Nikos Δημ. August 11, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον v@gelis fysika kai ginetai,allwste ayto einai to nohma(kai de xrewnesai gia ta mms pou dexesai). poio kinhto siemens exeis?ta teleytaia montela(ta 55aria,pou yposthrizoun mms, exoun tis ry8miseis proegkatesthmenes kai apla epilegeis thn etaireia pou exeis syndesh(sthn prokeimenh cosmote). epeita prepei na energopoihseis thn yphresia,stelnontas to mhnyma MMS sto 1651(8a sou er8ei epivevaiwsh gia thn energopoihsh) kai epeita eisai ok,mporeis na dexteis(dwrean) kai na steileis(0,37 euro/MMS+ FPA). Έχω το Siemens Μ55. Για τα MMS όντως έχει προκαθορισμένες τις ρυθμίσεις, έχω επιλέξει Cosmote MMS. Για το GPRS πρέπει να κάνω κάτι? Δεν το έχω ενεργοποιήσει, αν και το κινητό έχει και για το GPRS έτοιμες τις ρυθμίσεις. Απλά φοβάμαι λίγο να παίζω με αυτά μη χρεωθώ απο το πουθενά τζάμπα :confused: Παράθεση Currently: Samsung Galaxy S8+ http://mowned.com/sig/vlassis-koutouloufas.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. August 12, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Nikos Έχω το Siemens Μ55. Για τα MMS όντως έχει προκαθορισμένες τις ρυθμίσεις, έχω επιλέξει Cosmote MMS. Για το GPRS πρέπει να κάνω κάτι? Δεν το έχω ενεργοποιήσει, αν και το κινητό έχει και για το GPRS έτοιμες τις ρυθμίσεις. Απλά φοβάμαι λίγο να παίζω με αυτά μη χρεωθώ απο το πουθενά τζάμπα :confused: oxi gia to gprs de xreiazetai na kaneis kati,alla PREPEI na steileis to mhnyma sto 1651 h na pareis thlefwno gia na sou energopoihsoun thn yphresia MMS. meta eisai ok Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos Δημ. August 12, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον v@gelis oxi gia to gprs de xreiazetai na kaneis kati,alla PREPEI na steileis to mhnyma sto 1651 h na pareis thlefwno gia na sou energopoihsoun thn yphresia MMS. meta eisai ok 'Εστειλα το μήνυμα (MMS στο 1651) και ήρθε η επιβεβαίωση (5 η ώρα το πρωί :mad: ). Τάρα μου λέει να πάρω τηλ. στο 1212 ή 1313 (εξυπηρέτηση πελατών είναι αυτή?) για να αποκτήσω λέει το προσωπικό άλμπουμ. Τι είναι αυτό? Χρειάζεται? Το GPRS το ξεχνάω? Γιατί κάπου διάβασα ότι είναι απαραίτητο για τα MMS. Συγγνώμη παιδιά που σας ζαλίζω αλλά είμαι άσχετος με αυτά :( Παράθεση Currently: Samsung Galaxy S8+ http://mowned.com/sig/vlassis-koutouloufas.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cv1 Δημ. August 13, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον bbbb Wirelessly posted (SIE-S45/10 UP.Browser/5.0.1.1.102 (GUI)) kserete ti ri8miseis prepei na valo gia ta mms sto samsung v200? ειναι ηδη εγκατεστημένες και για τα τρία δίκτυα, απλά πρέπει να επιλέξεις το δίκτυο της Cosmote στις ρυθμίσεις MMS. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cv1 Δημ. August 13, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Nikos 'Εστειλα το μήνυμα (MMS στο 1651) και ήρθε η επιβεβαίωση (5 η ώρα το πρωί :mad: ). Τάρα μου λέει να πάρω τηλ. στο 1212 ή 1313 (εξυπηρέτηση πελατών είναι αυτή?) για να αποκτήσω λέει το προσωπικό άλμπουμ. Τι είναι αυτό? Χρειάζεται? Το GPRS το ξεχνάω? Γιατί κάπου διάβασα ότι είναι απαραίτητο για τα MMS. Συγγνώμη παιδιά που σας ζαλίζω αλλά είμαι άσχετος με αυτά :( Μπορούμε να στείλουμε και να λάβουμε MMS μέσω του Cosmote homepage. "Ψιλοάχρηστο νομίζω είναι" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikem4600 Δημ. August 16, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2003 Wirelessly posted (Nokia 3650: Nokia3650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Ginetai na steilw MMS se e-mail? Prin apo ligo kairo pou eixa dokimasei kai eixe apotyxei. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 16, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον cv1 Μπορούμε να στείλουμε και να λάβουμε MMS μέσω του Cosmote homepage. "Ψιλοάχρηστο νομίζω είναι" Τώρα που είναι δωρεάν το wap over gprs μπορούμε να στείλουμε και τα mms που έχει η cosmote στη σελίδα της δωρεάν? :lol: Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cv1 Δημ. August 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον bbbb Τώρα που είναι δωρεάν το wap over gprs μπορούμε να στείλουμε και τα mms που έχει η cosmote στη σελίδα της δωρεάν? :lol: Χλωμό... Αφού είναι δωρεάν μόνο η πλοήγηση τότε λογικά τα downloadable αρχεία θα χρεώνονται κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angel1979 Δημ. August 26, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον cv1 Χλωμό... Αφού είναι δωρεάν μόνο η πλοήγηση τότε λογικά τα downloadable αρχεία θα χρεώνονται κανονικά. paidia i ploigisi kai to downloading sto wap over gprs einai akoma dorean.exw parei tin cosmote tilefono kai mou eipan oti den exoun kapoia enimerosi gia tis xrewseis akomi!!! gia to epomeno triimero toulaxiston tha einai dorean!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arva Δημ. August 26, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2003 1ον Όλα τα εταιρικά πακέτα γίνονται COSMOTE BUSINESS. 2ον Χρέωση προς COSMOTE / OTE ΑΛΛΑ ΣΤΑΘΕΡΑ ΔΙΚΤΥΑ: 0-60 λεπτά / μήνα 0,001400 / δευτ 61-120 λεπτά / μήνα 0,001317 / δευτ 120 + λεπτά / μήνα 0,001230 / δευτ 3ον Χρέωση προς VODAFONE / TELESTET: 0-60 λεπτά / μήνα 0,003666 / δευτ 61-120 λεπτά / μήνα 0,003446 / δευτ 120 + λεπτά / μήνα 0,003226 / δευτ 4ον Χρέωση προς Q-TΕLECOM: 0,004500 / δευτ 5ον Αποστολή SMS: Προς Ελληνικά Δίκτυα 0,085 / μην. Προς Ξένα Δίκτυα 0,160 / μην.(ισχύει από 4/7/2003) ΑΙΣΧΟΣ!!!! Τελικά ποιο φτηνά είναι να χρησιμοποιείς Vodafone 120 και έχεις και δωρεάν Internet! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
br492 Δημ. August 26, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2003 Να τους χαιρόμαστε και τους τρεις μεγάλους Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Άραχθος-Λίμνη Πουρναρίου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasulm Δημ. August 26, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον arva ΑΙΣΧΟΣ!!!! Τελικά ποιο φτηνά είναι να χρησιμοποιείς Vodafone 120 και έχεις και δωρεάν Internet! mipos den exeis dikio? Από 0 έως 120 λεπτά/μήνα χωρίς χρέωση Από 120+ λεπτά/μήνα € 0,0033/δευτ. € 0,198/λεπτό pagio 19E. stin cosmote pou pira na rotiso,mou eipe oti to pagio einai 5.85E eno an theleis ta dorean trilepta prepei na prliroseis 1E ana syndesi + fpa. yparxei episimi anakoinosi apo cosmote oti kovontai ta 3lepta? an nai, rixte ena link. thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. August 27, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2003 ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΛΕΦΤΕΣ!!!!!!!!! Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. August 27, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2003 Αυτα τα τιμολογια δεν ισχυουν αρκετο καιρο τωρα? Καπου κοντα με τις τελευταιες αλλαγες στα απλα συμβολαια της κοσμοτε..? Εχουν την νοοτροπια του Κοσμοτε240 περιπου αλλα εχουν καλυτερη κλιμακωτη χρεωση... Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StandArd Δημ. August 27, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2003 Παντως και με την καταργηση του δωρεαν τριλεπτου, παλι εξακολουθουν να συμφερουν τα εταιρικα εναντι των απλων συμβολαιων: 1) Οι κλιμακωτες χρεωσεις 2) Η ελ. χρεωση 20'' αντι 30'' (πολλοι το εχετε ξεχασει αυτο, αλλα ειναι νομιζω αρκετα σημαντικο για μικρες κλησεις) 3) Οι πολυ φτηνες κλησεις προς Cosmote/OTE μετα τα 120 λεπτα Σε μια συγκριση που εκανα αναμεσα σε B Best (Telestet) και Business (Cosmote), συμφερει καθαρα (σε χρεωσεις) η Cosmote. Για Vodafone δεν ξερω τιμες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arva Δημ. August 27, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2003 Εγώ πάντως μιλώντας 1 ώρα και 39 λεπτά στο ΠΜΠ6 (κυρίως προς Vodafon & Telestet) μαζί με πάγιο, φόρο συνδρομητών και ΦΠΑ μου ήρθε λογαριασμός € 25,48. Ενώ στο Vodafone 120 μιλώντας 2 ώρες μαζί με πάγιο, φόρο συνδρομητών και ΦΠΑ έρχεται περίπου στα € 24. Φανταστείτε με τις νέες χρεώσεις προς Vodafone και Telestet πόσο θα μου έρχεται!!! :'( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasulm Δημ. August 27, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον StandArd Παντως και με την καταργηση του δωρεαν τριλεπτου, παλι εξακολουθουν να συμφερουν τα εταιρικα εναντι των απλων συμβολαιων: 1) Οι κλιμακωτες χρεωσεις 2) Η ελ. χρεωση 20'' αντι 30'' (πολλοι το εχετε ξεχασει αυτο, αλλα ειναι νομιζω αρκετα σημαντικο για μικρες κλησεις) 3) Οι πολυ φτηνες κλησεις προς Cosmote/OTE μετα τα 120 λεπτα Σε μια συγκριση που εκανα αναμεσα σε B Best (Telestet) και Business (Cosmote), συμφερει καθαρα (σε χρεωσεις) η Cosmote. Για Vodafone δεν ξερω τιμες. symfono apolyta.i cosmote etsi kai allios exei (eixe) to kalo oti aaaan itheles ta trilepta plirones epipleon ena pagiaki kai erxosouna sta idia me to antistoixo etairiko tis voda sta 8,5e. oi xreoseis tis voda itan 0.0014/sec gia voda kai 0.0036 gia stet/cote kai klasika i kleftoQ 0.0045. den itan klimakotes omos, ara cosmote xalara... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasulm Δημ. August 27, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2003 aaaa alitheia re paidia giati sto sms mas pianoun toso poly ton kolo? akous ekei 8.5 lepta. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StandArd Δημ. August 27, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον tasulm oi xreoseis tis voda itan 0.0014/sec gia voda kai 0.0036 gia stet/cote kai klasika i kleftoQ 0.0045. den itan klimakotes omos, ara cosmote xalara... Αν ειναι ετσι, τοτε η Telestet (B Best) ειναι η πιο ακριβη και με διαφορα. Μετρια η Vodafone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. August 27, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον StandArd Αν ειναι ετσι, τοτε η Telestet (B Best) ειναι η πιο ακριβη και με διαφορα. Μετρια η Vodafone. Θεωρητικά η telestet δεν είναι πιο ακριβή. Γιατί έχει ίδια χρέωση προς άλλα δίκτυα ενώ έχει πιο φθηνές χρεώσεις για κινητά εντός δικτύου. Πρακτικά όμως είναι πιο ακριβή γιατί στην Cosmote με τις φθηνότερες κλήσεις εντός δικτύου μπορείς να καλέσεις περισσότερα κινητά ;) Όλα αυτά όμως χωρίς τις εκπτώσεις της stet ανάλογα τον συνολικό λογαριασμό. Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StandArd Δημ. August 28, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον rigasnic Θεωρητικά η telestet δεν είναι πιο ακριβή. Γιατί έχει ίδια χρέωση προς άλλα δίκτυα ενώ έχει πιο φθηνές χρεώσεις για κινητά εντός δικτύου . Πρακτικά όμως είναι πιο ακριβή γιατί στην Cosmote με τις φθηνότερες κλήσεις εντός δικτύου μπορείς να καλέσεις περισσότερα κινητά ;) Όλα αυτά όμως χωρίς τις εκπτώσεις της stet ανάλογα τον συνολικό λογαριασμό. Χρεωσεις Telestet: 0.0015 προς Τελεστετ 0.0016 προς σταθερα δικτυα 0.0036 προς Vodafone/Cosmote 0.0045 προς Q Χρεωσεις Vodafone: 0.0014 προς Vodafone/σταθερα 0.0036 προς Cosmote/Telestet 0.0045 προς Q Οι χρεωσεις της Cosmote ειναι στο πρωτο post του thread. Αλλα η Telestet εχει (σε σχεση με τον ανταγωνισμο) ακριβες χρεωσεις ''εντος δικτυου''. Γι' αυτο ειπα: Αν ειναι ετσι, τοτε η Telestet (B Best) ειναι η πιο ακριβη και με διαφορα. Μετρια η Vodafone. Τι εκπτωσεις εχει σε σχεση με τον συνολικο λογαριασμο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jheremias Δημ. August 28, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2003 Συγγνώμη συγγνώμη συγγνώμη...ΑΠΟΡΙΑ: Τι σημαίνει όλα τα εταιρικά γίνονται BUISNESS; Το τρίλεπτο ισχύει για όλους ή δεν ισχύει για όλους; Μεγάλη υπόθεση το τρίλεπτο!!! Ρε παιδιά για διαφωτίστε μας... Εγώ είμαι στο ΜΠ6 χωρίς τρίλεπτο........ Παράθεση Ότι αρχίζει, πάντα πρέπει να τελειώνει. Είναι φυσικός νόμος...:yinyang: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasulm Δημ. August 28, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2003 oi xreoseis voda etsi einai standar. Jheremias afto leme, kovontai ta trilepta! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. August 29, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον StandArd Χρεωσεις Telestet: 0.0015 προς Τελεστετ 0.0016 προς σταθερα δικτυα 0.0036 προς Vodafone/Cosmote 0.0045 προς Q Χρεωσεις Vodafone: 0.0014 προς Vodafone/σταθερα 0.0036 προς Cosmote/Telestet 0.0045 προς Q Οι χρεωσεις της Cosmote ειναι στο πρωτο post του thread. Αλλα η Telestet εχει (σε σχεση με τον ανταγωνισμο) ακριβες χρεωσεις ''εντος δικτυου''. Γι' αυτο ειπα: Τι εκπτωσεις εχει σε σχεση με τον συνολικο λογαριασμο? Οι χρεώσεις της stet προς εντός δικτύου είναι 0.0012€/δ. :!: Αυτό εννούσα παραπάνω. Όσο για τις εκπτώσεις έχει εκπτώσεις ανάλογα με το ποσό του λογαριασμού κάθε μήνα + εκπτώσεις ανάλογα πόσα χρόνια είσαι συνδρομητής... Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StandArd Δημ. August 29, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον rigasnic Οι χρεώσεις της stet προς εντός δικτύου είναι 0.0012€/δ. :!: Αυτό εννούσα παραπάνω. Όσο για τις εκπτώσεις έχει εκπτώσεις ανάλογα με το ποσό του λογαριασμού κάθε μήνα + εκπτώσεις ανάλογα πόσα χρόνια είσαι συνδρομητής... Αν ειναι ετσι, τοτε η Telestet ειναι φθηνοτερη μαζι με τη Cosmote. Αφου η Vodafone δεν προσφερει τιποτα περισσοτερο απο τις αλλες (ουτε κλιμακωτες χρεωσεις, ουτε αλλες εκπτωσεις) τοτε ειναι η πιο ακριβη να επιλεξει κανεις... Οι τιμες που εγραψα για την Telestet μαλλον θα ειναι παλιες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts