Jump to content

Περί... Cosmote γενικά

dreamacid
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δηλαδή σε ένα απεριόριστα 15 με πάγιο 15€ τον μήνα να μην κάνω τον κόπο να το ζητήσω ε? Ως 3g booster το αναφέρατε στην εξυπηρέτηση?

Παιδες με ενδιαφερει και εμενα αυτο το μαραφετι γιατι εχω θεμα ΚΑΙ στο καινουριο σπιτι...να φανταστειτε οτι ελεγα δεν θα νοικιασω σπιτι που να μην εχει καλο σημα αλλα μας αρεσε τοσο πολυ που δεν το σκεφτηκα καν και οταν ηρθε η ωρα να δω το κινητο μου ηταν χειροτερο το σημα απο οτι στο σπιτι των γονιων μου.:cry::lol::lol:

Χρειαζεται λογικα συνδεση στον ιντερνετ οπως στην Vοdafone σωστα?Επειδη ακομα δεν εχω καταληξει σε ποια εταιρεια θα κατασταλαξω για συνδεση παιζει ρολο αν πρεπει να ειναι connex για να τοποθετηθει αυτο το μαραφετι η δεν εχει σχεση με το ιντερνετ?:blink:

σημειωση: εχω το προγραμμα απεριοριστα 35 με 350mb ιντερνετ

Edited by ioannis_m
Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty:

Παιδες με ενδιαφερει και εμενα αυτο το μαραφετι γιατι εχω θεμα ΚΑΙ στο καινουριο σπιτι...να φανταστειτε οτι ελεγα δεν θα νοικιασω σπιτι που να μην εχει καλο σημα αλλα μας αρεσε τοσο πολυ που δεν το σκεφτηκα καν και οταν ηρθε η ωρα να δω το κινητο μου ηταν χειροτερο το σημα απο οτι στο σπιτι των γονιων μου.:cry::lol::lol:

Χρειαζεται λογικα συνδεση στον ιντερνετ οπως στην Vοdafone σωστα?Επειδη ακομα δεν εχω καταληξει σε ποια εταιρεια θα κατασταλαξω για συνδεση παιζει ρολο αν πρεπει να ειναι connex για να τοποθετηθει αυτο το μαραφετι η δεν εχει σχεση με το ιντερνετ?:blink:

σημειωση: εχω το προγραμμα απεριοριστα 35 με 350mb ιντερνετ

Της cosmote δεν θέλει σύνδεση στο ίντερνετ. Αλλά θέλει να έχεις κάπου στο μπαλκόνι σου 3g σήμα. Της vodafone Ναι συνδέεται πάνω στο ρούτερ σου. Και όχι δεν παίζει ρόλο ποιόν πάροχο έχεις.

Πρέπει να έγιναν πολλά παράπονα για το σήμα...

Και πάλι θα βγει ο "κουραστικός" γείτονας αμά δει το μαραφέτι να λέει για ακτινοβολίες και λοιπά...

Για αυτούς τους λόγους δεν διαφημίζουν αρκετά τέτοια προιόντα!

Εγώ γνωρίζω καταστήματα κινητής που έχουν στο χώρο του καταστήματος τέτοιο εξοπλισμό εδώ και 7-8 χρόνια... Βελτιώνουν το σήμα! Δεν είναι δυνατόν κατάστημα να μην μπορεί να σου προσφέρει καλό σήμα του δικτύου που διαφημίζει!

Παιδιά η συσκευή είναι σαν ένα ADSL modem - δεν χρείάζεται καμία εγκατάσταση ούτε έχει κεραίες. Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω τι σημαίνει "καλός" και "κακός" πελάτης. Αν κάποιος σου πουλάει μια υπηρεσία και αυτή δεν αποδίδει όπως πρέπει και υπάρχει λύση στο πρόβλημα με μια μικρή συσκευή τότε πρέπει να κάνει ότι είναι δυνατό για να σε εξυπηρετήσει. Σε τελική ανάλυση ας ζητήσουν και κάποια χρήματα για την συσκευή και να έχουμε να επιλέξουμε.

Συνεπώς το μύνημα είναι ξεκάθαρο κατά την γνώμη μου : ΑΝ ΈΧΕΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΛΗΨΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ, ΚΑΝΤΕ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ ΟΤΙ ΕΙΔΟΣ ΠΕΛΑΤΗΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΤΕ. ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΟΙ ΦΩΝΕΣ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ COSMOTE ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ. Διαφορετικά θα τρέχετε στα μπαλκόνια για να μιλήσετε ή το internet θα σέρνεται με ταχύτητες του 2003 και θσ σας παραμυθίάζουν οι διαφημίσεις για σήμα καμπάνα.

Της cosmote δεν θέλει σύνδεση στο ίντερνετ. Αλλά θέλει να έχεις κάπου στο μπαλκόνι σου 3g σήμα. Της vodafone Ναι συνδέεται πάνω στο ρούτερ σου. Και όχι δεν παίζει ρόλο ποιόν πάροχο έχεις.

Πρέπει να έγιναν πολλά παράπονα για το σήμα...

Και πάλι θα βγει ο "κουραστικός" γείτονας αμά δει το μαραφέτι να λέει για ακτινοβολίες και λοιπά...

Για αυτούς τους λόγους δεν διαφημίζουν αρκετά τέτοια προιόντα!

Εγώ γνωρίζω καταστήματα κινητής που έχουν στο χώρο του καταστήματος τέτοιο εξοπλισμό εδώ και 7-8 χρόνια... Βελτιώνουν το σήμα! Δεν είναι δυνατόν κατάστημα να μην μπορεί να σου προσφέρει καλό σήμα του δικτύου που διαφημίζει!

Παιδιά η συσκευή είναι σαν ένα ADSL modem - δεν χρείάζεται καμία εγκατάσταση ούτε έχει κεραίες. Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω τι σημαίνει "καλός" και "κακός" πελάτης. Αν κάποιος σου πουλάει μια υπηρεσία και αυτή δεν αποδίδει όπως πρέπει και υπάρχει λύση στο πρόβλημα με μια μικρή συσκευή τότε πρέπει να κάνει ότι είναι δυνατό για να σε εξυπηρετήσει. Σε τελική ανάλυση ας ζητήσουν και κάποια χρήματα για την συσκευή και να έχουμε να επιλέξουμε.

Συνεπώς το μύνημα είναι ξεκάθαρο κατά την γνώμη μου : ΑΝ ΈΧΕΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΛΗΨΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ, ΚΑΝΤΕ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ ΟΤΙ ΕΙΔΟΣ ΠΕΛΑΤΗΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΤΕ. ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΟΙ ΦΩΝΕΣ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ COSMOTE ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ. Διαφορετικά θα τρέχετε στα μπαλκόνια για να μιλήσετε ή το internet θα σέρνεται με ταχύτητες του 2003 και θσ σας παραμυθίάζουν οι διαφημίσεις για σήμα καμπάνα.

Μιλησα μετην εξυπηρετηση πελατων σημερα και μου ειπαν οταν θα ειμαι στο σπιτι να ξανακαλεσω να δουν το σημα μου στην περιοχη που ειμαι.Η κοπελα πριν μου πει αυτα που σας γραφω μιλησε με τεχνικους και οντως λεει σε μερικα σημεια στην Φιλαδελφεια εκει στην γειτονια που ειναι η πολυκατοικια δεν εχουν καλο σημα.

Επειτα μου ειπε οτι ισως μπορεσουν να κανουν το αλλο....να ενισχυσουν το σημα απο τις κεραιες που τροφοδοτειται η περιοχη,αυτο αν δεν καθισταται εφικτο δηλαδη το να ερθουν να μου βαλουν το booster αυτο για το 3G.Ειδωμεν.:)

Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty:

Kαλημερα,στο cc μου ειπαν οτι αν φυγω απο κοσμοτε καταργειται το mycosmos e-mail,εσεις λετε το αντιθετο,;τι ισχυει τελικα;Aς απαντησει καποιος που τοχει κανει.Θελω να παω wind 1 νουμερο αλλα να μην χασω το mycosmos.

Αν κανουν ποτε .. ο πατερας μου ειχε κοσμοτε νουμερο ενεργοποιημενο το mycosmos πριν 2 χρονια εχει κανει φορητοτητα σε βονταφον και το mycosmos λειτουργει ακομα κανονικα..

Δεν σου δινει ομως κανεις εγγυηση οτι θα μεινει ετσι για παντα... ισως καποια μερα θα το χασεις ...

Απο οτι εχω καταλαβει, δεν στο κοβουν αμεσως.

Απλα οποτε κανουν καποιου ειδους εκκαθαριση, τοτε τα σβηνουν.

Και θες παλι κωδικο.

Οποτε αν δεν εχεις το νουμερο δεν μπορεις να παρεις κωδικο.

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

το έχω πει και πιό πάνω!

για να απενεργοποιηθει το Mycosmos πρεπει η καρτα sim να έχει απορριφθει ή για παράδειγμα να την κόψεις στη μεση !

έχω λογαριασμό στο mycosmos απο καρτα Mycosmos η οποια ειναι σε συρτάρι ξεχασμενη και λογικά μπλοκαρισμένη,αφού δέν έχει δηλωθεί,5 χρόνια τώρα!

http://i43.tinypic.com/21lj1jd.jpgαθάνατο 'Στρογγυλό'

Αν κανουν ποτε .. ο πατερας μου ειχε κοσμοτε νουμερο ενεργοποιημενο το mycosmos πριν 2 χρονια εχει κανει φορητοτητα σε βονταφον και το mycosmos λειτουργει ακομα κανονικα..

Δεν σου δινει ομως κανεις εγγυηση οτι θα μεινει ετσι για παντα... ισως καποια μερα θα το χασεις ...

Όποιος θέλει να έχει αυτή την υπηρεσία ενεργοποιεί ένα καρτοκινητό Cosmote, του βάζει μια κάρτα το χρόνο και είναι ΟΚ.

Για να μην ανοίγω και άλλο παρόμοιο θέμα, έχω από χθες ΤΕΡΑΣΤΙΟ πρόβλημα με την cosmote, εγώ και οι φίλοι μου που επίσης έχουν cosmote. Μεγάλο πρόβλημα όπου χάνεται η φωνή, δεν ακούει ο ένας συνομιλητής τον άλλο κτλ. Το αντιμετωπίζει κανένας άλλος;

πηρα χθες και παραπονειηκα για το σημα στο σπιτι μου με πηρε σημερα ενα παιδι απο το cc και μου ειπε οτι εχει παει το αιτημα μου στους αρμοδιους οταν του ειπα για το booster μου ειπε οτι ξεκινησε πιλοτικα και δινεται κυριως σε εταιρικους πελατες κρατησε τα στοιχεια μου και μου ειπε οτι θα με καλεσουν για να ερθει τεχνικος να μου περασει το booster μπας και δω καμια διαφορα
υπογραφή εκτός ορίων

πηρα χθες και παραπονειηκα για το σημα στο σπιτι μου με πηρε σημερα ενα παιδι απο το cc και μου ειπε οτι εχει παει το αιτημα μου στους αρμοδιους οταν του ειπα για το booster μου ειπε οτι ξεκινησε πιλοτικα και δινεται κυριως σε εταιρικους πελατες κρατησε τα στοιχεια μου και μου ειπε οτι θα με καλεσουν για να ερθει τεχνικος να μου περασει το booster μπας και δω καμια διαφορα

Είσαι εταιρικός πελάτης εσύ? Σε ποιό πρόγραμμα είσαι?

ειμαι οικιακος πελατης με χ2 Απεριοριστα 45 και 1 internet on the go 5gb
υπογραφή εκτός ορίων

Εχουμε 3 καρτοσυμβόλαια στην οικογένεια. Στο σπίτι δεν πιάνει καθόλου η Cosmote. Να τους πάρω τηλ. να τους πω να μου στείλουν ένα booster; Και αν μου αρνηθούν; Ποια επιλογή πρέπει να πατήσω στην εξυπηρέτηση πελατών;

Εχουμε 3 καρτοσυμβόλαια στην οικογένεια. Στο σπίτι δεν πιάνει καθόλου η Cosmote. Να τους πάρω τηλ. να τους πω να μου στείλουν ένα booster; Και αν μου αρνηθούν; Ποια επιλογή πρέπει να πατήσω στην εξυπηρέτηση πελατών;

Repeater να ζητήσεις να σου βάλουν , που έχει περισσότερη εμβέλεια . Ουσιαστικά πας σε κατάστημα Cosmote ή παίρνεις τηλέφωνο την εξυπηρέτηση πελατών και τους λες οτι θες το repeater , σου δίνουν την φόρμα την συμπληρώνεις & ύστερα έρχονται στο σπίτι σου τεχνικοί βλέπουν το πρόβλημα σήματος και έπειτα απο κάποιες μέρες σου βάζουν το repeater ( οι παραπάνω οδηγίες ισχύουν και για wind).

για δες αυτό χωρίς

http://www.e-techshop.com/ter-3g-anametadotis-3g-gia-cosmote-vodafone-wind-2100mhz.html

να χρειαστείς την βοήθεια της Cosmote. Βέβαια είναι ακριβό , αλλά από ότι διάβασα στα σχόλια , δίνει πολύ καλό σήμα.

Μας κοροιδευουν λοιπον. Τα προγραμματα Vodafone - Cosmoste ειναι καρμπον. Να είναι άραγε τυχαίο; και ετσι δεν φοβουνται οτι θα σε προσελκύσει ο "ανταγωνισμός" γιατί ξερουν οτι και απεναντι τα ιδια θα πληρώσεις, και αν θες να κάνεις φορητότητα, εσυ θα βγεις κουρεμενος γιατί θα πληρώσεις και το φέσι της φορητότητας. Αυτό φίλοι είναι αυτό που λένε ... "ο ανταγωνισμός (;) υπέρ (;) του καταναλωτή"

και ολη η αναζητηση ξεκινησε, οταν μου ηρθε ο τελευταιος λογαριασμος μου απο την COSMOTE, και ειπα να τον δω λιγο πιο προσεκτικα γιατι μου ειχε κανει εντυπωση οτι ενω εχω απεριοριστα35, παντα πληρωνα 45-55 χωρις ιδιαιτερες χρεωσεις. Στα ψιλα γραμματα λοιπον του τελευταιου λογαριασμου αναφερει :

Απο 1/4 αυξανεται το παγιο (αυθαιρετα, μονομερως και καταχρηστικα δεδομενου οτι ανανεωσα την συμβαση μου 3-12-10) και το κυριοτερο ειναι οτι σε ολα τα νεα συμβολαια ελαττωνουν τα παγια --- οπως θα δειτε εδω https://docs.google.com/viewer?url=http%3A%2F%2Fwww.cosmote.gr%2Fcontent%2Fel%2Fattached_files%2FCompany%2FAnnouncement_010411.pdf.

Επιπλεον,

Σε αυτους που δεν εχουν καποιο προγραμμα για ιντερνετ, και απλα χρεωνονται αναλογα με την χρηση, κανουν το εξης:

Πλεον, Καθε φορα που θα μπαινουν ιντερνετ, εστω και για 1kb, θα ενεργοποιειται αυτοματα το Internet Day Pass με χρεωση 1ευρω/ημέρα.

Αυτο δεν ειναι ειναι αλλαγη των όρων του συμβολαιαου;

Και ο λογος που το κανουν αυτο? Δεν ντραπηκαν καθολου να τον εχουν εμφανεστατο στο παραπανω εγγραφο:

"Οι συνδροµητές των Οικονοµικών Προγραµµάτων COSMOTE που αναφέρονται στους Πίνακες 2 και 3, έχουν δικαίωµα καταγγελίας της σύµβασής

τους αζηµίως, εντός ενός µηνός από τη δηµοσίευση της παρούσας."

Aυτος ειναι ο σκοπος. να μας/με αναγκασουν να παω σε προγραμμα πιο επικερδες για αυτους γιατι αυτο που εχω τωρα δεν τους αφηνει τα ιδια περιθωρια κερδους.

Ξεκινησα γκρουπ στο facebook (cosmote - για τα μπάζα) http:// https://www.facebook.com/home.php?sk=group_139694549433024&ap=1 σε ενδειξη διαμαρτυριας σε αυτες τις αλλαγες, ήδη τους κραζω στο twitter, και μετα θα παω για καταγγελια σε ΕΕΤΤ (http://www.eett.gr). Όσοι πιστευετε τα ιδια με εμενα για την δικτατορικη αλλαγη ορων συμβολαιου, παρακαλω ενισχυστε αυτη την προσπαθεια, και καλεστε και τους γνωστους σας.

Edited by j77
προσθηκη λινκ
~j77

• The title was changed to Περί... Cosmote γενικά
  • The title was changed to Πως θα ξεφορτωθώ το παρακάτω spam μήνυμα της Cosmote?
  • The topic was pinned