plm78 Δημοσιεύτηκε July 15, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 15, 2006 Πώς μπαίνει η άνω τελεία στα ελληνικά fonts; :geek: (μόνο τη μέση έχω βρει, που δεν είναι ακριβώς το ίδιο...) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. July 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2006 Πώς μπαίνει η άνω τελεία στα ελληνικά fonts; :geek: (μόνο τη μέση έχω βρει, που δεν είναι ακριβώς το ίδιο...) Καλησπέρα... Πρέπει να κάνεις ένα συνδιασμό πλήκτρων για να βγεί αυτό που ζητάς... 02D9 Alt+X Σε περίπτωση που ο συνδιασμός αυτός σε δυσκολέυει αν χρησιμοποιείς συνέχεια την άνω τελεία τότε θα πρέπει να πας στο Microsoft Word->εισαγωγή->σύμβολο->Πλήκτρα Μεταβολής Διαστήματος->επιλέγεις το σύμβολο->μετά πατάς πλήκτρο συντόμευσης και κάνεις τη δημιουργία του νέου συνδιασμού που σε εξυπηρετεί... "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. July 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2006 Καλησπέρα... Πρέπει να κάνεις ένα συνδιασμό πλήκτρων για να βγεί αυτό που ζητάς... 02D9 Alt+X τι ακριβως εννοεις; δεν το καταλαβα.. πως γινεται αυτος ο συνδιασμος; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. July 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2006 τι ακριβως εννοεις; δεν το καταλαβα.. πως γινεται αυτος ο συνδιασμος; Όταν γράφεις στο Microsoft Word πατώντας το συνδιασμό που έχω δώσει (είναι ο προεπιλεγμένος) μπαίνει η άνω τελεία :shifty: "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocu Δημ. July 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2006 Με τα νούμερα που βρίσκονται στο δεξί σου χέρι θα τα γράψεις! Ψηφίστε όλοι τον Όλυμπο μας για τα 7 νέα θαύματα του κόσμου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. July 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2006 Όταν γράφεις στο Microsoft Word πατώντας το συνδιασμό που έχω δώσει (είναι ο προεπιλεγμένος) μπαίνει η άνω τελεία :shifty: μαλιστα. το δοκιμασα στο σημειωματαριο και δεν γινοταν. μονο στο word γινεται δλδ; γιατι ουτε εδω μπορω να το κανω.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. July 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2006 Έχουμε πει ότι ΨΑΧΝΟΥΜΕ. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=63118 Επίσης όταν γράφετε κάτι, θα είναι ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ, αλλιώς θα σβήνεται χωρίς προειδοποίηση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts