Jump to content

Περί... Cosmote γενικά

dreamacid
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

K στα 2 δεν φαινετε να δουλευουν.

Στο πρωτο αφου διαλεξω κοσμοτε και μετα παω για μαρκα συσκευης με πεταει σε μια σελιδα να διαλεξω την γλωσσα μου και οτι ηρθα σε αυτη την σελιδα απο λαθος.

Στην δευτερη βαζω νουμερο και ποτε δεν παιρνω το σμς για το λινκ ουτε στο hd2 με το νουμερο μου,αλλα ουτε κ στο what`s up της κοπελας μου, που μαλιστα εχει την συσκευη της στην λιστα παιζει το msn!

K στα 2 δεν φαινετε να δουλευουν.

Στο πρωτο αφου διαλεξω κοσμοτε και μετα παω για μαρκα συσκευης με πεταει σε μια σελιδα να διαλεξω την γλωσσα μου και οτι ηρθα σε αυτη την σελιδα απο λαθος.

Στην δευτερη βαζω νουμερο και ποτε δεν παιρνω το σμς για το λινκ ουτε στο hd2 με το νουμερο μου,αλλα ουτε κ στο what`s up της κοπελας μου, που μαλιστα εχει την συσκευη της στην λιστα παιζει το msn!

ακριβώς τα δοκίμασα και εγώ

δε δουλεύουν.ούτε sms στέλνει.

Απο οτι μαθαινω η εφαρμογη ειναι ενας java msn clien οπου παιζει με αλλον proxy.

Ολα σχεδον τα κινητα παιζουν java...γιατι δεν τον δινουν για ολα να τελειωνουμε ??

Παραθέτω την οδύσεια από χτες για την αναζήτηση του VAIO.

Πρωί: Αίτηση στο κατάστημα στο μοναστηράκι. Όλα ΟΚ, αλλά μετά από 2 ώρες με παίρνουν τηλ. ότι έχε εξαντληθεί ...Ακύρωση της αίτησης.

Απόγευμα: Γυρνώντας από τη δουλεία πέρασα από τα καταστήματα Ψυχικού, Αμαρουσίου αλλά μου είπαν ότι εξαντλήθηκε....

Κατάστημα Μελισσίων: Μου είπαν ότι υπάρχει. Ρωτάω σίγουρα γιατί αλλού μου είπαν ότι δεν υπάρχει. Ναι, μου λένε υπάρχει.΄Σήμερα παραλάβαμε και 2!!!! ΟΚ, λέω και ξανά αίτηση. Το τηλέφωνο και το VAIO θα τα παραλάβω λίγες ημέρες πριν γίνει η φορητότητα. Επειδή έχω αμφιβολίες όμως, αρχές της εβδομάδας θα ξαναπεράσω να δω τι γίνεται

Τέλος καλό , όλα καλά. Χτες με πήρανε τηλέφωνο ότι στις 29 αλλάζω δίκτυο και να περάσω 27-28 για να πάρω το κινητό, vaio και για τις λεπτομέρεις. Ο Άγιος Βασίλης έρχεται...:)

σημερα διαβασα στην ιστοσελιδα του τρωκτικου δυο καταγγελιεσ απο αναγνωστεσ οτι αρχισε η κοσμοτε να κανει φραγη εξερχομενων μημυματων σε καταναλωτεσ απαιτωντασ απο τωρα να κανουν ταυτοποιηση.μαλιστα ενασ καταναλωτησ καταγγελει οτι πηρε στην κοσμοτε και του ειπαν ετσι ειναι.αν οντωσ ισχυει προκειται για πολυ κακη εξελιξη που θα κανει συνδρομητεσ τησ να την κανουν με ελαφρα πηδηματακια σε αλλεσ εταιριεσ απο αντιδραση ακομη και αν δωσουν τα στοιχεια τουσ στην αλλη εταιρια παρα στην εκβιαστικη κοσμοτε.ποιοσ εχει καλυτερη ενημερωση?

και εγω διαβασα τις δυο καταγγελιες. το θεμα ομως ειναι οτι ειναι 2 ατομα αναμεσα σε κανα δυο εκατομμυρια. μηπως ειναι κατι αλλο?
[sIGPIC][/sIGPIC]

και εγω διαβασα τις δυο καταγγελιες. το θεμα ομως ειναι οτι ειναι 2 ατομα αναμεσα σε κανα δυο εκατομμυρια. μηπως ειναι κατι αλλο?

συγνωμη παμε καλα !. ισχυει κατι τετοιο ; . εχουμε λινκ για το δουμε.. καλα η κοσμοτε το παραεχεσαι!. ετσι και αλλιως εχει δικαίωμα εως και τις 30/07/2010 οποτε δεν εχει κανενα λογο να το κανει νωριτερα. ισως να πηγανε πολυ λιγα ατομα να κανουνε ταυτοποιηση απο ολα τα ατομα που υπαρχουνε ενεργα στο δικτυο . και το κανει αυτο για να τους προειδοποιήσει να πανε . μια αφορμη για να φυγουνε τελείως τοσο το καλυτερο να σταματησει η πρωτια της κοσμοτε με της σπαστικες διαφημησεις και τα σποτ.

Μηπως ειναι για καινουργιες καρτες σιμ αρα οσοι εχουμε ηδη αριθμο μπορουμε μεχρι καλοκαιρι?

Καλα πιστευετε το τρωκτικο???:lol::p

Ρε ημαρτων!:D

Μιλαμε για το διαπλεκομενο blog με απειρες βλακιες κι ενα σωρο παραφουσκωμενες τραβηγμενες ειδησεις για παιδακια, να χαμε να λεγαμε να κανουμε ντωρο κι ετσι!!:D

Εγω το βραδυ νωριτερα που εστειλα ολα μια χαρα!!!

Για τις νέες συνδέσεις καρτοκινητής ( αν τα θυμάμαι καλά, που κατά 99% έτσι είναι ), πρέπει να δηλώνονται αμέσως τα στοιχεία και το περιθώριο έχει δοθεί για τις υπάρχουσες.

Για τις νέες συνδέσεις καρτοκινητής ( αν τα θυμάμαι καλά, που κατά 99% έτσι είναι ), πρέπει να δηλώνονται αμέσως τα στοιχεία και το περιθώριο έχει δοθεί για τις υπάρχουσες.

+1. Δουλεύω σε εταιρία κινητής τηλεφωνίας (την κόκκινη!), και μπορώ να το επιβεβαιώσω αυτό που λες.

Το περιθώριο έχει δοθεί για ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟΥΣ συνδρομητές, ενώ για νέους, πρέπει να γίνεται ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ταυτοποίηση πριν τη χρήση. Αυτό σε όλες τις εταιρίες.

Η μόνη αιτιολόγηση που μπορώ να δώσω, είναι πως όπως και στο παρελθόν, το Τρωκτικό προσπαθεί να υποσκάψει άλλη μια φορά την Cosmote με το σχολιασμό του. Το ότι η Wind δεν επιτρέπει να κάνεις ανανέωση χρόνου ομιλίας αν δεν κάνεις δήλωση, γιατί κανένας δεν το έχει διατυμπανίσει ακόμα; Λέω τώρα... μήπως παίζουν κάποια συμφέροντα από συγκεκριμένες εταιρίες για να επωφελούνται άλλες; Εμείς μέχρι στιγμής, έχουμε κάνει αποστολή μηνύματος SMS σε όλη σχεδόν τη συνδρομητική βάση των καρτοκινητών, ενημερώνοντας, ή μάλλον υπενθυμίζοντας την από το νόμο προβλεπόμενη διαδικασία και υποχρέωση των συνδρομητών...

Πιστεύω πως η Cosmote μπορεί να χρησιμοποιεί σε κάποιες περιπτώσεις αντιδεοντολογικές μεθόδους τοποθέτησης κεραιών, αναμεταδοτών, και να αποφασίζει για τα Ελληνικά δίκτυα (ας είναι καλά η μαμά ΕΕΤΤ), αλλά σε τέτοιο επίπεδο καφρίλας δεν έχει φτάσει και δεν πρόκειται να φτάσει.

Αυτός ο χώρος είναι δικός μου! Σταματήστε να παίζετε!!!! Ξέρω καράτε και δαγκώνω άσχημα!!!!!

Knowledge is power.

Immitation is immaturity

σωστα ! . ΟΙ ΝΕΟΙ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΤΥΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΝΕ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΕΝΑ ΚΑΡΤΟΚΙΝΗΤΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΟΤΑΝ ΠΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΚΛΗΣΗ ΑΚΟΥΣ ΕΝΑ ΜΥΝΗΜΑ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΑΡΧΟΝΤΕΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ ΙΣΧΥΕΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ 30/7/2010 ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝΕ ΜΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΕΙ ΦΡΑΓΗ!. ΕΛΕΟΣ@!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

+1. Δουλεύω σε εταιρία κινητής τηλεφωνίας (την κόκκινη!), και μπορώ να το επιβεβαιώσω αυτό που λες.

Το περιθώριο έχει δοθεί για ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟΥΣ συνδρομητές, ενώ για νέους, πρέπει να γίνεται ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ταυτοποίηση πριν τη χρήση. Αυτό σε όλες τις εταιρίες.

Η μόνη αιτιολόγηση που μπορώ να δώσω, είναι πως όπως και στο παρελθόν, το Τρωκτικό προσπαθεί να υποσκάψει άλλη μια φορά την Cosmote με το σχολιασμό του. Το ότι η Wind δεν επιτρέπει να κάνεις ανανέωση χρόνου ομιλίας αν δεν κάνεις δήλωση, γιατί κανένας δεν το έχει διατυμπανίσει ακόμα; Λέω τώρα... μήπως παίζουν κάποια συμφέροντα από συγκεκριμένες εταιρίες για να επωφελούνται άλλες; Εμείς μέχρι στιγμής, έχουμε κάνει αποστολή μηνύματος SMS σε όλη σχεδόν τη συνδρομητική βάση των καρτοκινητών, ενημερώνοντας, ή μάλλον υπενθυμίζοντας την από το νόμο προβλεπόμενη διαδικασία και υποχρέωση των συνδρομητών...

Πιστεύω πως η Cosmote μπορεί να χρησιμοποιεί σε κάποιες περιπτώσεις αντιδεοντολογικές μεθόδους τοποθέτησης κεραιών, αναμεταδοτών, και να αποφασίζει για τα Ελληνικά δίκτυα (ας είναι καλά η μαμά ΕΕΤΤ), αλλά σε τέτοιο επίπεδο καφρίλας δεν έχει φτάσει και δεν πρόκειται να φτάσει.

Συμφωνώ μαζί σου. Είναι θέμα συμφερόντων καθαρά.

Η κατάσταση έχει ως εξής:

Πριν μισό μήνα έκανα νέα σύνδεση Cosmote i-20 με αγορά νέας συσκευής (επιδοτήσεις και λοιπά). Μου δώσανε νέο νούμερο επειδή ήθελα να κρατήσω το ήδη υπάρχον μου νούμερο ως καρτοκινητό WiND που είναι τώρα, για διάφορους λόγους. Την 1η του νέου έτους περιμένω τον πρώτο λογαριασμό του συμβολαίου, και στο ενδιάμεσο αποφάσισα ότι θέλω τον αριθμό που έχω τώρα στη WiND να τον κάνω αριθμό του συμβολαίου μου, χωρίς να κρατήσω τον ήδη υπάρχοντα που μου έβγαλε η Cosmote, και εννοείται χωρίς να αλλάξω τους όρους του συμβολαίου μου, να κάνω νέο συμβόλαιο ή να κόψω το ήδη υπάρχον - έστω και με μία εύλογη χρηματική καταβολή εκ μέρους μου.

Στο υποκατάστημα OTEshop λεωφόρου Κηφισίας (απέναντι από τα Carrefour) μου είπαν σήμερα ότι αυτό δε γίνεται, και ότι φορητότητα αριθμού γίνεται μόνο με νέα σύνδεση, συμβολαίου ή καρτοκινητή, αποκλειστικά. Μου φαίνεται εξαιρετικά παράξενο, αφού απ' όσο γνωρίζω υπάρχει η δυνατότητα να αλλάξεις νούμερο στο συμβόλαιό σου.

Αν είναι όντως έτσι, για ποιο λόγο να μη μπορώ να μετατρέψω το καρτοκινητό μου WiND σε καρτοκινητό Cosmote και δεδομένου ότι θα μου ανήκουν επώνυμα και οι δύο αριθμοί, να μην τους ανταλλάξω μεταξύ τους;

Τα φώτα σας, παρακαλώ. Καλές γιορτές:)

Μπορείτε να προσθέσετε μόνο μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb

...Το ότι η Wind δεν επιτρέπει να κάνεις ανανέωση χρόνου ομιλίας αν δεν κάνεις δήλωση, γιατί κανένας δεν το έχει διατυμπανίσει ακόμα; ....

Δεν ισχύει αυτό, τουλάχιστον εγώ σήμερα έκανα κανονικά ανανέωση. :)

Το ότι η Wind δεν επιτρέπει να κάνεις ανανέωση χρόνου ομιλίας αν δεν κάνεις δήλωση, γιατί κανένας δεν το έχει διατυμπανίσει ακόμα; Λέω τώρα...

τωρα κανεις πλακα ετσι?χιουμορ και μαλιστα κακης ποιοτητας. αντε το τροκτικο εχει εμπαθεια μετην κοσμοτε, εσυ τι εχεις με την wind οταν καθεσε και γραφεις οτι σου κατεβει απο το μυαλο?

[sIGPIC][/sIGPIC]

[...] η Wind δεν επιτρέπει να κάνεις ανανέωση χρόνου ομιλίας αν δεν κάνεις δήλωση [...]

Τι έκανε λέει;!

Μπορείτε να προσθέσετε μόνο μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb

Δεν γίνεται αυτό που λες, γιατί δεν μπορεί κάποιος συνδρομητής να καθορίσει τον αριθμό κλήσης του. Δεν μπορείς δηλαδή να αλλάξεις αριθμό και να επιλέξεις τον αριθμό της wind που θα φέρεις σαν καρτοκινητό στην Cosmote. Ακούγεται απλό, αλλά δεν είναι.

Δεν γίνεται αυτό που λες, γιατί δεν μπορεί κάποιος συνδρομητής να καθορίσει τον αριθμό κλήσης του. Δεν μπορείς δηλαδή να αλλάξεις αριθμό και να επιλέξεις τον αριθμό της wind που θα φέρεις σαν καρτοκινητό στην Cosmote. Ακούγεται απλό, αλλά δεν είναι.

Δηλαδή φορητότητα μπορείς να κάνεις αποκλειστικά κατά την ενεργοποίηση νέας συνδέσεως συμβολαίου ή καρτοκινητής σε άλλη εταιρεία;

Δεν ξέρω, συνεχίζει να μου φαίνεται λίγο αλλόκοτο.

Εμπειρίες κάποιος άλλος;

Σημερα με ειδοποιησαν(απο germano Κορινθου) οτι τελειωσαν τα sony vaio ΑΛΛΑ με τα 499 ευρωπουλα που αξιζε θα μπορουσα να παρω αλλο laptop ιδιας αξιας η μεγαλυτερης και να πληρωσω την διαφορα!!! ΤΡΕΞΤΕ λοιπον οσο προλαβαινετε

Σημερα με ειδοποιησαν(απο germano Κορινθου) οτι τελειωσαν τα sony vaio ΑΛΛΑ με τα 499 ευρωπουλα που αξιζε θα μπορουσα να παρω αλλο laptop ιδιας αξιας η μεγαλυτερης και να πληρωσω την διαφορα!!! ΤΡΕΞΤΕ λοιπον οσο προλαβαινετε

Πήρα τηλ. στα κεντρικά και μου είπαν ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο.

• The title was changed to Περί... Cosmote γενικά
  • The title was changed to Πως θα ξεφορτωθώ το παρακάτω spam μήνυμα της Cosmote?
  • The topic was pinned