιδιο προβλημα..:( Την ειχα αγορασει απο το eshop.gr και απο βδομαδα θα την παω για σερβις σε καποιο καταστημα eshop...να υποθεσω δεν θα την εχω για κανα μηνα ε?:cry: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. July 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2011 θελω μια ψηφιακη καλη με πολλα mp...να τραβαει καλα και πρωι και βραδυ...ευρω μεχρι 300 Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. July 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2011 θελω μια ψηφιακη καλη με πολλα mp...να τραβαει καλα και πρωι και βραδυ...ευρω μεχρι 300 στα χρήματα αυτά φίλε, να πας σε panasonic. Αυτήν http://www.skroutz.gr/s/324537/Panasonic-Lumix-DMC-TZ20.html Η αυτήν http://www.skroutz.gr/s/257845/Panasonic-DMC-TZ10.html Φαντάσου ότι εγώ έχω την tz7 και σκοτώνει !!!! Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. July 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2011 στα χρήματα αυτά φίλε, να πας σε panasonic. Αυτήν http://www.skroutz.gr/s/324537/Panasonic-Lumix-DMC-TZ20.html Η αυτήν http://www.skroutz.gr/s/257845/Panasonic-DMC-TZ10.html Φαντάσου ότι εγώ έχω την tz7 και σκοτώνει !!!! τραβαει και hd βιντεο η πρωτη απο οτι ειδα:D ευχαριστω προπονηταρα μου μπορεις να βαλεις απο την δικια σου καμια φωτογραφια να δω?? Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. July 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2011 τραβαει και hd βιντεο η πρωτη απο οτι ειδα:D ευχαριστω προπονηταρα μου μπορεις να βαλεις απο την δικια σου καμια φωτογραφια να δω?? τραβάνε τέλεια hd video και οι δύο που σου είπα, όπως επίσης και η δίκη μου ΤΖ7. Μεγάλο συν για μένα, είναι ότι όταν τραβάς βίντεο μπορείς και ζουμάρεις κανονικά. Και μην ξεχνάς επίσης ότι έχεις απίστευτο οπτικό ζουμ. Ένα πράγμα θα σου πω. Ένας φίλος μου που ασχολείται χρόνια με την φωτογραφία και έχει 2 nikon dslr, έχει και την ΤΖ10 όταν πάει κάπου και δεν θέλει να κρατάει την dslr, και είναι πολύ ευχαριστημένος. Για φωτογραφίες, θα σου στείλω αύριο στο google+ να πάρεις μια γεύση :). Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. July 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2011 τραβάνε τέλεια hd video και οι δύο που σου είπα, όπως επίσης και η δίκη μου ΤΖ7. Μεγάλο συν για μένα, είναι ότι όταν τραβάς βίντεο μπορείς και ζουμάρεις κανονικά. Και μην ξεχνάς επίσης ότι έχεις απίστευτο οπτικό ζουμ. Ένα πράγμα θα σου πω. Ένας φίλος μου που ασχολείται χρόνια με την φωτογραφία και έχει 2 nikon dslr, έχει και την ΤΖ10 όταν πάει κάπου και δεν θέλει να κρατάει την dslr, και είναι πολύ ευχαριστημένος. Για φωτογραφίες, θα σου στείλω αύριο στο google+ να πάρεις μια γεύση :). ευχαριστω...και απο τιμη τα πανε πολυ καλα βλεπω...φοβερα νεα..ευχαριστω...ααα απο ηχο σε βιντεο πως τα πανε? Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. July 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2011 πολυ καλο ηχο εχουν .εχω την tz7, φαντασου οι αλλες που ειναι πιο καινουργιες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. July 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2011 πολυ καλο ηχο εχουν .εχω την tz7, φαντασου οι αλλες που ειναι πιο καινουργιες. οκ...ευχαριστω φιλε...μαλλον κατεληξα:) Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts