VIPdriver Δημ. April 12, 2024 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2024 3 minutes ago, elkons said: Δεν γνώριζα το συγκεκριμένο topic και σε ευχαριστώ που μου το είπες είμαι σχετικά νέο μέλος (πάντως αυτό το φόρουμ είναι απλά ότι καλύτερο μακάρι να υπήρχε app) Γιατί αντίο τι θα αλλάξει περαιτέρω στην Vodafone? Α) Οταν η cyta εκανε το ιδιο με σημα βονταφον, η βονταφον δεν της εδινε 4G (μονο 3G) και γενικα τα πακετα της κινητης της cyta δεν εδιναν τιποτε καλυτερο απο αυτα της βονταφον. Ούτε καν διαφημιση/προωθηση δεν ειχε γινει για την τηλεφωνία της cyta. Β) για μενα προσωπικα εκει που χρειάζομαι ίντερνετ της βονταφον, με εχει μονιμα σε μονοψηφιες ταχυτητες και μερικες φορες σε καθόλου ίντερνετ. Εαν μπει και αλλη εταιρια, πιστευω θα χειροτερεψει. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mantzanes Δημ. April 12, 2024 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2024 (edited) 14 minutes ago, elkons said: πάντως αυτό το φόρουμ είναι απλά ότι καλύτερο μακάρι να υπήρχε app Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το tapatalk @elkonsάκυρο φίλε.. δεν πρέπει να λειτουργεί. Εγώ δεν το χρησιμοποιώ απλώς το είχα υπόψιν αλλά απ'ότι διαβάζω μάλλον τζίφος. Edited April 12, 2024 by Mantzanes 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. April 12, 2024 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2024 1 minute ago, VIPdriver said: Α) Οταν η cyta εκανε το ιδιο με σημα βονταφον, η βονταφον δεν της εδινε 4G (μονο 3G) και γενικα τα πακετα της κινητης της cyta δεν εδιναν τιποτε καλυτερο απο αυτα της βονταφον. Ούτε καν διαφημιση/προωθηση δεν ειχε γινει για την τηλεφωνία της cyta. Β) για μενα προσωπικα εκει που χρειάζομαι ίντερνετ της βονταφον, με εχει μονιμα σε μονοψηφιες ταχυτητες και μερικες φορες σε καθόλου ίντερνετ. Εαν μπει και αλλη εταιρια, πιστευω θα χειροτερεψει. Α) Βέβαια έχουν ανακοινώσει πως και 5g θα έχει πιστεύω θα καταλήξει η όλη κατάσταση σαν την Cyta (μια τρύπα στο νερό δλδ) όντως ποτέ μου δεν είχα δει διαφήμιση cyta αλλά ούτε Hellas Online <Hol> (οποίος την θυμάται τόσα χρόνια) Β) Για σταθερή ή κινητή τηλεφωνία αναφέρεσαι; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. April 12, 2024 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2024 4 minutes ago, elkons said: Β) Για σταθερή ή κινητή τηλεφωνία αναφέρεσαι; Κινητή 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. April 12, 2024 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2024 2 minutes ago, VIPdriver said: Κινητή Σε ποια περιοχή είσαι και έχεις μονοψήφιες ταχύτητες 🥲🥲 πολύ κακό αυτό.... Οι ανταγωνιστές αντιθέτως πως τα πάνε εκεί; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. April 13, 2024 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2024 12 ώρες πριν, elkons said: Σε ποια περιοχή είσαι και έχεις μονοψήφιες ταχύτητες 🥲🥲 πολύ κακό αυτό.... Οι ανταγωνιστές αντιθέτως πως τα πάνε εκεί; Για την κόκκινη εννοεί ο φίλος. Η πράσινη έχει πει ότι πάει μια χαρά 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. April 13, 2024 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2024 3 minutes ago, aektzhs 1 said: Για την κόκκινη εννοεί ο φίλος. Η πράσινη έχει πει ότι πάει μια χαρά Και η Νοβα μια χαρά είναι. Η βόνταφον δυστυχώς χειροτερεύει. Την Θεσσαλονίκη την έχει λίγο φτυσμένη. 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. April 13, 2024 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2024 1 hour ago, aektzhs 1 said: Για την κόκκινη εννοεί ο φίλος. Η πράσινη έχει πει ότι πάει μια χαρά Κλασική η πράσινη στις πόλεις... Η νόβα στην Θεσσαλονίκη είναι πολύ τίμια όντως σε σχέση με Αθήνα Η δήθεν καλή κεραία στο βασιλικό σε απόσταση 1,4 km μέσα στο σπίτι: Κουζίνα Σαλόνι Γενικά όλα καλά! Βάλτε βρε γίδια καμία κεραία έλεος μόνο στη Αθήνα βάζετε παντού..