Jump to content

Περί... Cosmote γενικά

dreamacid
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ανανέωση πότε έκανες;

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Τελικά έφτεγε το οτι δεν είχα ανανεώσει για πάνω από 30 μέρες. Νόμιζα οτι δεν είχαν όριο λήξης γιατί κάθε φορά που ανανέωνα τα παλιά Mb προστίθενταν στα καινούργια!

Να σημειώσω επί τη ευκαιρία ότι είχα βάλει κάρτα 2/1/15 όπου πήρα την προσφορα 600' και 600ΜΒ και έκανα άλλη μια ανανέωση στις 15/1/15 γιατί ενεργοποίησα όλα τα χρήματα σε πακέτα λεπτών και χρειαζόμουν πάλι. Και όταν ξανά έκανα ανανέωση στις 2/2/15 μου έδωσε κανονικά την προσφορά της κάρτας νέων. Οπότε μετράει η ημερομηνία όπου πήρε κάποιος την προσφορά και μετράνε 30 μέρες από εκείνη την ανανέωση και όχι από την επόμενη που θα κάνει κάποιος μέσα στον μήνα όπως στην Vodafone.

Γνωριζει κανεις αν μπορω να το ενεργοποιησω στο νουμερο ενος φιλου μου ή θα πρεπει να το βαλω σε κινητο που ειναι στο ονομά μου ;

Γνωριζει κανεις αν μπορω να το ενεργοποιησω στο νουμερο ενος φιλου μου ή θα πρεπει να το βαλω σε κινητο που ειναι στο ονομά μου ;

Λογικά δεν θα γίνεται γιατί όταν πας να κάνεις την αίτηση της προσφοράς βγάζουν φωτοτυπία την ταυτότητα και την ευρωπαϊκή κάρτα.

Και εγώ όταν πήγα να κάνω την προσφορά είχα κάνει λίγες μέρες πριν μεταβίβαση στο όνομα μου γιατί δεν ήταν στο δικό μου και εφόσον είχε γίνει ήδη η μεταβίβαση και η κάρτα εκδόθηκε στο δικό μου όνομα δεν αναρωτήθηκα αυτό που ανέφερες. Το κακό είναι ότι καθυστερεί αρκετά η διαδικασία! Ενώ στην βονταφονε αν είναι ο αριθμός στο ίδιο όνομα με την ευρωπαϊκή κάρτα με ένα sms απευθείας γίνεται η ταυτοποίηση και η ενεργοποίηση!

Έχουμε ποσοστά συνδρομητών για τα κινητά δίκτυα κινητής τηλεφωνίας για το έτος 2015?
Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!!

• 2 weeks later...
Έχετε ακούσει να "έκοψαν" σε κάποιο το φοιτητικό What's Up που τελείωσε τα βασικά έτη σπουδών ή το παρατείνει η Cosmote σιωπηρά, χωρίς να ελέγχει αν έχεις υπερβεί τα βασικά έτη σπουδών;

Τύπος: Καρτοκινητό What's Up (Cosmote)

Σήμερα αντιμετώπισα για άλλη μια φορά ένα περίεργο μηδενισμό του δωρεάν χρόνου ομιλίας που είχα στο κινητό μου. Διέθετα πακέτο call them all 500 προς watsup συν 100 προς όλα τα δίκτυα. Το είχα ενεργοποιήσει στις 13/3/2015, ενώ στο κινητό μου είχα και 3,56eur. Σήμερα έλαβα SMS από την cosmote πως τα δωρεάν Λεπτά έληξαν (αυτό το sms το έλαβα στο άκυρο, χωρίς να έχω κάνει κάποια κλήση τις τελευταίες 12 ώρες). Παρ όλα αυτά άνοιξα την εφαρμογή του watsup στο iphone, όπου μετά την σχετική ενημέρωση, μου έδειξε πως εξακολουθώ να έχω κανονικά 3.56 eur, 350' προς watsup και 57' προς όλους.

Έτσι και θεώρησα πως το sms ήταν κάποιο λάθος ή πως επρόκειτο για δωρεάν λεπτά από το Reload it τα οποία έληξαν, παρ όλα αυτά τράβηξα ένα screenshot τα δεδομένα της εφαρμογής για να έχω κάποια απόδειξη.

Μετά από κάποιες ώρες έκανα ένα τηλεφώνημα σε έναν watsup αριθμό. Μετά από περίπου 15 λεπτά κλήσης η κλήση διακόπηκε και έλαβα sms πως το υπόλοιπο μου τελείωσε. Ξαφνικά δεν είχα ούτε δωρεάν λεπτά ομιλίας, ούτε και λεφτά στο κινητό.

Το συγκεκριμένο γεγονός μου έχει συμβεί και άλλες φορές στο παρελθόν και πλέον ανησυχώ πως κάτι βρωμάει εδώ. Κάλεσα την εξυπηρέτηση πελατών η οποία ουσιαστικά δεν μπορούσε να με βοηθήσει σε κάτι. με παρέπεμψαν σε τοπικά καταστήματα όπου θα μπορούσα να ζητήσω μία ανάλυση του λογαριασμού μου η οποία θα μου ερχόταν μετά από 1 εβδομάδα.

Αυτό που θα ήθελα να μάθω, είναι αν κάποιος άλλος αντιμετώπισε παρόμοιο πρόβλημα και αν κατάφερε να δικαιωθεί ή τουλάχιστον να μην την ξαναπατήσει.

ps: Τα δωρεάν πακέτα ομιλίας που είχα, είχαν ενεργοποιηθεί πρόσφατα και σε καμία περίπτωση δεν είχαν καταναλωθεί εως και σήμερα.

Xωρις φυσικα να ξερω τι εχει γινει με αυτην την παραξενη χρεωση σου σου λενε να κανεις οτι κανουν ολες οι εταιρειες σε τετοιες περιπτωσεις.... Πανε σε καταστημα ζητα αναλυτικη χρεωση του καρτοκινητου σου ( παρε για 2 μηνες) οταν θα σου ερθει τσεκαρε τις παραξενες χρεωσεις και ξαναπανε σε καταστημα με την αναλυτικη λιστα να την στειλουν με φαξ να περιμενεις να το τσεκαρουν και καποτε να σε παρουν τηλ για να σου δωσουν εξηγησεις.Αυτο τουλαχιστον συνεβη σε μενα σε αλλη εταιρεια κινητης.Πιστωθηκα το ποσο στο ακεραιο αλλα με καθυστερηση 2 μηνων και πολλων τηλεφωνηματων.

Η διαφορα σε μενα ηταν οτι εμενα εφυγαν λεφτα για ιντερνετ ενω ειχα ενεργοποιημενο πακετο.

Εδω εσενα εφυγαν τα δωρεαν λεπτα απο το πακετο σου.Απο οσο γνωριζω στην αναλυτικη χρεωση των καρτοκινητων δεν υπαρχει καμια αναφορα στον δωρεαν χρονο ομιλιας η ιντερνετ παρα μονο το τι χρεωσεις εχεις σε χρημα.Δηλαδη ανανεωσεις αφαιρεση ποσου απο αγορα πακετων χρεωση κλησεων κτλ...

Το γιατι ακυρωθηκαν η μηδενιστηκαν τα δωρεαν λεπτα σου απο πακετο η προσφορα νομιζω θα επρεπε να στο απαντησει η εξ πελατων.

Μια χαρά εληξαν.απλα το πακετο που έβαλες εχει ισχύ για 15 μέρες μονο!!!γιαυτο την "πάτησες"

το πακέτο που αγόρασες είχε ισχύ για 15 μέρες.. και αυτό που λες για την εφαρμογή ότι μπήκες και τα είδες κανονικά είναι γιατί το sms το στέλνουν μισή ώρα πριν λήξει το πακέτο για να έχεις το νου σου..

Απαράδεκτη πάντως η εξυπηρέτηση πελατών.. εδώ ξέρουμε εμείς τις λεπτομέρειες που είμαστε πελάτες και δεν τις ξέρουν οι αντιπρόσωποι τις εταιρείας

Edited by Xander

Εφόσον το πακέτο το έβαλες 13/3, είναι απολύτως λογικό να έληγε 29/3. Έχει ισχύ 15 μέρες. Η εφαρμογή που τσέκαρες και σου έδειχνε ότι έχεις λεπτά, πολλές φορές αργεί να ενημερωθεί. Ο πιο αξιόπιστος τρόπος είναι το Υ στο 1330 ή απλά να μην είσαι δύσπιστος σε μηνύματα που σε ενημερώνουν ότι τα λεπτά έληξαν!

Από κει και πέρα, εφόσον έκανες κλήση χωρίς λεπτά, είναι λογικό να σου έφαγε την κάρτα. Άλλη φορά λοιπόν καλύτερα να τσεκάρεις με μήνυμα τα υπόλοιπο για σιγουριά.

Πριν λίγο καιρό το οικογενειακό του πατέρα μου διακόπηκε. Το ένα νούμερο πήγε WIND (W με 18,50 ευρώ και το άλλο παρέμεινε στην Cosmote ως καρτοκινητό).

Θα ήθελα να θίξω 3 πράγματα, μήπως διαβάσει κάποιο από τα μεγάλα μυαλά της Cosmote.

1) Το νούμερο που παρέμεινε ως καρτοκινητό, είχε και αυτό την προσφορά με τα 21,80 το μήνα με το 18μηνο συμβόλαιο. Ένα νούμερο που δεν έκανε παραπάνω από 1 ώρα κλήσεις, μιας και ήταν της μητέρας μου και το είχε για ώρες εκτός σπιτιού. Όταν μας πήραν για αντιπροσφορά (27 ευρώ), με «τσάντισε» το γεγονός ότι έβγαιναν με 21,80 και μου έλεγαν 27 ακατέβατα (την στιγμή που ήξερα, ότι μπορούν να πέσουν και παρακάτω). Αν κάποιος έκανε αξιολόγηση, θα έβλεπε ότι όλα τα χρήματα ήταν απλά για να είναι καλυμμένη η μητέρα μου, άρα το να κάνει την ίδια τιμή θα ήταν όφελος της εταιρείας.

2) Τώρα που το ένα νούμερο πήγε WIND και το άλλο έγινε καρτοκινητό, απενεργοποιήθηκε το profil στο MyCosmote. Ποιος έξυπνος εν έτη 2015, απενεργοποιεί το profil ενώ δεν έχει βγει ακόμη ο εκκαθαριστικός? Πόσο μακάκας πρέπει να είσαι για να το κάνεις αυτό…. Εδώ είχα φύγει από voda και wind και η πρόσβαση ίσχυε για πολύ καιρό. Την στιγμή που τα στοιχεία του καρτοκινητού ΔΕΝ έχουν αλλάξει και ανήκουν στον ίδιο κωδικό συνδρομητή.

3) Για να βλέπω το καρτοκινητό ηλεκτρονικά μέσα από το MyCosmote, πρέπει να διαγράψουν το profil συστεμικά και να κάνω νέα εγγραφή με ΑΛΛΟ mail διότι με το ίδιο θα το απορρίπτει το σύστημα.

Μου αρέσει που όλες οι εταιρείες «σπρώχνουν» τους συνδρομητές στο E-Bill, που το θεωρώ πέρα από την οικονομία (που είναι και επιχειρηματικός στόχος) και οικολογικά ορθό. Αλλά ρε παιδιά κάντε το σωστά…. Ούτε σχολείο δεν χρειάζεται να έχεις πάει για το προφανές.

ΗΜΑΡΤΟΝ, ας μου πει κάποιος το όνομα του ΘΕΟΥ της μηχανοργάνωσης στην COSMOTE….. τόσο innovation να τον στείλουμε στην APPLE στην MICROSOFT

Edited by Vasileios
Τα πολιτικά σχόλια επιτρέπονται τα κομματικά όχι

Κάνα δωράκι δεν παίζει λόγω εορτών; ιντερνετ στο κινητο; κάτι; τσιγκούνηδες...

Κάνα δωράκι δεν παίζει λόγω εορτών; ιντερνετ στο κινητο; κάτι; τσιγκούνηδες...

υπομονη μπορει τις ημερες του Πασχα να δωσουν ... μπορει...

Σημερα μου ηρθε μηνυμα,200 mb για 10/4-12/4, τηλεφωνο στο 1330 για ενεργοποιηση. Εγω εχω cosmoκαρτα, λογικα ομως θα ειναι για ολους.
Coolpad F1

Σημερα μου ηρθε μηνυμα,200 mb για 10/4-12/4, τηλεφωνο στο 1330 για ενεργοποιηση. Εγω εχω cosmoκαρτα, λογικα ομως θα ειναι για ολους.

Αν και μένα δεν μου ήρθε μήνυμα, (και εγώ κοσμοκαρτα έχω), πήρα στο 1330 και το ενεργοποίησα. Ευχαριστώ

Παιδια,η WU εχει να κανει καλη προσφορα απο το Αγ.Βαλεντινου...Ελεος ειναι.Εδω η Vodafone δινει 1GB για την Μ.Εβδομαδα και η Wind αυξησε τα log n win στα 300MB για ολο τον μηνα. Με βλεπω παλι για wind αμα συνεχισει ετσι ή να παρω το 2ο νουμερο... :(

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Παιδια,η WU εχει να κανει καλη προσφορα απο το Αγ.Βαλεντινου...Ελεος ειναι.Εδω η Vodafone δινει 1GB για την Μ.Εβδομαδα και η Wind αυξησε τα log n win στα 300MB για ολο τον μηνα. Με βλεπω παλι για wind αμα συνεχισει ετσι ή να παρω το 2ο νουμερο... :(

Γενικά φίλε μου ειναι απάτη και ακριβό στην Ελλάδα το ιντερνετ στο κινητό....

Από SMS:

"EYXOMAΣTE ΣE EΣAΣ KAI THN OIKOΓENEIA ΣAΣ KAΛH ANAΣTAΣH KAI ΣAΣ ΠPOΣΦEPOYME ΞEΓNOIAΣTH EΠIKOINΩNIA TO M. ΣABBATO & THN KYPIAKH TOY ΠAΣXA! AΠOKTHΣTE TΩPA AΠO THN COSMOTE, ΔΩPO 1500 ΛEΠTA OMIΛIAΣ, 1500 SMS ΠPOΣ OΛOYΣ KAI 1,5GB INTERNET, ΣTEΛNONTAΣ ΔΩPEAN TH ΛEΞH ΔΩPA ΣTO 1256 MEXPI TIΣ 8/4. IΣXYEI ΓIA OΛA TA OIKIAKA ΠPOΓPAMMATA ΣYMBOΛAIOY."

Samsung Galaxy S23 Ultra (8/256) Black

Huawei Watch GT4 Black

• The title was changed to Περί... Cosmote γενικά
  • The title was changed to Πως θα ξεφορτωθώ το παρακάτω spam μήνυμα της Cosmote?
  • The topic was pinned