🤬 (Υ.Γ μετά το edge συνδέθηκε σε Β20 από λόφο ) 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. April 13, 2024 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2024 (edited) 3 ώρες πριν, VIPdriver said: Και η Νοβα μια χαρά είναι. Η βόνταφον δυστυχώς χειροτερεύει. Την Θεσσαλονίκη την έχει λίγο φτυσμένη. Οι επενδύσεις που κάνει είναι φτυσμένες στην Ελλάδα. Εφόσον πιάνουν το στόχο των λειτουργικών εσόδων τους αρκεί! Αλλά εμείς φταίμε που στηρίζουμε τέτοιες νοοτροπίες! Edited April 13, 2024 by Chrischal1908 2 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. April 13, 2024 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2024 4 ώρες πριν, Chrischal1908 said: Οι επενδύσεις που κάνει είναι φτυσμένες στην Ελλάδα. Εφόσον πιάνουν το στόχο των λειτουργικών εσόδων τους αρκεί! Αλλά εμείς φταίμε που στηρίζουμε τέτοιες νοοτροπίες! Μπορείς να πείσεις την United να αυξήσει τις επενδύσεις στα 4 δις, για να περάσει πρώτη η Vodafone? Οσο για τις βλακείες περί μη επενδύσεων φυσικά και δεν ισχύουν. Και θα φανεί σύντομα. 4 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. April 13, 2024 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2024 44 minutes ago, TakeOverNet said: Και θα φανεί σύντομα. Πως;;;; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. April 13, 2024 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2024 Εγω σημερα δεν μπορουσα να ακουσω τους 5 συνομιλητες που με καλεσαν στο βονταφον. Αρχίζει να γίνεται πολύ εκνευριστική η αδιαφορία της βονταφον στη Θεσσαλονίκη... 2 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 13, 2024 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2024 Και δεν έχει μπει η τέταρτη mvno και καλά εταιρεία στο παιχνίδι, ούτε ήρθαν ακόμη οι χιλιάδες τουρίστες στην πόλη... 2 2 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mantzanes Δημ. April 13, 2024 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2024 11 minutes ago, VIPdriver said: Εγω σημερα δεν μπορουσα να ακουσω τους 5 συνομιλητες που με καλεσαν στο βονταφον. Αρχίζει να γίνεται πολύ εκνευριστική η αδιαφορία της βονταφον στη Θεσσαλονίκη... Γιατί δεν την αλλάζεις; 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. April 13, 2024 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2024 1 minute ago, Mantzanes said: Γιατί δεν την αλλάζεις; Διοτι κανω συνδυασμο κασμπακ με λικουιντ και μου βγαινει κυριολεκτικά τσαμπα. Εαν ομως συνεχιστει η αθλιότητα με τις κλήσεις (ειδικα σημερα σε κεντρικότατο σημειο της πόλης) θα φύγει η σιμ στο συρτάρι. 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 13, 2024 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2024 Just now, VIPdriver said: Διοτι κανω συνδυασμο κασμπακ με λικουιντ και μου βγαινει κυριολεκτικά τσαμπα. Εαν ομως συνεχιστει η αθλιότητα με τις κλήσεις (ειδικα σημερα σε κεντρικότατο σημειο της πόλης) θα φύγει η σιμ στο συρτάρι. Φίλε μου, επικοινώνησες με την εξυπηρέτηση πελατών; Τους ανέφερες τα προβληματικά σημεία; 3 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. April 13, 2024 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2024 5 minutes ago, p_k said: Φίλε μου, επικοινώνησες με την εξυπηρέτηση πελατών; Τους ανέφερες τα προβληματικά σημεία; Οχι διοτι δεν πιστευω να παραδεχτουν την ελλειψη τους. Πιο παλιά μου ειχαν πει "δεν βλεπουμε καποια βλαβη, ολα καλα τα βλεπουμε". 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 13, 2024 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2024 Μάλιστα... 3 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. April 13, 2024 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2024 24 minutes ago, p_k said: Και δεν έχει μπει η τέταρτη mvno και καλά εταιρεία στο παιχνίδι, ούτε ήρθαν ακόμη οι χιλιάδες τουρίστες στην πόλη... Το ίδιο σκεφτήκαμε. Που να μπει και η Volton που λογικά θα έχει και συνδρομητές και από τις άλλες εταιρείες 4 minutes ago, VIPdriver said: Οχι διοτι δεν πιστευω να παραδεχτουν την ελλειψη τους. Πιο παλιά μου ειχαν πει "δεν βλεπουμε καποια βλαβη, ολα καλα τα βλεπουμε". Κάνε μια απόπειρα,αλλά στο 13840. Εμένα πάντα μου αναγνωρίζουν τα προβληματικά σημεία 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 13, 2024 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2024 Θεωρώ ότι θα βοηθήσουν. Μην ξεχνάμε ότι είναι βραβευμένη η εξυπηρέτηση πελατών της εταιρείας. 3 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. April 13, 2024 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2024 40 minutes ago, VIPdriver said: Οχι διοτι δεν πιστευω να παραδεχτουν την ελλειψη τους. Πιο παλιά μου ειχαν πει "δεν βλεπουμε καποια βλαβη, ολα καλα τα βλεπουμε". Μίλα στο τσατ 3 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. April 13, 2024 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2024 41 minutes ago, VIPdriver said: Οχι διοτι δεν πιστευω να παραδεχτουν την ελλειψη τους. Πιο παλιά μου ειχαν πει "δεν βλεπουμε καποια βλαβη, ολα καλα τα βλεπουμε". Όντως εγώ το είχα πάθει στο τσατ της vf και nova .. καλά nova μια έλεγαν όλα καλά τα βλέπουμε και μια πως φταίει η συσκευή μου.... Cosmote εάν έχει κίνηση αναμονή το 13888 παίρνω βλάβες δωρεάν στο 13788 πιάνω αμέσως γραμμή και το αίτημα μου γίνεται δεκτό είτε τηλεφωνικά είτε τσατ ,κάνουν έλεγχο και με ενημερώνουν τηλεφωνικά όντως είδα και ένα φορτηγάκι σταματημένο και έκανε κάτι μετρήσεις.... Με την καιρό εμένα βελτιώνετε το σήμα που είχα θέματα τουλάχιστον η Cosmote βοήθησε.. οι άλλες που ήταν χειρότερα αδιαφορία χωρίς να το παραδεχτούν... γι'αυτό δεν την αλλάζω την Cosmote ότι και αν γίνει 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GPOWER Δημ. April 13, 2024 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2024 (edited) Τρεχει μια προσφορα,που αν μεταφερεις σταθερη γραμμη σε κοσμοτε,δινουν δωρο 10ευρω+1000 λεπτα ή 3γβ σε 2 καρτοκινητα....Τα 1000 λεπτα ειναι προς ολους ή μονο προς κοσμοτε? Επισης,υπάρχει κάποιος που να μετέφερε 2 σταθερες γραμμες στο ιδιο αφμ και να του έδωσαν την προσφορα(1000'+10€) σε 2+2=4 καρτοκινητα? Στην εξυπηρετηαη που ρώτησα δεν ηταν σιγουροι αν στο ιδιο αφμ θα δοθεί η προσφορά και στα 4 καρτοκινητα. Edited April 13, 2024 by GPOWER 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. April 13, 2024 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2024 5 minutes ago, GPOWER said: Τρεχει μια προσφορα,που αν μεταφερεις σταθερη γραμμη σε κοσμοτε,δινουν δωρο 10ευρω+1000 προς ολους 'η 3γβ σε 2 καρτοκινητα.....Υπάρχει κάποιος που να μετέφερε 2 σταθερες γραμμες στο ιδιο αφμ και να του έδωσαν την προσφορα(1000'+10€) σε 2+2=4 καρτοκινητα? Εάν ισχύει όντως, σίγουρα είναι πολύ καλή προσφορά εγώ θα το μετέφερα και βεβαίως στο κινητό μόνο που θα έχεις Cosmote 5g καταλαβαίνεις... Ταχύτητα Cosmote! Ρώτα καλύτερα στο τσατ του Cosmote app εκεί θα βρεις άκρη 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. April 13, 2024 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2024 53 minutes ago, GPOWER said: Τα 1000 λεπτα ειναι προς ολους ή μονο προς κοσμοτε? Προς όλους 47 minutes ago, elkons said: Ταχύτητα Cosmote! Μάλιστα.. 47 minutes ago, elkons said: Εάν ισχύει όντως, σίγουρα είναι πολύ καλή προσφορά Σαφώς και ισχύει 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts